Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cykor Szymkowiak.

IP: *.acn.pl 12.04.03, 12:22
    W meczu Wisła-Legia w 2 połowie po brutalnym zagraniu Baszczyńskiego na
    Surmie, ten drugi z pretensjami podleciał do Baszczyńskiego (słusznie
    zrobił). Wywiązała się wtedy mała szamotanina w której wziął udział Mirosław
    Szymkowiak. Podleciał on do Surmy i go pchną, gdy Łukasz odwrócił się do
    exwidzewiaka ten zaczął uciekać jak szczur z tonącego statku.

Dzisiaj, w powtórce programu Liga+ Ekstra, Szmkowiak tłumaczył się, że
    uciakał, gdyz nie chciał żółtej kartki, a każdy widział, że Szymkowiak bał
    się Surmy jak diabeł wody święconej.

Oto prawdziwy duch Wisły!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan Re: Cykor Szymkowiak. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 12:47
        Ja mysle ze juz mozna sie zastanawiac jak przyjmiemy szymka na Lazienkowskiej.
        Ja proponuje salwami smiechu bo nie ma sie co znizac do poziomu wislakow
        klancych na Surme. A propos nie wiem za co przeciez jemu nigdy nie dali w tej
        wisle pograc.
      • Gość: dyszel Re: Cykor Szymkowiak. IP: *.isk.net.pl / 192.168.1.* 12.04.03, 13:27
        przypierdolcie mu cegłówką - przecież to nie Kraków

"Nazwisko( tu moje) podejrzany jest o to że: w dniu 9.04.2003r. w Krakowie
        wspólnie z (tutaj 28 nazwisk)(w tym 2 nieletnich), na ternie T.S. "Wisła" przy
        ul. Reymonta, brał czynny udział w zbiegowisku, gdzie jego uczestnicy wspólnymi
        siłami dopuścili się gwałtownego zamachu na mienie poprzez wyrywanie siedzisk,
        części ogrodzenia powodując straty w kwocie 11.430 zł, na szkodę SSA "Wisła"
        Kraków tj. o przestępstwo z art.254$1 kk

Jest to sprawa karna za którą grozi nam do 3 lat więzienia.
        Jako jeden z 11 (jak to określono) prowodyrów (śmiech na sali) zastosowano
        wobec mnie jeszcze dozór policyjny."

za forum legia live

• Gość: www Re: Cykor Szymkowiak. IP: 157.25.125.* 12.04.03, 14:27
          2003-04-11 21:53 | skomentuj | powrót | |

Legia poskromiona, czas na połów w Szczecinie

Dla każdego kibica Wisły, nawet spoza Krakowa, zwycięstwo w bezpośrednim meczu
          nad Legią jest spełnieniem szczęścia, zwłaszcza jeśli czekało się na nie tak
          długo jak ostatnio. Ponadto, w ubiegłą środę przyjechał pod Wawel mistrz
          Polski, jedyna drużyna, która w ubiegłym roku wyprzedziła w końcowej tabeli
          Wisełkę.

Wielka była zatem radość kibiców po końcowym gwizdku sędziego: Legia przegrała
          na Reymonta w lidze po raz pierwszy od blisko 5-ciu lat!

za wislakrakow.com

I wszystko jasne...
      • Gość: zuqu Re: Cykor Szymkowiak. IP: *.crowley.pl 13.04.03, 09:28
        cykor nie cykor a co to ma do rzeczy chyba jego zadaniem jest grac a nie robic
        na boisku walki kogucikow Szymkowiak to nie Roy Keane tudziez np Denis Wise ale
        z porazaki trzeba wyciagnac jakies pozytywne zdarzenia wiec moze i ta walke
        przegral szymkowiak ale jaki byl wynik calej bitwy kazdy zna ...

pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka