Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom karze, ale Kijewski zostaje

23.11.06, 00:57
    Jakoś watpię, by kary fiansowe przełożyć się miały na lepszą grę zespołu.
    Obserwuj wątek
      • mocny_full Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!! 23.11.06, 00:59
        • Gość: kibic slaska Re: Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!! IP: 156.17.100.* 23.11.06, 09:21
          Co do cytatu tygodnia to swieta prawda !!! nie zmieniac trenera w sopocie!!! a tak na powaznie to panie Kijewski jakie wyniki za panem przemawiają?? jak sie ma taka kadre to nawet chlopaki bez trenera sa w stanie wygrywac i z tad te wyniki!! a z tego co pamietam jak Kijek prowadzil wloclawek to jakos nigdy nic nie osiagna!!

prawda jest jedna szkoda ze ukradliscie nam Olawe ale bardzo wam dziekuje ze podpierniczyliscie nam tez Slimaka :) jakich trenerów masz takimi grasz;)
          • Gość: breslauer zatem po sezonie slask w koronie IP: *.telsat.wroc.pl 23.11.06, 09:46
            prokomowi sopot gratulujemy kijewskiego
      • Gość: johnnie rep Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 02:20
        oj Kijek Kijek
        tym razem zawodnicy zapomnieli ci powiedziec zebys czas wzial?
        juz dawno powinienes wyfrunac
      • Gość: Alek Przyjaciel IP: 213.17.192.* 23.11.06, 07:15
        Ryszard Krauze jest też przyjacielem Jacka Milewskiego
      • Gość: Gregor Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: 62.29.248.* 23.11.06, 07:55
        hej!
        mam polewke!! bo jak Krauze jest friend of Kijek to jak on ma byc wywalony z
        klubu??? powiem szczerze jestem kibicem Slaska, ale ta sytuacja u was jest po
        prostu smieszna! jak nie wywalicie Kijka, a na to sie nie zpowiada (big
        relationship between Kijek & Krazue), to nie powalczycie na "salonach"! wogole
        polska szkola trenerska jest daleko za murzynami i nie sadze by Kijek nawet z
        gwaizdami wszedl do final four! to niewyobrazalne!
        zycze zmiany trenera, bo chcialbym by Polska byla rozmoznawana marka koszykowki
        w Europie, a tak to mozemy sobie grac i grac w eurolidze, ale bez sukcesow....
        bo wygrana bitwa z jakims zespolem nie oznacza wygranej wojny!
        pozdro dla Turowa, Włocławka
        i powodzenia dla Sopotu!
        Gregor
        • Gość: lysy_podaj_kija Re: Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.pro-internet.pl 23.11.06, 21:10
          a ja jestem kibicem Prokomu i jestem niezwykle mile zaskoczony Twoja
          wypowiedzia. Jak widac sa kibice i kibice - nie wszyscy opieraja swoje
          wypowiedzi jedynie na stwierdzeniu że CALA POLSKA jest W CIENIU SLASKA.
          pozdrawiam i zycze abysmy w tym seoznie spotkali sie w finale:)

PS. Śląskowi gratulujemy Urlepa (i dopingu na meczach;))!
      • bazyliszek4 Kijewski musi miec jakiegoś haka na Krauzego... 23.11.06, 11:45
        bo jak inaczej wytłumaczyć, że ciągle go nie zwolnili?
        :)
      • Gość: Wocek Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.tvk-gaj.pl 23.11.06, 19:21
        Pewnie sie dowiedzial , ze Krauze goli nogi.
      • Gość: dord Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: 195.205.250.* 24.11.06, 09:36
        ALE WłAśNIE TU POTRZEBA GWAłTOWNEGO RUCHU PREZESIE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka