Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:48
    żeby teraz nie było "tylko" srebrnego medalu :D
    Obserwuj wątek
      • bartoszewsky HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 17.02.07, 19:53
        I znów finał z Niemcami? ;)
      • Gość: monia HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:06
        A może jednak zagramy z Hiszpanią? Zobaczymy...
        A jeśli z Niemcami...to weźmiemy rewanż za MŚ w ręcznej i wygramy!
        Gratuluję chłopakom i trzymam kciuki!
        Szkoda tylko,że nie pokażą tego w tv...
        • karmazynala Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 17.02.07, 20:14
          Hura! Będziemy w Eurosporcie!! Wszyscy się o nas dowiedzą :D
          • Gość: Natalia Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.tvgawex.pl 17.02.07, 20:54
            Na Eurosporcie o 18:20 jest, ale powtórka. A na żywo będzie na Eurosporcie 2 o
            15:45.
        • Gość: makabra_cool Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:14
          pokażą.... eurosport transmituje
          • Gość: monia Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:18
            fajnie, thanks...
      • Gość: mkz Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs... IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:08
        ...chyba polo na sloniach jest bardziej popularne
        • Gość: monia Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:10
          No tak...zamiast gratulować sukcesu wolisz kpić i obnizać rangę wydarzenia?
          Założę się,że w życiu niczego nie trenowałeś a jedyna Twoja forma aktywności
          fizycznej to pukanie w klawiaturę,prawda? Żenujące...
          Szkoda,że nie pokażą finału w ogólnodostępnej tv- to dopiero byłaby promocja
          dyscypliny... Może w kilku szkołach dzieciaki zaczęły by grać... A tak hokej na
          trawie znany nadal będzie tylko w szkołach w Wielkopolsce i Kujawsko-Pomorskim...
          Trzymam kciuki za chłopaków!
          • Gość: mkz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:21
            no to moze przyblizysz mi reguly tej pasjonujacej, porywajacej serca kibcow na
            calym swiecie gry? Dwie bramki, kije, pileczka i co dalej?
            • Gość: monia Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:32
              Szkoda czasu na słowne potyczki, nie sądzisz? Nie jesem znawcą hokeja na
              trawie,ale proszę bardzo służę pomocą:
              www.sfd.pl/Hokej_na_trawie_-_zasady_gry-t299080.html
              Miłej lektury...
          • Gość: dyzio Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: 85.198.212.* 17.02.07, 20:25
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Może w kilku szkołach dzieciaki zaczęły by grać...

Nie wiem, czy to ten sam sport, ale u mnie w szkole (zarówno w podstawówce, jak
            i w liceum) grało się na wuefie w coś przypominającego hokej (były małe bramki,
            krótkie plastikowe kije, i plastikowe piłeczki). Nie wiem, czy to przypadkiem
            nie standard w polskiech szkołach.
            • Gość: marcin Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:48
              to jest standard w polskich szkołach, tyle że ta dyscyplina to unihokej, a nie
              halowy hokej na trawie (mniejsze bramki, inna piłka, brak bramkarzy)
            • turtlezzz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. 17.02.07, 23:28
              W mojej szkole graliśmy w sali prawdziwym hokejowym krążkiem. Co przy braku ochraniaczy kończyło się, zwłaszcza dla bramkarza, posiniaczeniem nóg i rąk. Ale to była połowa lat dziewięćdziesiątych, a wam najwyraźniej dają wersję soft ;)
        • Gość: hatefire Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.171.150.17.crowley.pl 17.02.07, 23:40
          Gra sporo osób w Anglii, Niemczech, Holandii, Hiszpanii, Australii i Korei
          Południowej. Poza tym to jeden z narodowych sportów w Indiach i Pakistanie.
          Teraz sprawdź w Wikipedii ile ludzi mieszka tylko w tych dwóch krajach i masz
          już obraz światowej popularności hokeja na trawie. Jestem przekonany, że to
          sport globalnie popularniejszy od tak lubianej ostatnio w Polsce piłki ręcznej.
          Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, łatwo się wówczas skompromitować.
          • Gość: mkz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:57
            ty sie nie wymadrzaj, bo nie wiem czy wiesz, ale jest roznica miedzy hokejem na
            trawie, a hokejem w hali. W Pakistanie i Indiach na pewno wszyscy graja w
            halach... :P
      • Gość: bond Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.netcologne.de 17.02.07, 20:40
        bedzie
      • Gość: aa I znowu w plecy z Niemcami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:49
        znowu fianł i znowu w plecy z Niemcami. Odbijemy sobie na Euro :)
        • Gość: Maro Re: I znowu w plecy z Niemcami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:50
          Na jakiej trawie. To są halowe mistrzostwa świata a nie na trawie.
          Na trawie nie jesteśmy niestety ażtak silni.
      • Gość: Piotr HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 22:24
        No nie! Znowu z Niemcami!
      • Gość: Bolek HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dsl.bell.ca 17.02.07, 22:31
        do trzech razy sztuka! moze choc w tej dyscyplinie nasi pokonaja germancow
      • Gość: Gicz Cielęca Co powie trener Niemiec przed meczem? IP: *.city-connect.pl 17.02.07, 22:55
        Jak myślicie, co powie trener Niemiec przed meczem?

"polaczki stoją pod murem, a my pchniemy ich tak, że przelecą na drugą stronę.
        Nikt nie odbierze nam zwycięstwa, a już na pewno nie polaczki! Gott mit uns!"
      • Gość: żyd Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.chello.pl 18.02.07, 00:21
        Robienie laski zawodowe to prostytucja! nawet na hali! Pozatym to jakas
        degrengolada!!! A jeszcze żeby o tym pisac w gazecie! Teraz promujecie laskarzy,
        a potem kogo?! pedofilów?!

Szalom
        • Gość: kloss Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dsl.bell.ca 18.02.07, 03:12
          doris - tobie tylko jedno w glowie! jak nie obciaganie laski , to babranie sie
          w czyims odbycie...i mowisz ,ze to jest zycie ?
      • al-kochol HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 18.02.07, 03:26
        ja tam wole laskarki;)
        • Gość: Blanka Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: 89.188.192.* 18.02.07, 09:00
          ja nie mam Eurosportu :( :( :( a inne stacje transmitują ?? np zwykły Polsat ???znowu garmy ze Szwabami ??? my to mamy do nich pecha !...albo oni do nas ! :P
          • Gość: rootsman Z Niemcami w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:06
            Chyba jednak znowu srebro...o ile nic się nie zmieniło, to Niemcy na hali nie
            przegrali meczu od 1998 roku...ale i tak gratuluje chłopakom. Na pewno powalczą!
          • al-kochol Blanka 18.02.07, 11:48
            a moze bysmy tak razem poogladali? ile sie do ciebie leci?
      • Gość: sosnowiec57 HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:02
        Czy ktoś wie, jakie są wymiary "laski"?
      • Gość: andy HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.07, 10:11
        Panowie,gratulacje,dopinguje Was cala POLSKA!Macie jednego zawodnika wiecej,to
        my kibice.Przeciwnik jest rowniez bardzo atrakcyjny,macie okazje cos niemcom
        udowodnic.Liczymy na MISTRZOSTWO SWIATA!Trzymamy kciuki.Dziekuje i dopinguje.
        • Gość: taki jeden Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.tsi.tychy.pl 18.02.07, 10:14
          Polska - Hiszpania 4:2 (1:1)

hihihih czy ktos z piszacych ten artykuł robi jakies poprawki bo gralismy
          z Czechami:))
      • Gość: MP raczej Polska - Czechy...a nie Hiszpania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:17
        raczej Polska - Czechy...a nie Hiszpania
      • arawicz laskomania? 18.02.07, 10:26
        Przed nami laskomania? ;D

• Gość: mike Re: laskomania? IP: *.elartnet.pl 18.02.07, 10:57
          Polska stała się potęgą w męskich grach zespołowych... mam nadzieje że w tych
          najbardziej prestiżowych też uda się coś ugrać (piłka i kosz)
      • patman Znowu będzie na Niemców... 18.02.07, 11:15
        Szkoda gadać

<LOL>
      • zigzaur Polskie laskarki najlepsze w świecie! 18.02.07, 11:30
        Istnieje oficjalna dyscyplina olimpijska: hokej na trawie kobiet!

Ale ja nie o tym.
      • jack_ryan Nie mówi się laskarze tylko kobieciarze 18.02.07, 12:02
        Nie mówi się laskarze tylko kobieciarze ;))
      • harry122 Polska - Hiszpania? 18.02.07, 12:05
        a moze by ktoś tak poprawił ten artykuł W końcu grali Polacy z Czechami czy
        Hiszpanami? :)))
        • Gość: Dematerializator Re: Polska - Hiszpania? IP: 217.153.246.* 18.02.07, 12:23
          Ale wyborcza to nieuki i nie roby wiec kto mial by to poprawic
        • Gość: skrzypce1 Re: Polska - Hiszpania? IP: *.mia.bellsouth.net 18.02.07, 12:27
          Mistrzowa Swiata czy Europy?
          ... w hokeju na trawie czy w hali?
          Polska pokonala Czechy czy Hiszpanie?

U mnie srodek nocy i potrafie jeszcze kontaktowac, ale autor tego artykulu
          chyba jest na pozadnym kacu...
      • Gość: M Z POZNAIA HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.199.54.68.tesatnet.pl 18.02.07, 13:06
        czemu masakra bardzo fajnie
      • Gość: LPR Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:28
        Hmm laskarze ??? Czy to parada gejow ?
      • Gość: jk28 Gratulacje! IP: *.pub.sarocom.net 18.02.07, 13:50
        Mnie i srebrny medal (już jest) bardzo cieszy. Złoty byłby super szczęściem,
        ale wiadomo jak nam się gra z Niemcami. Może jednak chłopaki z laskami pokażą
        innym jak to się robi. OBY. Trzymam za Was. A TV śpi. Jak zwykle w takich
        sytuacjach. Za co oni chcą ten abonament. Gadaniny o niczym, o każdej porze i
        na każdym programie mam już dość.
        • Gość: Marek znowu przegraliscie :) IP: 141.70.111.* 18.02.07, 16:56
          Jestem ciekawy kiedy bedzie arikul na "gazeta.pl" o tym :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka