Gość: Lu Re: Wygraliśmy!!!!! IP: 212.122.214.* 08.04.07, 18:38 Brawa dla zawodników... Szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiego wyniku. A klubowi z Zielonej Góry "gratulujemy" "kibiców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 18:41 Ja wiedziałem, ze tak będzie , Ja wiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aUthor Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:42 Szeczepaniak -ZŁOTY STRZAŁ Davidsson - dętka A jednak ZKŻ jest słaby jak na Ekstraligę. czyli za rok Protas będzie do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 18:44 Mam nadzieję ,że już nie wróci do klubu z nad Brdy i Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok1978 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 18:46 > A jednak ZKŻ jest słaby jak na Ekstraligę. > czyli za rok Protas będzie do kupienia. z tego co pamietam Pepe podpisal na 3 lata, wiec w gre wchodziloby jedynie wykupienie kontraktu od ZKZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aUthor Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:18 <z tego co pamietam Pepe podpisal na 3 lata, wiec w gre wchodziloby jedynie <wykupienie kontraktu od ZKZ Jeśli drużyna spada z ekstraklasy kontrakt przestaje obowiązywać. jeśli spadną - protas jest wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:46 Odetchnąłem z ulgą :-))) Teraz się nie dziwcie, że w Bydzi mówimy na Pepe " panienka " . Potwierdza się , że w decydujących biegach nie potafi normalnie jechać. Ale co tam panienka :-) super, że wygraliśmy bardzo ważny mecz w Zielonce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok1978 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.centertel.pl 08.04.07, 18:44 Pepe to jednak niezawodny jezdziec :) Obojetnie gdzie jezdzi w Bydgoszczy, w Toruniu czy w Zielonej Górze ;-) Ps. czy davidson ma gwarantowana liczbe startow w naszej druzynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: Wygraliśmy!!!!! IP: 212.122.214.* 08.04.07, 18:55 No to kto za Davidssona ? Klecha ? A może Piotrek Świst ? No chyba, że Szwed dostanie kolejną szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regres Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 18:56 bedzie cięższy mecz niz z panienkami z zielonego wzgórka. stawiałbym n akleche lub śwista. ale chyb araczej Krycha n aswoim torze powinien ukulać z 5 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:01 Myślę, że od biedy wolałbym Krystiana. Do Śwista jakoś nie mam przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:02 Kurcze, szkoda że Davidsson ma zagwarantowane az 12 meczy ! koszmar : sport.wp.pl/kat,33566,wid,8637458,wiadomosc.html?ticaid=13882 fatalnie to wygląda. Nie za bardzo wierzę w Jego przebudzenie. Chyba jednak Klecha jest lepszy. Nie wiem co Tyllinger z Ruteckim teraz wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regres Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:08 gwarantuje sie jemu 12 meczy ale po pierwszym biegu zawsze go moze zastąpić buczek tylko zeby nikt inny wtedy nie potrzebował zastępstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:11 W sumie i tak Buczek jest właśnie ustawiany, żeby zmieniać Davidssona/ Klechę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:18 Ma zagwarantowane tyle spotkan pod warunkiem ze bedzie robil okreslona ilosc punktow, jak bedzie przywozil zera to nie bedzie jezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Zielona wieś 08.04.07, 19:09 Słaby mecz dwóch kandydatów do spadku. Po wieśniackim zachowaniu zielonogórskich "kibiców" spadku życzę im z całego serca, choć typowałem do niego Bydgoszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regres Re: Zielona wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:12 Tylko z kim zielonka wygra w ogóle mecz u siebie:) od tego trzeba zacząć. wieś prawdopodobnie podzieli los rybnika Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Zielona wieś 08.04.07, 20:12 Może z Rzeszowem, choć też wątpię. W Zielonej jest łatwy tor, słaby skład i masa debili na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 08.04.07, 19:21 Brawo! Mało kto stawiał na Bydgoszcz wiec zapewne tym bardziej ciesza sie jej kibice. Mieliście dzis wyrownany zespół, który potrafił wspierac sie wzajemnie na torze. Ja może zatem mniej euforycznie bo mój zespół jedzie dopiero jutro a poprzeczke dzis ustawiliscie wysoko;-) Z całą pewnościa był to mecz za 5 punktów niemniej dopiero za kilka kolejek bedzie można powiedziec bardziej precyzyjnie czy to Bydgoszcz jest taka dobra czy Zielona taka slaba- dzisiaj zespół z Zielonej Góry byl cienki jak szpadel. Oglądając mecz widac było, moim zdaniem, jak na dłoni ze przegrali wyścig o przyzwoitego obcokrajowca, lidera któremu w trudnym momencie można dopisac 3 punkty jeszcze przed startem. Przy dzisiejszej dyspozycji ani PePe ani Walasek nie beda w stanie wywiązac sie z tej roli. Bydgoszcz natomiast ma kilku zawodników którzy moga zaskoczyc- dzis Okoniewski i Szczepaniak pokazali że nie nalezy ich lekceważyc. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez do Jasona 08.04.07, 19:35 polonia raczej nie jest super mocna. Raczej Zielonka jest tragicznie słaba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: do Jasona IP: *.chello.pl 08.04.07, 19:43 Dokładnie tak. Znowu wymieni się z RKM-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: do Jasona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 19:49 A ja myślę, że Rzeszów też będzie bardzo cieniutki. jutro w Czewie dostaną ostre lanie. Chyba, że do zwycięstwa poprowadzi ich Nasza " gwiada " zimowego forum, Paweł Miesiąc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: do Jasona IP: *.chello.pl 08.04.07, 20:01 Kto jutro przez niego będzie leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 20:13 Najlepszy Szczepaniak, coś niesamowitego. Brawo Polonia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 20:22 Ale miał nosa ze Szczepaniakiem Nasz prezio Tillinger :-))) Niektórzy wieszali psy po kontraktach na panu Leszku. Czas chyba po mału odszczekać te marudzenia. Na razie można mieć jedynie pretensje o zakontraktowanie aż 12 meczy Davidssona. Okoniewski też na razie nie zawodzi. W Staszewskiego też wierzę. Dziś miał trochę pecha ( defekt na prowadzeniu ) i byłoby parę punkcików więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 20:27 Gryf pożarł jankeskiego myszora i tyle! A naszemu byłemu pupilowi CZawez, życzę samych trójek... . Ale w meczu he he. Pozdrowienia dla fanów speedwey'a. Z wyłączeniem krzesło - miotaczy oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 21:19 Nieźle, nieźle. Jeszcze się liga właściwie nie zaczęła, a Zielonka ma już dwumecz o 7me miejsce zaklepany :D Sama ambitna postawa Bydgoszczan mnie nie dziwi, ale przyznaję, że zwycięstwa się nie spodziewałem. I w sumie Polonia może teraz powtórzyć scenariusz wypróbowany przez Apatora dwa lata temu. Skazywani na walkę w tyłach, wygrywają mecze u siebie, a na początku ligi są ustawieni dzięki wygranej w Zielonej Górze. I działa :D a derby jakie się szykują.mhmhm Żeby tylko Okoń nie przestał śmigać, bo nie wiedzieć czemu nie jestem do niego przekonany. Za to wiedziałem, że Szczepaniak nie da się jak dzieciak objeżdżać, ale że aż tak błyśnie, to bym nie powiedział :) no gratulacje dla sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 21:27 Dzięki za gratki Kolabor :-) Ja juz wcześniej pisałem, że jutro zawitam do Was na Ul.Broniewskiego. Muszę zobaczyć, jak Karkosik zainwestował swoje pieniążki :-) Czy ja mam złe info ? a gdzie w składzie macie Ząbika ??? ma jechać Marcinkowski i Celmer ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Wygraliśmy!!!!! 08.04.07, 22:18 Ściema jakich mało. Ząbik jutro 8kę robi i przyczynia się do zwycięstwa :) Ciekawe co Zagar pokaże, którego typowałem na odkrycie sezonu. Na razie to Ryan wydaje się kandydować do lidera. Tak czy siak jutro wygrywamy. Unia zawsze nam gra na nosie, ale nie tym razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:30 A Wy smoki jedne :-) to Zober pojedzie jednak. Sądzę jednak, że Byki z Leszna też o tym wiedzą :-) Meczyk zapowiada sie pasjonująco ! praktycznie w każdym biegu, patrząc po składach, to niezły trhiller będzie, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 21:27 Exces stary druhu! Ty jednak żyjesz? Nie widziałem Twoich wpisów od 6m-cy. Co u Ciebie? Może w końcu w niedzielę uda nam się spotkać? Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 21:48 Nie pisałem bo nie chciałem maglować ogórków.Choć zaglądałem na forum regularnie.Było tu w martwym sezonie sporo nowych dyskutantów, co to wszystko i najlepiej wiedzieli. A co do niedzieli... pewnie będę:). Tylko nie wiem jak się oznakować he he, żebyś tym razem mnie namierzył;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:09 Jestem przerażony tym, co piszą na SF. Podobno jeden czy dwóch kibiców Polonii z Klatki, zostało zabranych do szpitala, po tym jak kibice Zielonki obrzucili ich ciężkimi przedmiotami. Muszę to sprawdzić na stronie netfansów. Mamy początek sezonu, pierwszy mecz i już krwawe rozróby na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a 08.04.07, 22:23 Lindgren ma złamany palec. A Pepe stłuczone kolano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:27 Paluszek i główka to szkolna wymówka. A ja mam już od dawna szkołę w d... i cieszę się z wyniku w ZG. Wątpiłem a teraz się cieszę. Po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:35 Właśnie w Panoramie pokazali wywiad z Panienką. Ale smutna i cierpiąca minka. Co powiedział ? " Jonsson przyciął do krawężnika, postawiło mi trochę motocykl i wpadłem na kolegę z druzyny ..." Mój Boże, panie Piotrze, który to juz raz ?! no który, w 15 biegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Wygraliśmy!!!!!do EXCES'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:38 Oto zdjęcie Naszych NetFansów w Zielonce :-) : i13.tinypic.com/4g86gs3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed retransmisja meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 23:23 O godz 0.40 na Polsacie głównym retransmisja meczyku z Zielonki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: retransmisja meczu IP: 10.10.63.* 11.04.07, 03:23 tylko nie bijcie tych idiotów w bydgoszczy bo pomyślą ze sa u siebie na wsi Odpowiedz Link Zgłoś