Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lozano: Chcemy iść dalej bez straty seta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:07
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • h5.n1 Lozano na prezydenta !!! 19.11.06, 12:31
        :-)
        • Gość: . Re: Lozano na prezydenta !!! IP: *.limes.com.pl 19.11.06, 12:51
          Oj tak... napewno ma lepsza prezencje i dykcje... ;D
        • x-y-z Re: Lozano na prezydenta !!! 19.11.06, 13:47
          Czytałam ten skasowany post i wcale nie uważam, że jego autor złamał regulamin,
          choć z pewnością nie był po jednynej słysznej linii gazety wybiórczej.
          • Gość: innyArek Re: i dobrze, że skasowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:07
            dosyć tych postów, które niczym nie związane są z treścią arta. Jak ktoś chce
            sobie pogadać o sprawach narodowych, to są na to lepsze miejsca od portalu
            sportowego.

Pzdr.
            • Gość: POlityk Re: i dobrze, że skasowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:13
              Nie tacy już partii podskakiwali - wy miauczecie, że wycinane posty, a to
              dopiero preludium.
              przed wyborami będzie już inaczej i za każdy głupi post możecie spodziewać się
              brygady z pałką w waszym domu.
              Także - lepiej juz dziś odłączcie internet, albo wyjedźcie za granicę - dobrze
              wam radzę.
          • Gość: tsurani Nasz Dziennik? IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 19:22
            toż ten szmatławiec to nawet do d wycierania się nie nadaje...
      • Gość: Biathlonista A ja wolę biathlon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:44
        Poiree najlepszy w Ostersund, Greis w Muonio, a Bjoerndalen w Gaelivare.
        Więcej na Biathlon.pl
        • Gość: emeryt ja wolę ringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 14:25
          .
        • Gość: jedno pudło Re: A ja wolę biathlon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:19
          Biathlon rządzi zimą.
          Tomasz Sikora do boju!
          Jaroński z Wyrzykowskim do komentowania!
        • Gość: Franek z Psiankowa a ja kochom rzut beretem z antenkom IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 19:20
          na łostatnich zawodach w naszyj wsi było wiyncej kibiców niż na Puchorze świata
          w biatlónie. A jak później sie chopy za łby wzienły to mówię Wom - na drugi
          dziyń sołtysowo szufelkom zbierała zymbiska.
      • Gość: gosc Raul - El General!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.11.06, 14:45
        prowadz nas do kolejnego zwyciestwa!
      • Gość: :) łoo to daniel plinski moze miec dluugie wlosy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka