Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY

IP: 10.0.6.* 18.11.01, 15:45

Już nikt nie będzie na kolanach jechał do Wodzisławia. Piłkarze Odry myśleli że
    Wisła się im położy na murawie. A tu lekko przypieszyli wiślacy grę i Odra
    siadła kondycyjnie...

No i ten Żurawski... Miejsce Odry na koniec sezonu 6 w grupie maksimum
    Obserwuj wątek
      • Gość: komsomoł Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 16:54
        Trzeba przyznać, że początek Wisły robi wrażenie. Chyba jednak nie doceniałem
        Wisły, ale tym lepiej w perspektywie walki o mistrzostwo między Wisłą i Legią.
        Należy mieć nadzieję,że walka o mistrzostwo Polski będzie wreszcie ciekawa.
        • Gość: WISLAK Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 16:58
          Gość portalu: komsomoł napisał(a):

> Trzeba przyznać, że początek Wisły robi wrażenie. Chyba jednak nie doceniałem
          > Wisły, ale tym lepiej w perspektywie walki o mistrzostwo między Wisłą i Legią.
          > Należy mieć nadzieję,że walka o mistrzostwo Polski będzie wreszcie ciekawa.

bedzie ciekawa o ile sedziowie beda nadal pomagac Legii,bo to co wyczynial Wojcik
          to przechodzi ludzkie pojecie!!!

• Gość: komsomoł Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 19:32
            Jasne, jasne jak już pisałem od wielu lat PZPN wspiera jak może Legię. Można
            nawet powiedzieć, że Legia jest oficjalnym i jedynym klubem PZPN. Głupoty
            WIŚLAK gadasz że hej. Widzę po prostu,że nie wierzysz w mistrza dla Wisły i
            dlatego starsz się znaleźć sobie jakieś kretyńskie wytłumaczenie. Twoja sprawa.
            • Gość: kostor Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.01, 01:47
              nic sie nie skończyło pierwszy mecz w wodzisławiu wyhglądał odwrotnie, dzisiaj
              odra miała słabszy mecz i tyle, ja odre widze na 3 miejscu
              • Gość: saju Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.dnb.com.pl 19.11.01, 09:45
                Jeszcze wszystko może się zdarzyć... Kiedyś ta passa musiała się skonczyć.
          • Gość: calagan Re: SKOŃCZYŁ SIĘ PIĘKNY SEN ODRY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.11.01, 11:23
            Gość portalu: WISLAK napisał(a):

> Gość portalu: komsomoł napisał(a):
            >
            > > Trzeba przyznać, że początek Wisły robi wrażenie. Chyba jednak nie docenia
            > łem
            > > Wisły, ale tym lepiej w perspektywie walki o mistrzostwo między Wisłą i Le
            > gią.
            > > Należy mieć nadzieję,że walka o mistrzostwo Polski będzie wreszcie ciekawa
            > .
            >
            >
            > bedzie ciekawa o ile sedziowie beda nadal pomagac Legii,bo to co wyczynial Wojc
            > ik
            > to przechodzi ludzkie pojecie!!!

Czy to samo powiedziales po meczu Legii z Pogonia na Lazienkowskiej z pierwszwej
            czesci sezonu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka