Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wygraliśmy!!!!!

08.04.07, 18:29
    Bravo!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: heart Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.eu.org 08.04.07, 18:32
        Bardzo dobrze !
        • Gość: Lu Re: Wygraliśmy!!!!! IP: 212.122.214.* 08.04.07, 18:38
          Brawa dla zawodników... Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego wyniku.

A klubowi z Zielonej Góry "gratulujemy" "kibiców".
          • Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 18:41
            Ja wiedziałem, ze tak będzie , Ja wiedziałem...
          • Gość: aUthor Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:42
            Szeczepaniak -ZŁOTY STRZAŁ
            Davidsson - dętka

A jednak ZKŻ jest słaby jak na Ekstraligę.
            czyli za rok Protas będzie do kupienia.
            • Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 18:44
              Mam nadzieję ,że już nie wróci do klubu z nad Brdy i Wisły
            • Gość: rok1978 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 18:46
              > A jednak ZKŻ jest słaby jak na Ekstraligę.
              > czyli za rok Protas będzie do kupienia.

z tego co pamietam Pepe podpisal na 3 lata, wiec w gre wchodziloby jedynie
              wykupienie kontraktu od ZKZ.
              • Gość: aUthor Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:18
                <z tego co pamietam Pepe podpisal na 3 lata, wiec w gre wchodziloby jedynie
                <wykupienie kontraktu od ZKZ

Jeśli drużyna spada z ekstraklasy kontrakt przestaje obowiązywać.
                jeśli spadną - protas jest wolny
          • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:46
            Odetchnąłem z ulgą :-))) Teraz się nie dziwcie, że w Bydzi mówimy na Pepe "
            panienka " . Potwierdza się , że w decydujących biegach nie potafi normalnie
            jechać. Ale co tam panienka :-) super, że wygraliśmy bardzo ważny mecz w Zielonce .
      • Gość: rok1978 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 18:44
        Pepe to jednak niezawodny jezdziec :) Obojetnie gdzie jezdzi w Bydgoszczy, w
        Toruniu czy w Zielonej Górze ;-)
        Ps. czy davidson ma gwarantowana liczbe startow w naszej druzynie?
        • Gość: Lu Re: Wygraliśmy!!!!! IP: 212.122.214.* 08.04.07, 18:55
          No to kto za Davidssona ? Klecha ? A może Piotrek Świst ? No chyba, że Szwed
          dostanie kolejną szanse.
          • Gość: regres Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:56
            bedzie cięższy mecz niz z panienkami z zielonego wzgórka. stawiałbym n akleche
            lub śwista. ale chyb araczej Krycha n aswoim torze powinien ukulać z 5 pkt
          • Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:01
            Myślę, że od biedy wolałbym Krystiana. Do Śwista jakoś nie mam przekonania.
        • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:02
          Kurcze, szkoda że Davidsson ma zagwarantowane az 12 meczy ! koszmar :
          sport.wp.pl/kat,33566,wid,8637458,wiadomosc.html?ticaid=13882
          fatalnie to wygląda. Nie za bardzo wierzę w Jego przebudzenie. Chyba jednak
          Klecha jest lepszy. Nie wiem co Tyllinger z Ruteckim teraz wymyślą.
          • Gość: regres Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:08
            gwarantuje sie jemu 12 meczy ale po pierwszym biegu zawsze go moze zastąpić
            buczek tylko zeby nikt inny wtedy nie potrzebował zastępstwa...
            • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:11
              W sumie i tak Buczek jest właśnie ustawiany, żeby zmieniać Davidssona/ Klechę.
          • Gość: kibic Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:18
            Ma zagwarantowane tyle spotkan pod warunkiem ze bedzie robil okreslona ilosc
            punktow, jak bedzie przywozil zera to nie bedzie jezdzil.
      • baltazarus Zielona wieś 08.04.07, 19:09
        Słaby mecz dwóch kandydatów do spadku. Po wieśniackim zachowaniu
        zielonogórskich "kibiców" spadku życzę im z całego serca, choć typowałem do
        niego Bydgoszcz.
        • Gość: regres Re: Zielona wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:12
          Tylko z kim zielonka wygra w ogóle mecz u siebie:) od tego trzeba zacząć. wieś
          prawdopodobnie podzieli los rybnika
          • baltazarus Re: Zielona wieś 08.04.07, 20:12
            Może z Rzeszowem, choć też wątpię. W Zielonej jest łatwy tor, słaby skład i
            masa debili na trybunach.
      • Gość: Jazon Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 08.04.07, 19:21
        Brawo! Mało kto stawiał na Bydgoszcz wiec zapewne tym bardziej ciesza sie jej
        kibice. Mieliście dzis wyrownany zespół, który potrafił wspierac sie wzajemnie
        na torze. Ja może zatem mniej euforycznie bo mój zespół jedzie dopiero jutro a
        poprzeczke dzis ustawiliscie wysoko;-) Z całą pewnościa był to mecz za 5 punktów
        niemniej dopiero za kilka kolejek bedzie można powiedziec bardziej precyzyjnie
        czy to Bydgoszcz jest taka dobra czy Zielona taka slaba- dzisiaj zespół z
        Zielonej Góry byl cienki jak szpadel. Oglądając mecz widac było, moim zdaniem,
        jak na dłoni ze przegrali wyścig o przyzwoitego obcokrajowca, lidera któremu w
        trudnym momencie można dopisac 3 punkty jeszcze przed startem. Przy dzisiejszej
        dyspozycji ani PePe ani Walasek nie beda w stanie wywiązac sie z tej roli.
        Bydgoszcz natomiast ma kilku zawodników którzy moga zaskoczyc- dzis Okoniewski i
        Szczepaniak pokazali że nie nalezy ich lekceważyc.
        • czawez do Jasona 08.04.07, 19:35
          polonia raczej nie jest super mocna. Raczej Zielonka jest tragicznie słaba!
          • Gość: br594 Re: do Jasona IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:43
            Dokładnie tak. Znowu wymieni się z RKM-em.
            • Gość: speed Re: do Jasona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:49
              A ja myślę, że Rzeszów też będzie bardzo cieniutki. jutro w Czewie dostaną ostre
              lanie. Chyba, że do zwycięstwa poprowadzi ich Nasza " gwiada " zimowego forum,
              Paweł Miesiąc :-)))
              • Gość: br594 Re: do Jasona IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:01
                Kto jutro przez niego będzie leżał.
      • mac_byd Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 20:13
        Najlepszy Szczepaniak, coś niesamowitego. Brawo Polonia!!!!
        • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:22
          Ale miał nosa ze Szczepaniakiem Nasz prezio Tillinger :-))) Niektórzy wieszali
          psy po kontraktach na panu Leszku. Czas chyba po mału odszczekać te marudzenia.
          Na razie można mieć jedynie pretensje o zakontraktowanie aż 12 meczy Davidssona.
          Okoniewski też na razie nie zawodzi. W Staszewskiego też wierzę. Dziś miał
          trochę pecha ( defekt na prowadzeniu ) i byłoby parę punkcików więcej.
      • exces Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 20:27
        Gryf pożarł jankeskiego myszora i tyle! A naszemu byłemu pupilowi CZawez, życzę
        samych trójek... . Ale w meczu he he. Pozdrowienia dla fanów speedwey'a. Z
        wyłączeniem krzesło - miotaczy oczywiście!
        • kolabor86 Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 21:19
          Nieźle, nieźle. Jeszcze się liga właściwie nie zaczęła, a Zielonka ma już
          dwumecz o 7me miejsce zaklepany :D
          Sama ambitna postawa Bydgoszczan mnie nie dziwi, ale przyznaję, że zwycięstwa
          się nie spodziewałem. I w sumie Polonia może teraz powtórzyć scenariusz
          wypróbowany przez Apatora dwa lata temu. Skazywani na walkę w tyłach, wygrywają
          mecze u siebie, a na początku ligi są ustawieni dzięki wygranej w Zielonej
          Górze. I działa :D a derby jakie się szykują.mhmhm
          Żeby tylko Okoń nie przestał śmigać, bo nie wiedzieć czemu nie jestem do niego
          przekonany. Za to wiedziałem, że Szczepaniak nie da się jak dzieciak objeżdżać,
          ale że aż tak błyśnie, to bym nie powiedział :)
          no gratulacje dla sąsiadów
          • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:27
            Dzięki za gratki Kolabor :-) Ja juz wcześniej pisałem, że jutro zawitam do Was
            na Ul.Broniewskiego. Muszę zobaczyć, jak Karkosik zainwestował swoje pieniążki :-)
            Czy ja mam złe info ? a gdzie w składzie macie Ząbika ??? ma jechać Marcinkowski
            i Celmer ?
            • kolabor86 Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 22:18
              Ściema jakich mało. Ząbik jutro 8kę robi i przyczynia się do zwycięstwa :)
              Ciekawe co Zagar pokaże, którego typowałem na odkrycie sezonu. Na razie to Ryan
              wydaje się kandydować do lidera. Tak czy siak jutro wygrywamy. Unia zawsze nam
              gra na nosie, ale nie tym razem :D
              • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:30
                A Wy smoki jedne :-) to Zober pojedzie jednak. Sądzę jednak, że Byki z Leszna
                też o tym wiedzą :-)
                Meczyk zapowiada sie pasjonująco ! praktycznie w każdym biegu, patrząc po
                składach, to niezły trhiller będzie, hehe.
        • czawez Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 21:27
          Exces stary druhu!
          Ty jednak żyjesz? Nie widziałem Twoich wpisów od 6m-cy. Co u Ciebie?
          Może w końcu w niedzielę uda nam się spotkać?
          • exces Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 21:48
            Nie pisałem bo nie chciałem maglować ogórków.Choć zaglądałem na forum
            regularnie.Było tu w martwym sezonie sporo nowych dyskutantów, co to wszystko i
            najlepiej wiedzieli. A co do niedzieli... pewnie będę:). Tylko nie wiem jak się
            oznakować he he, żebyś tym razem mnie namierzył;)
            • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:09
              Jestem przerażony tym, co piszą na SF. Podobno jeden czy dwóch kibiców Polonii z
              Klatki, zostało zabranych do szpitala, po tym jak kibice Zielonki obrzucili ich
              ciężkimi przedmiotami. Muszę to sprawdzić na stronie netfansów.
              Mamy początek sezonu, pierwszy mecz i już krwawe rozróby na trybunach.
              • czawez Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 22:23
                Lindgren ma złamany palec. A Pepe stłuczone kolano.
                • Gość: Szrek Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:27
                  Paluszek i główka to szkolna wymówka. A ja mam już od dawna szkołę w d... i
                  cieszę się z wyniku w ZG. Wątpiłem a teraz się cieszę. Po prostu
                  • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:35
                    Właśnie w Panoramie pokazali wywiad z Panienką. Ale smutna i cierpiąca minka. Co
                    powiedział ? " Jonsson przyciął do krawężnika, postawiło mi trochę motocykl i
                    wpadłem na kolegę z druzyny ..."
                    Mój Boże, panie Piotrze, który to juz raz ?! no który, w 15 biegu.
                    • Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:38
                      Oto zdjęcie Naszych NetFansów w Zielonce :-) :
                      i13.tinypic.com/4g86gs3.jpg
                      • Gość: speed retransmisja meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:23
                        O godz 0.40 na Polsacie głównym retransmisja meczyku z Zielonki :-)
                        • Gość: marcin Re: retransmisja meczu IP: 10.10.63.* 11.04.07, 03:23
                          tylko nie bijcie tych idiotów w bydgoszczy bo pomyślą ze sa u siebie na wsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka