Gość: Piotruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:34 Chryste!!! Co za emocje! Stan przedzawałowy!!! A przed meczem nie wiedziałem ile trwa połowa! Brawo chłopaki - brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diego scotti Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 01.02.07, 23:37 będziemy najlepsi=) POOOLSKA!!! BIAAAŁO-CZERWOONI!!! POOLSKA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Żeby nas tylko sędziowie nie wykiwali. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:51 Juz próbowali w meczu z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurate Bedzie złoto!!!!!!!!!! IP: *.isp.tvkg.net 01.02.07, 23:37 Tak trzymac Chłopaki !!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haansa Złoto jest dla Niemcow frajerzy !!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.07, 02:17 Dostaniecie BATY jak zawsze nieszczesliwcy z Kurduplolandu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Złoto jest dla Niemcow frajerzy !!!!!!!!!! IP: *.106.76.83.cust.bluewin.ch 02.02.07, 07:27 Z tym, ze to Niemcy juz raz dostali baty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sędziowie zapewnią złoto Niemcom. Oni od zawsze... IP: 193.109.212.* 02.02.07, 09:36 ...grają według innych zasad. Ale świat to wie i my to wiemy. Gratulacje chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubas będzie dobrze IP: *.pzh.gov.pl 02.02.07, 10:27 Chłopaki wygrali z grypą i sraczką to nie wygrają z sędziami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Haansa. Choćbyś dobrze zmywał garki to i tak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:55 zostaniesz dla Niemców Polakiem. Kibicuj Polsce. Nie śwuryj folksdojcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiag Re: Złoto jest dla Niemcow frajerzy !!!!!!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 02.02.07, 10:40 do hansa czy jak mu tam: odpowiem ci frajerze merytorycznie na twoje rzeczowe argumenty - wal się na ryj zasrany folksdojczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaggy79 Do zobaczenia na Okęciu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:38 Do zobaczenia na Okęciu :)!!! Do boju Polsko :)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.man.olsztyn.pl 01.02.07, 23:39 a żebyś wiedział! serducho kilka razy miało zamiar odmówic posłuszeństwa, jak Weiner bronił w końcówce to moja adrenalina szalała, BRAWO POLACY!!! w niedziele pojedziemy ze Szwabami jak z g... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Polacy, jesteście wielcy!!!!!!!!!!!! IP: 193.192.62.* 01.02.07, 23:41 Taaaaak!!! Jest medal, jest finał, jest pięknie!!!! Dziękujemy za ten półfinał, Polacy pokazali co to znaczy słowianska dusza, my nie pękamy!!! Wszyscy Polacy w raichu - na finał!!! DOOOOPING!!!! Lejemy Niemców!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_m Re: Polacy, jesteście wielcy!!!!!!!!!!!! 01.02.07, 23:47 WIELKIE BRAWA DLA CAŁEJ DRUŻYNY I FANTASTYCZNEGO TRENERA !!! A EMOCJE NIESAMOWITE W SZCZYPIORNIAKU, FOOTBALL "WYSIADA" NA SZCZĘCIE wygraliśmy :)))))) TRZYMAMY KCIUKI W WIELKIM FINALE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Karol Bielecki nie pozwolił przegrać drugiego..... IP: *.net-serwis.pl 01.02.07, 23:43 ...meczu z rzędu. Taki asekurant. A drużyna zagrała wyśmienicie. Duńska obrona była porządna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Marcin Lijewski jest the best IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.07, 23:45 Ladnie to powiedzial, on zna tych z bundesligi jak malo kto. POLSKA BIALOCZERWONI !!! Teraz trzeba wygrac z Niemcami+sedziami, ktorzy jestem o tym przekonany znowu beda gwizdac, zeby druzyna gospodarzy trzymala systans i nie przegrala. Mam nadzieje,ze jednak nasi im pokaza miejsce w szeregu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha jesteście goście!!!! bravo! IP: *.icpnet.pl 01.02.07, 23:46 niezależnie od wyniku finału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznań Orgazm i finał !!! IP: *.icpnet.pl 01.02.07, 23:48 Chcecie w miarę spokojnie obejrzeć nerwowy mecz ? Pokochajcie się ze swoją dziewczyną (żoną, kochanką) i po wielkim wytrysku na "luzie" siadajcie rzed TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
riince Re: Orgazm i finał !!! 02.02.07, 07:15 Biorąc pod uwagę zbiorowe stany przedzawałowe połowy społeczeństwa oglądającego 2 ostatnie mecze to nawet słuszny i zbawienny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re:Brawo!!! Będzie złoto!!! IP: *.aster.pl 01.02.07, 23:47 Dzięki za piękny mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somebody Re:Brawo!!! Będzie złoto!!! IP: 212.76.37.* 01.02.07, 23:50 Panie i Panowie! dzis sie cieszymy, w niedziele bedziemy swietowac!!! Do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re:Brawo!!! Będzie złoto!!! IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 01.02.07, 23:51 W niedziele bedzie ciezko, ale wygracie, bo jestescie lepsi.Wierze w to zwyciestwo, a za to co dotychczas- bardzo dziekuje.Pokazujecie, ze Polacy potrafia tez pieknie wygrywac. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haansa Złoto jest dla Niemcow !!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.07, 02:25 Pokazujecie, ze Polacy > potrafia tez pieknie wygrywac. Tak trzymac. nie ludz sie stary to czysty przypadek Polacy do tej pory potrafia tylko rujnowac ukradzione Niemca gospodarstwa , krasc auta , pracowac na czarno ..... i przegrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Złoto jest dla Niemcow !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 03:01 e, tam, tyle niemcy nakradli w swoim czasie, nawet dzwony z kościołów, ze to już nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ontos2 Zło ......to jest dla Niemcow !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:59 Naród oceniany pejoratywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Złoto jest dla Niemcow !!! IP: 62.233.192.* 02.02.07, 11:47 Nawet żebyśmy okradali Niemców przez 100 lat to i tak nie odbieżemy tego w małej części co oni nam zrabowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nord Re: Złoto jest dla Niemcow !!! IP: *.015-47-6d6c6d11.cust.bredbandsbolaget.se 03.02.07, 10:16 narob sobie na przyrodzenie/jak je masz/ i zjedz. a poczujesz smak wlasnego g.... bo widac, ze ni smaku ni wiedzy u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczypiorniak Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.chello.pl 01.02.07, 23:50 JESTESCIE WSPANIALI !! DZIEKI WIELKIE ZA TE EMOCJE, ALE PROSZE WAS...W FINALE JUZ ICH NIE STWARZAJCIE ;)PRAKTYCZNIE CZESC DOGRYWEK NIE BYLEM W STANIE OGLADAC, JEDYNIE SLUCHALEM Z SASIEDNIEGO POKOJU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4xg w końcu ktoś sie dowiedział o piłce ręcznej IP: *.162.udn.pl 02.02.07, 00:01 a to taki fajny sport. Szybki, emcjonujący...a do tego Polska w finale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalenstwo pilka nozna przy recznej to nuuda...zz Atak Serca IP: *.bredband.comhem.se 02.02.07, 00:14 NIE WIEDZIALEM ZE AZ TAKIE EMOCJE, NIE BYLO CZASU PÓJSC SIE ODLAC....LALEM DO BUTELKI... W POLSCE MALO KTO ZNA REGULY TEJ GRY... W SKANDYNAWII I NIEMCZECH,FRANCJI I HISZPANII JEST TO BARDZO POPULARNA GRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierr Dżordżi Re: Pierwszy raz w historii finał Polska -Niemcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:17 Po Grunwaldzie.Należy rozpocząć nową serię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superrrr do niedzieli wyzdrowieja i Siudek zagra IP: *.bredband.comhem.se 02.02.07, 00:17 jest jeden taki mlody dryblas 202cm ,21 lat co jeszcze nie gral...moze by go wpuscic na final? Odpowiedz Link Zgłoś
alyra11 Mamy zloto, no bo Niemcow juz raz rozwalkowali! 02.02.07, 00:18 Teraz pojdzie jeszcze lepiej, klar! A te grype to kto im podprowadzil???? Tak NAGLE i TYLU NA RAZ?????????? Pamietajcie chopaki o swoich garnuszkach w kraju trucicieli: pill it, coock it or - forget it!!! A poza tym - dziekuje WAM! Unizenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a W IV Rp P{olacy odzyskuja wiare w siebie! IP: *.bazapartner.pl 02.02.07, 00:22 I to jest powód do radości. Polska sie odradza, ludzie odzywaja i już tego nie zatrzymacie cyniczni manipulanci - sprzedawcy Polski! Brawo Polska! Brawo chłopaki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: centusie wszyscy co pracuja na czarno wRFN na stadion marsz IP: *.bredband.comhem.se 02.02.07, 00:27 MACIE DAC DOPING, CENTUSIE JEDNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzeniowski precz a TVP transmisja LIVE Na rynek marsz! heheheh IP: *.bredband.comhem.se 02.02.07, 00:29 my chcemy siatki i pilki recznej....zamiast tego nudziarza malysza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tender Re: W IV Rp P{olacy odzyskuja wiare w siebie! IP: *.radio.hd.pl 02.02.07, 00:27 MOCARZE, zakończcie to w tym samym stylu, mimo kotła w hali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaczesław Re:Zasługi PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:28 Srebrny medal w siatkówkę, dobra gra w eliminacjach mistrzostw europy i conajmniej srebrny medal w piłkę ręczną na którą przychodzą tysiące a przed TV zasiadają miliony. Za rządów Tuska Merkel by zadzwoniła i Tusk nakazałbyprzytrzeć apetyty Polaków na medal. Nie dajmy się platfusom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re:Zasługi PISu 02.02.07, 01:24 Gość portalu: wiaczesław napisał(a): > Srebrny medal w siatkówkę, dobra gra w eliminacjach mistrzostw europy i > conajmniej srebrny medal w piłkę ręczną na którą przychodzą tysiące a przed > TV zasiadają miliony. Za rządów Tuska Merkel by zadzwoniła i Tusk > nakazałby przytrzeć apetyty Polaków na medal. Nie dajmy się platfusom!!! Twoja pisuarowa wypowiedź jest jak rzucenie pawia na stół w eleganckiej restauracji. Żałość po prostu. Brawo Reprezentacja!!! Serdeczne gratulacje, nie wiedziałem, że szczypiorniak może być tak emocjonujący! W niedzielę jestem z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re:Zasługi PISu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 03:03 ale prawdę POwiedział, hehe, bolało co:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.trustnet.pl 02.02.07, 00:28 byłem biliski zawału, ale DZIĘKUJE DZIEKUJĘ DZIEKUJĘ z emocje :) jestem z Wami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roztoka Oby nie było powikłań pogrypowych. 02.02.07, 00:29 Z grypą lezy się w łózku, a nie gra się morderczego meczu. Polacy dokonali ponadludzkiego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.ghnet.pl 02.02.07, 00:33 dokladnie. :) ale jak sie okazuje, nie trzeba takich rzeczy znac zeby przezywac tak fantastyczne chwile :) Dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Biało-Czerwoni są najlepsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 00:34 Skakałem do sufitu po końcowym gwizdku. Co za emocje!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sober Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: 83.168.77.* 02.02.07, 00:36 Gość portalu: Piotruś napisał(a): > Chryste!!! Co za emocje! Stan przedzawałowy!!! > A przed meczem nie wiedziałem ile trwa połowa! Brawo chłopaki - brawo! Miałem to samo. Jak była ostatnia dogrywka, to wyszedłem z domu, żeby zapalić, bo bym chyba nie wytrzymał. Nie widziałem końcówki, ale za to miałem najszczęśliwszy powrót z wieczornego szluga w życiu :D Dzięki chłopaki! Będę z Wami w niedzielę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akirro Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.kat.3s.pl 02.02.07, 00:46 Wielkie, naprawdę WIELKIE dzięki!!! To było cudowne widowisko, a najpiękniejsze w nim było oglądanie waszej charyzmy, charakteru i determinacji. Wiary w zwycięstwo do ostatniej chwili. Jako były sportowiec doskonale rozumiem Wasze szatniowe emocje, moje są tak duże, że zamiast spać czytam wszystko co o Was piszą!!! Aż łza mi się w oku kręci!!! Brawo Panie Trenerze!!!!!!!!!! Cała Polska bedzie za was trzymać kciuki, nawet jak na trybunach bedą gwizdać, pamiętajcie o tych 30milionach przed telewizorami. JESTESMY Z WAMI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korkowa Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.aster.pl 02.02.07, 01:35 Gratulacje~!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlomcio1 Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.ny325.east.verizon.net 02.02.07, 01:44 ZOSTANCIE MISTRZAMI SWIATA ! NIKT NA SWIECIE NIE BEDZIE DISAPOINTED Z TEGO POWODU,DO BOJU BIALE ORLY !!! KOCHA WAS CALA POLONIA NA SWIECIE.DUMNI JESTESMY Z WAS !!! POWODZENIA W WALCE Z CZARNYMI ORLAMI ! Przepraszam za Caps Lock,a jak inaczej pisac o Naszych Kochanych "Szczypiornistach" ?! Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Francuzi zostali oszukani, ale Niemcy sa jeszcze 02.02.07, 01:53 lepsi niz byli w pierwszym meczu. Na fali i niesieni przez wlasna publicznosc, z niesamowita motywacja, oj jej, bedzie trudno wygrac!!! Szansa jest, bo bundesliga gra przeciw bundeslidze a po naszej stronie jest wiecej twardzieli. Oby nie zaczeli dzis swietowac... Bulbaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlomcio1 Re: szkopi poodtruwajom IP: *.ny325.east.verizon.net 02.02.07, 02:27 kogo? ciebiem i tfojom rzonem na wypady mrufkowe,kapiszonie niedorobiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam z Wałbrzycha Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 02:46 Jesteście WIELCY !!!! Super !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlomcio1 Re: Mówią Polacy: To nasz wymarzony finał IP: *.ny325.east.verizon.net 02.02.07, 02:53 FAKT !Oni sa perfect!!! Silver tez sie swieci fajnie,Gold blyszczy.Gold Wam zycze polscy szczypiornisci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haansa Brawo Niemcy - dokopac kurduplolandii IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.07, 03:21 Za nasze Prussy , za Slask ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Brawo Niemcy - dokopac kurduplolandii IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 09:28 Żal mi Cię haansa - niby niemiec a swoją frustracje i poczucie niższości wylewasz na polskich stronach netowych. Prawdopodobnie bardzo chcesz stać się niemcem boś nikt teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans_sa Tylko co zrobisz IP: 138.227.189.* 02.02.07, 09:44 w niedziele? Powiesisz sie? Najlepiej na niemieckiej smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś