Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zaczyna się Grand Prix Australii

IP: *.dyn.optonline.net 18.03.07, 04:00
    i poszli
    Obserwuj wątek
      • Gość: mak Re: Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.petrus.com.pl 18.03.07, 04:02
        mam tylko na rtl ,ale mam awersje na niemiecki , dziwne ze nie ma na tv4
      • Gość: zuzia Re: Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.03.07, 04:08
        Alonso wyprzedzony na starcie przez mlodego Hamiltona.:)
      • temp_nick Re: Zaczyna się Grand Prix Australii 18.03.07, 04:19
        Jaka sytuacja?
        • Gość: zuzia Re: Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.03.07, 04:28
          Kimi ok. 7s przewagi,Hamilton pomimo krotkiej wycieczki na trawe, Alonso,
          Robert.

Albers ze Spykers Ferrari wyladowal na murze. Najwyrazniej wystarczy miec
          zeszloroczne Ferrari, trzeba tez umiec nim jezdzic.

Heidfeld - wczesny pit stop.
          • Gość: Chris gdzie znajda polska transmisje online??? IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.03.07, 04:33
            gdzie znajda polska transmisje online
            • Gość: zuzia Re: gdzie znajda polska transmisje online??? IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.03.07, 04:37
              Przykro mi, nie mam pojecia. Ja ogladam normalnie, w telewizji, na itv w UK.

• Gość: chris Re: gdzie znajda polska transmisje online??? IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.03.07, 04:46
                ...dzieki Zuzia -ja sledze Roberta rajd na podium przez Sopcast ale nie rzczowo
                mowia - amerykanska stacja ,za duzo mowia o pie..ch nie zwiazanych z
                wyscigiem, reklamy itp. nie rozumieja F1 za bardzo. Wierze ze Robert dzis cos
                pokaze- a jak nie w Melbourne to next time na pewno.Pozdrowionka dla
                wszystkich fanow F1 z Polski!
                • Gość: tez sopcast star sports IP: *.dsl.pipex.com 18.03.07, 05:03
                  Przelacz sie na Star Sport, nie znam sie na F1, ale wydaje sie, ze mowia z sensem.

Ide spac. Kubica chyba tez.
                  • Gość: Montero Re: star sports IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 05:24
                    Tylko ze Kubica spi z blondynkami ...)))
      • Gość: zuzia Re: Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.range86-142.btcentralplus.com 18.03.07, 05:01
        F1.com podaje "na zywo" oficjalne czasy, trzeba sie zarejestrowac, ale jest za
        darmo. :)

www.formula1.com/race/livetiming/770.html

Pozdrawiam :)
        • Gość: chris Re: Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.hsd1.il.comcast.net 18.03.07, 05:03
          no i po zawodach .... trzymaj sie Robert !!!!
      • Gość: Gaco Zaczyna się Grand Prix Australii IP: *.chello.pl 18.03.07, 05:07
        DZIĘKI ROBERT, mogę iść spać ;-)
      • Gość: sopcast user wg innych zrodel IP: *.dsl.pipex.com 18.03.07, 05:16
        Wg pewnych zrodel Kubica wrzucial 5tke i tak mu juz zostalo, nic sie nie dalo
        zmienic. A wiec zgdonie ze spekulacjami - skrzynia biegow.
        • Gość: Montero Re: wg innych zrodel IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 05:25
          To piekny sport, ale czemu wszystko zalezy nie od "sportowca"?
        • Gość: Jose Louis Bernal Robert zmien team bo jezdzisz na piece of junk IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.03.07, 05:26
          .
          • Gość: Montero On jest dobry na Daytonie! IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 05:55
            Pali gumy blondynkom z Teksasu!
            • Gość: IQ I po wyscigu!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 18.03.07, 06:01
              Rzarlo, rzalo az zdechlo!
              Skrzynia biegow sie po$rala.
              • Gość: IQ Re: I po wyscigu!!! IP: *.vic.bigpond.net.au 18.03.07, 06:03
                ...a moze zarlo?!?!
                z z kropka czy rz?
                juz nie pamietam...
      • kozaczek3 Kubica znowu się zewsrała!!!!!!! 18.03.07, 05:41
        Te wasze wywyższanie jakiegoś poniżej przeciętniaka już mnie mdli.
        • Gość: Montero O ktorej sie ta szopka zaczyna? IP: *.dial.bell.ca 18.03.07, 05:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka