Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom

28.11.06, 13:36
    Chłopaki, daliście czadu, dziękujemy!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Roxane Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:37
        TAK TRAYMAĆ PANOWIE !!! Cała Polska trzyma za Was kciuki !!! CZekamy na
        złoto !!!
        • vitabravo Re:"Polaczki" to hebraizm, nie rusycyzm, panie Plu 28.11.06, 13:54
          Tak panie Plujski.
          • Gość: mk® Do vitabravo:nie możemy się pogodzić z porażką IP: 195.117.126.* 28.11.06, 14:04
            panie kacap
            • Gość: Poliaczek a ja słyszałem, albo mi się wydawało IP: *.kalisz.mm.pl 28.11.06, 16:20
              że Pliśnki powiedział kilka razy do Rosjan po zdobyciu przez Polaków punktu :
              Za Czeczeniu! - ale nie jestem pewien, może tylko mi się wydawało, komentatorzy
              wszystko zagłuszali
              Gratulacje dla całej drużyny za ten mecz! Jesteście wielcy
          • Gość: maxlowe Re:"Polaczki" to hebraizm, nie rusycyzm, panie Pl IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:00

Masz racje vitabravo, rusycyzm to "paljaczki"
        • Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 22:33
          szkoda,ze nie bylo Kozakiewicza na widowni..
        • Gość: maxlowe Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 22:35

To wszystko wina PIS-u. SLD wniesie teraz propozycje ustawy do sejmu?
      • desperato Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Lozano ) 28.11.06, 13:39
        GRATUUUUULACJE !!!!!!!
        Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!!
        Tak się cieszę, aż brak mi słów pisanych aby to wyrazić
        WIELKIE słowa uznania dla trenera Lozano - to WIELKA postać
        w małym ciele.
        Nie oglądałem bezpośrednio meczy, ale mam go nagranego. Będę
        go oglądał tysiące razy. Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!!

hi, hi ... jestem 1- szy )
        ------------------------
        desperato
        • desperato Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz 28.11.06, 13:40
          jestem trzeci, a co tam ... kurcze, ależ ja się cieszę ! )

desperato napisał:

> GRATUUUUULACJE !!!!!!!
          > Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!!
          > Tak się cieszę, aż brak mi słów pisanych aby to wyrazić
          > WIELKIE słowa uznania dla trenera Lozano - to WIELKA postać
          > w małym ciele.
          > Nie oglądałem bezpośrednio meczy, ale mam go nagranego. Będę
          > go oglądał tysiące razy. Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!!
          >
          > hi, hi ... jestem 1- szy )
          > ------------------------
          > desperato
          • Gość: Esfloress Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Lozano IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:29
            Rewelacja, gratulacje chłopaki... Świderskiego za samą minę należało ściągnąć
            już po pierwszym secie. Jest świetny, ale Rosjanie go czytali, a Świderskiego
            spalała złość. U Rosjan to samo stało się z Połtawskim w drugiej połowie gry.
            Lozano zmieniając go postąpił znakomicie, Szymański wniósł do gry mnóstwo
            zapału i inwencji.
            Fantastyczna jest ta bezkompromisowość Plińskiego! To jest coś czego bardzo do
            tej pory brakowało, ta wiara że można wygrać cały turniej. Świetnie, że mają
            wreszcie odwagę o tym mówić i mierzyć w złoto!
            • obserwatorpl2005 Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz 28.11.06, 14:34
              Dokladnie i o to chodzi. Trzeba ludzi, ktorzy pieprza te wszystkie brednie o
              Polakach tracacych nerwy. Polacy w tej dyscyplinie sa swietni, ale czasem po
              prostu brak nerwow...
        • Gość: magik Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 21:08
          GRATUUUUULACJE !!!!!!!
          > Chylę czoła Panowie. Jesteście WIELCY!!!!<<
          Proponuje dozywotnią rente, wypasionego merca dla wszystkich, a dzisiejszy
          dzien oglosic swietem narodowym.
          Jeszcze raz BAAARDZO dziekuję !!!<<
          Tylko sie nie posrajcie!!!!!
          • Gość: helmoot Re: Dziękuję chłopaki i Wielki Panie trenerze Loz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 10:47
            debil!!!
      • Gość: starski Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 13:40
        Brawo chlopaki. Nie daliscie plamy. Walczcie jak najlepiej potraficie.
        Kochamy was za serce i sportowa zlosc, za sukcesy ale i to ze gdy jest zle
        nie spuszczacie glowy tylko walczycie dalej.
      • Gość: Bartek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.mg.gov.pl 28.11.06, 13:40
        Brawo Polacy.Brawo.To wielki dzień dla wszystkich kibiców siatkówki w
        Polsce.Swoją grą daliście wielu kibicom powód do wielkiej dumy. Dawno nie
        przeżywaliśmy takich emocji.Po końcowym gwizdku, większość oglądających mecz
        miała łzy w oczach.Rewalacyjnie. Macie chłopaki charakter.Już dawno Polscy
        sportowcy w rywalizacji drużynowej nie byli w pierwszej czwórce MŚ!!!!! P.S
        Świderski nie powinien się załamywać, jest super graczem, zniżka formy czasem
        się zdarza. Do boju Panowie
        • vitabravo Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" 28.11.06, 14:20
          Plujskiego hebraizm łyknęli z ochotą michnikowcy i powtarzają z lubościa.
          • el_bigos Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" 28.11.06, 14:57
            łał, koleś, ale masz we łbie nasrane...
          • Gość: kotuo Re: Plujskiego hebraizm: "Polaczki" IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 15:53
            co za kolo, skad on sie urwal? bez watpienia pokrzywdzony przez los :)
        • obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:37
          Masz racje ze Swiderskim, ale prawda jest taka ze tylko w Polsce trzeba jeszzce
          o tym przypominac. Bo jeszcze istnieja ludzie, ktorzy mowia ze byl beznadziejny.
          Chorzy.
          Swiderski gral rewelacyjnie 7 meczy. Bez niego nie bylo by wiary w mozliwosci.
          Polscy siatkarze sa Wielcy.
      • Gość: BennyMc Brawo chlopaki, z kacapami trzeba ostro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:40
        Nienawidze tej ruskiej pychy i "wyzszosci" nad "gorszymi" narodami
        • Gość: A Re: Brawo chlopaki, z kacapami trzeba ostro IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 15:57
          Nic takiego nie ma, przypomnij sobie pkazywane w tv przed mecem wypowiedzi rosjan i polakow. To poalcy byli bardziej dumni i pewni siebie.Gdybys kiedys znal jaichs rosjan na pewno bys ich o to nie oskarżał.
      • Gość: kl.2ag.Krasienin Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:49
        Pokazaliście klase.Jesteście prwdziwymi mistrzami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: kasek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:53
        Wiedziałem że Piotrek Gruszka dotrzyma słowa,No i DOKOPALI im jak obiecywał w
        wywiadzie. Takiej motywacji życze w walce o złoto. Brawo chlopaki; sprawiliście
        polakom wspaniały poranek . Myślę że większość Polaków jest z Was dumna i ma za
        Waszą sprawą miły dzień.Przyjadę na Okęcie Was powitać i nie widzę inaczej niż
        jako Mistrzów Świata
        • vitabravo Re: Plujski mówi "Polaczki", a nie Rosjanie. 28.11.06, 13:55
      • Gość: gosia Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:55
        Do swidanja! - jak przewidział Sebastain Świderski!;-))))))))))))))
        • vitabravo Re: Pliński czy Plujski, bez różnicy. 28.11.06, 13:56
          • Gość: do vitabravo Spadaj Kacapie IP: 195.117.126.* 28.11.06, 14:06
            na grzyby najlepiej muchomory
      • Gość: kamien Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 193.28.230.* 28.11.06, 13:56
        ciekawe co teraz mysla ci co nie chcieli sie zgodzic na zgrupowanie kadry bo
        trzeba byl przesunac rozpoczecie ligi ?
        • obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:38
          To nie ma zadnego znaczenia co mysla. Polscy siatkarze graja tak zeby zdobyc
          mistrzostwo swiata. Zasluguja na nie, i miejmy nadzieje je zdobeda. Jakie sa
          miny Rosjan, jakie sa miny panow prezesow, to nie ma wszystko zadnego znaczenia.
          Najwazniejsze ze jest ze polscy siatkarze sa najlepsi!
      • Gość: starski Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 28.11.06, 13:58
        Zapamietajmy te chwile...i powtorzmy je, juz wkrotce.BRAWO!!!!!!!
      • Gość: Pat Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dsl.lbcktx.swbell.net 28.11.06, 14:00
        I co z tego wynika....nic...po prostu ruscy dali polaczkom wygrac....i tyle....polaczki podskaluja jak
        jakies pajace....chca trzeciej wojny swiatowej....czy co?.....zawsze ten narod poskakiewicczy...maci w
        swiecie....potem dostanie po pysku....i placze....zeby sie swiat nad nimi zlitowal....kura nie ptica polsza
        eto nie zagranica....
        • Gość: Marko Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:02
          ujadaj Pacie, ujadaj... :-)))
          • Gość: dd Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:04
            nu, tiepier nam nada czapku gruszek a niet tolko adnogo.
            • vitabravo Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński 28.11.06, 14:16
              • Gość: Darek Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 14:32
                W Kacapii pewnie żałoba. Zróbcie sobie drugie święto narodowe z okazji kolejnej
                porażki z rąk Polaków:)
                • obserwatorpl2005 Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński 28.11.06, 14:41
                  Z pewnoscia zaloba. Ruscy leja nam tylki w stu tysiacach dyscyplin, a my
                  spralismy im tylek w siatkowce i u nich jest zaloba.
                  Boze...
                • Gość: A Re: "Polaczki" mówi Plujski - Pliński IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:01
                  A to dziwne, czemu polakom tak az na tym zalezalo?Wygrali ze slabiutka rosja a teraz sie ciesza jak murzyn bateryjka Paranoja jakas czy co? Troche pokory czlowieku, sportowy duch jest ci widze obcy. Zajmij sie wiec czyms innym niz siatkowka.
                  • Gość: azc Sportowy duch? IP: 150.254.85.* 29.11.06, 08:42
                    Mówisz o sportowym duchu, a deprecjonujesz wartość drużyny Rosji. Nasz sukces
                    jest duży, bo drużyna rosyjska uchodzi za bardzo dobrą i w rankingach przed
                    Mistrzostwami Świata była wyżej od nas.

Mamy prawo się cieszyć. Mamy prawo liczyć na medal. Ale nawet jak nasi
                    siatkarze zajmą czwarte miejsce, będziemy ich i tak kochać. Zrobili i tak
                    bardzo dużo i grają bardzo dobrze. Styl, w jakim pokonali dotychczasowych
                    przeciwników, jest imponujący. Howgh!

• obserwatorpl2005 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:44
          Polacy i Rosjanie sa sobie rowni.
          Zwykly glupi mecz siatkarski.
          Pierwsze: ruscy nic nie dawali polaczkom wygrywac, tylko gryzli trawe (w tym
          przypadku parkiet) zeby wygrac.
          Drugie: skad ci przychodzi, rewolucjonisto, jakas mysl o wojnie??? Tylko tacy
          zakompleksieni ludzie moga o tym mowic..
          • Gość: mk Ciekawe że wszyscy rusofile tak mówią jak ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:02
            kochani ruscy dostaną łupnia że wszyscy są równi ciekawe że w sytuacji odwrotnej
            nic takiego się nie dzieje a prawdę mówiąc ja ani rusofilem a ani germanofilem
            nie jestem ale z dwojga złego wolę kulturę Goethe-go od Puszkina ;)))
        • Gość: Esfloress do Pata IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:44
          Pat, skoro piszesz że Rosjanie dali Polakom wygrać, to napisz jeszcze że
          Rosjanie chcieli już po prostu jechać do domu. Będzie jeszcze śmieszniej.

A ta "Polsza nie zagranica" ostatnio sprawia wam straszne problemy w polityce
          zagranicznej więc podobnymi sentencjami możesz się co najwyżej pocieszać.
          • Gość: a Re: do Pata IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:03
            A nie widzisz ze to nie rosjanin tylko prowokator,ktory chce wzbudzić midzy nami nienawiść? Nie dajmy się ogłupić takim imbecylom. Co do politki miedzynarodowej- wiecej problemu sprawiamy unii niz rosji:) Poza tym zgoda.
        • Gość: bamber a Ty co, Sowiet ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:02
          do diabła z takimi
        • Gość: fuzzzy Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 217.153.225.* 28.11.06, 15:02
          kura nie ptica polsza eto nie zagranica....

i dlatego właśnie rzesze babć, matek i córek Wielkiej Rusi robi codziennie
          laski 10. polskich kierowców TIR-ów :)
          • Gość: a Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:04
            ukraina to jednak nie rosja, chciejstwo nic tu nie pomoże.
        • Gość: nelo Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:33
          Polska będzie a zmiast Rosji - Chiny.
          I to dzięki Putinowi, jemu podobnym i ich"polityce"
          • Gość: a Re: Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 16:05
            a tu zwroce uwage ze pewnie dlatego tez za putina pensje rosjan wzrosly 4 krotnie i z jego winy i glupoty rosja odzyskuje pozycje i wplywy. Nienawisc zaslepia. Konstruktywne myslenie i zgoda buduje.
            • Gość: mk Te pensje to Putinowi i jego kolegom wzrosły ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:09
              prawda cwaniaku ;)
          • Gość: maxlowe11 Re: Polska była kiedy Rosji nie było IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:08

Masz recht nelo: "czarny orzel ze zlamanym skrzydlem
            do gniazda powrocil,
            Zolty Smok na Wschodzie sie zbudzil"...
        • Gość: Andrzejbj Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.11.06, 15:59
          Spadaj prowokatorze, takie wypowiedzi jak twoja z calą pewnoscia sa tania prowokacją.
        • mariuszekc Re: Schuja?? 28.11.06, 16:24
          Ale mi tu zajezdza Schuja :P gdzie On teraz jest biedny chlopina. Martwie sie o
          jego zdrowie :P
        • Gość: BaltoWojtek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 28.11.06, 19:11
          Do dzis pamietam ruskie pyski na granicy w Brzesciu, bylo to po przegranej
          hokejowej reprezantacji ZSRR z Polska. Jakies mistrzostwa czy cos takiego.
          Ruskich Wopistow i celnikow przyjelismy milymi usmiechami....
          Jeszcze lepsza atmosfera panowala w wagonie sypialnym w pociagu jadacym z
          Moskwy do Warszawy, dzien po wyborze polskiego Papieza. Lzy do oczu plyna
          wspominajac tamte czasy.
      • Gość: Esfloress Re: Przestań jątrzyć idioto IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:36
        Po co jątrzysz idioto? Co ty chcesz, jakąś kłótnię na tle narodowym wywołać?

Polacy nie są takimi antysemitami jak myślisz, Polacy są otwarci i
        tolerancyjni. A powtarzanie głupich stereotypów świadczy o wyjątkowej głupocie.
        • obserwatorpl2005 Re: Przestań jątrzyć idioto 28.11.06, 14:39
          Na razie to ty tu wywolujesz klotnie... ze nie nazwe Cie tak jak ty juz kogos
          nazwales...
          • Gość: Esfloress Re: Przestań jątrzyć idioto IP: *.aster.pl 28.11.06, 14:49
            Zastanów się co piszesz. Nie prowadzę żadnej kłótni i nie jeżdzę po niesnaskach
            narodowych i rzekomym polskim antysemityzmie. A tych co to robią będę nazywał
            idiotami bo stosują chwyty i kryteria idiotom przynależne.
      • jankij Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 14:47
        A gdzie jest teraz schuja - ta zakompleksina mała menda
        • Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:25

a takze, gdzie eva15 i wasylzly?
      • Gość: Andrzej Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: 217.11.136.* 28.11.06, 14:48
        Teraz trzeba przypomnięć słowa ś.p. Huberta Wagnera - wypowiadane przed
        Olimpiadą w MONTREALU - "Intersuje mnie tylko złoto"
        Życzę ZŁOTA .
        • vitabravo Re: Plujski mówi "Polaczki", a michnixy powtarzają 28.11.06, 15:02
          • Gość: mk Poliaczki to rusycyzm ćwoku i antysemito ;))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 20:13
      • Gość: jeremi Jazda, teraz już do końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:01
        pakować wszystkim !
      • Gość: jarus Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.saint-gobain.com 28.11.06, 15:25
        Ech, łza się w oku zakręciła, przypomniał się finał z Olimpiady w Montrealu.
        Takich emocji nie przeżywałem od lat.
        Za te emocje i wspaniałą walkę - dzięki chłopaki!!!
        Go for the gold!
        • Gość: PoddanyWujaSama Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 28.11.06, 19:04
          Masz calkowita racje..trzymamy za chlopakow kciuki....
          Go for the GOLD.... No less.
          Long live Poland.....
      • Gość: Maciek Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.jems.pl 28.11.06, 15:40
        Gratuluję!! Trzymam kciuki za złoty medal! Dzięki!!
        • Gość: Plujpilński Re: Plujski mówi polaczki, a michnixy powtarzają IP: *.magma-net.pl 28.11.06, 16:06
      • Gość: jacek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.magma-net.pl 28.11.06, 16:52
        Slyszalem ze jak beda wracac z medalem to beda ladowac w pradze bo w warszawie
        bedzie mlgla :))
      • Gość: Pit Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.06, 16:57
        Dzeki, dzeki, dzeki, jestescie wspaniali !!!
        • Gość: Tomek Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.wolomin.net 28.11.06, 17:17
          ... ale nie chce slyszec za tydzien o nowej podwyzce cen gazu :-(
          • Gość: Bonifacy Re: Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:48

Chłopaki to miód na serce.Tak trzymać.
            • Gość: maxlowe11 Re: Gratuluje z calego serca, ale... IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:34

bo "tutaj jest schwitz, tutaj trzeba arbaiten...- jak mawial przodownik
              kelnerow z "Zakletych Rewirow"...
      • Gość: strzalka Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 17:21
        Jestesmy dumni i bedziemy do konca. Polska!!!
        • Gość: maxlowe11 Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.proxy.aol.com 29.11.06, 23:39

czy nie byloby pozadane dodac : Kaczory precz!
      • Gość: całapolska Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.lodz.mm.pl 28.11.06, 17:52
        DZIęKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
      • carollek Re: Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom 28.11.06, 17:55
        WIERZYMY W WAS CHŁOPCY, JESTEŚCIE
        NAJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Timon Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.21.pl 28.11.06, 18:13
        Jestem dumny POLSKA !!
      • Gość: sympatyczka Pliński: "Polaczki" pokazali Rosjanom IP: *.uznam.net.pl 28.11.06, 18:18
        Chłopaki wierzyłam w Was i byłam cały czas z Wami.Jesem pewna że medal w
        zasięgu Waszych rąk .Potraficie walczyć i wreszcie z wiarą u Was jest ok.i nie
        straciliście jej po tych dwóch setach.BRAWO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka