diplomatique 20.02.07, 08:07 Czy ktoś wie na jakim programie będzie dziś transmisja z LM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psychtropy Re: LM w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:51 raz ku.. piszecie że w tvn turbo mecz terz nsport Odpowiedz Link Zgłoś
diplomatique Re: LM w TV 20.02.07, 15:07 W fazie grupowej mecze były pokazywane w tvn turbo więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. Bo inaczej to będzie można obejrzeć tylko jeden mecz w środę na tvp 2. W mojej opinii na w Polsce jest cos takiego dziwnego że konkyrencja działą przeciwko, a nie na korzyść konsumenta. Spójrzmy na rynek praw transmisji telewizyjnych. Mamy już chba z pięć różnych programów sportowych, a nie ma chyba ani jednej formy odbioru (telewizja kablowa, platforma cyfrowa) żeby móc je wszystkie oglądać. I co ma zrobić kibic piłki: wybierać pomiedzy Ligą Mistrzów na NSport (ciekawe ile osób ma dostęp do tego kanału) czy np. Orange Ekstraklasę i inne ligi na Canal+, a może Bundesliga na jakimś dziwie jak Sportklub. Szczerze mówiąc to tęsknię za czasami kiedy Canal+ miał prawa do wszystkiego i wprowadzał nowoczesnbe standardy w relacjach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: LM w TV 20.02.07, 21:55 mecz na turbo nie ma. mam gdzies ta lige i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: LM w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 20:25 W internecie można oglądnąć mecze LM link :www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś