Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ktoś już ma CM4?

IP: *.acn.pl 03.04.03, 22:04
    Obserwuj wątek
      • Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.pl 03.04.03, 22:04
        Mówię o Polsce.
        • lhp Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 14:31
          Chcialem odpisac na tamten post, ze angole maja, ale nie odpisze :))

Czekamy czekamy - ciekawe czy sie doczekamy. Podobno jest do sciagniecia
          z "osła"

pzdr
          • Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: 213.17.170.* 04.04.03, 14:33
            lhp napisał:

> Chcialem odpisac na tamten post, ze angole maja, ale nie odpisze :))
            >
            > Czekamy czekamy - ciekawe czy sie doczekamy. Podobno jest do sciagniecia
            > z "osła"
            >
            > pzdr

Szukałem w kaazie, ale zostałem zrobiony parę razy w bambuko... :))

pozdro
            • lhp Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 14:54
              Gość portalu: Crotalus napisał(a):

>>
              > Szukałem w kaazie, ale zostałem zrobiony parę razy w bambuko... :))
              >
              Jak to z Kazaa bywa

pzdr
              • mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 15:11
                sygnaturka CeeMa do Kazy: EB04347E 601E3E2C D90DD478 A54F5FBD 8AB79E2A
                • Gość: Crotalus Re: Ktoś już ma CM4? IP: 213.17.170.* 04.04.03, 15:13
                  mihal_04 napisał:

> sygnaturka CeeMa do Kazy: EB04347E 601E3E2C D90DD478 A54F5FBD 8AB79E2A
                  >

Thx i co ściągłeś CM?
                  • Gość: m04 Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.lublin.mm.pl 04.04.03, 16:48
                    sciaga sie..ale baardzo wolno. w kazdym razie sygnaturka jest veryfied wiec nie
                    powinno byc problemów
      • mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 17:28
        gamecopyworld.com/start.htm - crack (w tym do zupdate'owanej wersji)

na kazie jest tez zripowana wersja - zajmuje 60 MB a jedyna wywalona rzecz to
        opcja quick start (link jest na forum
        www.fasttrackmovies.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17098)
      • berserk75 Re: Ktoś już ma CM4? 04.04.03, 18:05
        www.sharereactor.com/release.php?id=4351
        a tu coś dla zwolenników 'osła' i 'muła' :)))
        • Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 23:58
          Oczywiscie rozumiem, ze nie jestescie zlodziejami i kazdy z Was poza ta wersja
          kupi oryginaly?
          • Gość: Geezoos Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.waw.pl 05.04.03, 01:07
            alez naturalnie :)
            • Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 01:23
              Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> alez naturalnie :)

Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do
              kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o tej
              kradziezy opowiadania.

• Gość: Skalar Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 05.04.03, 07:23
                Ja mam ceema od tygodnia. Co prawda ze stadionu... Ale po prostu n ie mogłem
                się oprzeć
              • mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 05.04.03, 23:02
                Gość portalu: kubasa napisał(a):

> Gość portalu: Geezoos napisał(a):
                >
                > > alez naturalnie :)
                >
                > Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do
                > kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o tej
                > kradziezy opowiadania.

Wiesz, ruszyly mnie wyrzuty sumienia i skasowalem z Kazy tego CMa .

A tak na serio zrobilem to bo nie jestem wielkiem fanem tej gry i nie chce mi
                sie sicagac jej godzinami by potem dzieki wielce "realistycznej" bazie danych i
                prawie rzeczywistym odwzorowaniu meczów zdobyc Lige Mistrzów z Ceramika Opoczno.

Ale poza tym kradne ile wlezie. Ostatnio przyczailem sie przy poczcie i
                skroilem trzy staruszki z renty ;)

btw - Rozumiem, ze mam do czynienia z Linuxowcem
                • Gość: kubasa Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 01:05
                  mihal_04 napisał:

> Gość portalu: kubasa napisał(a):
                  >
                  > > Gość portalu: Geezoos napisał(a):
                  > >
                  > > > alez naturalnie :)
                  > >
                  > > Nie, mwoilem calkiem szczerze. Ja Ceema zamowilem na pcozatku marca, do
                  > > kradziezy nie jestem przyzywyczajony, ani tym abrdziej do publicznego o te
                  > j
                  > > kradziezy opowiadania.
                  >
                  >
                  > Wiesz, ruszyly mnie wyrzuty sumienia i skasowalem z Kazy tego CMa .
                  >
                  > A tak na serio zrobilem to bo nie jestem wielkiem fanem tej gry i nie chce mi
                  > sie sicagac jej godzinami by potem dzieki wielce "realistycznej" bazie danych
                  i
                  >
                  > prawie rzeczywistym odwzorowaniu meczów zdobyc Lige Mistrzów z Ceramika
                  Opoczno
                  > .
                  >
                  > Ale poza tym kradne ile wlezie. Ostatnio przyczailem sie przy poczcie i
                  > skroilem trzy staruszki z renty ;)
                  >
                  >
                  > btw - Rozumiem, ze mam do czynienia z Linuxowcem
                  >
                  >

Nie mihal04 to byla moja mala prowokacja... Nie podoba Wam sie CM 4 to nie
                  kupujcie, sciagnijcie se z Kaazy i skasujcie. Podoba - to pedem do sklepu,
                  naprawde nie ma powodu by okradac panow z SI Games. By okradac panow z
                  Microsofta jak najabrdziej :). Naprawde wiele osob nad tym haruje, w Polsce
                  tez - nad tlumaczeniem i ty pojdziesz, zaplacisz 20 zl u pirata i zadowolony. A
                  trzbea pamietac, ze ktos sie nad tym napracowal i ma pelne prawo oczekiwac 140
                  zl za to. Mowimy rpzeciez o towarze absolutnie luksusowym, nie pierwszej,
                  drugeij, trzeciej potrzeby, bez ktorego mozna zyc...
                  • Gość: m04 Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.lublin.mm.pl 06.04.03, 03:22
                    Gość portalu: kubasa napisał(a):

>
                    > Nie mihal04 to byla moja mala prowokacja... Nie podoba Wam sie CM 4 to nie
                    > kupujcie, sciagnijcie se z Kaazy i skasujcie. Podoba - to pedem do sklepu,
                    > naprawde nie ma powodu by okradac panow z SI Games. By okradac panow z
                    > Microsofta jak najabrdziej :). Naprawde wiele osob nad tym haruje, w Polsce
                    > tez - nad tlumaczeniem i ty pojdziesz, zaplacisz 20 zl u pirata i zadowolony.
                    A
                    >
                    > trzbea pamietac, ze ktos sie nad tym napracowal i ma pelne prawo oczekiwac
                    140
                    > zl za to. Mowimy rpzeciez o towarze absolutnie luksusowym, nie pierwszej,
                    > drugeij, trzeciej potrzeby, bez ktorego mozna zyc...

widze, ze uczciwosc traktujesz dosc wybiórczo...wygodne, nie powiem ;)
                    • Gość: Geezoos Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.acn.waw.pl 06.04.03, 12:03
                      dajta sobie spokoj, ludziska. Toz to temat-rzeka. Kradziez jest czynem godnym
                      pietnowania, z tym zgodza sie wszyscy. Jesli jednak chodzi o programy czy
                      muzyke sprawa nie jest, moim zdaniem taka jednostronna. Autorzy dostaja kilka %
                      z wartosci calej plyty. Moze 5, moze mniej. Ponad 50% wartosci to marza
                      kolejnych dystrybutorow i sieci handlowych. To rowniez jest kradziez, tylko w
                      swietle prawa. Kazdy sie cieszy ze nie mamy cen wiekszych niz w Europie, ale
                      nie mowi nic o zarobkach. Okradam zlodzieji i wcale nie wstydze sie tego
                      powiedziec. Droga gra kosztuje u nas 1/10 czesc ceny nowego komputera. Czy to
                      nie paranoja? Kubasa, daj mi namiar na braci C. a przesle im na konto 10 zl.
                      Nie sadze zeby dostawali z egzemplarza wiecej niz 2,5 euro. Pamietasz kiedy w
                      czasie powodzi jakies hieny sprzedawaly bochenek chleba po 10 zl? Bulwersujace,
                      nieprawdaz? Tak samo mnie bulwersuje wydanie gry za 200 zl. Wiadomo ze mozna za
                      30, bo takie sie pojawiaja i tez wszyscy na tym zarabiaja. Towar luksusowy
                      powiadasz, owszem, zgadzam sie. Jednak czy normalna sytuacja jest koszt pelnego
                      baku w samochodzie rzedu 4tys zlotych? Nie, kompletnie. Samochod to tez
                      przeciez luksus, prad rowniez, czysta woda i tysiace roznych rzeczy, bez
                      ktorych obywali sie nasi przodkowie. Wiem ze masz racje, wiem ze ja, i mi
                      podobni, rowniez. Moznaby tak rozmawiac miesiacami i nikt nikogo by nie
                      przekonal. Zamiast przekonywac pozdrowie i na tym koncze.
                      • mihal_04 Re: Ktoś już ma CM4? 06.04.03, 14:26
                        ale ja sie zgadzam i podobnie jak Ty wybielam sobie sumienie (zawsze czyste bo
                        nieuzywane ;). W koncu to nie ja zaczalem te - jak to sam okresliles -
                        prowokacje.

pzdr
      • Gość: ragi Re: Ktoś już ma CM4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 21:38
        od kilku dni mam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka