winku 23.11.06, 00:57 Jakoś watpię, by kary fiansowe przełożyć się miały na lepszą grę zespołu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic slaska Re: Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!! IP: 156.17.100.* 23.11.06, 09:21 Co do cytatu tygodnia to swieta prawda !!! nie zmieniac trenera w sopocie!!! a tak na powaznie to panie Kijewski jakie wyniki za panem przemawiają?? jak sie ma taka kadre to nawet chlopaki bez trenera sa w stanie wygrywac i z tad te wyniki!! a z tego co pamietam jak Kijek prowadzil wloclawek to jakos nigdy nic nie osiagna!! prawda jest jedna szkoda ze ukradliscie nam Olawe ale bardzo wam dziekuje ze podpierniczyliscie nam tez Slimaka :) jakich trenerów masz takimi grasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer zatem po sezonie slask w koronie IP: *.telsat.wroc.pl 23.11.06, 09:46 prokomowi sopot gratulujemy kijewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 02:20 oj Kijek Kijek tym razem zawodnicy zapomnieli ci powiedziec zebys czas wzial? juz dawno powinienes wyfrunac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Przyjaciel IP: 213.17.192.* 23.11.06, 07:15 Ryszard Krauze jest też przyjacielem Jacka Milewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: 62.29.248.* 23.11.06, 07:55 hej! mam polewke!! bo jak Krauze jest friend of Kijek to jak on ma byc wywalony z klubu??? powiem szczerze jestem kibicem Slaska, ale ta sytuacja u was jest po prostu smieszna! jak nie wywalicie Kijka, a na to sie nie zpowiada (big relationship between Kijek & Krazue), to nie powalczycie na "salonach"! wogole polska szkola trenerska jest daleko za murzynami i nie sadze by Kijek nawet z gwaizdami wszedl do final four! to niewyobrazalne! zycze zmiany trenera, bo chcialbym by Polska byla rozmoznawana marka koszykowki w Europie, a tak to mozemy sobie grac i grac w eurolidze, ale bez sukcesow.... bo wygrana bitwa z jakims zespolem nie oznacza wygranej wojny! pozdro dla Turowa, Włocławka i powodzenia dla Sopotu! Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy_podaj_kija Re: Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.pro-internet.pl 23.11.06, 21:10 a ja jestem kibicem Prokomu i jestem niezwykle mile zaskoczony Twoja wypowiedzia. Jak widac sa kibice i kibice - nie wszyscy opieraja swoje wypowiedzi jedynie na stwierdzeniu że CALA POLSKA jest W CIENIU SLASKA. pozdrawiam i zycze abysmy w tym seoznie spotkali sie w finale:) PS. Śląskowi gratulujemy Urlepa (i dopingu na meczach;))! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Kijewski musi miec jakiegoś haka na Krauzego... 23.11.06, 11:45 bo jak inaczej wytłumaczyć, że ciągle go nie zwolnili? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wocek Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: *.tvk-gaj.pl 23.11.06, 19:21 Pewnie sie dowiedzial , ze Krauze goli nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dord Prokom karze, ale Kijewski zostaje IP: 195.205.250.* 24.11.06, 09:36 ALE WłAśNIE TU POTRZEBA GWAłTOWNEGO RUCHU PREZESIE! Odpowiedz Link Zgłoś