Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!!!!!!

IP: *.pl 22.04.03, 16:45
    WITAM ,

W 6 KOLEJCE SVITLICA STZRELIŁ 3 GOLE - JEGO WARTOŚĆ WZROSŁA O 300TYS.
    W 7 KOLEJCE SVITLICA NIE STRZELA BRAMKI I JEGO WARTOŚĆ SPADA 0 200TYS.
    O CO CHODZI ???????
    WIELU NAPASTNIKÓW NIE STRZELIŁO BRAMKI W 7 KOLEJCE , ALE ICH WARTOŚĆ NIE
    SPADŁA O 200 TYS. DLACZEGO JEGO WARTOŚĆ SPADŁA. WIELE WIDZIALEM TU BZDURNYCH
    PROTESTÓW I CZYTAŁEM TYLEŻ SAMO GŁUPOT , ALE TO PIERWSZA RZECZ , KTÓRA
    NAPRAWDĘ WYPROWADZIŁA MNIE Z RÓWNOWAGI . O CO CHODZI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: stocu Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.pl 23.04.03, 09:19
        WITAM PONOWNIE , CZY MOGE OTRZYMAC ODPOWIEDZ NA MOJE BADZ CO BADZ UZASADNIONE
        PYTANIE ??????

POZDRAWIAM

• Gość: spams Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.pl 23.04.03, 12:46
        Gość portalu: stocu napisał(a):

> WITAM ,
        >
        > W 6 KOLEJCE SVITLICA STZRELIŁ 3 GOLE - JEGO WARTOŚĆ WZROSŁA O 300TYS.
        > W 7 KOLEJCE SVITLICA NIE STRZELA BRAMKI I JEGO WARTOŚĆ SPADA 0 200TYS.
        > O CO CHODZI ???????
        > WIELU NAPASTNIKÓW NIE STRZELIŁO BRAMKI W 7 KOLEJCE , ALE ICH WARTOŚĆ NIE
        > SPADŁA O 200 TYS. DLACZEGO JEGO WARTOŚĆ SPADŁA. WIELE WIDZIALEM TU BZDURNYCH
        > PROTESTÓW I CZYTAŁEM TYLEŻ SAMO GŁUPOT , ALE TO PIERWSZA RZECZ , KTÓRA
        > NAPRAWDĘ WYPROWADZIŁA MNIE Z RÓWNOWAGI . O CO CHODZI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
        > PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!!!!!!!!!!!

wlasnie , ja tez mam svitlice i tez mnie to dziwi prosze , aby redakcja sie
        ustosunkowala do pytania przedmowcy

pozdro

spams
      • Gość: Kiwny Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.chello.pl 23.04.03, 13:03
        wyłącz caps lock
        • Gość: Gonzio3 Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.chello.pl 23.04.03, 16:15
          Ja go sprzedałem przed kolejką za 3.9mln i kupiłem po kolejce za 3.7mln
          hahahahahahah zarobiłem :D
          Ale gość ma racje przez jedną kolejke stracić 200tyś !! I to za nic !!
          • Gość: Roberto Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.03, 18:08
            I straciłeś 2 pkt. za transfer.
      • austria Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! 24.04.03, 14:19
        Legia przegrala w Wodzislawiu a tym samym stracila szanse na obrone tytulu.
        Zaprezentowala sie dodatkowo bardzo slabo wiec pilkarze potanieli
        Svitlica, ktory kosztuje bardzo duzo w meczu z Odra nie oddal zadnego celnego
        strzalu na bramke. Dlatego jego cena zmalala.
        • Gość: stocu Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.pl 24.04.03, 14:31
          austria napisał:

> Legia przegrala w Wodzislawiu a tym samym stracila szanse na obrone tytulu.
          > Zaprezentowala sie dodatkowo bardzo slabo wiec pilkarze potanieli
          > Svitlica, ktory kosztuje bardzo duzo w meczu z Odra nie oddal zadnego celnego
          > strzalu na bramke. Dlatego jego cena zmalala.

To prawda , legia przegrala . Czy stracila szanse na mistrzostwo nie wiem i
          Wy tego też nie wiecie bo to jest pilka . To nie prawda że Svitlica nie oddał
          celnego strzalu - strzelil nawet gola , ale sedzia go nie uznal bo dopatrzyl
          sie spalonego , którego nie bylo . Przed 6 kolejka jarzebowski kosztowal 1,2 mln
          po 7 mimo , że jest obronca kosztuje 1,4 . Czy naprawde wszyscy zawodnicy
          legii potanieli ??? Moim zdaniem popelniliście blad , do ktorego nie
          potraficie sie przyznac i tyle . Nie oczekuje zwrotu kasy , bo wiem , ze to nie
          w Waszym stylu. Podobnie jak odpowiedzi na tego posta , bo pewnie nie będzie
          się chciało.

pozdrawiam wszystkich prezesów - pilnujcie swojej kasy i punktow

s

• Gość: A Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.acn.waw.pl 25.04.03, 23:09
            Co do Svitlicy sie zgadzam ze 0,2 to przesada (tez go mialem). Jak juz to o 0,1
            najwyzej powinno byc. Z tym ze co do Jarzebowskiego to zle napisales, bo on byl
            wart 1,2 wczesniej; przed 7. kolejka 1,5 (wzrost ceny); a teraz stanial do 1,4.

Pozdrawiam
        • wichura Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! 24.04.03, 14:49
          Obrona tytułu nie ma najmniejszego wpływu na punktację w konkursie, więc nie
          powinna mieć wpływu i na cenę piłkarza. Legia wciąż gra "o coś", czyli miejsce
          dające start w PUEFA. Nie, żebym się tym przejął (mam Svitlice i nie zamierzam
          go sprzedawać), ale zmiana cokolwiek dziwna. Pozdrawiam
          • Gość: stocu Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.pl 24.04.03, 14:58
            A i jeszcze jedno.. czy w zwiazku ze Pogoń spadla juz do drugiej ligi to cena
            ich pilkarzy leci na leb na szyje??? czy moze nie bo spadek nie wazny , tylko
            mistrzostwo??? A wogole cala ta zmiana wartosci zawodnikow to wielka pomylka.
            ps. ile druzyn oprocz legii stracilo juz szanse na mistrzostwo ??? czy ceny ich
            pilkarzy dlatego spadaja???NIE!!! wiec o co chodzi , co chcecie osiagnac
            sztucznie zanizajac cene niektorych zawodnikow ??? i jeszcze jedno -
            argumentacja , że Svitlica jest i tak drogi to bzdura - sami ustaliliscie jego
            cene. I TAK DROGA REDAKCJO CALA ZABAWA PRZESTAJE MIEC SENS - BO TAK JEST JESLI
            UCZESTNICZACY W BIEJ CZUJA SIE TROSZKE OSZUKANI.

zycze milego dnia

pozdr.

s
        • Gość: ureter Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.acn.pl 24.04.03, 15:08
          Koles czego sie rzycasz? I bardzo dobrze ze cany sie zmieniaja. Svitlica zagral
          JAK NA SWOJE MOZLIWOSCI bardzo kiepsko i dlatego redakcja slusznie uznala ze po
          tej kolejce jest wart duzo mniej. A co do przykladu z pogonia to ich ceny sa
          odpowiednie do ich umiejetnosci.
          • Gość: DO UERTER Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.pl 24.04.03, 15:17
            Gość portalu: ureter napisał(a):

> Koles czego sie rzycasz? I bardzo dobrze ze cany sie zmieniaja. Svitlica
            zagral
            >
            > JAK NA SWOJE MOZLIWOSCI bardzo kiepsko i dlatego redakcja slusznie uznala ze
            po
            >
            > tej kolejce jest wart duzo mniej. A co do przykladu z pogonia to ich ceny sa
            > odpowiednie do ich umiejetnosci.

przECZYTAJ WSZYSTKO ZANIM SIE WYPOWIESZ
            • Gość: ureter Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.acn.pl 24.04.03, 15:21
              Uwierz mi ze przeczytalem uwaznie. A skoro uwazasz ze nie mam racji to napisz o
              co ci chodzi. chyba ze nie wiesz juz co powiedziec...
              • Gość: bejrut Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 15:45
                tej stocu cos sie nie podoba to nie graj ! nikt ci nie karze! takie sa zasady i
                sie ich trzymaj, co chcialbys zeby kazdy pilkarz drozal po kazdej kolejce?
                Redakcja ma racje, sam mam svitlice i jakos nie placze ze mi stanial, czepiacie
                sie qrfa tej redakcji jak poyebani. Nie ma ludzi doskonalych, ale oczywiscie
                jak TY bys pracowal dla redakcji to by bylo wszystko idealnie!?!?! Nigdy nie
                zrobisz tak ze dogodzisz wszystkim , bo zawsze sie znajdzie ktos komu cos nei
                bedzie psaowalo !! A teraz to juz przesadzasz, zeby czepiac sie zmiany ceny
                zawodnika, w nastepnej kolejce strzeli 2 bramki a moze 3 to znow ci podrozeje
                wiec nie placz.
                pozdrawiam
                • Gość: bejrut Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.kostrzyn.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 15:47
                  sory za ort. "karze" =kaze ;p
                  ale sie spieszylem , moze jeszcze jakies bledy sa (tak mowie bo tu ludzie jak
                  nie maja sie czego przyczepic to sie czepiaja poprawnej pisowni) ps. mam
                  papiery na dysortografie to moge hyhy
                • Gość: ureter Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! IP: *.acn.pl 24.04.03, 15:48
                  hehehe bejrut :). POPIERAM CALKOWiCIE. Zostawcie biedna redakcje w spokoju :P
      • milipop Re: DO REDAKCJI !!! STANKO SVITLICA - WARTOŚĆ !!! 24.04.03, 21:46

Uważam, że redakcja PIŁKARZYKÓW jest OK i przynajmniej o klasę lepsza od
        redakcji WL - przynajmniej odpowiada na (niektóre) pytania, niekiedy "błyśnie"
        jakimś głupim żartem ale ludzie - zdystansujcie się trochę !!!

Zmiany cen niekiedy nielogiczne - lecz jednak w 80% przewidywalne.

Jedyną rzeczą, w którą głęboko wierzę jest to, iż nikt prócz redakcji nie zna
        dokładnych procedur zmian cen i nikt nie jest o zmianach wcześniej informowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka