gracz_nr_1 03.04.07, 21:32 sport.onet.pl/74436,1248729,1512483,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jazon Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.tvk.torun.pl 04.04.07, 06:56 Data 1 kwietnia obok artykułu nic Ci nie podpowiada? ;-) Zdaje się że Onet ściagnął ten zart od Sportowych Faktów (które nawiasem mowiąc zdjęły ta informacje 2 kwietnia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 07:54 Cóż, piękne nie zawsze musi być prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
black_arrow Re: Mistrz Polski bez licencji! 04.04.07, 20:33 Ale to jest prawda, Atlas nie powinien otrzymać licencji na starty w Ekstralidze. Wszystko wyjaśni się w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.tvk.torun.pl 04.04.07, 22:43 Faktycznie cos mi sie rzucilo we wroclawskim wydaniu GW. Niemniej jakos nie wierze żeby faktycznie doszło do czegos takiego- w kontekście zamieszania wokół transmisji z rozgrywek byłoby to strzelenie sobie samobója. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:48 obstawiam, ze dostana warunkowa licencje i sprawa rozejdzie sie po kosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.07, 13:16 Sie nie bójta, Atlas to jest mocny klej to sie casami to i owo psyklei hej. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Mistrz Polski bez licencji! 05.04.07, 15:16 A juści baco, a juści!Wierzcie mi, alebo ni, co mie somego to dżazni, ale co mom pedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Mistrz Polski bez licencji! 05.04.07, 15:21 A! Jesce co wom baco rzekne, bo zabyłek. Swoich roków jus trocha mam, a dali nie moga sie nadziwować jak to cudza ksywda ciesy chrześcijany! Mozno by dumać, ze kłopopty Alasa cieso kibiców, bo jak jus syćkie druzyny lepse łod Unimila, cy łod "Zozy Polarny" zlikwidujo, to bedzieta miscami! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 18:16 Wicie gazdo Cancro, co wam powiem to wam powiem ale wam powiem, hej! Sacunecek na pocontek! A terozki na tenmat: ludzisków nie tyle cudzie niescenście rajcuje co sie ciesom jak sie cwaniaczkom kończynka powinie. Znacy sie może wreście bendzie jak z tym dzbankiem, co go tyle lat nosili aż mu się ucho upi...ło. Szkoda mi kibiców z Wrocka i nie tylko, szkoda spidłeja z całego naszego Kaczystanu, bo co jak co trochę stracimy wszyscy. Tak coś mi się cni że niektóre ludziska na tyle długo grały na niedoskonałościach regulaminowych, że nie zocyły co jus dawno powinny psestać grać. I psegrały (być może). Ale jak znam zywot nas cłowiecy ludziska rychło se inne sksypecki wyrychtujom i znów nam na utrapienie koncertować bendom. I do sacunecku powracam bo go zabraknońć nie powinno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.07, 18:41 Co wom powiem to wom powiem, ale wom powiem: piździ dzisiok, ale na niedziela mo loć. Cosik mnie w ksyzu łomie. Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Mistrz Polski bez licencji! 05.04.07, 21:58 Gość portalu: Szrek napisał(a): > Szkoda mi kibiców z Wrocka i nie tylko, szkoda spidłeja z całego naszego > Kaczystanu, bo co jak co trochę stracimy wszyscy. Świnte słowa gazdo, świnte słowa! I za to mocie u mnie sacunek, chocia blizej Wom do Unimilu niżli do nasego WTS'u (o psio krew, jus "WKS", ale dlo nos to zawdy bedzie nasa Spartunia). Kazdy upodek spidłejowego kluba, to strata dlo caluchnego polskiego spidłeja, którom nie tak wartko noprawić idzie. Podziwejcie sie co sie wyrobia we Krakówku, Warsowce cy ło Świtochłowicach nie wspomnem! Ni mogo sie chłopoki dźwignoc! A co do Wrocka, to sprowa ma tys jako tyn selong drugo strone. My tu we Wrocku tako złżecymy, bo zowdy syzon nad Łoderko zacyno sie emocjami cołkiem niesportowymi. Z drugi stony ta niby profesjonalno liga je dziurawo jak Florkowa kapota (Florek to jedyn juhas z nasy wioski, co nawet mu łowiecek wypasywoć nikto nie daje). A jak mozna taniej to samo dostoć, to co sie dziwujeta, ze ludziska kombinujom? I jesce wom powim, co mimo to, ze bace w ksiżu strzyko, to kluki we poniedziołek powarcom, hej powarcom! A w te świnta Pońskiego Zmartwychwstanio przyjmijta gazdowie łode mnie zycenia wselki pomyślności, co by sie Wom dazyło i w chałupie i na hali i na stadionie. I chocia wim, że to nie idzie, to niech syćkie wase kluby tyn złociuchny medalik w tym rocku wywalco! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 05:00 Jakem Śrek wzrusyłem się śtrasnie i wam dziekuję za zyconka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: 83.238.144.* 06.04.07, 09:32 Cobyśma sie syćkie na kuniec syzonu spotkoli i se pedzieli: piknie było. Tygo wom zyca jakiem baca. hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmiok Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: 219.64.65.* 06.04.07, 08:13 Coś mi się wydaje że Wrocław i jako towarzystwo wystartuje i odjeździ cały sezon, co będzie z pożytkiem i dla ektraligi i kibiców. Jakoś nie moge sobie wyobrazić żeby nagle w ekstralidze miało wystąpić 7 drużyn. Wykluczenie WTSu z rozgrywek przyniesie pozostałym ekipom sporą stratę finansową - dziwi mnie zatem postawa innych kibiców którzy cieszą się na ewentualną absencję w rozgrywkach drużyny ze Śląska. Niemniej jednak działaczom WTSu należy się nagana, to skandal żeby przez tak długi okres zwlekać z utworzeniem SSA. Niech jednak ewentualne sankcje nie odbiją się na zawodnikach czy kibicach bo oni tu najmniej zawinili. Kibicom ze Śląska życzę spokojnych Świąt. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Mistrz Polski bez licencji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 13:10 Juhas powyży ma cakiem cakowitą recję: kibole na działaczy WTSu! P.S. Jesce nie byłem w łaptece Odpowiedz Link Zgłoś