Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wspólne piłkarzyki

27.02.07, 20:29
    Uważam ze troche glupio jest robic wiele wersji pilkarzyki,poniewaz bedzie
    taka sytuacja ze na wiekszosci z nich bedzie gralo po 200 no moze 300
    ludzi.Proponuje zeby w tym temacie najpierw, ludzie ktorzy stworzyli nowe
    pilkarzyki podali linki do swoich stron(niby jeszcze raz ,ale zawsze lepiej
    jest miec wszystko w jednym miejscu),a potem zrobilismy jakies glosowanie.Nie
    jest to nie mozliwe ,ale wymaga to tego zeby tworcy nowych stron zgodzili sie
    na jedne wspolne pilkarzyki.Zawsze lepiej jest miec 1000 graczy grajacych niz
    200
    Obserwuj wątek
      • gemciu83 Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 08:58
        www.freefootballers.fora.pl/
      • rybers1 Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 14:43
        nie ma czasu tu robic ankiet itp. bo I kolejka juz tuz tuz..mini ankieta juz
        byla (watek osamy)i zdecydowana wiekszosc opowiedziala sie za pilkarzykami
        ciapka i ceyvola.....w zwiazku z tym proponuje aby wszyscy przeszli do tych
        pilkarzykow, zeby troche ludzi sie zebralo... a ciastek i gemciu mogli byc
        wspolmoderowac te pilkarzyki.
        • rejmistrz Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 16:52
          Każdy może grać gdzie chce, moim zdaniem pilkarzyki gemcia nie są najgorsze.
          • gemciu83 Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 21:49
            rejmistrz co masz na myśli pisząc że "piłkarzyki gemcia nie są najgorsze" ?? :)
      • skarp52 Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 22:43
        Fakt, że na forum clapka zaangażowali się sines i rejmistrz jest gwarancją
        wysokiego profesjonalizmu. Dobrze, że ciastek też się przyłączył (byłoby mi
        szczególnie miło gdyby się okazało, że ciastek i ciastki to ta sama osoba).
        Z całym uznaniem i szacunkiem dla autorów pozostałych projektów,opowiadam się
        jednak za forum clapka i ceyvola. pozdrowienia
        • przemek555 Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 23:37
          No to wygląda ze wiekszosc chce grac na www.pilkarzyki07.fora.pl/ dlatego tez
          warto byloby sprobowac zeby bylo tam jak najwiecej osob.Ciekawie bedzie jak
          zagra ok 1000 osob.Mam prosbe do ludzi ,ktorzy byli za innymi opcjami zeby
          przylaczyli sie do pilkarzykow t-clapka.Mam jeszcze pytanie do moderatora tych
          pilkarzykow ile jest tam aktualnie osob(bo nie moge tam tego znalez) oraz czy
          jest mozliwosc zeby jedna osoba zrobila 2 sklady(wydaje mi sie ze lepiej zeby
          nie bylo takiej mozliwosci)
          • sines Re: Wspólne piłkarzyki 28.02.07, 23:56
            przemek555 napisał:

> Mam jeszcze pytanie do moderatora tych
            > pilkarzykow ile jest tam aktualnie osob
            Zarejestrowanych na forum jest 135 użytkowników (stan w momencie pisania posta).
            Drużyn jest około 50.

> jest mozliwosc zeby jedna osoba zrobila 2 sklady
            Jedna osoba nie. Dopuszczamy w miarę możliwość grania przez kilka osób z jednego
            komputera (czyli mających jedno IP), ale z drugiej strony już zdarzają się
            nadużycia i próby zgłaszania kilku drużyn, bardzo do siebie podobnych i niemalże
            na 100% można stwierdzić, że tworzonych przez jedną osobę.
        • ciastek144 Re: Wspólne piłkarzyki 01.03.07, 14:42
          Ciastek to jestem ja a Ciastki to sa moje druzyny ;)
          • skarp52 Re: Wspólne piłkarzyki 01.03.07, 18:29
            Faktycznie. Cieszę się, ale to ja miałem iść ostro w górę. Pozdrawiam
            • ciastek144 Re: Wspólne piłkarzyki 01.03.07, 21:17
              Heh poczekam tam u gory za toba ;) Ale mialem szczescie bo pomysl z Gerrardem
              ktory do tej pory nie gral nadzwyczajnie wypalil. Rowniez pozdrawiam
              • skarp52 Re: Wspólne piłkarzyki 01.03.07, 23:39
                To chwilę bedziesz musiał poczekać bo ja akurat dokonałem kiku genialnych
                transferów, Ale będe Ci kibicował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka