Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

oswiadczenie

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 23:34
    oswiadczam, ze duch olabogi nie bierze odpowiedzialnosci za posty publikowane
    przez osobe podpisujaca sie "duch.olabogi". Prawdziwy duch olabogi nie
    wstydzi sie adresu skad wysyla maile - i w ktorym znajduje sie zawsze nazwa
    miasta z ktorego pisze - Krakow.
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 09:42
        biiip
      • Gość: www Re: oswiadczenie IP: 157.25.125.* 14.04.03, 09:44
        Co to Was klonują w tym Krakowie? To nie mamy szans w sportowej rywalizacji...
        • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:05
          to nie jest klon tylko bardzo malo dokladna imitacja. i jak znam zycie nie
          zostala stworzona w Krakowie - a w zupelnie innym miescie....

hipotezy mam dwie:

1. albo to bzyk sie podszywa

2. albo Porter postanowil "zaargumentowac" podrobe skoro oryginal sie nie
          daje...

oczywiscie, inne wyjasnienia sa rowniez prawdopodobne.
          • Gość: Porter Re: oswiadczenie IP: *.orion.pl 14.04.03, 10:08
            Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> to nie jest klon tylko bardzo malo dokladna imitacja. i jak znam zycie nie
            > zostala stworzona w Krakowie - a w zupelnie innym miescie....
            >
            > hipotezy mam dwie:
            >
            > 1. albo to bzyk sie podszywa
            >
            > 2. albo Porter postanowil "zaargumentowac" podrobe skoro oryginal sie nie
            > daje...
            >
            > oczywiscie, inne wyjasnienia sa rowniez prawdopodobne.

Przeciez ta podroba pisze to samo, co Ty... Polifiletyzm wislocentryzmu?
            • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:16
              Tia, zastanawiam się czy wy w tej Warszawie macie jakiś klimat niedobry, że
              wszyscy takie głupoty wygadują? Jakiś wyraźny kompleks cały czas się
              unaocznia- a to Wisła wygrywa zawsze fartownie, a to sędzia był niedobry, a
              to boisko krzywe, a to wiało za bardzo. To nie jest pierwsza taka wypowiedź-
              przypominają się złote myśli Svitlicy, inne Jóźwiaka, czy tego rzeźnika
              Kucharskiego.
              Zastanawiam się również, czy to ten klimat wpływa na rozbójniczą grę takich
              zawodników Legii jak Czarek "kopnę cię w głowe" Kucharski, Wojciech "chcesz
              dostać z łokcia?" Szala i całą resztę, czy to po prostu właśnie ten jeden
              wielki, odwieczny kompleks zacofanej i azjatyckiej Warszawki wobec reszty
              Polski.

Nie będe się miarkował, bo mam już tego wyraźnie dosyć.

------------------------------------

Ja mysle, ze nawet w najbardziej goracym okresie olabogizmu zarowno olaboga jak
              i jego duch konstruowali lepiej napisane prowokacje.
              • Gość: Porter Re: oswiadczenie IP: *.orion.pl 14.04.03, 10:21

> Tia, zastanawiam się czy wy w tej Warszawie macie jakiś klimat niedobry, że
                > wszyscy takie głupoty wygadują? Jakiś wyraźny kompleks cały czas się
                > unaocznia- a to Wisła wygrywa zawsze fartownie, a to sędzia był niedobry, a
                > to boisko krzywe, a to wiało za bardzo. To nie jest pierwsza taka wypowiedź-
                > przypominają się złote myśli Svitlicy, inne Jóźwiaka, czy tego rzeźnika
                > Kucharskiego.
                > Zastanawiam się również, czy to ten klimat wpływa na rozbójniczą grę takich
                > zawodników Legii jak Czarek "kopnę cię w głowe" Kucharski, Wojciech "chcesz
                > dostać z łokcia?" Szala i całą resztę, czy to po prostu właśnie ten jeden
                > wielki, odwieczny kompleks zacofanej i azjatyckiej Warszawki wobec reszty
                > Polski.
                >
                > Nie będe się miarkował, bo mam już tego wyraźnie dosyć.
                >
                >
                > ------------------------------------
                >
                > Ja mysle, ze nawet w najbardziej goracym okresie olabogizmu zarowno olaboga
                jak
                >
                > i jego duch konstruowali lepiej napisane prowokacje.

Ale to w sumie to samo, co Ty piszesz. Kwestia formy, choc i tu roznica
                niewielka.
                • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 10:54
                  co do roznicy formy - ani olaboga ani jego duch nigdy nie nazwali swego
                  internetowego interlokutora "chamem" tak jak to niektorym inszym forumowiczom
                  zdarzalo...
                  • Gość: Porter Re: oswiadczenie IP: *.orion.pl 14.04.03, 12:04

> co do roznicy formy - ani olaboga ani jego duch nigdy nie nazwali swego
                    > internetowego interlokutora "chamem" tak jak to niektorym inszym forumowiczom
                    > zdarzalo...

Coz - to diagnoza, nie zniewaga. No, chyba ze ten ktos nie uzasadnil swojej
                    opinii...
                    • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 12:31
                      zapomnialem dodac, ze ten ktos ma w zwyczaju najpierw interlokutora nazwac
                      chamem a pozniej zapraszac do dysusji.
              • Gość: Razorfan Re: oswiadczenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 10:31
                To0 moze olaboga odpowiesz co wplywa na gra takich zawodnikow jak
                mirek "uszczypne cie w pupe" szymkowiak czy marcin "jak bede sie kladal 100
                razy w polu karnym to sedzia w koncu podyktuje" kuzba. Ale hitem jest zawodnik
                za ktorym juz zdazylismy sie stesknic czyli kazio "kolekcjoner kosci" moskal.
                • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 11:02
                  tak to juz chyba jest, ze pamieta sie lepiej faule wykonane przez zawodnikow
                  druzyny przeciwnej zawodnikom naszej druzyny.... i dlatego ja ciagle pamietam
                  wziecie Glowackiego na korki przez Kucharskiego oraz lokiec Svitlicy, ktory
                  zupelnie przypadkowo wyladowal na czole Glowackiego akurat tam gdzie tamten
                  mial zalozone szwy...

ja mysle, ze po jesiennym meczu w Warszawie - kamienie, monety, zapalniczki -
                  mecz w Krakowie musial miec wysokoa temperature. I z powodu tej temperatury
                  zapewne Szymek zrobil to co zrobil... i co bylo w bardzo takim sobie stylu.
                  Prawda jest jednak i taka, ze choc stadion obrzucal graczy Legii inwektywami az
                  uszy puchly to jednak zadne kamienie, monety i zapalniczki nie lecialy w ich
                  kierunku. A tego sie prawde mowiac - troche obawialem pamietajac, ze PZPN nie
                  zareagowal na ekscesy na stadionie Legii.

A jezeli chodzi o Moskala to dochodzi do siebie po kontuzji jakiej nabawil sie
                  dzieki wejsciu w niego cialem gracza Odry.
                  • Gość: Porter Re: oswiadczenie IP: *.orion.pl 14.04.03, 12:34

> tak to juz chyba jest, ze pamieta sie lepiej faule wykonane przez zawodnikow
                    > druzyny przeciwnej zawodnikom naszej druzyny.... i dlatego ja ciagle pamietam
                    > wziecie Glowackiego na korki przez Kucharskiego oraz lokiec Svitlicy, ktory
                    > zupelnie przypadkowo wyladowal na czole Glowackiego akurat tam gdzie tamten
                    > mial zalozone szwy...

Dajze spokoj: Glowacki trzymal i obejmowal Svitlice, ten wyrywajac sie,
                    przypadkowo uderzyl go lokciem. Nie probowal uderzyc Glowackiego, tylko wyrwac
                    sie z jego objec. A w kwadrans pozniej Glowacki zupelnie celowo uderzyl
                    Svitlice, za co powinien dostac czerwona kartke.
                    Kucharski faktycznie wzial Glowackiego na korki, co bylo bez watpienia naganne
                    i za co powinien wyleciec z boiska, ale wczesniej Glowacki celowo kopnal
                    skladajacego sie do strzalu Kucharskiego w zebra, bron Boze nie probujac
                    odebrac mu pilki, ani nawet zapobiec utracie bramki, tylko chcac kontuzjowac
                    przeciwnika. Mim zdaniem rowniez powinien dostac za to czerwona kartke. Mecz w
                    Krakowie Glowacki rozpoczal od uderzenia lokciem w tyl glowy Kucharskiego. Za
                    takie zagrania zagranica wyrzucaja z boiska.

> ja mysle, ze po jesiennym meczu w Warszawie - kamienie, monety, zapalniczki -
                    > mecz w Krakowie musial miec wysokoa temperature. I z powodu tej temperatury
                    > zapewne Szymek zrobil to co zrobil... i co bylo w bardzo takim sobie stylu.

Mnie to bardzo przypominalo sytuacje z Camp Nou, kiedy Szymek sfaulowany przez
                    przeciwnika zaczal go klepac po ramieniu i w ogole przepraszac. A to klamliwe
                    tlumaczenie, co tez mu Dudek zrobil... Fe.

> Prawda jest jednak i taka, ze choc stadion obrzucal graczy Legii inwektywami
                    az
                    >
                    > uszy puchly to jednak zadne kamienie, monety i zapalniczki nie lecialy w ich
                    > kierunku. A tego sie prawde mowiac - troche obawialem pamietajac, ze PZPN nie
                    > zareagowal na ekscesy na stadionie Legii.

Na plyte Legii jakis debil rzucil jedna cegle. Najblizej znajdowal sie
                    Kosowski - cegla przeleciala z 10 metrow od niego. Teraz p. Kamil stwierdzil,
                    ze bylo to pol metra. O tym, jakoby lecial grad monet i zapalniczekk, to ja sie
                    dowiedzialem od zawodnikow Wisly. A jak swiadczy powyzsze klamstwo Kosowskiego
                    i klamstwo Szymkowiaka o faulu Dudka - maja oni swobodny stosunek do prawdy i
                    uwielbiaja odgrywac ofiary.

>
                    > A jezeli chodzi o Moskala to dochodzi do siebie po kontuzji jakiej nabawil
                    sie
                    > dzieki wejsciu w niego cialem gracza Odry.

To prawda. byl to brzydki faul. Co nie zmienia faktu, ze Moskal bardzo czesto
                    przekracza przepisy. Ale on gra twardo - akceptowalnie, bo futbol to nie gra
                    dla baletniczek. A Glowacki, Stolarczyk i Kaliciak graja brutalnie. Nie
                    wytrzymuja walki i pozwalaja sobie na bardzo brutalne i niebezpieczne faule.
                    Pamietasz moze ostatni mecz Wisla-Amika? Tam Kaliciak sfaulowal Dawidowskiego
                    12 razy, a w koncu go kontuzjowal. To byl rekord jesiennej kolejki ekstraklasy.

• bzyk7 panie duchu olabogi 14.04.03, 14:42

> to nie jest klon tylko bardzo malo dokladna imitacja. i jak znam zycie nie
            > zostala stworzona w Krakowie - a w zupelnie innym miescie....
            >
            > hipotezy mam dwie:
            >
            > 1. albo to bzyk sie podszywa
            >
            > 2. albo Porter postanowil "zaargumentowac" podrobe skoro oryginal sie nie
            > daje...
            >
            > oczywiscie, inne wyjasnienia sa rowniez prawdopodobne.

Zaczynasz być bezczelny. Twoje chamskie insynuacje wzbudzają we mnie jedynie
            obrzydzenie (bo nie zdenerwowanie).
            Ja nie ma z tobą nic wspólnego. Nie interesuje mnie, że jesteś fanem Wisły.
            Ja z kibolami, i do tego bezczelnymi nie mam nic wspólnego.

Gdybyś miał trochę oleju w głowie, to byś zauważył, że już ktos sie pod bzyka
            próbował podszywać. No chyba k.. nie sam bzyk?
            Wiec widzisz, że podszywacz istnieje od dawna.

A adres jego acn.wav.pl jak mniemam.
            • Gość: bzyk007 Re: panie duchu olabogi IP: 213.25.48.* 14.04.03, 21:03
              bzyk7 napisał:

> A adres jego acn.wav.pl jak mniemam.

Taaa, bo to Praga Północ, nie? Co za matoł... :/
      • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:40
        biiip
        • mihal_04 Re: oswiadczenie 14.04.03, 22:55

> biiip

to jakis rodzaj autocenzury?
      • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.jagiellonia.krakow.pl 15.04.03, 17:43
        biiip
        • Gość: www Re: oswiadczenie IP: 157.25.125.* 15.04.03, 17:47
          wiem, wiem, klony są wszędzie, ogarniają nas i jeszcze te przepowiednie ...
      • Gość: duch olabogi Re: oswiadczenie IP: *.jagiellonia.krakow.pl 15.04.03, 22:45
        biip
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka