Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą

IP: *.net.autocom.pl 01.04.07, 15:28
    Czego Ci życzymy, Mateusz ! Tego medalu oczywiście :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aux Foty!! Wrzućcie jakieś zdjęcia, a najlepiej video! IP: *.forweb.pl 01.04.07, 15:31
      • Gość: Piotr Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: 24.213.184.* 01.04.07, 15:32
        Zlotego medalu w Pekinie-tego Ci zyczymy i wierzymy w Ciebie.
        Gratulacje i dla Ciebie,i dla trenerow.BRAWO.
        Pozdrowienia z Syrecuce-New York
        • Gość: hrb Uszaszowski Najpierw wszystko napisali ciurkiem, by potem.... IP: *.VIC.netspace.net.au 02.04.07, 01:15
          podzielic to na role i zrobic 'wywiad' z Mateuszem, w tej 'WYBIORCZEJ' TO
          JEDNAK pracuja KRETYNI, A NIE DZIENNIKARZE.
      • 999s Re: Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą 01.04.07, 15:42
        Gratulacje.Taki wycznyn to wielka rzecz!
        • Gość: mirka Re: Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.5-87-r.retail.telecomitalia.it 01.04.07, 16:04
          Dziekuje za emocje oraz gratualuje i zycze dalszych sukcesow.
      • Gość: xyz Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.dsl.bell.ca 01.04.07, 16:21
        brawo! brawo! brawo!
        nie - to chyba prima aprilis ?
      • Gość: mila_jg Re: Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 01.04.07, 16:27
        Wspaniale! Gratulacje z Wroclawia
      • Gość: Adam Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:35
        Brawo Mateusz! Wspaniała wiadomość w prymaaprylisowy poranek!
      • Gość: brawo Re: Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:36
        bardzo się cieszę. Duże brawa i oby tak dalej.
      • Gość: erpe Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.chello.pl 01.04.07, 20:04
        Wspaniały rezultat, GRATULACJE. Kraul to szybki styl, ale wybitnie męczący.
        100m gazem to zgon dla amatora; 1500 m kraulem (30 basenów) - RESPECT!
      • Gość: gosc szkoda ze nie za rekinem... heheheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:20
        • Gość: Pryka szkoda że nie PRZED rekinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:02
          wtedy napewno byłby rekord świata ;)

GRATULACJE!
          • jedrek321 gratulacje z SYDNEY 02.04.07, 02:11
            gratulacje z SYDNEY. Pokazales tym zadufanym Australijskim plywakom i media ze
            inni tez potrafia plywac i .. wygrywac z " bogami" plywackimi z OZ. A teraz
            jescze inny "swiety" z OZ, Thorpe okazuje sie ze uzywal nielegalne hormony.
            BRAWO
            • Gość: hrb Uszaszowski A tobie co sie stalo,ze jestes taki ciety... IP: *.VIC.netspace.net.au 02.04.07, 11:27
              na AUSTRALIJCZYKOW ?...Skrzywdzili ciebie oni, czy co ? Przestan wydziwiac,
              Francuz sie znalazl !!
      • Gość: zxy Z tym tlenem to chyba trochę taki doping , oczywi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 07:38
        -scie dozwolony. Dlatego jestem za zniesieniem zakazu dopingu żeby było
        sprawiedliwie .
      • Gość: mennina Sawrymowicz: Płynąłem za kamerą IP: *.ds.awf.wroc.pl 03.04.07, 11:23
        Życzę Ci żebyś płyną tak aż do Pekinu z takim samym rezultatem:)szczere
        gratulacje:):):) to było piękne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka