Gość: Romek IP: *.eds.com 27.03.01, 11:40 Czy ktoś wie ile drużyn awansuje z naszej grupy do MŚ? Na pewno pierwsza. Ale nie wiem czy drugiej grożą jakieś baraże? Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koza Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.dilnet.wroc.pl 27.03.01, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.tele2.pl 27.03.01, 11:54 Czy drugiej groza baraze, powiem krotko: i tak i nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.dilnet.wroc.pl 27.03.01, 11:54 Owszem, groza, ale nie wszystkim z 2 miejsc, tylko 8 najlepszym (tzn odpada 1 najslabszy). Pod uwage brane sa spotkania z 1 i 3 druzyna w grupie (nie jestem pewien czy czwarta tez sie nie liczy) Rowniez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.tele2.pl 27.03.01, 11:56 Odpowiedz: trzeba wygrywac z kim sie da i ile sie da, a wtedy takie niuanse beda zmartwieniem Ukraincow albo Bialorusinow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: 205.188.197.* 28.03.01, 06:28 jak sie masz kirk to ja rolnik.POLSKA DO BOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.ny.us.ibm.com 27.03.01, 16:05 ta 9 gra baraż z 3 drużyną grupy Azjatyckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.cu.com.pl 27.03.01, 17:13 podobno druga druzyna z naszej grupy spotka sie z druga druzyna z grupy gdzie sa niemcy i anglia, czyli musimy wygrywac, bo znajac zycie znowu bysmy wpadli na angoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: *.tiaa-cref.org 27.03.01, 18:08 to chyba dobrze taka jak oni (ENG)i Niemcy teraz graja to by bylo swietna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper Re: MŚ w piłce - zdezorientowany do zorientowanych IP: 156.17.212.* 28.03.01, 02:41 jak chłopaki będą zagrają wszystkie mecze ze skutkiem jak dotychczas to temat baraży w ogóle nas obchodzić nie bedzie. a baraże będą rozgrywane przez drużyny z drugich miesjc. i o ile się dobrze orietuję to najsłabsza odpadnie a reszta będzie miała losowanie Odpowiedz Link Zgłoś