Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie

21.11.01, 14:33
    Gość, który nazywa się Lechitą i mieni się być kibicem Lecha od roku nie był na
    meczu, nawet nie wie zapewne jak dojechać na stadion w Poznaniu. W imieniu (mam
    nadzieję wszystkich) prawdziwych i normalnych kibiców Lecha odcinam się od
    kretyńskich wypowiedzi tego sfrustrowanego oszołoma i wnioskuję o ignorowanie
    jego wypowiedzi. Na poznańskim forum sam się przyznał,że nie ma o czym
    rozmawiać z kibicami Lecha , bo nie jest w temacie, za to z ogromną łatwością
    przychodzi mu chwalenie się frekwencją na Lechu.Nie chcecie w Warszawie i w
    innych miastach chodzic na mecze- Wasza sprawa i nic nam do tego, ale nie
    sprowadzajcie do wspólnego mianownika kibiców Lecha z takim oszołomem, tak jak
    ja (my?) nie bedziemy sprowadzać do wspolnego mianownika kibiców Legii i
    niejakiego vinca. Nie dajmy idiotom zaśmiecać tego forum.Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: asd Re: Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie IP: *.de.deuba.com 21.11.01, 14:49
        Wszyscy wiedza, ze Lechita jest idiota i to nie z Poznania, ale z Konina.
        Uwazam, ze miejsce Lecha jest w I lidze, wiec czekamy na przyszly sezon.
        Mam nadzieje, ze w tym sezonie Polonia pokaze nieco wiecej niz w meczu z Ruchem.
      • Gość: Lechita Re: Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie IP: 211.245.117.* 21.11.01, 15:01
        misza01 napisał(a):

> Gość, który nazywa się Lechitą i mieni się być kibicem Lecha od roku nie był na
        >
        > meczu, nawet nie wie zapewne jak dojechać na stadion w Poznaniu. W imieniu (mam
        >
        > nadzieję wszystkich) prawdziwych i normalnych kibiców Lecha odcinam się od
        > kretyńskich wypowiedzi tego sfrustrowanego oszołoma i wnioskuję o ignorowanie
        > jego wypowiedzi. Na poznańskim forum sam się przyznał,że nie ma o czym
        > rozmawiać z kibicami Lecha , bo nie jest w temacie, za to z ogromną łatwością
        > przychodzi mu chwalenie się frekwencją na Lechu.Nie chcecie w Warszawie i w
        > innych miastach chodzic na mecze- Wasza sprawa i nic nam do tego, ale nie
        > sprowadzajcie do wspólnego mianownika kibiców Lecha z takim oszołomem, tak jak
        > ja (my?) nie bedziemy sprowadzać do wspolnego mianownika kibiców Legii i
        > niejakiego vinca. Nie dajmy idiotom zaśmiecać tego forum.Pozdrawiam

Misza. jestes palantem. I tyle ci powiem. Fakt, na Lechu nie bylem od pol roku,
        ale nie mieszkam w Polsce. I co z tego? Nie mam zamiaru z toba gadac, bo mam
        ciebie gdzies. Czesc.
        • Gość: Pcheła Re: Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie IP: *.pkobp.pl 21.11.01, 15:28
          Gość portalu: Lechita napisał(a):

> misza01 napisał(a):
          >
          > > Gość, który nazywa się Lechitą i mieni się być kibicem Lecha od roku nie b
          > ył na
          > >
          > > meczu, nawet nie wie zapewne jak dojechać na stadion w Poznaniu. W imieniu
          > (mam
          > >
          > > nadzieję wszystkich) prawdziwych i normalnych kibiców Lecha odcinam się od
          >
          > > kretyńskich wypowiedzi tego sfrustrowanego oszołoma i wnioskuję o ignorowa
          > nie
          > > jego wypowiedzi. Na poznańskim forum sam się przyznał,że nie ma o czym
          > > rozmawiać z kibicami Lecha , bo nie jest w temacie, za to z ogromną łatwoś
          > cią
          > > przychodzi mu chwalenie się frekwencją na Lechu.Nie chcecie w Warszawie i
          > w
          > > innych miastach chodzic na mecze- Wasza sprawa i nic nam do tego, ale nie
          > > sprowadzajcie do wspólnego mianownika kibiców Lecha z takim oszołomem, tak
          > jak
          > > ja (my?) nie bedziemy sprowadzać do wspolnego mianownika kibiców Legii i
          > > niejakiego vinca. Nie dajmy idiotom zaśmiecać tego forum.Pozdrawiam
          >
          >
          > Misza. jestes palantem. I tyle ci powiem. Fakt, na Lechu nie bylem od pol roku,
          >
          > ale nie mieszkam w Polsce. I co z tego? Nie mam zamiaru z toba gadac, bo mam
          > ciebie gdzies. Czesc.
          Lechita nie obrażaj się lecz przemyśł to co napisał Misza. Moim zdaniem ma rację.
          Można kogoś nie lubić lecz nie można z tego powodu rzucać bluzgami na wszystkie
          strony. Też jestem kibicem KOLEJORZO i często jest mi wstyd jak czytam posty w
          Twoim wykonaniu. Pozdrawiam. KOLEJORZ!

• misza01 Re: Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie 21.11.01, 16:01
            Udowadniam,że jesteś zwykłym prowokatorem, a Lech cię tak naprawdę w ogole nie
            interesuje, jest tylko przykrywką do tego,żeby kogoś zbesztać. Z twoimi
            inwektywami nie zamierzam dyskutować.Pozdrawiam Pcheła.
            • Gość: Radost Re: Prawda o Lechicie okiem kibica Lecha.Przeczytajcie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 17:17
              misza01 napisał(a):

> Udowadniam,że jesteś zwykłym prowokatorem, a Lech cię tak naprawdę w ogole nie
              > interesuje, jest tylko przykrywką do tego,żeby kogoś zbesztać. Z twoimi
              > inwektywami nie zamierzam dyskutować.Pozdrawiam Pcheła.

popatrz misza ze ci do ktorych apelowales k(kibice Legi) w ogole nie zareagowali
              to o czyms swiadczy ze to nie Lechita jest winny...
              • Gość: Eraser Do kibiców Lecha IP: *.u.mcnet.pl 21.11.01, 17:41
                Gość portalu: Radost napisał(a):

> misza01 napisał(a):
                >
                > > Udowadniam,że jesteś zwykłym prowokatorem, a Lech cię tak naprawdę w ogole
                > nie
                > > interesuje, jest tylko przykrywką do tego,żeby kogoś zbesztać. Z twoimi
                > > inwektywami nie zamierzam dyskutować.Pozdrawiam Pcheła.

>
                > popatrz misza ze ci do ktorych apelowales k(kibice Legi) w ogole nie zareagowal
                > i
                > to o czyms swiadczy ze to nie Lechita jest winny...

O czym to twoim zdaniem świadczy? Bo ja jestem kibicem Legii i takich Lechitów
                (przepraszam za wyrażenie ale on się sam tak nazwał) mógłym wskazać bardzo wielu.
              • Gość: kajo95 do radosta IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 18:48
                Gość portalu: Radost napisał(a):

> misza01 napisał(a):
                >
                > > Udowadniam,że jesteś zwykłym prowokatorem, a Lech cię tak naprawdę w ogole
                > nie
                > > interesuje, jest tylko przykrywką do tego,żeby kogoś zbesztać. Z twoimi
                > > inwektywami nie zamierzam dyskutować.Pozdrawiam Pcheła.
                >
                > popatrz misza ze ci do ktorych apelowales k(kibice Legi) w ogole nie zareagowal
                > i
                > to o czyms swiadczy ze to nie Lechita jest winny...

psssssssssssssst! to my, kibice legii, nie zdradzaj nas! lechita jest naszym
                agentem. on tak specjalnie, żeby was - kibiców kolejorza sprowokować!
                ps.
                a tak na poważnie: chłopie, zastanów sie co napisałeś!!! gość z poznania - misza
                (jak widzę w miare normalny) wkurzył się, że jakiś debil tak wam koło dupy robi
                więc zdecydował się "coś" napisać celem wyjaśnienia. i ja, kibic legii
                przeczytałem "to" i przyjąłem do wiadomości, i wystarczy. a ty głąbie, co?!
                chcesz, abym tobie i miszy kwiaty za to wysłał???!!!
                • Gość: sorry Re: do radosta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 20:33
                  Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> psssssssssssssst! to my, kibice legii, nie zdradzaj nas! lechita jest naszym
                  > agentem. on tak specjalnie, żeby was - kibiców kolejorza sprowokować!
                  > ps.
                  > a tak na poważnie: chłopie, zastanów sie co napisałeś!!! gość z poznania - misz
                  > a
                  > (jak widzę w miare normalny) wkurzył się, że jakiś debil tak wam koło dupy robi
                  >
                  > więc zdecydował się "coś" napisać celem wyjaśnienia. i ja, kibic legii
                  > przeczytałem "to" i przyjąłem do wiadomości, i wystarczy. a ty głąbie, co?!
                  > chcesz, abym tobie i miszy kwiaty za to wysłał???!!!

Kwiatków ci u nas dostatek...ale lepiej napisz kim w światku Legii jest niejaki
                  vinc , ilością debilnych postów dorównujący Lechicie.
                  pozdr "normalnych"

• Gość: Radost Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 21:31
                  Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> Gość portalu: Radost napisał(a):
                  >
                  > > misza01 napisał(a):
                  > >
                  > > > Udowadniam,że jesteś zwykłym prowokatorem, a Lech cię tak naprawdę w
                  > ogole
                  > > nie
                  > > > interesuje, jest tylko przykrywką do tego,żeby kogoś zbesztać. Z twoi
                  > mi
                  > > > inwektywami nie zamierzam dyskutować.Pozdrawiam Pcheła.
                  > >
                  > > popatrz misza ze ci do ktorych apelowales k(kibice Legi) w ogole nie zarea
                  > gowal
                  > > i
                  > > to o czyms swiadczy ze to nie Lechita jest winny...
                  >
                  > psssssssssssssst! to my, kibice legii, nie zdradzaj nas! lechita jest naszym
                  > agentem. on tak specjalnie, żeby was - kibiców kolejorza sprowokować!
                  > ps.
                  > a tak na poważnie: chłopie, zastanów sie co napisałeś!!! gość z poznania - misz
                  > a
                  > (jak widzę w miare normalny) wkurzył się, że jakiś debil tak wam koło dupy robi
                  >
                  > więc zdecydował się "coś" napisać celem wyjaśnienia. i ja, kibic legii
                  > przeczytałem "to" i przyjąłem do wiadomości, i wystarczy. a ty głąbie, co?!
                  > chcesz, abym tobie i miszy kwiaty za to wysłał???!!!

Bezsens bezsens i jeszcze raz bezsens.jak jestescie tacy och i ach tolernacyjni
                  to na ch#$% za przeproszeniam odpowaiadacie na posty LEchity??? na ch@#$ za
                  przeproszeniem jedziecie nie tylko z Lechem ale i miastem??

gość z poznania - misza
                  > (jak widzę w miare normalny) wkurzył się

.normalny normalny ale kibicuje k#@$#$# prawda kajo??
                  na twoje szczęście jest na tym
                  świecie jeszcze k...a, która jest w stanie zaspokoić i wyleczyć twoje
                  kompleksy. oto adres internetowy jej
                  agentury:www.lech_poznań_wiele_ch...ych_doznań.com.ps każdemu klientowi w/w
                  agentury, który zmusi swojego kapucyna do wykrzyczenia: "lech, lech, kolejorz!"
                  oferuje się loda gratis. zważywszy, że to hasło przejdzie przez usta tylko
                  ch...jowi, zatem: lechito do boju

Glabie kajo nie jestes mi godzien butow wiazac...
                  • Gość: vinc Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 16:45
                    dobre Kajo hehe, pozdr.
                    • Gość: Radost Re: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 20:30
                      Gość portalu: vinc napisał(a):

> dobre Kajo hehe, pozdr.

To bylo o Tobie vinc...pozdrow od mnie sw. Mikolaja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka