Gość: Wołowski na emeryturę IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 08:11 Wołowski na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wołowski do dymisji Wołowski do dymisji! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 08:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zreformować Wołowskiego Zreformować Wołowskiego! IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 08:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Zabrza Re: Dariusz Wołowski: Reforma? Jestem za IP: 212.244.67.* 15.04.03, 10:43 Panie redaktorze lepszym pomysłem jest likwidacja wydań lokalnych Gazety( co na to Pan Michnik), bo na tym Pan się może i zna. Kolejny postulat to stworzenie ekstraklasy piłkarskiej wyłącznie w Warszawie a mecze rozgrywajcie na stadionie 1o-lecia, a jakby nie było na to pieniędzy to w ekstraklasie tylko jedna drużyna Pan ulubiona Legia. Pana ocena poziomu ligi (tylko jeden dobry mecz Wisła z Legią) wynika z braku wiedzy, ale to zrozumiałe ogląda Pan tylko mecze Legii. Polecam Panu transmisje w Canale+ i wtedy zmieni Pan zdanie bo ja widziałem ich wiele. Jestem za ligą 16 zespołową ( 2 spadają + 2 baraże), bo Polska to nie tylko Warszawa i ewentualnie Kraków. Pozdrawiam, myślę, że Pan coś zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
+fidel+ Chcą oglądać Wisła-Legia? 15.04.03, 10:48 a to dziwne, w felietoniku "Promocja" napisał Pan, że chcą tylko MU i Real! Skad ta zmiana, Panie Wołowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Wołowski, aleś ty głupi! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 11:47 Czy ty nie rozumiesz, czy nie chcsz zrozumieć, że zmiany organizacyjne nic nie dają? Trzeba zacząć poprawiać wizerunek piłki, zapełnić stadiony, wyrzucić złodziejskich prezesów z klubow, wtedy będzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirloy a ch..panie Wołowski nie bedziesz mi gadal jaki mecz.. IP: *.barbara.ds.polsl.gliwice.pl 15.04.03, 15:28 Panie Wołowski nie bedziesz mi pan gadal jaki mecz chce zobaczyc bo ja nie chce widziec meczu Legia-Wisla nie ja chce widziec GKS- Ruch, Gornik-Ruch, czy Odra-GKS, a znam takich co chca ogladac tylko mecze Lecha, abo Widzewa.... W Polsce nie ma atmosfery do zadnego sportu promocja ta droga to wydaja sie byc wyrzucone pieniadze, dlaczego bo malo normalnych ludzi interesuje sie sportem jako takim, malo kto go uprawia To nie Czechy ani Niemcy. Obojetnie czy to pila, czy rajdy, czy kibice to chamy czy grzeczni chlopcy sponsorzy nie chca w to wejsc. Jak juz to zeby nie musiec gadac z naszymi dzialaczami zroblili sobie sami kluby - AMICA, GROCLIN, do ich interesow dobre, ale do polskiej pilki nie najlepsze. Na Pogon przychodzilo po 20000 ludzi na Lechie tez i gdzie one sa, a to one powinny grac w pierwszej lidze.Zmniejszenie ligi - sam nie wiem ale na pewno nie do 8 zespolow, przejsciowo moze z 12 ale potem powrot do optimum - 18! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyżu Re: Dariusz Wołowski: Reforma? Jestem za IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 23:49 Skąd te przekonanie,że ludzie chcą oglądać mecze Legi z Wisłą!? Totalne nieporozumienie. Ludzie spoza tych miast wolą oglądać mecze drużyn z ich regionu, bo to jest dla nich emocjonujące. A jeżeli ktoś chce obejrzeć spotkanie na wysokim poziomie to ogląda Ligę Mistzrów, a nie mecz Legia-Wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSki Wołowski - trochę samokrytyki i opamiętania IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 18:47 Większość pismaków i komentatorów w gazetach i TV jest cienka. Na tym marnym tle Wołoski to i tak 2 liga. Podobnie jak Basałaj wygłasza "prawdy" (z obowiązku albo z ducha św:-). W jego i jemu podobnym stylu jest normalne, że np. po jednobramkowej przypadkowej porażce Wisły lub innego zespołu budują teorie: a to że dzieci mają za mało wf-ów, a to że trzeba zreorganizować II ligę, a to że w Polsce nie rodzą się napastnicy i tym podobne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torek Re: Dariusz Wołowski: Reforma? Jestem za IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 21:06 Niestety kolejny marny komentarz pana Wołowskiego Odpowiedz Link Zgłoś