mixxxer 25.04.03, 15:56 Piłkarz Górnika naderwał mięsień czworogłowy uda i zapewne nie zagra przeciwko KSZO (powinien zagrać przeciw Odrze, za tydzień). Wiadomość taką podają na forum Onetu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: Kontuzja Kompały! IP: *.enterpol.pl / 192.168.0.* 25.04.03, 16:17 Jaja sobie robisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarzyk Re: Kontuzja Kompały! IP: *.sgh.waw.pl 25.04.03, 16:21 A może jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertp Re: Kontuzja Kompały! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Kontuzja Kompały! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 16:27 Mixxxer, więc pewnie lubi mieszać. Na jednej ze stron o Górniku wyczytałem, że nie ma grać Koźmiński, gdyż wyjeżdża do Włoch załatwić jakieś sprawy. Ale o Kompale cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
mixxxer Re: Kontuzja Kompały! 25.04.03, 16:31 www.gornik.zabrze.net.pl nie podaje tej wiadomości, to fakt. Nie upieram się, że jest w 100% pewna, bo pochodzi z forum onetu, gdzie są tacy sami ludzie jak tu a ja jestem z Białego a nie Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetka Re: Kontuzja Kompały! IP: *.oleszyce.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 16:26 mixxxer napisał: > Piłkarz Górnika naderwał mięsień czworogłowy uda i zapewne nie zagra > przeciwko KSZO (powinien zagrać przeciw Odrze, za tydzień). > Wiadomość taką podają na forum Onetu. Facet sie zerwał z wielkanocnej choinki.....i co zrobiło ci sie lepiej? (może sie spuściłeś)..palant Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Kontuzja Kompały! 25.04.03, 16:34 Jakoś nie mogę tego znaleźć... Może link (ktoś już o to prosił). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesol Re: Kontuzja Kompały! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 21:41 Oby to nie była prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Zdrowy Kompała... 28.04.03, 12:45 No i Kompała był zdrowy, zapunktował mi -6 (jako kapitan), chyba wypadnę z pierwszej 100. Odpowiedz Link Zgłoś