Gość: szkoda :( IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 09:45 ze raptors przegrali :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1948rm NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.media4.pl 22.04.07, 09:56 TO nie są niedzielne wyniki ,a przynajmniej nie WSZYSTKIE.../KTOŚ NIE ŚPI ABY SPĄĆ MÓGL KTOS -KIG / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:12 to sie w glowie nie miescie zeby pisac ze mecze rozpoczely sie od niespodzianki bo Raptors przegrali... Raptors?! ale sie pozmienialo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bartman7 NBA: inauguracja play off dla Nets 22.04.07, 10:14 92 tysiące widzów na meczu przedsezonowym !!! usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Must see! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 22.04.07, 10:46 Nareszcie playoffs! Ale mecze i emocje! Mlode Byczki znowu pokazuja pazurki...Co za mecz!! Jeden z lepszych jakie widzialem w zyciu na zywo.Wow!! Co za walka i emocje! Kto nie ogladal ma czego zalowac. Niemniej jednak dla mnie- Miami pozostaje wciaz faworytem.Ale tanio skory Chicago nie sprzeda. A Toronto-jak mowilem-nie ma tam kto konczyc meczu.Ale graja fajnie dla oka.Brawo dla nich tez. Utah zas-podobnie jak Bulls-graja na wyjazdach nierowno,gubia gdzies wiele swoich atutow.TMac za latwo ich zalatwil w 2 polowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belial Re: Must see! IP: *.dial.webcorp.pl 22.04.07, 11:35 No i dobrze, obstawiłem Byki w finale to niech grają... natomiast moze być jeden problem. Hinrich chyba jeszcze nie dorósł, dla mnie taki Jason Williams z czasów Sacramento... gubi sie ten chłopak trochę a czasem będzie trzeba dodatkowych punktów. Co do Toronto to faktycznie, oglądałem ostatnią kwartę a pierwsze 3 kątem oka... ostatnie minuty i drużyna nie bardzo wie co ma robić... piła do Bosha i nic więcej... strasznie sie spinają i później może być problem ale Calderon to miodzio... szkoda że to jego nie wynalazła Indy zamiast Sarunasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.csk.pl 22.04.07, 12:26 Raptors przegrali (hihihi) :)! Odpowiedz Link Zgłoś