Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza

• Gość: 8hgv Re: Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: 82.139.47.* 23.03.07, 17:58
        Brawo, brawo i jeszcze raz brawo!

prawactwo
        prawactwo
        prawactwo
        prawactwo
        prawactwo
        prawactwo
      • Gość: 8hgv Re: Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: 82.139.47.* 23.03.07, 18:01
        Brawo, brawo i jeszcze raz brawo!

Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
        Galba
      • jarek9956 Jacobsen chciał rzucić wyzwanie 23.03.07, 18:02
        KING ADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Robertowi jak zwykle się nie udało.
      • Gość: MY Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.torun.mm.pl 23.03.07, 18:07
        Dla mnie Adas skoczył naprawde dobrze i zasługuje na medal bo on wie jak sie skacze
        a dla mnie jego skoki wcale nie sa wspaniale sadze ze to wszystko to wielka
        sciema a wyniki sa ustawiane przed zawodami
        • Gość: wróżka? Re: Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.icpnet.pl 23.03.07, 18:10
          Tiaaaaa a do tego mam na drugie analfabeta.......
          • Gość: willi jacobsen z klasą IP: *.lan.altkom.pl 23.03.07, 21:13
            nie każdy potrafi przegrywać z taką klasą jak on
            • Gość: calcinus Obaj maja klase, pasjonujacy pojedynek!!!! IP: *.adsl.alicedsl.de 23.03.07, 22:07
              Naprawde pasjonujacy pojedynek dwoch wielkich sportowcow. Malysz jest wielki ale
              Jackobsen jest z pewnoscia odkryciem sezonu i kto wie czy nie nastepca Malysza.
              A losy Krysztalowej Kuli rostrzygna sie dopiero w ostatnim skoku, pasjonujacy
              pojedynek, nie moglismy sobie lepszego wymarzyc!
      • lilimarlene1 Re: ADAM MAŁYSZ jest wielki ! 23.03.07, 18:10
        Panie Adamie jest pan największym sportowcem od wielu lat.
        Nawet w słabszych momentach wierzyliśmy w pana i wiedzieliśmy ,że forma powróci.
        Gdyby nawet nie wróciła i tak kochalibyśmy pana, za to co pan już osiągnął
        i ile wzruszeń,dumy i radości nam pan dostarczył.
        Życzymy jeszcze wielu sukcesów,szczęścia i zdrowia!
        • sher.khan Re: ADAM MAŁYSZ jest wielki ! 23.03.07, 18:16
          Sam Małysz zawsze podkreśla, że w sporcie nie ma nic pewnego, dlatego plisss,
          nie mówcie że pozamiatane przynajmniej do jutra :-)
          Cieszmy się że dzisiaj znokautował pozostałych.
          Z taka klasą nie lata NIKT obecnie na świecie.
          B R A W O!
      • Gość: borel1 Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:23
        SZACUNEK DLA MISTRZA MAŁYSZA! Po Oslo myślałem, że się nie podniesie
        psychicznie, jednak się udało w tak krótkim czasie. BRAWO! Sędzia norweski
        ładnie "drukował", ciekawe czy jutro/pojutrze też będzie siedział na wieży
        sędziowskiej?
      • pawko13 Jesteśmy z tobą Adam!! 23.03.07, 18:26
        No Adaś dorzuć kolejną kryształową kulę do swojej kolekcji. Tych nigdy za
        wiele!! Cała Polska jest z tobą!!
        • Gość: joo55 Re: Jesteśmy z tobą Adam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:34
          Brawo Panie Adamie mimo "warunków sędziowskich' z Norwiegii pokazałeś KLASĘ NO
          I TA niesamowita skromność.Powodzenia.
      • Gość: Y_Sam Re: Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.07, 18:32
        A pomyśleć, że 2 tygodnie temu, podczas MŚ w Sapporo, wszyscyśmy się zastanawiali - zdąży czy nie zdąży przez 7 konkursów odrobić straty do Jacobsena? Zdążył! Mało tego - zdążył jeszcze to prowadzenie utracić i ponownie je zdobyć! Oby tylko jutro pogoda nie wywinęła jakiegoś numeru, bo tzw "sercowcy" mogą tego finiszu PŚ nie przeżyć ;-)
        Nie daj się Adam!
      • Gość: minka ADAM jest wieeeelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 23.03.07, 18:56
        i niech tak zostanie
      • Gość: mick Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.magma-net.pl 23.03.07, 19:20
        Adam jest debeściak. I wgra w generalce. Jacobsen ma klasę po konkursie zachował
        się wspaniale, zresztą po raz drugi.Jak nie lubię zarozumialców norweskich to
        Andreas mi zaimponował.
        • Gość: Jarek Mala Krysztalowa Kula za loty IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 19:31
          Czy ktos wie, gdzie mozna znalezc klasyfikacje zawodnikow w lotach? Adam ma tez
          szanse wygrac wlasnie za loty Mala Krysztalowa Kule.
      • Gość: ret Wczoraj ? IP: *.retsat1.com.pl 23.03.07, 19:37
        "Małysz, choć bywał w lepszej dyspozycji niż teraz, nigdy dotąd nie wygrał na
        największej skoczni świata. Aż do wczoraj. Drugi skok był naprawdę nie z tej
        ziemi. Żaden inny zawodnik nie powtórzyłby wczoraj tego wyczynu. 221 m to był
        absolutny nokaut."

Wczoraj ?
      • prober Re: Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza 23.03.07, 19:55
        Redaktorze Błoński, użycie cztery razy w jednym tekście słowa 'niewiarygodnie'
        to przesada. Niewiarygodnie daleko, niewiarygodne skręcenie nogi, niewiarygodna
        prędkość. Wieczór cudów w Planicy był czy co?
        Lepiej urozmaicić jakimiś synonimami. Ładniej wygląda :)

Pozdrawiam
      • Gość: o k a b e tekst ocieka propagandą, że aż mdli IP: *.wroclaw.mm.pl 23.03.07, 20:02
        "za nic nie chciał wylądować"...ludzie, ileż można?? jutro będzie o skrzydłach
        orła, jakie błyszczą Adamowi w oczach podczas niekończącego się lotu. dajcie
        spokój...będzie mistrzu i tyle ;)
      • Gość: x Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: 62.148.80.* 23.03.07, 20:06
        Bardzo dziwne, bo wyczytałem, że skoki odbyły się wczoraj a przecież jest piątek
        i ja je dzisiaj oglądałem w TV... Chyba że przespałem cały dzień, albo skoki
        nadano z magnetowidu ;-)
      • Gość: gwizdek79 Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: 10.10.63.* 23.03.07, 20:23
      • Gość: mikart99 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=vmeT93N3Izg" target="_blan IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.07, 20:35
        Fantastyczne 10 minut z Adamem Małyszem! Emocje, wzruszenie, łzy szczęścia gwarantowane! Lahti, Predazzo, Sapporo! Niesamowity rekord skoczni w Trondheim!
        Wspaniała weekend w 2005 roku w Zakopanem!

Polecam:
        www.youtube.com/watch?v=Cr5egOgn13Q
        >>>po kliknięciu na start, wciśnij pauzę i poczekaj chwilę na załadowanie klipu, pojawi się pasek postępu<<<

• Gość: chloppolski1 ...Adam Malysz a adam michnik IP: *.41110.adsl.tele2.no 23.03.07, 21:08
          ...prosze zwrocic uwage! bydlak adam michnik robi wszystko aby nie zobaczyc w
          drugim skoku Adama Malysza.
          Alez te gowno redaktor i redaktory gazety gownianej sa malostkowi..ilez zawisci
      • Gość: korepetytor Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:21
        Jak można obniżyć coś do maksimum? Obniżyć do minimum, ale podwyższyć do
        maksimum! Kto to pisze takie bzdury??? Uczyć się najpierw. Potem pisać.
      • Gość: marcino17P adam mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:21
        To już szósty czy siódmy srezon równego skakania Adasia.
        On zrobił dla nas tyle dobrego.
        Widać jeszcze mu mało.Cieszymy się z naszego
        mistrza.KING IS BACK!!!
      • wikal Jacobsen rzuca wyzwanie Małysza 23.03.07, 22:43
        Czy jest ktoś władny zmienić koszmarnego komentatora? Oglądam na Eurosporcie,
        bo tego z publicznej nie da się słuchać. Bredzi jak potłuczony.
      • artur74 II.lot Małysza z komentarzem Szaranowicza! Tutaj.. 23.03.07, 23:59
        Szaranowicz w całej okazałości, proszę:

www.youtube.com/watch?v=HO1a9ONtsH0
      • Gość: ja Super emocje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 16:43
        super supr super!!!
        Dzięki Adamie!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka