Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FORUMOWE GRANIE

02.04.03, 02:50
    zaczne watek od tlumaczen, ale taka sie ostatnio zrobila atmosfera - jedna
    rzecz czlowiek napisze nie tak i juz zbiera sie chrust na stos;)))
    no wiec mam nadzieje, ze nie powtarzam czegos, co gdzies tam juz zostalo
    poruszone (np. na forum Lecha - cos sie tam ostatnio nie moge dostac).

CZY ZACZYNAMY GRANIE NA BOISKU PRZY GIMNAZJUM NR 13???

jesli zostalo to juz ustalone, to prosze o delikatna nagane, szczegolowe
    wskazowki i informacje, czy sa jeszcze wolne miejsca w skladach...:)))

i na koniec powazne - pozdro...
    Obserwuj wątek
      • Gość: maciejx Re: FORUMOWE GRANIE IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 16:27
        polaczymy sily - forum pyry net i gazete i mozemy grac. tylko zeby znalezli sie
        chetni. ja sie pisze. moze czwartki 17 tak jak w zeszlym roku?
        • Gość: jeremi Re: FORUMOWE GRANIE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 19:42
          Ja tam na piłke jestem zawsze chetny:))) Moge grac na każdej pozycji, byle nie
          na bramce:)) Co prawda nigdy jeszcze z Wami nie grałem, ale chętnie wzmocnie
          szeregi którejś z drużyn:)))
          • Gość: Sergio Re: FORUMOWE GRANIE IP: *.man.poznan.pl 03.04.03, 11:35
            jak ja się stęskniłem za graniem :) canemuto, znasz numer do mnie jakby co, jak
            znam życie, bez miejscowych, czyli nas, się nie obędzie bo forumowicze nie
            zawsze dopisują :)
            • canemuto no to... 04.04.03, 00:03
              ...proponuje umowic sie - zapewne pierwsza odslona nowego sezonu mialaby
              miejsce w przyszlym tygodniu (o ile wogole bedize miala miejsce - na to forum
              zagladam juz chyba tylko ja i..;))) co do dnia to moze niech osoby chetne
              wpisuja w tym watku, kiedy moga. czwartek - czemu nie, zawsze to zgodnie z
              tradycja. ale obawiam sie, ze z powodu pracy, uczelni etc. nie kazdy moze,
              zapewne wiec ktorys z dni weekendu bedzie propozycja znacznie lepsza. ja ze
              swojej strony deklaruje mozliwosc grania w kazdy dzien - moge tez zaprosic 4-5
              grajkow. kto jeszcze? jak juz wspomnialem - propozycje dni i godzin prosze
              ponizej (ew. dodatkowi gracze mile widziani, jak slusznie zauwazyl sergio
              roznie z frekwencja bywalo). pozdro.

PS sprobuje poruszyc sprawe na forum Lecha, moze ktos ze starej gwardii
              zateskni za slawa i uznaniem ze strony zawsze licznie zgromadzonej widowni:)))
              • canemuto watek... 04.04.03, 00:18
                ...z wpisywaniem jest juz na forum Lecha w watku:
                www.kolejorz.pyry.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2583
                tam byc moze bedzie wiecej wpisow i bardziej szczegolowe info na teamt
                terminu, ale proponuje sledzic obydwa fora. pozdro:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka