yavorius 28.11.06, 13:36 Chłopaki, daliście czadu, dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roxane Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:37 TAK TRAYMAĆ PANOWIE !!! Cała Polska trzyma za Was kciuki !!! CZekamy na złoto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re:"Polaczki" to hebraizm, nie rusycyzm, panie Plu 28.11.06, 13:54 Tak panie Plujski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Do vitabravo:nie możemy się pogodzić z porażką IP: 195.117.126.* 28.11.06, 14:04 panie kacap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poliaczek a ja słyszałem, albo mi się wydawało IP: *.kalisz.mm.pl 28.11.06, 16:20 że Pliśnki powiedział kilka razy do Rosjan po zdobyciu przez Polaków punktu : Za Czeczeniu! - ale nie jestem pewien, może tylko mi się wydawało, komentatorzy wszystko zagłuszali Gratulacje dla całej drużyny za ten mecz! Jesteście wielcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe Re:"Polaczki" to hebraizm, nie rusycyzm, panie Pl IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:00 Masz racje vitabravo, rusycyzm to "paljaczki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 22:33 szkoda,ze nie bylo Kozakiewicza na widowni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 22:35 To wszystko wina PIS-u. SLD wniesie teraz propozycje ustawy do sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Lozano ) 28.11.06, 13:39 GRATUUUUULACJE !!!!!!! Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!! Tak się cieszę, aż brak mi słów pisanych aby to wyrazić WIELKIE słowa uznania dla trenera Lozano - to WIELKA postać w małym ciele. Nie oglądałem bezpośrednio meczy, ale mam go nagranego. Będę go oglądał tysiące razy. Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!! hi, hi ... jestem 1- szy ) ------------------------ desperato Odpowiedz Link Zgłoś
desperato Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz 28.11.06, 13:40 jestem trzeci, a co tam ... kurcze, ależ ja się cieszę ! ) desperato napisał: > GRATUUUUULACJE !!!!!!! > Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!! > Tak się cieszę, aż brak mi słów pisanych aby to wyrazić > WIELKIE słowa uznania dla trenera Lozano - to WIELKA postać > w małym ciele. > Nie oglądałem bezpośrednio meczy, ale mam go nagranego. Będę > go oglądał tysiące razy. Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!! > > hi, hi ... jestem 1- szy ) > ------------------------ > desperato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esfloress Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Lozano IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:29 Rewelacja, gratulacje chłopaki... Świderskiego za samą minę należało ściągnąć już po pierwszym secie. Jest świetny, ale Rosjanie go czytali, a Świderskiego spalała złość. U Rosjan to samo stało się z Połtawskim w drugiej połowie gry. Lozano zmieniając go postąpił znakomicie, Szymański wniósł do gry mnóstwo zapału i inwencji. Fantastyczna jest ta bezkompromisowość Plińskiego! To jest coś czego bardzo do tej pory brakowało, ta wiara że można wygrać cały turniej. Świetnie, że mają wreszcie odwagę o tym mówić i mierzyć w złoto! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz 28.11.06, 14:34 Dokladnie i o to chodzi. Trzeba ludzi, ktorzy pieprza te wszystkie brednie o Polakach tracacych nerwy. Polacy w tej dyscyplinie sa swietni, ale czasem po prostu brak nerwow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 21:08 GRATUUUUULACJE !!!!!!! > Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!!<< Proponuje dozywotnią rente, wypasionego merca dla wszystkich, a dzisiejszy dzien oglosic swietem narodowym. Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!!<< Tylko sie nie posrajcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmoot Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:47 debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 13:40 Brawo chlopaki. Nie daliscie plamy. Walczcie jak najlepiej potraficie. Kochamy was za serce i sportowa zlosc, za sukcesy ale i to ze gdy jest zle nie spuszczacie glowy tylko walczycie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.mg.gov.pl 28.11.06, 13:40 Brawo Polacy.Brawo.To wielki dzień dla wszystkich kibiców siatkówki w Polsce.Swoją grą daliście wielu kibicom powód do wielkiej dumy. Dawno nie przeżywaliśmy takich emocji.Po końcowym gwizdku, większość oglądających mecz miała łzy w oczach.Rewalacyjnie. Macie chłopaki charakter.Już dawno Polscy sportowcy w rywalizacji drużynowej nie byli w pierwszej czwórce MŚ!!!!! P.S Świderski nie powinien się załamywać, jest super graczem, zniżka formy czasem się zdarza. Do boju Panowie Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" 28.11.06, 14:20 Plujskiego hebraizm łyknęli z ochotą michnikowcy i powtarzają z lubościa. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" 28.11.06, 14:57 łał, koleś, ale masz we łbie nasrane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 15:53 co za kolo, skad on sie urwal? bez watpienia pokrzywdzony przez los :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:37 Masz racje ze Swiderskim, ale prawda jest taka ze tylko w Polsce trzeba jeszzce o tym przypominac. Bo jeszcze istnieja ludzie, ktorzy mowia ze byl beznadziejny. Chorzy. Swiderski gral rewelacyjnie 7 meczy. Bez niego nie bylo by wiary w mozliwosci. Polscy siatkarze sa Wielcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BennyMc Brawo chlopaki, z kacapami trzeba ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:40 Nienawidze tej ruskiej pychy i "wyzszosci" nad "gorszymi" narodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Brawo chlopaki, z kacapami trzeba ostro IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 15:57 Nic takiego nie ma, przypomnij sobie pkazywane w tv przed mecem wypowiedzi rosjan i polakow. To poalcy byli bardziej dumni i pewni siebie.Gdybys kiedys znal jaichs rosjan na pewno bys ich o to nie oskarżał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl.2ag.Krasienin Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:49 Pokazaliście klase.Jesteście prwdziwymi mistrzami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:53 Wiedziałem że Piotrek Gruszka dotrzyma słowa,No i DOKOPALI im jak obiecywał w wywiadzie. Takiej motywacji życze w walce o złoto. Brawo chlopaki; sprawiliście polakom wspaniały poranek . Myślę że większość Polaków jest z Was dumna i ma za Waszą sprawą miły dzień.Przyjadę na Okęcie Was powitać i nie widzę inaczej niż jako Mistrzów Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:55 Do swidanja! - jak przewidział Sebastain Świderski!;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do vitabravo Spadaj Kacapie IP: 195.117.126.* 28.11.06, 14:06 na grzyby najlepiej muchomory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamien Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 193.28.230.* 28.11.06, 13:56 ciekawe co teraz mysla ci co nie chcieli sie zgodzic na zgrupowanie kadry bo trzeba byl przesunac rozpoczecie ligi ? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:38 To nie ma zadnego znaczenia co mysla. Polscy siatkarze graja tak zeby zdobyc mistrzostwo swiata. Zasluguja na nie, i miejmy nadzieje je zdobeda. Jakie sa miny Rosjan, jakie sa miny panow prezesow, to nie ma wszystko zadnego znaczenia. Najwazniejsze ze jest ze polscy siatkarze sa najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 13:58 Zapamietajmy te chwile...i powtorzmy je, juz wkrotce.BRAWO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dsl.lbcktx.swbell.net 28.11.06, 14:00 I co z tego wynika....nic...po prostu ruscy dali polaczkom wygrac....i tyle....polaczki podskaluja jak jakies pajace....chca trzeciej wojny swiatowej....czy co?.....zawsze ten narod poskakiewicczy...maci w swiecie....potem dostanie po pysku....i placze....zeby sie swiat nad nimi zlitowal....kura nie ptica polsza eto nie zagranica.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:02 ujadaj Pacie, ujadaj... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:04 nu, tiepier nam nada czapku gruszek a niet tolko adnogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:32 W Kacapii pewnie żałoba. Zróbcie sobie drugie święto narodowe z okazji kolejnej porażki z rąk Polaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński 28.11.06, 14:41 Z pewnoscia zaloba. Ruscy leja nam tylki w stu tysiacach dyscyplin, a my spralismy im tylek w siatkowce i u nich jest zaloba. Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:01 A to dziwne, czemu polakom tak az na tym zalezalo?Wygrali ze slabiutka rosja a teraz sie ciesza jak murzyn bateryjka Paranoja jakas czy co? Troche pokory czlowieku, sportowy duch jest ci widze obcy. Zajmij sie wiec czyms innym niz siatkowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azc Sportowy duch? IP: 150.254.85.* 29.11.06, 08:42 Mówisz o sportowym duchu, a deprecjonujesz wartość drużyny Rosji. Nasz sukces jest duży, bo drużyna rosyjska uchodzi za bardzo dobrą i w rankingach przed Mistrzostwami Świata była wyżej od nas. Mamy prawo się cieszyć. Mamy prawo liczyć na medal. Ale nawet jak nasi siatkarze zajmą czwarte miejsce, będziemy ich i tak kochać. Zrobili i tak bardzo dużo i grają bardzo dobrze. Styl, w jakim pokonali dotychczasowych przeciwników, jest imponujący. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:44 Polacy i Rosjanie sa sobie rowni. Zwykly glupi mecz siatkarski. Pierwsze: ruscy nic nie dawali polaczkom wygrywac, tylko gryzli trawe (w tym przypadku parkiet) zeby wygrac. Drugie: skad ci przychodzi, rewolucjonisto, jakas mysl o wojnie??? Tylko tacy zakompleksieni ludzie moga o tym mowic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Ciekawe że wszyscy rusofile tak mówią jak ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:02 kochani ruscy dostaną łupnia że wszyscy są równi ciekawe że w sytuacji odwrotnej nic takiego się nie dzieje a prawdę mówiąc ja ani rusofilem a ani germanofilem nie jestem ale z dwojga złego wolę kulturę Goethe-go od Puszkina ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esfloress do Pata IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:44 Pat, skoro piszesz że Rosjanie dali Polakom wygrać, to napisz jeszcze że Rosjanie chcieli już po prostu jechać do domu. Będzie jeszcze śmieszniej. A ta "Polsza nie zagranica" ostatnio sprawia wam straszne problemy w polityce zagranicznej więc podobnymi sentencjami możesz się co najwyżej pocieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: do Pata IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:03 A nie widzisz ze to nie rosjanin tylko prowokator,ktory chce wzbudzić midzy nami nienawiść? Nie dajmy się ogłupić takim imbecylom. Co do politki miedzynarodowej- wiecej problemu sprawiamy unii niz rosji:) Poza tym zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamber a Ty co, Sowiet ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:02 do diabła z takimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzzy Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 217.153.225.* 28.11.06, 15:02 kura nie ptica polsza eto nie zagranica.... i dlatego właśnie rzesze babć, matek i córek Wielkiej Rusi robi codziennie laski 10. polskich kierowców TIR-ów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:04 ukraina to jednak nie rosja, chciejstwo nic tu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelo Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:33 Polska będzie a zmiast Rosji - Chiny. I to dzięki Putinowi, jemu podobnym i ich"polityce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:05 a tu zwroce uwage ze pewnie dlatego tez za putina pensje rosjan wzrosly 4 krotnie i z jego winy i glupoty rosja odzyskuje pozycje i wplywy. Nienawisc zaslepia. Konstruktywne myslenie i zgoda buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Te pensje to Putinowi i jego kolegom wzrosły ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:09 prawda cwaniaku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe11 Re: Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:08 Masz recht nelo: "czarny orzel ze zlamanym skrzydlem do gniazda powrocil, Zolty Smok na Wschodzie sie zbudzil"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejbj Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 15:59 Spadaj prowokatorze, takie wypowiedzi jak twoja z calą pewnoscia sa tania prowokacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Schuja?? 28.11.06, 16:24 Ale mi tu zajezdza Schuja :P gdzie On teraz jest biedny chlopina. Martwie sie o jego zdrowie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaltoWojtek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 28.11.06, 19:11 Do dzis pamietam ruskie pyski na granicy w Brzesciu, bylo to po przegranej hokejowej reprezantacji ZSRR z Polska. Jakies mistrzostwa czy cos takiego. Ruskich Wopistow i celnikow przyjelismy milymi usmiechami.... Jeszcze lepsza atmosfera panowala w wagonie sypialnym w pociagu jadacym z Moskwy do Warszawy, dzien po wyborze polskiego Papieza. Lzy do oczu plyna wspominajac tamte czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esfloress Re: Przestań jątrzyć idioto IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:36 Po co jątrzysz idioto? Co ty chcesz, jakąś kłótnię na tle narodowym wywołać? Polacy nie są takimi antysemitami jak myślisz, Polacy są otwarci i tolerancyjni. A powtarzanie głupich stereotypów świadczy o wyjątkowej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Przestań jątrzyć idioto 28.11.06, 14:39 Na razie to ty tu wywolujesz klotnie... ze nie nazwe Cie tak jak ty juz kogos nazwales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esfloress Re: Przestań jątrzyć idioto IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:49 Zastanów się co piszesz. Nie prowadzę żadnej kłótni i nie jeżdzę po niesnaskach narodowych i rzekomym polskim antysemityzmie. A tych co to robią będę nazywał idiotami bo stosują chwyty i kryteria idiotom przynależne. Odpowiedz Link Zgłoś
jankij Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:47 A gdzie jest teraz schuja - ta zakompleksina mała menda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:25 a takze, gdzie eva15 i wasylzly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 217.11.136.* 28.11.06, 14:48 Teraz trzeba przypomnięć słowa ś.p. Huberta Wagnera - wypowiadane przed Olimpiadą w MONTREALU - "Intersuje mnie tylko złoto" Życzę ZŁOTA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Poliaczki to rusycyzm ćwoku i antysemito ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeremi Jazda, teraz już do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:01 pakować wszystkim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarus Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.saint-gobain.com 28.11.06, 15:25 Ech, łza się w oku zakręciła, przypomniał się finał z Olimpiady w Montrealu. Takich emocji nie przeżywałem od lat. Za te emocje i wspaniałą walkę - dzięki chłopaki!!! Go for the gold! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoddanyWujaSama Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 28.11.06, 19:04 Masz calkowita racje..trzymamy za chlopakow kciuki.... Go for the GOLD.... No less. Long live Poland..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.jems.pl 28.11.06, 15:40 Gratuluję!! Trzymam kciuki za złoty medal! Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plujpilński Re: Plujski mówi polaczki, a michnixy powtarzają IP: *.magma-net.pl 28.11.06, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.magma-net.pl 28.11.06, 16:52 Slyszalem ze jak beda wracac z medalem to beda ladowac w pradze bo w warszawie bedzie mlgla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 16:57 Dzeki, dzeki, dzeki, jestescie wspaniali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.wolomin.net 28.11.06, 17:17 ... ale nie chce slyszec za tydzien o nowej podwyzce cen gazu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifacy Re: Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:48 Chłopaki to miód na serce.Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe11 Re: Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:34 bo "tutaj jest schwitz, tutaj trzeba arbaiten...- jak mawial przodownik kelnerow z "Zakletych Rewirow"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 17:21 Jestesmy dumni i bedziemy do konca. Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:39 czy nie byloby pozadane dodac : Kaczory precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całapolska Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lodz.mm.pl 28.11.06, 17:52 DZIęKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
carollek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 17:55 WIERZYMY W WAS CHŁOPCY, JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timon Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.21.pl 28.11.06, 18:13 Jestem dumny POLSKA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyczka Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.uznam.net.pl 28.11.06, 18:18 Chłopaki wierzyłam w Was i byłam cały czas z Wami.Jesem pewna że medal w zasięgu Waszych rąk .Potraficie walczyć i wreszcie z wiarą u Was jest ok.i nie straciliście jej po tych dwóch setach.BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś