Gość: makabra_cool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:48 żeby teraz nie było "tylko" srebrnego medalu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartoszewsky HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 17.02.07, 19:53 I znów finał z Niemcami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:06 A może jednak zagramy z Hiszpanią? Zobaczymy... A jeśli z Niemcami...to weźmiemy rewanż za MŚ w ręcznej i wygramy! Gratuluję chłopakom i trzymam kciuki! Szkoda tylko,że nie pokażą tego w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 17.02.07, 20:14 Hura! Będziemy w Eurosporcie!! Wszyscy się o nas dowiedzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.tvgawex.pl 17.02.07, 20:54 Na Eurosporcie o 18:20 jest, ale powtórka. A na żywo będzie na Eurosporcie 2 o 15:45. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra_cool Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:14 pokażą.... eurosport transmituje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:18 fajnie, thanks... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkz Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs... IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:08 ...chyba polo na sloniach jest bardziej popularne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:10 No tak...zamiast gratulować sukcesu wolisz kpić i obnizać rangę wydarzenia? Założę się,że w życiu niczego nie trenowałeś a jedyna Twoja forma aktywności fizycznej to pukanie w klawiaturę,prawda? Żenujące... Szkoda,że nie pokażą finału w ogólnodostępnej tv- to dopiero byłaby promocja dyscypliny... Może w kilku szkołach dzieciaki zaczęły by grać... A tak hokej na trawie znany nadal będzie tylko w szkołach w Wielkopolsce i Kujawsko-Pomorskim... Trzymam kciuki za chłopaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:21 no to moze przyblizysz mi reguly tej pasjonujacej, porywajacej serca kibcow na calym swiecie gry? Dwie bramki, kije, pileczka i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:32 Szkoda czasu na słowne potyczki, nie sądzisz? Nie jesem znawcą hokeja na trawie,ale proszę bardzo służę pomocą: www.sfd.pl/Hokej_na_trawie_-_zasady_gry-t299080.html Miłej lektury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: 85.198.212.* 17.02.07, 20:25 Gość portalu: monia napisał(a): > Może w kilku szkołach dzieciaki zaczęły by grać... Nie wiem, czy to ten sam sport, ale u mnie w szkole (zarówno w podstawówce, jak i w liceum) grało się na wuefie w coś przypominającego hokej (były małe bramki, krótkie plastikowe kije, i plastikowe piłeczki). Nie wiem, czy to przypadkiem nie standard w polskiech szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 17.02.07, 20:48 to jest standard w polskich szkołach, tyle że ta dyscyplina to unihokej, a nie halowy hokej na trawie (mniejsze bramki, inna piłka, brak bramkarzy) Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. 17.02.07, 23:28 W mojej szkole graliśmy w sali prawdziwym hokejowym krążkiem. Co przy braku ochraniaczy kończyło się, zwłaszcza dla bramkarza, posiniaczeniem nóg i rąk. Ale to była połowa lat dziewięćdziesiątych, a wam najwyraźniej dają wersję soft ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatefire Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.171.150.17.crowley.pl 17.02.07, 23:40 Gra sporo osób w Anglii, Niemczech, Holandii, Hiszpanii, Australii i Korei Południowej. Poza tym to jeden z narodowych sportów w Indiach i Pakistanie. Teraz sprawdź w Wikipedii ile ludzi mieszka tylko w tych dwóch krajach i masz już obraz światowej popularności hokeja na trawie. Jestem przekonany, że to sport globalnie popularniejszy od tak lubianej ostatnio w Polsce piłki ręcznej. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj, łatwo się wówczas skompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkz Re: Przeciez nikt na swiecie nie gra w ten szajs. IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:57 ty sie nie wymadrzaj, bo nie wiem czy wiesz, ale jest roznica miedzy hokejem na trawie, a hokejem w hali. W Pakistanie i Indiach na pewno wszyscy graja w halach... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.netcologne.de 17.02.07, 20:40 bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa I znowu w plecy z Niemcami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 20:49 znowu fianł i znowu w plecy z Niemcami. Odbijemy sobie na Euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: I znowu w plecy z Niemcami.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:50 Na jakiej trawie. To są halowe mistrzostwa świata a nie na trawie. Na trawie nie jesteśmy niestety ażtak silni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 22:24 No nie! Znowu z Niemcami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dsl.bell.ca 17.02.07, 22:31 do trzech razy sztuka! moze choc w tej dyscyplinie nasi pokonaja germancow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gicz Cielęca Co powie trener Niemiec przed meczem? IP: *.city-connect.pl 17.02.07, 22:55 Jak myślicie, co powie trener Niemiec przed meczem? "polaczki stoją pod murem, a my pchniemy ich tak, że przelecą na drugą stronę. Nikt nie odbierze nam zwycięstwa, a już na pewno nie polaczki! Gott mit uns!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.chello.pl 18.02.07, 00:21 Robienie laski zawodowe to prostytucja! nawet na hali! Pozatym to jakas degrengolada!!! A jeszcze żeby o tym pisac w gazecie! Teraz promujecie laskarzy, a potem kogo?! pedofilów?! Szalom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dsl.bell.ca 18.02.07, 03:12 doris - tobie tylko jedno w glowie! jak nie obciaganie laski , to babranie sie w czyims odbycie...i mowisz ,ze to jest zycie ? Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale 18.02.07, 03:26 ja tam wole laskarki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: 89.188.192.* 18.02.07, 09:00 ja nie mam Eurosportu :( :( :( a inne stacje transmitują ?? np zwykły Polsat ???znowu garmy ze Szwabami ??? my to mamy do nich pecha !...albo oni do nas ! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rootsman Z Niemcami w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:06 Chyba jednak znowu srebro...o ile nic się nie zmieniło, to Niemcy na hali nie przegrali meczu od 1998 roku...ale i tak gratuluje chłopakom. Na pewno powalczą! Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol Blanka 18.02.07, 11:48 a moze bysmy tak razem poogladali? ile sie do ciebie leci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiec57 HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.07, 09:02 Czy ktoś wie, jakie są wymiary "laski"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.07, 10:11 Panowie,gratulacje,dopinguje Was cala POLSKA!Macie jednego zawodnika wiecej,to my kibice.Przeciwnik jest rowniez bardzo atrakcyjny,macie okazje cos niemcom udowodnic.Liczymy na MISTRZOSTWO SWIATA!Trzymamy kciuki.Dziekuje i dopinguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.tsi.tychy.pl 18.02.07, 10:14 Polska - Hiszpania 4:2 (1:1) hihihih czy ktos z piszacych ten artykuł robi jakies poprawki bo gralismy z Czechami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP raczej Polska - Czechy...a nie Hiszpania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 10:17 raczej Polska - Czechy...a nie Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
arawicz laskomania? 18.02.07, 10:26 Przed nami laskomania? ;D _____________________________________________________ nowy: fotoamatorszczyzna.blox.pl/html i strony.aster.pl/rawicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: laskomania? IP: *.elartnet.pl 18.02.07, 10:57 Polska stała się potęgą w męskich grach zespołowych... mam nadzieje że w tych najbardziej prestiżowych też uda się coś ugrać (piłka i kosz) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Polskie laskarki najlepsze w świecie! 18.02.07, 11:30 Istnieje oficjalna dyscyplina olimpijska: hokej na trawie kobiet! Ale ja nie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_ryan Nie mówi się laskarze tylko kobieciarze 18.02.07, 12:02 Nie mówi się laskarze tylko kobieciarze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
harry122 Polska - Hiszpania? 18.02.07, 12:05 a moze by ktoś tak poprawił ten artykuł W końcu grali Polacy z Czechami czy Hiszpanami? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dematerializator Re: Polska - Hiszpania? IP: 217.153.246.* 18.02.07, 12:23 Ale wyborcza to nieuki i nie roby wiec kto mial by to poprawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzypce1 Re: Polska - Hiszpania? IP: *.mia.bellsouth.net 18.02.07, 12:27 Mistrzowa Swiata czy Europy? ... w hokeju na trawie czy w hali? Polska pokonala Czechy czy Hiszpanie? U mnie srodek nocy i potrafie jeszcze kontaktowac, ale autor tego artykulu chyba jest na pozadnym kacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Z POZNAIA HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.199.54.68.tesatnet.pl 18.02.07, 13:06 czemu masakra bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: HMŚ w hokeju na trawie: Polacy w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 13:28 Hmm laskarze ??? Czy to parada gejow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk28 Gratulacje! IP: *.pub.sarocom.net 18.02.07, 13:50 Mnie i srebrny medal (już jest) bardzo cieszy. Złoty byłby super szczęściem, ale wiadomo jak nam się gra z Niemcami. Może jednak chłopaki z laskami pokażą innym jak to się robi. OBY. Trzymam za Was. A TV śpi. Jak zwykle w takich sytuacjach. Za co oni chcą ten abonament. Gadaniny o niczym, o każdej porze i na każdym programie mam już dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek znowu przegraliscie :) IP: 141.70.111.* 18.02.07, 16:56 Jestem ciekawy kiedy bedzie arikul na "gazeta.pl" o tym :-) Odpowiedz Link Zgłoś