Gość: Jonek Odezwał się kartofel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 12:19 Takie są fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl A ty nawet burakiem nie jesteś... ot, zawistnik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:29 Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Re: Małysz to burak IP: *.eimg.pl 03.03.07, 12:57 Gość portalu: Miczombo napisał(a): > Takie są fakty A co to ma wspólnego z faktami. Nie znoszę jak ktoś używa powiedzenia "takie są fakty" w odniesieniu do swoich kretyńskich opinii! Fakty to coś co się wydarzyło a nie coś co ty uważasz, matołku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: Małysz to burak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 15:26 No patrz, a takiego "Buraka" na barkach nosili Ammann i Morgenstern. Czy oni dla ciebie są kimś niższym od buraka? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Leeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeć !!! 03.03.07, 12:20 Mamy Złoto!!! więc robimy polską falę i krzyczymy razem !!! .... Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Małysz-u ! Mały-szu ! Małyszumałyszumałyszu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:25 Wiersz awangardowy o Małyszu: SZSZSZSZSZSZSZSZ... AAAAA !! MAAAAAAAAA ŁYYYSZSZSZSZSZSZ !! AAAAA !! LEĆADAMLEĆ ! EEEEEEEEEEEEEEEE !! SZSZSZSZSZSZSZSZ.. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST ! Wiersz zwykły: To ty leć Adam, a ja spadam Do tych pagórków leśnych Do tych łąk zielonych Szeroko wokół skoczni rozciągnionych Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem Pozłacanych twym złotem Któreś zdobył w lot Lotem Polsko, ojczyzno moja Ty jesteś jak zdrowie Ile Cię trzeba kochać Ten tylko się dowie Kto Cię przeleciał.. Dziś piękność Twą w całej ozdobie Widzę i opisuję Bo wznoszę się ku Tobie Na moich nartach wykutych w kuźni Wulkana ! Tobie ten skok oddaję Polsko ukochana ! okejj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomKrak Robert Mateja IP: 91.189.16.* 03.03.07, 12:29 "Robert Mateja, który brylował na czwartkowym treningu potwierdził, iż skakanie w konkursach nie jest jego specjalnością." No cóż, ciekawe po co on tam jedzie, skoro skakanie w konkursach nie jest jego specjalnością, przecież może też przecież skakać np na swoim podwórku. Małysz - super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Re: Robert Mateja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:30 Jedzie gdy go trener wzywa. Gdy nie ma lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Kaczyńska Nadaje ci imię Jaszczomp! IP: *.chello.pl 03.03.07, 12:30 brawo panie jaszczembie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stornio Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.dhcp.inet.fi 03.03.07, 12:33 To jest miłe, nie ma co. Tak nie robią wszyscy. To bedzie dopiero coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 15:33 Tydzień temu Ammann wygrał ledwo, ledwo o 0,2 przed zawodnikiem, który dziś się nie liczył. Oczywiście nie zmienia to faktu, że w świat idzie kolejność, a najważniejsze to, kto wygrał. Najgorzej wypadł Adaś, bo czwarte miejsce to najgorsze szczególnie dla faworyta. Dziś znów był faworytem i nie zawiódł, więc widać, że psychkę ma niezłą. Być może winą pzegranej były problemy z aklimatyzacją, być może... Kiedy wygrywa się jak kiedyś 22 punkty przed innymi oznacza to, że wróciła forma, oby tak było do końca sezonu, wówczas może przywieźć 4 puchar świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomina Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.as.kn.pl 03.03.07, 12:35 Które miejsce zajmuje teraz Małysz w klasyfikacji ogólnej? Tabela punktacji jest nieaktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.07, 15:37 Mistrzostwa świata nie liczą się do PŚ więc Adaś ani jego konkurenci nie zdobyli ani jednego punktu. Więc Ammann nie zyskał 180, Adaś nie zyskał 150 i Stoch nie zyskał 44. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groch122 Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: 195.128.228.* 03.03.07, 12:40 Stary dobry Małysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:50 Briger Ruud zdobyl 3 złote medale + 1 srebrny , Małysz 4 złote + 1 srebrny - wiec jest najbardziej utytułowanym skoczkiem Mistrzostw Świata - w artykule jest błąd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 15:38 Bo jest trzech Ruudów: Sigmund Ruud (zdobył złoto i brąz), Birger Ruud (3 x złoto i srebro) oraz Asbjoern Ruud, który zdobył złoto, więc w latach 29 - 38 panowała rodzina?? Ruudów :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_wielkopolski Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo 04.03.07, 12:05 Nie ma żadnego błędu, bo Birger Ruud ma jeszcze dwa złote medale olimpijskie, a bodajże do 1980 roku zwycięstwo w konkursie olimpijskim było równoznaczne z tytułem Mistrza Świata. A więc oficjalnie B. Ruud ma 5 złotych medali Mistrzostw Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss [...] IP: 62.233.164.* 03.03.07, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sk8rpi8n Nokaut w Sapporo 03.03.07, 12:53 To się nazywa STYL! Brawo Adaś, brawo Kamil! Wiuuu, jak się cieszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Nokaut w Sapporo 03.03.07, 13:01 BRAWO!!! BRAWO!!! BRAWO!!!! Ja kibicuję od wielu lat panu Adamowi na dobre i na złe, bo to wyjątkowy polski sportowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tycoon Re: Nokaut w Sapporo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.07, 15:39 Na tym polega kibicowanie, aby kibicować szczególnie wówczas gdy nie idzie najlepiej, a nie tylko wówczas gdy jest na fali i wygrywa. Ja kibicuję Adasiowi od lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Gratulacje! Adam mi imponuje, bo się nie poddaje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:58 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Re: Gratulacje! Adam mi imponuje, bo się nie pod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:02 Tweż sie bardzo sieszę. Brawo Adam. Chciałbym bardziej wtajemniczonych zapytac o co chodzi z tą rotacją o której tak czesto mówi Apoloniusz Tajner . Rotacja dla mnie to obrót ale gdzie on w skokach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 13:04 A mnie to wisi i powiewa,a jako podatnik bede mu płacił od 35 lat porządna emeryturę,a jako pracownik fizyczny muszę codziennie skakać lepiej niż malysz gdyż grozi mi zwolnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski II Ile się Schuji narodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:10 Znam Schuje od dawna więc nie podszywajcie się pod niego,bo jesteście większymi dupkami niż schuja.A poza tym chociarz Schuje nie lubię to przeciwnika szanuję.Tak mnie nauczono.Myślę że prawdziwy Schuja się jeszcze odezwie,jak pozmywa gary i szef wyjdzie z biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL przeciwnika? w czym? IP: 87.192.244.* 03.03.07, 14:17 w opluwaniu sie wzajemnie? nie no zartujesz. dla mnie i dla wielu tutaj 'schuja' to zbedny dodatek. zaloz prywatne forum i opluwaj sie z nim do woli. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafcio Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:12 Ale on przynajmniej coś pokazał a ta emerytura wcale nie jest taka ogromna (coś koło 1200-1500zł) a teraz płacisz na 460 sku....li z ul. Wiejskiej którzy jedyne co osiągneli to dno dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A kto Co broni.. IP: *.e-wro.net.pl 03.03.07, 13:41 A kto Co broni zostać sportowcem, odnosić sukcesy i dostać wysoka emeryturę znaczie wczesniej niż nawet górnicy? To że jestes tylko pracownikiem fizycznym świadczy, że ani nie chciało Ci sie kiedyś uczyć ani potem pracować na awans. Tak naprawde przemawia przez Ciebie zawiść i frustracja lenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARAS Re: Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.gamma9.maxonline.com.sg 03.03.07, 13:07 ale fajnie, czytam se i sie ciesze, tylu nas, POLAKOW, sie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Cos gazeta zamieszala... IP: *.eu.org 03.03.07, 13:12 Birger Ruud zdobyl 3 zlote medale. To juz jest 4 Adama. Mam nadzieje, ze Adam zdobedzie tyle krazkow, ze bedzie lepszy od calej rodziny Ruudow razem wzietej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratulacje Adas :) Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.chello.pl 03.03.07, 13:15 I tak trzymaj - spokojnie, bez stresu a bedziesz fruwal jeszcze przez lata, ze ho-ho! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.icpnet.pl 03.03.07, 13:15 Brawo Adam brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.ghnet.pl 03.03.07, 13:20 ogromne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Złoty Małysz! KING i KAISER skoków! 03.03.07, 13:25 Adam Małysz pokazał dzisiaj swoją wielkość! Sam Jens Weissflog przed dzisiejszym konkursem wskazał Adama jako jedynego faworyta do zwycięstwa! I się nie pomylił! Małysz, Nykaenen, Weissflog najlepszymi skoczkami w historii skoków! (kolejność alfabetyczna ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo 03.03.07, 13:28 cieszęsię z tego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolbabe Złoty Małysz! Nokaut w Sapporo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:30 KOCHAM CIę ADAMIE, KOCHAM I BARDZO DZIEKUJę CI ZA RADOśCI ,MAłE I TE DUżE, RóB SWOJE I NIE ZAWRACAJ SOBIE GłOWY ,TYMI CO NIBY SIę NA WSZYSTKIM ZNAJą ,BO JAKO DZIECI ZJEżDZALI NA SANKACH Z OSIEDLOWEJ GóRKI ,LUB JAK TO MóWIą śLąZACY PO GYLENDRZE .NIECH CI ZDROWIE DOPISUJE I DOBRY HUMOR NIE OPUSZCZA.TOBIE I TWOJEJ RODZINIE WSZYSTKIEGO DOBREGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Adam wielki mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:36 Adam to wielki mistrz. Dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSIEK Tylko bociany mogą dalej!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.03.07, 13:37 GRATULACJE - ADAM BYŁ I JEST WIELKI , BĘDZIE NAJWIĘKSZY JUŻ W PRZYSZŁYM ROKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Adam to sportowiec wszechczasów!!! IP: *.crowley.pl 03.03.07, 15:33 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś