Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oli i Malysz to pedaly

IP: 141.2.67.* 28.03.01, 18:35
    To prawda i jeden rucha drugiego w dupe
    Obserwuj wątek
      • Gość: Anonim Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 213.76.162.* 28.03.01, 18:54
        Widzę brachu, że masz na nich niemałą ochotę. Nie jestem fanatykiem ale wydaje
        mi się, że z ciebie niezła ciota. Na ulicę!!!!
        • Gość: fanatyk Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.33.95.* 30.03.01, 16:04
          Pojeb ty konfidencie pier...
        • Gość: Mary Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 18:57
        • Gość: Martin Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 18:58
          Ten koleś co to napisał pewnie se myśli:"Okurde fajny jestem tyle osób mi
          odpowiada!!!"Debil z ciebie
        • Gość: baster Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.04.01, 19:26
          Wypierdalaj jebany skurwysynu...bohaterów narodowych..

ciota z ciebie!
        • Gość: henio Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.lot.pl 04.12.01, 11:20
          Gość portalu: Anonim napisał(a):

> Chyba was wszystkich niezle poruchalo!!!! Sami jestescie banda zciotowialych
          pedalow!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: łysol Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 01:53
          pojeb,masz racje.Wala sie jak dzikie koty,hehe!!
      • Gość: Marcis Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.wlfdle1.on.home.com 28.03.01, 21:36
        Ty chory jestes i to powaznie
        a poza tym to w hujowy sposob chcesz na siebie uwage zwrocic jak kolega z gory
        powiedzial NA ULICE
      • Gość: pfuu... Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.euv-frankfurt-o.de 28.03.01, 21:40
        Marcis... i trzeba powiedzec ze mu sie to udalo...
      • Gość: Knicks Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 21:40
        Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !!
        • Gość: odys Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.01, 23:19
          Nie lubie takich bezmozgich kretynow jak ty!!!
        • nathan Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) 28.03.01, 23:21
          A TERAZ WSZYSCY RUCHAMY POJEBA!!!! RAZ..... DWA...... TRZY..... OOO TAK!!!!!
          POJEB! NAŁÓŻ WIĘCEJ TEJ WAZELINY, NIE ŻAŁUJ! OOO TAK! TYLKO TAK! ALE DUPE TO I
          TAK MASZ GRUBĄ! NO I TE WŁOCHY! FUJ..... OGÓL SIE NASTĘPNYM RAZEM! HEHEHEHE.
          • Gość: rafal Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 157.25.200.* 28.03.01, 23:26
            • Gość: rafal Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 157.25.200.* 28.03.01, 23:27
              ale jaki ma boski nick, perfekcyjna samoocena, bomba
              • Gość: criss Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 195.114.185.* 29.03.01, 00:04
                Ja myślę ,że ten nick to ktos mu podpowiedział. Ktoś tak pojebany zam by na to
                nie wpadł.Swoja drogą jak się czyta takie rzeczy to mozna przestać się dziwić
                że w Oslo nasi kibole naparzają się między sobą - pewnie to kumple pojeba - dla
                mnie to jasne...
          • Gość: jaron Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 193.193.85.2, 149.156.9.* 29.03.01, 09:43
            Odpierdolcie się od Pojeba, gość ma rację.
            • Gość: polo Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 06.04.01, 11:04
              kolejny pojebany koleś pojeba, może kolega jest ciotą
              i zapina pojeba w dupę? lub odwrotnie...
        • Gość: Tad Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.proxy.aol.com 29.03.01, 06:17
          Gość portalu: Knicks napisał(a):

> Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !!

Masz chyba na mysli "the best",a najlepiej jak nie znasz angielskiego to napisz
          po prostu sa najlepsi -zgadzam sie co do Malysza ,ten drugi jest na 100%
          najczarniejszy.
          • Gość: masmix Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.netia.pl 29.03.01, 07:56
            Chłopcze! jaki Ty jesteś elokwentny, musiałeś chyba skończyć jakąś wyższą
            uczelnię- sześcio-kondygnacyjną podstawówkę...bravo - jesteś największym
            "pojebem" na tej pokręconej planecie!!!
          • Gość: rolnik Re: Oli i Malysz to pedaly doknicks IP: *.proxy.aol.com 30.03.01, 05:49
            lubisz kosza widziales kiedys znak"da bulls" a ze kolega napisal e zamiast a to
            nic sie nie stalo,i tak wiemy o co chodzi.
            • Gość: Tad Re: Oli i Malysz to pedaly doknicks IP: *.proxy.aol.com 04.04.01, 14:32
              Gość portalu: rolnik napisał(a):

> lubisz kosza widziales kiedys znak"da bulls" a ze kolega napisal e zamiast a to
              >
              > nic sie nie stalo,i tak wiemy o co chodzi.

"da"w angielskim to nie to samo co "the",lepiej jednak jak jestes polakiem to mow
              i pisz po polsku , moze wowczas bedzie bardziej zrozumiale.
          • Gość: ZORRO Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.cidernet.pl 24.04.01, 15:54
            Gość portalu: Tad napisał(a):

> Gość portalu: Knicks napisał(a):
            >
            > > Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !!
            >
            > Masz chyba na mysli "the best",a najlepiej jak nie znasz angielskiego to napisz
            >
            > po prostu sa najlepsi -zgadzam sie co do Malysza ,ten drugi jest na 100%
            > najczarniejszy.

I CHUJ Z TYM ŻE JEST CZARNY ALE DOBRZE GRA. A TY JESTEŚ JAK TEN POJEB.
        • Gość: Danka Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 09:35
          Cieszę się bardzo że tak uważasz. Jestem fanką Małysza i denerwują mnie
          takie tekściki na jego temat.Ten gościu co to powiedział sam jest
          pedałem ,pewnie w młodości matka go upusciła i teraz są tego efekty.
      • Gość: Tom Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.demo.pl 29.03.01, 08:05
        Jeżeli już pedały, to najszybszego, najwspanialszego, najznakomitszego roweru
        świata, który zwie się Polska. To oni przecież przynieśli nam tyle dumy,
        radości, uciechy i ochoty do życia. A jeżeli twierdzisz inaczej, to przychylam
        się do opini moich kolegów, którzy wcześniej ci odpisali na te twoje bzdety ...
      • Gość: Puchatek A co robi moderator? IP: 194.134.232.* 29.03.01, 11:55
        Gość portalu: pojeb napisał(a):

> To prawda i jeden rucha drugiego w dupe
        hmm, jestem tu nowy ,ale widze ze to raczej jakis Hyde Park niz powazne forum..
        Co robi moderator? taki post w ogole nie powinien sie pojawic, trzeba bronic
        narod przed podobnymi jelopami
        • Gość: pawro Re: A co robi moderator? IP: 212.2.96.82, 212.2.102.* 29.03.01, 15:54
          Stary Ty sobie moderatorem mordy nie wycieraj, a narod obroni sie sam.
          Po co wlazles na tak debilny post ?
          Po to tylko zeby sie lepiej poczuc ?
          Czasem ktos ma ochote na powazne rozmowy a czasem pogadac z debilem.
          Rozumiem ze chciales pogadac z debilem bo w przeciwnym wypadku zupelnie Cie nie
          rozumiem.
          Jak ocenzuruja forum na wyborczej to przenoszez sie gdzie indziej.
          Dla mnie to jedyne miejsce gdzie widac co sie dzieje i co ludzie mysla.
          To jest POLSKA wlasnie
          • Gość: Julek Re: A co robi moderator? IP: 152.163.204.* 30.03.01, 03:33
            Obetrzyj swoja morde zarzygana.Przyznajesz sie do moderatora?Nie za kwasno ci w
            pysku po rzyganiu na ludzi?ty marzysz o tym,zeby zostac moderatorem,ale dla
            wszystkich na razie,jestes tylko drobniutkim,obrzydliwym prowokatorem.
      • Gość: Liber Ignorować "czubka" ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.03.01, 12:29
        • Gość: POJEB APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 141.2.67.* 30.03.01, 15:13
          Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami
          identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie
          sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo
          osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz
          intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy
          kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku
          prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc
          • Gość: EryK Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.01, 01:53
            Idź Pan w ch.. z takim żartem.
          • Gość: Zenek Re: do Pojeba IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 02:59
            Nie przepraszaj.Kazdy wie,ze studenci piatego roku to pojeby.Po studiach
            proboja nogi krzywe wyprostowac,mordy dotychczas zamkniete otworzyc i przed
            narodem swoim biednym,za uczonych podawac sie.Szkoda was pojeby.
          • Gość: scott Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 05:10

Nie apeluj do tych debili i tak nie zrozumieja a jezeli masz racje ??? to
            ktory z nich w tym zwiazku jest kobieta??
          • Gość: POJEB Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.04.01, 15:21
            Gość portalu: POJEB napisał(a):

> Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami
            > identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie
            >
            > sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo
            > osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz
            >
            > intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy
            > kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku
            >
            > prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc

• Gość: POJEB Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.04.01, 15:25
            Gość portalu: POJEB napisał(a):

> Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami
            > identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie
            >
            > sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo
            > osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz
            >
            > intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy
            > kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku
            >
            > prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc

• Gość: obi. Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 10.129.131.* 03.12.01, 22:28
            Moja niechęć do prawników wzrosła. Boże, co za prymityw. "Prowokacja". "Cel
            uświęca środki"...

Cóż, głupota "pojeba" daje pojęcie o nieskończoności.
            • Gość: pepisz Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 217.96.11.* 06.12.01, 08:51
              Zgadza się. Egzystencja na 5 roku to odcinanie kuponów z wcześniejszych lat i
              udawanie, że zjadło się już wszystkie rozumy. Panie "pojeb" jeszcze dużo przed
              Panem. Kilka lat i przekona się Pan, że do tego, by nazwać się erudytą trzeba
              trochę soli zjeść.
      • Gość: Tela Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 31.03.01, 20:47
        Gość portalu: pojeb napisał(a):

> To prawda i jeden rucha drugiego w dupe

• Gość: wRONA Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 10.116.123.183, 194.151.55.* 04.04.01, 15:10
        TY Pojeb to naprawde masz niezle pod sufitem. A nawet jak sa pedalami to co?
        Zal Ci dupe sciska???!!!Ja mieszkam teraz w Holandii i tutaj nie ma takich
        pojebow jak TY. Jezeli chcemy wejsc do Europy musimy pozbyc sie takich ciosow
        jak "POJEB". Co wy na to?
        • Gość: Pojeb Do Wrony IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 05.04.01, 21:08
          Czesc Wrona,przeczytaj moje sprostowanie z 30.03...
          • zbyszko słuchaj pojebie... 05.04.01, 21:44
            ...twoje sprostowanie świadczy jedynie o tym , że jesteś jeszcze wiekszym
            pojebem niż mógłby na to wskazywać twój pierwszy post
        • Gość: LOLO Nie prawda...W Holandii jest duzo pojebow IP: *.upc-b.chello.nl 05.04.01, 21:37
          90% Turkow...To sa dopiero pojeby...A Holendrzy sie ich boja, ich jest 15 razy
          wiecej niz Turkow w Holandii.
          • Gość: WRONA (do LOLO) -Czy Ty w ogole rozumiesz temat dyskusji? IP: 10.116.123.183, 194.151.55.* 06.04.01, 16:21
            Wydaje mi sie, ze mnie nie zrozumiales. Piszac,ze w Holandi nie ma takich
            pojebow jak "pojeb", mam na mysli, ze nikomu nie przeszkadzaja "pedaly".Od
            zeszlej niedzieli homoseksualisci nawet moga zawierac zwiazki malzenskie.To, ze
            tutaj sa pojeby to normalne, jak wszedzie- (tak na marginesie, to ja bardzo
            tesknie za Polska). My tutaj mowiac o pojebach poruszamy inny watek.
            • Gość: PannaA Re: (do LOLO) -Czy Ty w ogole rozumiesz temat dyskusji?do wrony IP: 62.153.128.* 12.04.01, 15:00
              fajnie ze nazywasz to dyskusja...
      • Gość: LOLO W Holandii jest duzo pojebow...90% to Turcy IP: *.upc-b.chello.nl 05.04.01, 21:38
      • Gość: Franz Re: Oli i Malysz to pedaly IP: unknown, 213.77.4.* 06.04.01, 11:08
        Sam się jeb jebany pojebie
      • Gość: XBER Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 10.2.16.76, 217.8.191.* 06.04.01, 11:55
        Nie wiem, po jaką cholerę portal "Gazety" prezentuje
        wypowiedzi różnych idiotów. Czyżby aż tak to Was
        bawiło? Weźcie przykład z innych, tam jednak dokonuje
        się selekcji wypowiedzi i nie ma to nic wspólnego z
        jakąkolwiek cenzurą.
      • Gość: maja Re: Oli i Malysz to pedaly-do pojeba IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.04.01, 14:31
        Jedno ci trzeba przyznac: z ta swoja ksywka to trafiles w dziesiatke!
      • Gość: Pank. Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.160.55.* 11.04.01, 23:33
        Czyli jednak wszyscy wartościowi ludzie są gejami .
        • Gość: POJEB Re: Oli i Malysz to pedaly,do Panka IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:49
          Sprytna odpowiedz.Slowa uznania.
      • Gość: TBR Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 23:36
        Ktos się kiedyś za słabo jebną i teraz masz problemy. Dla ciebie i owca byłaby
        zadobra. Chujozo pierdolona.
      • Gość: fgedwehg Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.gazeta.pl 15.04.01, 19:43
        wypchaj sie
      • Gość: B Re: Oli i Malysz to pedaly - do Pojeba IP: *.kub.nl 24.04.01, 12:23
        Szanowny Pojebie,
        Gratuluje niezwykle inteligentnego i pomyslowego zartu. Zastanawiam sie ile musiales dac w lape zeby cie na to
        prawo przyjeli, bo takich kretynow bez lapowki to chyba nie przyjmuja. Jestes skonczonym kretynem i fakt, ze
        wpadles na taki pomysl swiadczy o tym, ze powinienes leczyc sie psychicznie.
        I niech ci sie nie wydaje, ze jak jestes studentem V roku to znaczy, ze mozesz sie chwalic erudycja. Jestes
        skonczonym ciolkiem i bedziesz musial dac jeszcze wieksza lapowe zeby sie dostac na aplikacje niz ta ktora dales
        zeby zdac mature i dostac sie na studia. Czy pomyslales kiedys, ze dwunastoletnie dzieci czasami tez wchodza na
        forum? Zycze ci, zeby twoje zaczytywalo sie kiedys takimi tekstami jak twoje. Poczytajcie sobie razem.
      • Gość: xxx Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.cidernet.pl 24.04.01, 15:47
        TY NAPRAWDĘ JESTEŚ POJEB!!!
        • Gość: aaa Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.160.242.* 24.04.01, 16:06
          Twoi starzy to pedały
          • Gość: magadvic Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.01, 20:54
            Co to za pojeb to wymyślił???
      • Gość: Olisadeb Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 195.205.188.* 26.04.01, 09:39
        Malysz rucha Oliego dupe bo Malysz lepiej skacze a Olisadebe to murzyn
      • Gość: Olisadeb Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 195.205.188.* 26.04.01, 09:41
        Malysz rucha Oliego dupe bo Malysz lepiej skacze a Olisadebe to murzyn
      • Gość: . Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.216-194-21-60.nyc.ny.metconnect.net 04.12.01, 06:00
        Obrzydliwi są ci poscy gastarbaiterzy w niemczech.
        • Gość: PIC Re: Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.chello.pl 04.12.01, 20:07
          Oczywiście że tak jest:
          1. Olisadebe "wyrucha" wszystkich obrońców świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          2. Adaś Małysz "wypierdoli" wszystkich skoczków świata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: matej Re: Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.12.01, 20:57
            a chuj wam wzystkim w dupe jebane pedały!
            lubicie se dawac w kakaowe oczko co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka