jacqueline 20.05.03, 09:44 1.Jussi&Matti Hautamaeki 2.Michael&Ralf Schumacher 3.Serena&Venus Williams 4.Czy nie było kiedyś sióstr Witt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.agnieszka Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 09:59 c.d. - Jerzy i Dariusz Dudek - Michał i Marcin Żewłakow - Isabel i Paul Deschane (łyżw.figurowe Francja) - Janica i Ivica Kostelic - Bob i Tonia de Jong (łyżw.szybkie Holandia, ale na 100% nie jestem pewna) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 10:01 i jeszcze de Boer ( Holandia piłka nożna, nie pamiętam imion :) Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 12:53 m.agnieszka napisała: > i jeszcze de Boer ( Holandia piłka nożna, nie pamiętam imion :) zartujesz, prawda???:-))) Ronald i Frank Miroslaw i Ryszard Staniek Urszula i Piotr Wlodarczyk Malgorzata i Dorota Tlalka (dawno, dawno temu)...:-))) Wladimir i Witali Kliczko Malgorzata i Dorota???? Dydek pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 13:11 campo napisał: > m.agnieszka napisała: > > > i jeszcze de Boer ( Holandia piłka nożna, nie pamiętam imion :) > > zartujesz, prawda???:-))) > > Ronald i Frank ------------- nie żartuję, tego pierwszego pamietałam, zaś drugiego niestety nie. Musiałabym mieć ogromą głowę, żeby to wszystko zapamiętać :) I dorzucę jeszcze: - Agnieszka? i Piotr Rysiukiewicz - Ronald i ? Koeman Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
campo Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 13:47 m.agnieszka napisała: > nie żartuję, tego pierwszego pamietałam, zaś drugiego niestety nie. Musiałabym > mieć ogromą głowę, żeby to wszystko zapamiętać :) > > I dorzucę jeszcze: > - Agnieszka? i Piotr Rysiukiewicz > - Ronald i ? Koeman > > Pozdr. --------------- ...albo zapasowa:-))) Brat Ronalda to chyba Ervin, ale pewny nie jestem cd... - Gary i Phil Neuville - Lukasz i Arkadiusz Kubik - Waldemar i Miroslaw Fornalik - Piotr i Pawel Brozek pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnieszka Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 13:58 campo napisał: ...albo zapasowa:-))) mogłabym ją wymieniać wtedy, gdy to czego potrzebuję jest tam :)) > Brat Ronalda to chyba Ervin, ale pewny nie jestem też myśłałam że to Ervin, ale nie na 100%, a nie chciałam dac plamy jak z de Borem :) i jeszcze .... Robert i Sylwia Korzeniowscy gdyby coś, to jeszcze dorzucę Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: sportowe rodzeństwa 20.05.03, 13:46 dodam jeszcze 2 neviloow Garry i Phill bracia Inzaghi -Pippo i Simone bracia Ekwueme Emmanuel i mlodszy brat, ktory wyjechal do Czech Odpowiedz Link Zgłoś