Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Krzysztof Słaboń

04.12.06, 11:26
    Orientuje sie ktos moze, jak wyglada sprawa przynaleznosci klubowej Krzyśka
    Słabonia w przyszłym sezonie? Wiem, ze rzadko pojawia sie jego nazwisko w
    kontekscie startów w Apatorze w roku 2007. Moim zdaniem szkoda, bo chłopaka
    nalezałoby wyposazyc w dobry sprzęt i śmigałby po torze, aż miło byłoby
    patrzec. Przeciez pierwsza czesc ubiegłego sezonu miał naprawde niezłą. Mam
    nadzieje, ze działacze nie zrezygnują z niego zbyt pochopnie.
    Obserwuj wątek
      • kamilg22 Re: Krzysztof Słaboń 04.12.06, 11:35
        zawodowcowi kupowac sprzet?troche to naciagane.slabon nie jest zawodnikiem ktory 1 sezon jezdzi na zuzlu i sam powinien troszczyc sie o swoj park maszyn
      • Gość: Jazon Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 04.12.06, 11:41
        No własnie nikt o nim nie mówi. Nawet Bydgoszcz nie pytała;-) Prawde mówiąc
        zupełnie nie pamietam jak to jest z jego kontraktem i na ile podpisywał z nami
        umowe. Ja bym go zostawił w klubie- warto trzymac krajowych zawodnikow a Słaboń
        ma jednak potencjał, choc nie błysnał nim w poprzednim sezonie za bardzo.
        • Gość: matopacik Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tzmo.com.pl 04.12.06, 12:11
          jestem tego samego zdania Slabon potrafi jezdzic i moze byc wiele dobrego z
          tego chlopaka !!!Mam nadzieje ze zostanie w Toruniu.
          • sdb Re: Krzysztof Słaboń 04.12.06, 12:46
            ja tez bym go zostawil bo wierze ze stac go na wiele
            • Gość: speed Re: Krzysztof Słaboń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:15
              Niestety, przypuszczam że czekają Go starty w pierwszej lidze.
      • Gość: Chris Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 04.12.06, 17:37
        Byście zostawili Słabonia blokując mu rozwój kariery, najlepiej zeby był zmiennikiem Miedzinskiego, Drymla i Zagara i objechał 2-3 mecze w sezonie,gratuluje pomysłu,bedzie miał tak często okazje pokazania sie na torze jak Puszakowski w swoim czasie. Też go lubie ale trzeba było o nim pomyśleć kontraktując Czecha i Słoweńca, a nie teraz:)Ja go widze w Gdańsku albo Poznaniu,sezon w I lidze dobrze mu zrobi:)
        • Gość: Jazon Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 05.12.06, 10:57
          Wszystko zalezy czy zegnamy sie z nim definitywnie czy można go wypozyczyc.
          Skład juz skompletowany i cały czas mnie zdumiewa ze o Słabonia nie pytali np. z
          Bydgoszczy. W końcu zawodników nawet średnich, którzy moga podpisac kontrakt nie
          ma już praktycznie wcale a sądzę że wiekszości kibiców bardziej uśmiecha sie
          zatrudnienie średniego Polaka niz obcokrajowca drugiego sortu, którego nazwisko
          nic nie mowi.
      • Gość: 78 Re: Krzysztof Słaboń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 11:26
        Sawina i Slabon do Bydzi i bedzie walka o kazdy punkt i utrzymanie
        tak jak w sezonie z Fijalkowskim, Robakiem i Krzyzakiem (ah to byly czasy)

• Gość: Chris Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 05.12.06, 11:39
          Widocznie Słabon poznał się juz na działaczach bydgoskich i ma gdzieś występy w
          tak nieudolnym klubie gdzie rządzą ludzie pokroju Pana B.Ogólnie dętka roku dla
          zarządów Torunia i Bydgoszczy za psucie nerwów kibicom i trzymanie w
          niepewności do końca sezonu:)))
          • Gość: Jazon Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 05.12.06, 11:57
            Ale po co tak agresywnie? :) A o dętke roku bój bedzie zapewne zacięty- jak dla
            mnie faworytem jest GKSŻ za zamieszanie przy kwestiach formalnych związanych z
            powołaniem ligi zawodowej.
            • Gość: Chris Re: Krzysztof Słaboń IP: *.tvk.torun.pl 05.12.06, 12:43
              Może Bajerski przechodzi do Polonii?? Nie wiem o co chodzi, ale ktoś robi
              niezły biznes na zawodnikach najpierw na Jabłońskim a teraz na Klesze:)Pełen
              szacunek i pokłony dla rywala zza miedzy ale nie uważaz Jazon ze to już
              przegiecie nawet jak to "kaczka dziennikarska"??

www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=162192
          • Gość: speed Re: Krzysztof Słaboń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:41
            Nie zgadzam się z Tobą Chris, Słaboń chętnie by pojeździł w Bydzi, lub
            jakimkolwiek innym klubie ekstraligowym. Problem w tym, że słabiutko się pokazał
            w minionym sezonie w szeregach Adriany i stąd nikt z prezesów nie widzi go w
            podstawowym składzie. Ja nawet rozumiem Tilingera. Też na Jego miejscu
            rozmawiałbym z Loramem czy Hamillem albo nawet z Maxem niż ze Słaboniem. Myslę,
            że kwarantanna roczna w niższej lidze dobrze mu zrobi. A za rok, kto wie może,
            wróci do Eligi ?!
            • Gość: Toma Toruń Słaboń we Wrocławiu IP: *.petrus.com.pl 05.12.06, 13:42
              Najprawdopodoniej www.sportowefakty.pl/?
              dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=162208&kom=1
      • Gość: rapson Re: Krzysztof Słaboń IP: 62.225.190.* 05.12.06, 16:46
        No i chlopak wraca do Wrocka!!
        • rafas84 Re: Krzysztof Słaboń 05.12.06, 17:29
          Ja żałuje, ze nie bedzie go w Toruniu. Mógłby pojechac w przyszłym sezonie
          czescie niz w 2-3 meczach, jak ktos wyzej napisał (nie wiadomo, jak bedzie
          spisywał sie Matej Zagar, który nie ma jeszcze doswiadczenia w Elidze, a takze
          Ales po kontuzji, a w przypadku ewentualnej słabej ich postawy moznaby wstawic
          do składu Słabonia). Swoją drogą ciekawe, czy we Wrocku bedzie mial pewne
          miejsce w składzie.
          • Gość: METANOL Re: Krzysztof Słaboń w mistrzowskiej drużynie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.06, 20:45

Krzysztof witaj w domu, gdzie będziesz się poniewierał po krzyżackiej ziemi. Twoje miejsce jest we Wrocławiu.A o miejsce w składzie trzeba będzie powalczyc.Gapa jest w Twoim zasięgu.

k
            • Gość: BIIM Re: Krzysztof Słaboń w mistrzowskiej drużynie IP: *.as.kn.pl 05.12.06, 23:57
              SUPER!!!! Krzysztof wrócił do nas!szalalalalala.
              SPARTA WROCŁAW MISTRZ POLSKI !!! I wszystko jasne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka