Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zakopane: pięciu Polaków w konkursie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:19
    "Niezły" wynik... Na czternastu zawodników, którzy odpadli, pięciu to
    Polacy... I to na swojej skoczni...

Leesior
    Obserwuj wątek
      • Gość: Y_Sam Zakopane: pięciu Polaków w konkursie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:22
        Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Arteeeeeeeeeeek Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!!
      • Gość: tuttu Kogo wina? Tajnera Wina IP: *.54.191.5.eltronik.net.pl 20.01.07, 13:34
        Jak przemądrzały Tajner nadal będzie pieprzył przed kamerami bzdury i
        wygadywał, że idziemy w dobry kierunku, a nie weźmnie się za robotę to już na
        MŚ przed nami będę takie potęgi jak Korea czy Kazachstan. Zresztą dobrze by
        było jakby Lipiec i w tym związku zrobił porządeczek. Ja w poniedziałek idę do
        Sądu i będę skarżył PZN za to, że unimożliwili mi obejrzenie kwalifikacji. Coś
        takiego to tylko stary komunistyczny beton może wprowadzić.
        • wwwww.wineport.pl Re: Kogo wina? Tajnera Wina 06.11.07, 22:25
          ;:-)
      • Gość: ><<M Zakopane: pięciu Polaków w konkursie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:08
        +++++++::::KU.. ZAŚ COŚ SIE PRZESTAWILO(
      • Gość: mikroklik może by tak wreszcie zająłjakieś drugie w konkursi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:19
        e, bo w kwalifikacjach to ciągle jest niezły, a potem masz: wiatr,
        śnieg,deszcz, cokolwieki 15 miejsce. mam dość takiej cienizny
      • precz.z.debilem do wycięcia 20.01.07, 14:33

• Gość: antypawel Re: do wycięcia IP: *.telprojekt.pl 20.01.07, 15:39
          hehe widze ze zaczyna sie akcja spoleczna majaca na celu wyeliminowanie tego oszoloma :)
      • brynk czy Adam Michnik tez się zakwalifikował do finału? 20.01.07, 15:57
        • Gość: camurius spadaj pisowski pochlaście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:04
          • brynk Re: spadaj pisowski pochlaście 20.01.07, 16:19
            hahahahaha, fajnie zes zareagował -camurius, dziekuje , miło mi ......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka