Gość: Prorok14 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Lozano na prezydenta !!! IP: *.limes.com.pl 19.11.06, 12:51 Oj tak... napewno ma lepsza prezencje i dykcje... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Lozano na prezydenta !!! 19.11.06, 13:47 Czytałam ten skasowany post i wcale nie uważam, że jego autor złamał regulamin, choć z pewnością nie był po jednynej słysznej linii gazety wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innyArek Re: i dobrze, że skasowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:07 dosyć tych postów, które niczym nie związane są z treścią arta. Jak ktoś chce sobie pogadać o sprawach narodowych, to są na to lepsze miejsca od portalu sportowego. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POlityk Re: i dobrze, że skasowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:13 Nie tacy już partii podskakiwali - wy miauczecie, że wycinane posty, a to dopiero preludium. przed wyborami będzie już inaczej i za każdy głupi post możecie spodziewać się brygady z pałką w waszym domu. Także - lepiej juz dziś odłączcie internet, albo wyjedźcie za granicę - dobrze wam radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani Nasz Dziennik? IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 19:22 toż ten szmatławiec to nawet do d wycierania się nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biathlonista A ja wolę biathlon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:44 Poiree najlepszy w Ostersund, Greis w Muonio, a Bjoerndalen w Gaelivare. Więcej na Biathlon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedno pudło Re: A ja wolę biathlon. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 15:19 Biathlon rządzi zimą. Tomasz Sikora do boju! Jaroński z Wyrzykowskim do komentowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek z Psiankowa a ja kochom rzut beretem z antenkom IP: *.icpnet.pl 19.11.06, 19:20 na łostatnich zawodach w naszyj wsi było wiyncej kibiców niż na Puchorze świata w biatlónie. A jak później sie chopy za łby wzienły to mówię Wom - na drugi dziyń sołtysowo szufelkom zbierała zymbiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Raul - El General!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.11.06, 14:45 prowadz nas do kolejnego zwyciestwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) łoo to daniel plinski moze miec dluugie wlosy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:14 Odpowiedz Link Zgłoś