misiania 19.02.07, 09:18 dwóch ...sonów w finale. czyli pojedynek ...synów. no co? miziam Was trochę pogrzebaczem pod żebro albowiem przede mną urlop kilkudniowy i humorek się mi przyplątał figlarny deczko :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: takie ...syny 19.02.07, 10:52 misiania napisała: > miziam Was trochę pogrzebaczem pod żebro na tym forumie mizianie pogrzebaczem jest troche nie na miejscu chyba... kijem klonowym winno sie miziać, z przedłużką najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: takie ...syny 19.02.07, 15:55 takim ze słoniem na końcu byłoby fajnie miziać. bo chyba jest taki słoń, ale rzadko po suknie chadza? emajrajt? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: takie ...syny 20.02.07, 20:46 hmmm....a wiecie moze co z wynikami obstawien z Welsh?? :))) No a finalSON :)))) genialny :P Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: takie ...syny 21.02.07, 01:48 na 99,9% będą jutro (środa) ;) niestety jestem troche zagoniona pracą, co zresztą widać po godzinie wysłania posta ;) jutro się poprawię ;) TabbSON też się dobrze spisała ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: takie ...syny 21.02.07, 19:22 spokojnie Karunaa :))) Tak tylko z ciekawości pytałam :))) A co do Tabb to rzeczywiście moim zdaniem też zasłużyła na pochwałę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś