Gość: Leesior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:19 "Niezły" wynik... Na czternastu zawodników, którzy odpadli, pięciu to Polacy... I to na swojej skoczni... Leesior Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y_Sam Zakopane: pięciu Polaków w konkursie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:22 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Arteeeeeeeeeeek Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuttu Kogo wina? Tajnera Wina IP: *.54.191.5.eltronik.net.pl 20.01.07, 13:34 Jak przemądrzały Tajner nadal będzie pieprzył przed kamerami bzdury i wygadywał, że idziemy w dobry kierunku, a nie weźmnie się za robotę to już na MŚ przed nami będę takie potęgi jak Korea czy Kazachstan. Zresztą dobrze by było jakby Lipiec i w tym związku zrobił porządeczek. Ja w poniedziałek idę do Sądu i będę skarżył PZN za to, że unimożliwili mi obejrzenie kwalifikacji. Coś takiego to tylko stary komunistyczny beton może wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ><<M Zakopane: pięciu Polaków w konkursie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:08 +++++++::::KU.. ZAŚ COŚ SIE PRZESTAWILO( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroklik może by tak wreszcie zająłjakieś drugie w konkursi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:19 e, bo w kwalifikacjach to ciągle jest niezły, a potem masz: wiatr, śnieg,deszcz, cokolwieki 15 miejsce. mam dość takiej cienizny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypawel Re: do wycięcia IP: *.telprojekt.pl 20.01.07, 15:39 hehe widze ze zaczyna sie akcja spoleczna majaca na celu wyeliminowanie tego oszoloma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camurius spadaj pisowski pochlaście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: spadaj pisowski pochlaście 20.01.07, 16:19 hahahahaha, fajnie zes zareagował -camurius, dziekuje , miło mi ...... Odpowiedz Link Zgłoś