Gość: jako IP: *.autocom.pl 14.03.07, 15:40 tako Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zezowaty_cyklop Historia lubi się powtarzać 14.03.07, 15:47 Miejmy nadzieję, że tym razem też historia się powtórzy. Tak czy siak brawo Adam! Odpowiedz Link Zgłoś
aps Re: Historia lubi się powtarzać 14.03.07, 16:30 Ja nie powiedzialbym, ze w sezonie 2001/02 Malysz "dominowal na skoczniach". Mial co prawda niesamowity poczatek sezonu, ale pozniej gora byl Hannawald (4 zwyciestwa w TCS!), po drodze jeszcze Ammann zgarnal 2 zlote medale olimpiady, Malysz ostatecznie obronil puchar przed Hannawaldem, ale nie bylo to takie hop siup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Ktoś goni kogoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 17:53 Tak mnie to bierze, że mam sraczkę... Śni mi sie w nocy i boję się zaglądać do lodówki... Gazeciana paranoja!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blablabla Re: Ktoś goni kogoś IP: *.lodz.mm.pl 14.03.07, 18:00 Mądry pisze dla zabawy, Głupi czyta, bo ciekawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladowe usta Lec Adasiu lec IP: *.onlink.net 14.03.07, 18:41 i zagraj na nosku wszystkim wrednotom i zawistnikom.Zrob im wszystkim zyg,zyg, zyg. Brawo Adas i gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś