Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adamek: Jestem czempionem

IP: *.dyn.optonline.net 01.02.07, 18:58
    Lece do Polski czy ta walka bedzie transmitowana ? Jezeli tak to na jakim
    kanale Dziekuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: m.j. Adamek: Jestem czempionem IP: *.dyn.optonline.net 01.02.07, 18:59
        Czy bedzie transmisja?
      • Gość: Mychu Re: Adamek: Jestem czempionem IP: *.sip.jax.bellsouth.net 01.02.07, 19:24
        Bede tam, bilety w kieszeni, flaga przyszykowana - byle do soboty :)
        Tomek, dasz rade!
      • Gość: JACUS Z JACKOWA a gdzie nasz bochater Andrew Golota sie podziewa? IP: 204.126.92.* 01.02.07, 19:26
        PEWNIE ZNOWU SIEDZI W BARZE I PRZEZYWA ZE JEST NA REKLAMACH NAJSZYBSZYCH
        PRZEGRYWAREK
        • Gość: Rzeźnik Perez Re: a gdzie nasz bochater Andrew Golota sie podzi IP: *.chello.pl 01.02.07, 19:30
          Gołota przecież przygotowuje sie do kolejnych walk, powiedział przecież niedawno że chce mieć karierę jak Rocky Balboa :D chyba coś mu się w główce poprzestawiało, no ale.... czekam na kolejne reklamy.
          • Gość: grzechu Re: a gdzie nasz bochater Andrew Golota sie podzi IP: *.ztpnet.pl 01.02.07, 19:54
            ponowie pytanie autora tegowoz watku - gdzie w PL transmisja w TV? W której?
            Dzienx z odpowiedz
            • frown Tomka walka w Polsacie 01.02.07, 20:06
              Na 100% Polsat transmituje,bo oni podpisali z team'em Tomka umowę na kilka
              walk.Tylko nie wiem czy Polsat na paśmie ogólnopolskim czy kodowany PolsatSport?
              Tomek wyjdzie na ring 3-6 rano czasu polskiego,coś ok. tych godzin.
      • tupik70 [...] 01.02.07, 20:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: eol wystarczy poszukac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:27
          wystarczy tylko troche checi, prosze:
          Walka o mistrzostwo świata organizacji WBC w Kissimmee - TOMASZ ADAMEK VS CHAD DAWSON
          Transmisja na żywo tylko w Polsacie i Polsacie Sport Extra.

W nocy z 3 na 4 lutego Tomasz Adamek walczyć będzie w obronie tytułu mistrza świata wagi półciężkiej (...)

www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100099726
      • Gość: sarasota kto sie wybiera z sarasoty? IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 01.02.07, 23:01
        mam wolne miejsce jak cos,

pozdr i do zobaczenia
        • Gość: edd Transmisja jest w Polsat Sport Extra IP: *.prio138.trustnet.pl 01.02.07, 23:21
          niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka