Gość: pojeb IP: 141.2.67.* 28.03.01, 18:35 To prawda i jeden rucha drugiego w dupe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 213.76.162.* 28.03.01, 18:54 Widzę brachu, że masz na nich niemałą ochotę. Nie jestem fanatykiem ale wydaje mi się, że z ciebie niezła ciota. Na ulicę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.33.95.* 30.03.01, 16:04 Pojeb ty konfidencie pier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 18:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 18:58 Ten koleś co to napisał pewnie se myśli:"Okurde fajny jestem tyle osób mi odpowiada!!!"Debil z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baster Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 23.04.01, 19:26 Wypierdalaj jebany skurwysynu...bohaterów narodowych.. ciota z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.lot.pl 04.12.01, 11:20 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Chyba was wszystkich niezle poruchalo!!!! Sami jestescie banda zciotowialych pedalow!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysol Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 01:53 pojeb,masz racje.Wala sie jak dzikie koty,hehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcis Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.wlfdle1.on.home.com 28.03.01, 21:36 Ty chory jestes i to powaznie a poza tym to w hujowy sposob chcesz na siebie uwage zwrocic jak kolega z gory powiedzial NA ULICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfuu... Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.euv-frankfurt-o.de 28.03.01, 21:40 Marcis... i trzeba powiedzec ze mu sie to udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knicks Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.01, 21:40 Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odys Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.03.01, 23:19 Nie lubie takich bezmozgich kretynow jak ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nathan Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) 28.03.01, 23:21 A TERAZ WSZYSCY RUCHAMY POJEBA!!!! RAZ..... DWA...... TRZY..... OOO TAK!!!!! POJEB! NAŁÓŻ WIĘCEJ TEJ WAZELINY, NIE ŻAŁUJ! OOO TAK! TYLKO TAK! ALE DUPE TO I TAK MASZ GRUBĄ! NO I TE WŁOCHY! FUJ..... OGÓL SIE NASTĘPNYM RAZEM! HEHEHEHE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 157.25.200.* 28.03.01, 23:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 157.25.200.* 28.03.01, 23:27 ale jaki ma boski nick, perfekcyjna samoocena, bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criss Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 195.114.185.* 29.03.01, 00:04 Ja myślę ,że ten nick to ktos mu podpowiedział. Ktoś tak pojebany zam by na to nie wpadł.Swoja drogą jak się czyta takie rzeczy to mozna przestać się dziwić że w Oslo nasi kibole naparzają się między sobą - pewnie to kumple pojeba - dla mnie to jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaron Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: 193.193.85.2, 149.156.9.* 29.03.01, 09:43 Odpierdolcie się od Pojeba, gość ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 06.04.01, 11:04 kolejny pojebany koleś pojeba, może kolega jest ciotą i zapina pojeba w dupę? lub odwrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.proxy.aol.com 29.03.01, 06:17 Gość portalu: Knicks napisał(a): > Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !! Masz chyba na mysli "the best",a najlepiej jak nie znasz angielskiego to napisz po prostu sa najlepsi -zgadzam sie co do Malysza ,ten drugi jest na 100% najczarniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.netia.pl 29.03.01, 07:56 Chłopcze! jaki Ty jesteś elokwentny, musiałeś chyba skończyć jakąś wyższą uczelnię- sześcio-kondygnacyjną podstawówkę...bravo - jesteś największym "pojebem" na tej pokręconej planecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: Oli i Malysz to pedaly doknicks IP: *.proxy.aol.com 30.03.01, 05:49 lubisz kosza widziales kiedys znak"da bulls" a ze kolega napisal e zamiast a to nic sie nie stalo,i tak wiemy o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: Oli i Malysz to pedaly doknicks IP: *.proxy.aol.com 04.04.01, 14:32 Gość portalu: rolnik napisał(a): > lubisz kosza widziales kiedys znak"da bulls" a ze kolega napisal e zamiast a to > > nic sie nie stalo,i tak wiemy o co chodzi. "da"w angielskim to nie to samo co "the",lepiej jednak jak jestes polakiem to mow i pisz po polsku , moze wowczas bedzie bardziej zrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.cidernet.pl 24.04.01, 15:54 Gość portalu: Tad napisał(a): > Gość portalu: Knicks napisał(a): > > > Pojeb ty naprawdę jesteś pojebany ! I Oli i Adam Małysz są de best !! > > Masz chyba na mysli "the best",a najlepiej jak nie znasz angielskiego to napisz > > po prostu sa najlepsi -zgadzam sie co do Malysza ,ten drugi jest na 100% > najczarniejszy. I CHUJ Z TYM ŻE JEST CZARNY ALE DOBRZE GRA. A TY JESTEŚ JAK TEN POJEB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Oli i Malysz to pedaly (do pojeba) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 09:35 Cieszę się bardzo że tak uważasz. Jestem fanką Małysza i denerwują mnie takie tekściki na jego temat.Ten gościu co to powiedział sam jest pedałem ,pewnie w młodości matka go upusciła i teraz są tego efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.demo.pl 29.03.01, 08:05 Jeżeli już pedały, to najszybszego, najwspanialszego, najznakomitszego roweru świata, który zwie się Polska. To oni przecież przynieśli nam tyle dumy, radości, uciechy i ochoty do życia. A jeżeli twierdzisz inaczej, to przychylam się do opini moich kolegów, którzy wcześniej ci odpisali na te twoje bzdety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek A co robi moderator? IP: 194.134.232.* 29.03.01, 11:55 Gość portalu: pojeb napisał(a): > To prawda i jeden rucha drugiego w dupe hmm, jestem tu nowy ,ale widze ze to raczej jakis Hyde Park niz powazne forum.. Co robi moderator? taki post w ogole nie powinien sie pojawic, trzeba bronic narod przed podobnymi jelopami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawro Re: A co robi moderator? IP: 212.2.96.82, 212.2.102.* 29.03.01, 15:54 Stary Ty sobie moderatorem mordy nie wycieraj, a narod obroni sie sam. Po co wlazles na tak debilny post ? Po to tylko zeby sie lepiej poczuc ? Czasem ktos ma ochote na powazne rozmowy a czasem pogadac z debilem. Rozumiem ze chciales pogadac z debilem bo w przeciwnym wypadku zupelnie Cie nie rozumiem. Jak ocenzuruja forum na wyborczej to przenoszez sie gdzie indziej. Dla mnie to jedyne miejsce gdzie widac co sie dzieje i co ludzie mysla. To jest POLSKA wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: A co robi moderator? IP: 152.163.204.* 30.03.01, 03:33 Obetrzyj swoja morde zarzygana.Przyznajesz sie do moderatora?Nie za kwasno ci w pysku po rzyganiu na ludzi?ty marzysz o tym,zeby zostac moderatorem,ale dla wszystkich na razie,jestes tylko drobniutkim,obrzydliwym prowokatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POJEB APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 141.2.67.* 30.03.01, 15:13 Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EryK Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.01, 01:53 Idź Pan w ch.. z takim żartem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: do Pojeba IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 02:59 Nie przepraszaj.Kazdy wie,ze studenci piatego roku to pojeby.Po studiach proboja nogi krzywe wyprostowac,mordy dotychczas zamkniete otworzyc i przed narodem swoim biednym,za uczonych podawac sie.Szkoda was pojeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.proxy.aol.com 31.03.01, 05:10 Nie apeluj do tych debili i tak nie zrozumieja a jezeli masz racje ??? to ktory z nich w tym zwiazku jest kobieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POJEB Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.04.01, 15:21 Gość portalu: POJEB napisał(a): > Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami > identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie > > sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo > osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz > > intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy > kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku > > prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POJEB Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 06.04.01, 15:25 Gość portalu: POJEB napisał(a): > Przepraszam Malysza ,Olisadebe i wszystkich,ktorzy sie z ich sukcesami > identykikuja.Moim celem byla wylacznie prowokacja i wy moi drodzy pozwoliliscie > > sie sprowokowac. Nie przez przypadek podpisalem sie "pojeb".Moim zamiarem bylo > osmieszenie tych,ktorzy wyglaszaja podobne opinie traktujac to powaznie. No coz > > intryga nie byla najwyzszego lotu,ale ponoc cel uswieca srodki. Tych,ktorzy > kwestionuja moja erudycje (2 lub 3 opinie) informuje,ze jestem studentem 5 roku > > prawa.Pozdrawiam wszystkich,rowniez tych niezyczliwych....Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi. Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 10.129.131.* 03.12.01, 22:28 Moja niechęć do prawników wzrosła. Boże, co za prymityw. "Prowokacja". "Cel uświęca środki"... Cóż, głupota "pojeba" daje pojęcie o nieskończoności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepisz Re: APELUJE DO WSZYSTKICH IP: 217.96.11.* 06.12.01, 08:51 Zgadza się. Egzystencja na 5 roku to odcinanie kuponów z wcześniejszych lat i udawanie, że zjadło się już wszystkie rozumy. Panie "pojeb" jeszcze dużo przed Panem. Kilka lat i przekona się Pan, że do tego, by nazwać się erudytą trzeba trochę soli zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tela Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.244.204.161, 213.241.4.* 31.03.01, 20:47 Gość portalu: pojeb napisał(a): > To prawda i jeden rucha drugiego w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wRONA Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 10.116.123.183, 194.151.55.* 04.04.01, 15:10 TY Pojeb to naprawde masz niezle pod sufitem. A nawet jak sa pedalami to co? Zal Ci dupe sciska???!!!Ja mieszkam teraz w Holandii i tutaj nie ma takich pojebow jak TY. Jezeli chcemy wejsc do Europy musimy pozbyc sie takich ciosow jak "POJEB". Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojeb Do Wrony IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 05.04.01, 21:08 Czesc Wrona,przeczytaj moje sprostowanie z 30.03... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko słuchaj pojebie... 05.04.01, 21:44 ...twoje sprostowanie świadczy jedynie o tym , że jesteś jeszcze wiekszym pojebem niż mógłby na to wskazywać twój pierwszy post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Nie prawda...W Holandii jest duzo pojebow IP: *.upc-b.chello.nl 05.04.01, 21:37 90% Turkow...To sa dopiero pojeby...A Holendrzy sie ich boja, ich jest 15 razy wiecej niz Turkow w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRONA (do LOLO) -Czy Ty w ogole rozumiesz temat dyskusji? IP: 10.116.123.183, 194.151.55.* 06.04.01, 16:21 Wydaje mi sie, ze mnie nie zrozumiales. Piszac,ze w Holandi nie ma takich pojebow jak "pojeb", mam na mysli, ze nikomu nie przeszkadzaja "pedaly".Od zeszlej niedzieli homoseksualisci nawet moga zawierac zwiazki malzenskie.To, ze tutaj sa pojeby to normalne, jak wszedzie- (tak na marginesie, to ja bardzo tesknie za Polska). My tutaj mowiac o pojebach poruszamy inny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PannaA Re: (do LOLO) -Czy Ty w ogole rozumiesz temat dyskusji?do wrony IP: 62.153.128.* 12.04.01, 15:00 fajnie ze nazywasz to dyskusja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO W Holandii jest duzo pojebow...90% to Turcy IP: *.upc-b.chello.nl 05.04.01, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Oli i Malysz to pedaly IP: unknown, 213.77.4.* 06.04.01, 11:08 Sam się jeb jebany pojebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XBER Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 10.2.16.76, 217.8.191.* 06.04.01, 11:55 Nie wiem, po jaką cholerę portal "Gazety" prezentuje wypowiedzi różnych idiotów. Czyżby aż tak to Was bawiło? Weźcie przykład z innych, tam jednak dokonuje się selekcji wypowiedzi i nie ma to nic wspólnego z jakąkolwiek cenzurą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Oli i Malysz to pedaly-do pojeba IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 06.04.01, 14:31 Jedno ci trzeba przyznac: z ta swoja ksywka to trafiles w dziesiatke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pank. Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.160.55.* 11.04.01, 23:33 Czyli jednak wszyscy wartościowi ludzie są gejami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POJEB Re: Oli i Malysz to pedaly,do Panka IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:49 Sprytna odpowiedz.Slowa uznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBR Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 23:36 Ktos się kiedyś za słabo jebną i teraz masz problemy. Dla ciebie i owca byłaby zadobra. Chujozo pierdolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgedwehg Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.gazeta.pl 15.04.01, 19:43 wypchaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Oli i Malysz to pedaly - do Pojeba IP: *.kub.nl 24.04.01, 12:23 Szanowny Pojebie, Gratuluje niezwykle inteligentnego i pomyslowego zartu. Zastanawiam sie ile musiales dac w lape zeby cie na to prawo przyjeli, bo takich kretynow bez lapowki to chyba nie przyjmuja. Jestes skonczonym kretynem i fakt, ze wpadles na taki pomysl swiadczy o tym, ze powinienes leczyc sie psychicznie. I niech ci sie nie wydaje, ze jak jestes studentem V roku to znaczy, ze mozesz sie chwalic erudycja. Jestes skonczonym ciolkiem i bedziesz musial dac jeszcze wieksza lapowe zeby sie dostac na aplikacje niz ta ktora dales zeby zdac mature i dostac sie na studia. Czy pomyslales kiedys, ze dwunastoletnie dzieci czasami tez wchodza na forum? Zycze ci, zeby twoje zaczytywalo sie kiedys takimi tekstami jak twoje. Poczytajcie sobie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.cidernet.pl 24.04.01, 15:47 TY NAPRAWDĘ JESTEŚ POJEB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 212.160.242.* 24.04.01, 16:06 Twoi starzy to pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magadvic Re: Oli i Malysz to pedaly IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.12.01, 20:54 Co to za pojeb to wymyślił??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olisadeb Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 195.205.188.* 26.04.01, 09:39 Malysz rucha Oliego dupe bo Malysz lepiej skacze a Olisadebe to murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olisadeb Re: Oli i Malysz to pedaly IP: 195.205.188.* 26.04.01, 09:41 Malysz rucha Oliego dupe bo Malysz lepiej skacze a Olisadebe to murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.216-194-21-60.nyc.ny.metconnect.net 04.12.01, 06:00 Obrzydliwi są ci poscy gastarbaiterzy w niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIC Re: Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.chello.pl 04.12.01, 20:07 Oczywiście że tak jest: 1. Olisadebe "wyrucha" wszystkich obrońców świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Adaś Małysz "wypierdoli" wszystkich skoczków świata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: Ten gość pisze z Niemiec (IP). IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 05.12.01, 20:57 a chuj wam wzystkim w dupe jebane pedały! lubicie se dawac w kakaowe oczko co? Odpowiedz Link Zgłoś