Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.pl 03.04.03, 22:04 Mówię o Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 14:31 Chcialem odpisac na tamten post, ze angole maja, ale nie odpisze :)) Czekamy czekamy - ciekawe czy sie doczekamy. Podobno jest do sciagniecia z "osła" pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: 213.17.170.* 04.04.03, 14:33 lhp napisał: > Chcialem odpisac na tamten post, ze angole maja, ale nie odpisze :)) > > Czekamy czekamy - ciekawe czy sie doczekamy. Podobno jest do sciagniecia > z "osła" > > pzdr Szukałem w kaazie, ale zostałem zrobiony parę razy w bambuko... :)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 14:54 Gość portalu: Crotalus napisał(a): >> > Szukałem w kaazie, ale zostałem zrobiony parę razy w bambuko... :)) > Jak to z Kazaa bywa pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 15:11 sygnaturka CeeMa do Kazy: EB04347E 601E3E2C D90DD478 A54F5FBD 8AB79E2A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: 213.17.170.* 04.04.03, 15:13 mihal_04 napisał: > sygnaturka CeeMa do Kazy: EB04347E 601E3E2C D90DD478 A54F5FBD 8AB79E2A > Thx i co ściągłeś CM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.lublin.mm.pl 04.04.03, 16:48 sciaga sie..ale baardzo wolno. w kazdym razie sygnaturka jest veryfied wiec nie powinno byc problemów Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 17:28 gamecopyworld.com/start.htm - crack (w tym do zupdate'owanej wersji) na kazie jest tez zripowana wersja - zajmuje 60 MB a jedyna wywalona rzecz to opcja quick start (link jest na forum www.fasttrackmovies.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17098) Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 18:05 www.sharereactor.com/release.php?id=4351 a tu coś dla zwolenników 'osła' i 'muła' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 23:58 Oczywiscie rozumiem, ze nie jestescie zlodziejami i kazdy z Was poza ta wersja kupi oryginaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 01:07 alez naturalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 01:23 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > alez naturalnie :) Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o tej kradziezy opowiadania. __________ www.cm4.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 05.04.03, 07:23 Ja mam ceema od tygodnia. Co prawda ze stadionu... Ale po prostu n ie mogłem się oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 05.04.03, 23:02 Gość portalu: kubasa napisał(a): > Gość portalu: Geezoos napisał(a): > > > alez naturalnie :) > > Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do > kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o tej > kradziezy opowiadania. Wiesz, ruszyly mnie wyrzuty sumienia i skasowalem z Kazy tego CMa . A tak na serio zrobilem to bo nie jestem wielkiem fanem tej gry i nie chce mi sie sicagac jej godzinami by potem dzieki wielce "realistycznej" bazie danych i prawie rzeczywistym odwzorowaniu meczów zdobyc Lige Mistrzów z Ceramika Opoczno. Ale poza tym kradne ile wlezie. Ostatnio przyczailem sie przy poczcie i skroilem trzy staruszki z renty ;) btw - Rozumiem, ze mam do czynienia z Linuxowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 01:05 mihal_04 napisał: > Gość portalu: kubasa napisał(a): > > > Gość portalu: Geezoos napisał(a): > > > > > alez naturalnie :) > > > > Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do > > kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o te > j > > kradziezy opowiadania. > > > Wiesz, ruszyly mnie wyrzuty sumienia i skasowalem z Kazy tego CMa . > > A tak na serio zrobilem to bo nie jestem wielkiem fanem tej gry i nie chce mi > sie sicagac jej godzinami by potem dzieki wielce "realistycznej" bazie danych i > > prawie rzeczywistym odwzorowaniu meczów zdobyc Lige Mistrzów z Ceramika Opoczno > . > > Ale poza tym kradne ile wlezie. Ostatnio przyczailem sie przy poczcie i > skroilem trzy staruszki z renty ;) > > > btw - Rozumiem, ze mam do czynienia z Linuxowcem > > Nie mihal04 to byla moja mala prowokacja... Nie podoba Wam sie CM 4 to nie kupujcie, sciagnijcie se z Kaazy i skasujcie. Podoba - to pedem do sklepu, naprawde nie ma powodu by okradac panow z SI Games. By okradac panow z Microsofta jak najabrdziej :). Naprawde wiele osob nad tym haruje, w Polsce tez - nad tlumaczeniem i ty pojdziesz, zaplacisz 20 zl u pirata i zadowolony. A trzbea pamietac, ze ktos sie nad tym napracowal i ma pelne prawo oczekiwac 140 zl za to. Mowimy rpzeciez o towarze absolutnie luksusowym, nie pierwszej, drugeij, trzeciej potrzeby, bez ktorego mozna zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.lublin.mm.pl 06.04.03, 03:22 Gość portalu: kubasa napisał(a): > > Nie mihal04 to byla moja mala prowokacja... Nie podoba Wam sie CM 4 to nie > kupujcie, sciagnijcie se z Kaazy i skasujcie. Podoba - to pedem do sklepu, > naprawde nie ma powodu by okradac panow z SI Games. By okradac panow z > Microsofta jak najabrdziej :). Naprawde wiele osob nad tym haruje, w Polsce > tez - nad tlumaczeniem i ty pojdziesz, zaplacisz 20 zl u pirata i zadowolony. A > > trzbea pamietac, ze ktos sie nad tym napracowal i ma pelne prawo oczekiwac 140 > zl za to. Mowimy rpzeciez o towarze absolutnie luksusowym, nie pierwszej, > drugeij, trzeciej potrzeby, bez ktorego mozna zyc... widze, ze uczciwosc traktujesz dosc wybiórczo...wygodne, nie powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 12:03 dajta sobie spokoj, ludziska. Toz to temat-rzeka. Kradziez jest czynem godnym pietnowania, z tym zgodza sie wszyscy. Jesli jednak chodzi o programy czy muzyke sprawa nie jest, moim zdaniem taka jednostronna. Autorzy dostaja kilka % z wartosci calej plyty. Moze 5, moze mniej. Ponad 50% wartosci to marza kolejnych dystrybutorow i sieci handlowych. To rowniez jest kradziez, tylko w swietle prawa. Kazdy sie cieszy ze nie mamy cen wiekszych niz w Europie, ale nie mowi nic o zarobkach. Okradam zlodzieji i wcale nie wstydze sie tego powiedziec. Droga gra kosztuje u nas 1/10 czesc ceny nowego komputera. Czy to nie paranoja? Kubasa, daj mi namiar na braci C. a przesle im na konto 10 zl. Nie sadze zeby dostawali z egzemplarza wiecej niz 2,5 euro. Pamietasz kiedy w czasie powodzi jakies hieny sprzedawaly bochenek chleba po 10 zl? Bulwersujace, nieprawdaz? Tak samo mnie bulwersuje wydanie gry za 200 zl. Wiadomo ze mozna za 30, bo takie sie pojawiaja i tez wszyscy na tym zarabiaja. Towar luksusowy powiadasz, owszem, zgadzam sie. Jednak czy normalna sytuacja jest koszt pelnego baku w samochodzie rzedu 4tys zlotych? Nie, kompletnie. Samochod to tez przeciez luksus, prad rowniez, czysta woda i tysiace roznych rzeczy, bez ktorych obywali sie nasi przodkowie. Wiem ze masz racje, wiem ze ja, i mi podobni, rowniez. Moznaby tak rozmawiac miesiacami i nikt nikogo by nie przekonal. Zamiast przekonywac pozdrowie i na tym koncze. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 06.04.03, 14:26 ale ja sie zgadzam i podobnie jak Ty wybielam sobie sumienie (zawsze czyste bo nieuzywane ;). W koncu to nie ja zaczalem te - jak to sam okresliles - prowokacje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ragi Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 21:38 od kilku dni mam :) Odpowiedz Link Zgłoś