Gość: asd IP: *.zab.nat.hnet.pl 10.02.07, 16:02 hmmm mam nadzieje ze skoczyl tam na 80% swoich mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam spoko, skoczyłem na 70% możliwości IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.07, 16:13 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.akademiki.uni.torun.pl 10.02.07, 16:13 ostatnio przed zawodami 1., a w zawodach 3, dzisiaj powinno byc na odwrot - patrzac logicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Skop im tyłki Adam :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:17 Dobrze by było przy okazji, żeby między zwycięzcą a Schlirim i Jacobsenem było jak najwięcej skoczków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek rudy 102 Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:22 Myślę i wierzę że Małysz będzie pierwszy bo jest najlepszy ze wszystkich. Jak ktoś nie wierzy w to co napisałem to niech do mnie odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam 2 żartujecie? 70-80% moich możliwości? Ja dałem z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:33 siebie 150%. Więcej nie dam rady.... ni hooja. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen 10.02.07, 17:01 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anti Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.icpnet.pl 10.02.07, 17:27 Żenad w wykonaniu Tepesa.... Jak Małysz miał dobry wiatr pod narty to nie dał zielonego swiatła tylko dlatego ze jego rodak Damjan jest na wysokiej pozycji. W cholere z takim sędzią. ŻENADA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.ghnet.pl 10.02.07, 17:30 Żenadą jest twój komentarz. Czemu jak Małysz przegrywa to jest to winą wiatru, sędziów i innych czynników zewnętrznych? Życzę więcej obiektywizmu, cholerny nacjonalisto. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcyc Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen 10.02.07, 17:34 kolego stopuj! bo Małysza puszczono w warunkach o wiele gorszych niz Jacobsena przecież jego od razu póścili a Małysza trzymali i nikogo tak dzisiaj nie trzymano długo ...przypadek? moim zdaniem nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:10 Mam w dupie takie zawody! To skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anti Obiektywny a tobie sie juz IP: *.icpnet.pl 10.02.07, 17:41 klapki poprzestawiały z powodu powrotu zimy? gdzie ty widzisz nacjonaliste przygłupie? zastanów sie zanim cos zaczniesz pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmhm Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: 150.254.72.* 11.02.07, 01:14 A dlaczego wyzywasz go od nacjonalistów? Powiedział: Słowenia na księżyc? Lub coś w tym stylu? Oglądałeś konkurs? Widziałeś ile Adam czekał na belce? Dlaczego czekał? Potrafisz odpowiedzieć na to proste pytanie, dlaczego Adam Małysz czekał na belce 44 sekundy? Sądzę, że nie potrafisz. Szkoda, że żyję w czasach, gdy na Polaków można pluć w ich obecności, a jeszcze Ci, którzy nazywają rzeczy po imieniu, muszą się od takiego kogoś, jak Ty, dowiedzieć, że są nacjonalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:13 Czekał i to nie pierwszy raz. Nie po raz pierwszy potraktowano go nie fair- kiedyś lecieli mu po notach- teraz przetrzymują na belce!!!!!!!!!!!! Adam- mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:30 Niestety, mam takie same wrażenie. Teraz widać jak "równe" warunki mają skoczkowie. Skopali sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o k a b e Jacobsen w kosmosie, Adam w klopocie IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.07, 17:29 chyba wiadomo co bedzie na MS Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcyc Re: Jacobsen w kosmosie, Adam w klopocie 10.02.07, 17:33 moim zdaniem to jest jawne granie głupa przez Hofera. dlaczego Malysza tak dlugo trzymano na belce? bo się go boją a moim zdaniem Jacobsen skakał w o wiele lepszych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychudab Re: Jacobsen w kosmosie, Adam w klopocie 10.02.07, 17:34 Nie zauważyłeś drogi przyjacielu, że sssssssssssympatyczny Tepes puścił Adama po regulaminowych 40 sekundach na belce aż wytłumił się wiatr. Przy takiej dyskryminacji sterownej spółką wiatr-Tepes Adam nie ma szans na sukces. Pozdrawiam obiektywnych. Sympatyk Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Jacobsen w kosmosie, Adam w klopocie IP: *.103.203.62.cust.bluewin.ch 10.02.07, 23:20 Masz calkowita racje. To raczej nacjonalista jest Tepes,ktory od dawna pokazuje jak nadaje sie na to stanowisko.Tak pasuje jak kij do du..y. Brawo dla Adama bez wzgledu na wynik wypaczony przez lewusow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Siódmy, a nie 6. IP: *.fdk.airbites.pl 10.02.07, 17:42 Swoją drogą nie puścili go na dobrym wietrze jak innych tylko czekali aż się trochę zmienią warunki. Oby w drugiej serii im pokazał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Siódmy, a nie 6. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:44 Rzeczywiscie dlugo Malysza trzymali. Pierwszy raz widzialem tak dlugie trzymanie zawodnika na belce. Narciarska mafia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcu SIÓDMY kiaaarwa, siódmy!!!! IP: 193.192.62.* 10.02.07, 17:52 Tak wygląda siódemka - 7. A tak szósta - 6. Wcześniej są: jedynka - 1. dwójka - 2. trójka - 3. czwórka - 4. piątka - 5. Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista Przestańmy owijać w bawełnę 10.02.07, 17:46 To są jaja. Skoki powoli przestają mieć sens po takich numerach, które wycinał dzisiaj Miran Tepes. Najpierw puszcza rodaka Damjana na wiatr ponad 3 m/sek pod narty. Potem stopuje Małysza, gdy Polak ma przepisową prędkość wiatru - ale bardzo korzystną (2 m/sek.) A potem Jakobsen skacze w warunkach, jakich skakał Słoweniec. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcyc Re: Przestańmy owijać w bawełnę 10.02.07, 18:02 dokładnie tak było też to zauważyłem i nawet Szaranowicz tego nie przemilczał. niestety jeżeli tak dalej będzie to się jeszcze bardziej zniechęce do skoków bo to już jest jawne oszustwo nie jakaś teoria spiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K. Re: Przestańmy owijać w bawełnę IP: *.sds.uw.edu.pl 10.02.07, 19:23 Drodzy kibice, Uważam za niedopuszczalne to, co miało miejsce podczas ostatnich zawodów pucharu świata w skokach narciarskich. Proszę Was o przeklejenie oficjalnej noty protestu skierowanej bezpośrednio na adres mailowy Waltera Hofera i Mirana Tepesa. Maila zaadresujcie: hofer@fisski.ch w cc: tepes@fisski.ch Tekst do wklejenia ------------------- Dear Sir, I would like to express my deepest disappointment related to the technical coordination of the last ski jump competition conducted at Willingen on 10th of February, 2007. Allowing some of the competitors to jump in the utmost favorable wind conditions and denying these same conditions by delaying start of other competitors (such as Adam Malysz and Gregor Schlierenzauer) is unfair and unacceptable. As the next Ski Jumping World Championship approaches I am deeply concerned about allowing all competitors fair technical procedures. I would be grateful for your brief reply to this matter. Sincerely, --------------- Na samym dole wpiszcie swoje imię i nazwisko Proszę o masowy odzew i wsparcie tej inicjatywy. Jeżeli wywrzemy masowy nacisk na organizatorów imprez narciarskich, mozemy mieć realny wpływ na techniczną koordynację zawodów. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: Przestańmy owijać w bawełnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:17 Wysłane 50 razy. Wystarczy odemnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.flashnet.pl 10.02.07, 17:48 Szkoda, ze go ni trzymali dluzej na belce. Jak wialo 2,5 to uhrmana puscili. Malysz musial poczekac na 1,3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o k a b e Adam a kwestia wiatru IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.07, 17:59 wykorzystuja "sezonowego pecha" na ktorego Adam skarzyl sie w pierwszej czesci sezonu. no to sam se g...na narobil!! a wygra wiadomo kto. nie-Malysz nazwisko jego. "przycisnac" Adama jeszcze dwa konkursy i juz nie dogoni. wtedy wiatr pod narty sie znajdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majofonez Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: 194.146.219.* 10.02.07, 18:22 Tym razem Tepes dał dupy na oczach wszystkich,tych co się znają na skokach i tych co oglądają,bo rodzina ogląda... Okradl małysza z możliwości liczenia się w tych zawodach!! Przestaje to być fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okabe Schlierie poległ. vivat Tepes za I-sza serie IP: *.wroclaw.mm.pl 10.02.07, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.multicon.pl 10.02.07, 18:28 :( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen 10.02.07, 18:35 W pierwszej serii załatwił naszego skoczka Milan, czy Miran Tepes, w drugiej na chwilkę zmieniły się warunki i kicha. Bywa. Adam i tak jeszcze będzie wygrywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re:Tepes to łobuz nie sędzia. IP: 212.160.102.* 10.02.07, 18:41 To ma być obiektywny arbiter? smyk j...any. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Gabriel przeginasz IP: *.ghnet.pl 10.02.07, 18:41 To już gruba przesada. Dzisiaj po prostu byli lepsi od Adama, a Jacobsen pokazał prawdziwą klasę. Nie można wszystkiego zwalać na "warunki". Rozumiem patriotyzm i kibicowanie rodakowi, ale miejcie w tym umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 A zwycięstwo Urbanca w Zakopanem to przypadek? 10.02.07, 19:33 Dzisiejsze podium dla Słoweńca oraz zwycięstwo Roka Urbanca w Zakopanem nie wydają się jedynie przypadkiem ;-))) W warunkach, w których mógł odlecieć Słoweniec, wyraźnie nie puszczono Małysza. Adam siedział na belce i czekał aż wiatr osłabnie z 2,5 m/sec do 0,6-0,8 m/sec. Zważywszy na specyfikę obiektu w Willingen, taką różnicę siły wiatru w dolnych rejonach skoczni można by przeliczyć na 10-12 metrów długości. Jernej Damjan skoczył 145 metrów w 1.serii, oddanie skoku w podobnych warunkach przez Adama mogłoby się zakończyć nieprawdopodnie dalekim i niekontrolowanym lotem! Stąd decyzja poniekąd rozsądna ale ... wyraźnie niesportowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:42 Mala Mysza dala , jak zwykle , du pska. A nasze sliczne, niemieckie dziewczyny zdobyly dzis cale podium z medalami na MS , w biathlonie.Brawo , tylko my , Niemcy , potrafimy czegos tak wspanialego dokonac.Nie wspominam juz o naszek , niemieckiej slicznotce , Magdalene Neuner , podwojnej juz , zlotej medalistce tych mistrzowstw . A ile medali maja juz Polacy ? Nie slysze nic , powtorzcie , lieeeeeeeeżżżżżż . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Jest tylko jeden bicz na wasze polskie porazki! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.07, 19:12 Az tak brakuje wam polactwu sukcesow, ze przyjmujecie moja postac, by zyskac w sieci choc troche chwilowego zainteresowania swoja osoba? Chociaz przyznaje, dzisiaj zakonczyl sie mit malego skoczka, zwyciezcy z Polski. Spojrzcie prawdzie w oczy, tylko narod niemiecki, jest w stanie wszedzie i zawsze wygrywac! Wasze zwyciestwa sa chwilowe a sukcesy jedynie potwierdzeniem reguly, ze zaden Polak nie jest w stanie osiagnac swiatowego sukcesu. Wasz minimalizm pozwala sie wam cieszyc z 2. i 3. miejsc, podczas gdy kazdy Niemiec traktuje zajecie miejsca ponizej pierwszego jak porazke! Nie udzielam sie juz zbyt czesto na waszym forum ale widze, ze sami sie dobrze bawicie podszywajac sie pod moja osobe. Pozdrawiam wszystkich ambitnych i glodnych sukcesow Polakow...pracujacych u swoich panow zagranica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Jest tylko jeden bicz na wasze polskie porazk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:49 Bucu, chocbys tu nie wiem co pisal, moi wierni i prawdziwi fani odroznia ziarno o takiego plewa ,jak ty.Ciagle z Polandii, i ciagle bez zarejestrowanego nicka, by takie polactwo jak ty ,moglo zarzywac slawy ,uzywajac go bezkarnie. Jam jest ten jedyny i prawdziwy pan Schuja.A do meritum sprawy , nie miales gnoju nic do dodania,he. Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 To mamy pojedynek! Schuja vs. niby-schuja ;-))) 10.02.07, 20:23 > Bucu, chocbys tu nie wiem co pisal (...) > by takie polactwo jak ty ,moglo zarzywac slawy(...) > Jam jest > ten jedyny i prawdziwy pan Schuja.A do meritum sprawy , nie miales gnoju nic do > dodania,he. Owe forum widziało już niejedną scysję między mną a Schują ale przyznaję, że prawdziwy Schuja nie używał nigdy takiego słownictwa. A już przenigdy nie robił tak prostych błędów ortograficznych jak "zarzywac slawy" ...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosmicznyWinnetou Re: To mamy pojedynek! Schuja vs. niby-schuja ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:27 Masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yose Re: To mamy pojedynek! Schuja vs. niby-schuja ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:23 Przecież to jest jeden i ten sam Schuja. Niedawno ktoś mu się włamał do kompa i przekazał tu na forum różne informacje na jego temat. Teraz Schuja musi próbować jakoś odwrócić od siebie uwagę, więc posłał mieszkającemu w Niemczech znajomemu mailem tekst, który tamten nadał niby jako prawdziwy Schuja z Niemiec. A ten prawdziwie istny Schuja, siedzący w Gorzowie, sam sobie na ten post odpowiedział. Przyznam, że ja też bawię się świetnie, czytając to. Show must go on :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: To mamy pojedynek! Schuja vs. niby-schuja ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:43 I ty, artek ,sie mnie zapierasz? Juz zapomniales , jak mnie straszyles przed miesiacami podaniem sprawy do waszej prokuratury? Bledy sa wynikiem strachu , ze przebywajac w Polandii narazam moja Wysoka Niemieckosc na mozliwosc przesladowan przez kacza tajna policje, jak to sie mowi przez KACZESTAPO.Za bledy oczywiscie przepraszam . Co do slownictwa , dostosowuje sie zawsze do poziomu mojego interlokutora. NO BO JA SIE NIE CHWALE , ALE JA MAM TALENT.Spij artus , spij spokojnie i posnij se o wygranych Myszy.Ale szmaciato chlop skakal.Anasze wspaniale i sliczne biathlonistki pokazaly CALEMU swiatu , ze sa najlepsze a my Niemcy tez oczywiscie.Hehehe.Innym glupkom nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _real_ fajny jest kolo IP: *.pp.com.pl 11.02.07, 03:02 lubię czytać jego posty jak mam zły humor, fajny bełkot; kwalifikuje sie do leczenia zamkniętego, ale raz na jakis czas można go poczytać, ale na dłuższą metę jest nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.aster.pl 10.02.07, 18:43 Wszystko przez Tepesa. Czy ktos widział, jaki wiatr wiał przy skoku jacobsena w pierwszej serii? Odpowiedz Link Zgłoś
paranoik-nawiedzony beznadziejna relacja i komentator 10.02.07, 18:51 Dlaczego transmisja z zawodow nie trwa kilkanaście sekund dlużej, tak aby kibice mogli poznać wyniki wszystkich skoczków?! Tak TVP spieszno na reklamy? potrafią pokazywać zakazene gęby zwące sie "elytami" na okragło przez cały dzień (temat tyłka Anety K. zna juz kazdy przedszkolak, czy sie podoba to oszołomom od wychowania czy tez nie). Kibiców telewizja publiczna normalnie olewa! A chcą żeby płacic im abonament? za co? niech popatrzą, jak komeryjne stacje dbaja o kibiców, i się od nich uczą. Temat komentatora... takiej beznadzieji to juz nie widac w okolicy, a jego okrzyki łudząco podobne do orgazmów, budzą jedynie politowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Niekrawczyk Re: beznadziejna relacja i komentator IP: *.promax.media.pl 10.02.07, 22:18 masz racje. Dupe anety pokazuja bez przerwy...a na normalna transmisje brak czasu Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: beznadziejna relacja i komentator 10.02.07, 23:19 Zgadzam się, że komentator to jest po prostu żenada. Najlepsza była dzisiaj wypowiedź o niemieckich kibicach. Cudownie kibicują wszystkim zawodnikom, ale czasami są nacjonalistami i szowinistami, kiedy skacze niemiecki zawodnik. Pan redaktor mógłby czasem posłuchać bredni, które wygaduje i puknąć się w łysą czaszkę. Czyli kibice w Zakopanem też są nacjonalistami i szowinistami, kiedy skacze Małysz i jeszcze, cholera, chcą żeby on wygrał, a nie na na przyład jakiś Niemiec. Kibice niemieccy też jacyś nienormalni, chcieli, żeby wygrał ich Michael, a nie nasz Adam czy jakiś inny Norweg lub Austriak. Czy my doczekamy odejścia tego idioty z tvp? Może mu jaką teczkę znajdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolka Re: beznadziejna relacja i komentator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:24 On powiedział: "Szowinistami, a nawet nacjonalistami..." Tylko jeśli chodzi o moc pojęć to powinno być, ku ścisłości: nacjonalistami, a nawet szowinistami.... jak już chciał się łysy popisać słownictwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris To jakieś jaja! IP: 62.233.164.* 10.02.07, 19:03 powinni odwołać konkurs www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Droga Redakcjo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:04 Rekord wynosi 152 m., a nie jak twierdzicie 151... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARBARA Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.02.07, 19:15 Kto pisze te artkuly o malyszu???? co za pacan???? wpierw ze dopiero 2 potem tylko 7!!! Chlopie skacz sobie sam na skoczni a my jak bedziesz setny napiszemy ze dopiero 100.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic A jechał po zwycięstwo IP: *.3.cust.bredband2.com 10.02.07, 19:26 Tak pisała GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Re: A jechał po zwycięstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:10 Schuja, ja już kilkakrotnie zwracałem uwagę na Twoich naśladowców. Masz rację.Ktoś chce Tobie odebrać to co Twoje.Nie lubię Cię to wiesz.Ale uczciwość nakazuje mi szacunek dla przeciwnika.Tym razem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wili tepes to fjut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:12 a schuja tez nie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: tepes to fjut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:47 Pisze się fiut a nie fjut - wiem bo pisałem w tej sprawie do Miodka i mi odpisał. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: tepes to fjut 10.02.07, 21:08 Jacobsen był dziś owszem lepszy ale nie w porównywalnych warunkach. W porównywalnych warunkach w drugiej serii zarówno Kuttel jak i Schlilenzauer nie potrafili Małysza przeskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.icpnet.pl 10.02.07, 20:12 Adam 7 ??? A dzięki komu wszyscy widzielismy jak Tepes w pierwszej serii wstrzymywal go na belce pomimo, ze Adam mogl skakać,to normalne świnstwo i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Schuja bis.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:18 To Ty jesteś zerem i dupolizem.I nie wysilaj się,bowszyscy ci którzy znają Schuję nie dają się na to nabrać.Jesteś normalnym dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KosmicznyWinnetou Re: Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:36 to są interesy i interesiki góry,jak zawsze.Odnoszę wrażenie,że komuś był nie wsmak fakt,że Małysz wrócił do wielkiej formY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Małysz trzeci w serii próbnej w Willingen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:17 PIE..IĘTY TEPES!!!!!!!!!!!!! DLACZEGO BUC GO NIE PUŚCIŁ. PEWNIE MAŁYSZ SKOCZYŁ BY 150 METRÓW, ZDEKLASOWAŁ BY INNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafcio Ten pajac ze Słoweni + Hoffer to porazka skoków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 20:28 Najpierw w Zakopanem sprawił prezencik swojemu rodakomo Urbancowi co chłopina skacze ciut lepiej od naszego Mateji czy Bachledy - to już był pierwszy przekręt tego sezonu. A teraz pięknie "pojechał" z Małyszem i Schilernzauerem. Pewnie Małysz dziś i tak by nie wygrał w równych warunkach ale to przytrzymanie na belce mimo zielonych strzałeczek co każdy z nas widział a w 2 seri puszczenie przy tylnym wietrze Małysza i tego młodego Austriaka to było wyjatkowe sku..syństwo z jego strony. Ten dupek łącznie z tym pajacem w opasce na łbie za niedługo zochydzą skoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bul Hej, polscy pajace IP: *.dial-up.volja.net 11.02.07, 02:29 Hej, polscy pajace, a czy jestescie pewny, ze to Malysza Tepes nie dopuscil do skoku? A moze to trener nie machnal flaga (bo moze sie nawet obawial, ze Adas polecialby zbyt daleko, upadl - i mielibysmy spokoj z nadchodzacymy MS)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hej, polscy pajace IP: *.topole.waw.pl 11.02.07, 02:36 no i masz...kolejny internetowy frustrat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bul Spisek calego wszechswiata i okolic IP: *.dial-up.volja.net 11.02.07, 02:37 Acha, a pod narty Urbanca to pewnie tez Tepes osobiscie dmuchnal, co? Chlopak mial farta. Sam to przyznal. Teraz chyba powinien przez cale zycie przepraszac wszystkich Polakow, ze mu zawialo i ze potrafil takie warunki wykorzystac do oddania dobrego skoku. A potem na pewno wykonal jakiegos woodoo i wiaterek przestal wiac. Nie badzcie zalosny, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Spisek calego wszechswiata i okolic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 23:34 Wy coś za często tego farta macie. A to Benkovic na mistrzostwach, a to Urbanc w Zakopcu, wczesniej pamietam jak Zonta wygrał jakiś konkurs na Turnieju Czterech Skoczni (po 1 serii był bodaj 9-ty). Generalnie jesteście jednak cieńcy jak sik pająka. Zwłaszcza w tym sezonie. Nawet Tepes nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. hej, slovenski pajacu IP: *.chello.pl 12.02.07, 07:53 Gość portalu: Bul napisał(a): > Acha, a pod narty Urbanca to pewnie tez Tepes osobiscie dmuchnal, co? Chlopak > mial farta. Sam to przyznal. Teraz chyba powinien przez cale zycie przepraszac wszystkich Polakow, ze mu zawialo Udajesz durnia, czy faktycznie nim jesteś? Nikt na tym forum nie zgłasza pretensji do Urbanca. Dmuchnęło mu, Tepes pozwolił mu skoczyć, to i skoczył. Problem w tym, że jak Małyszowi dmuchało, to tym razem p. Tepes skakać nie pozwolił i czekał, aż przestanie dmuchać. Bardziej obawiał sie o bezpieczeństwo starego polskiego wyjadacza niż o młodego rodaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel z PZN Małysz - to badziewie IP: *.promax.media.pl 10.02.07, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś