Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NBA: inauguracja play off dla Nets

IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 09:45
    ze raptors przegrali :(
    Obserwuj wątek
      • Gość: 1948rm NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.media4.pl 22.04.07, 09:56
        TO nie są niedzielne wyniki ,a przynajmniej nie WSZYSTKIE.../KTOŚ NIE ŚPI ABY
        SPĄĆ MÓGL KTOS -KIG /
      • Gość: P. NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 10:12
        to sie w glowie nie miescie zeby pisac ze mecze rozpoczely sie od niespodzianki
        bo Raptors przegrali... Raptors?! ale sie pozmienialo ;)
      • bartman7 NBA: inauguracja play off dla Nets 22.04.07, 10:14
        92 tysiące widzów na meczu przedsezonowym !!! usasports.blox.pl
        • Gość: Insider Must see! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 22.04.07, 10:46
          Nareszcie playoffs! Ale mecze i emocje!
          Mlode Byczki znowu pokazuja pazurki...Co za mecz!! Jeden z lepszych jakie
          widzialem w zyciu na zywo.Wow!! Co za walka i emocje! Kto nie ogladal ma czego
          zalowac.
          Niemniej jednak dla mnie- Miami pozostaje wciaz faworytem.Ale tanio skory
          Chicago nie sprzeda.
          A Toronto-jak mowilem-nie ma tam kto konczyc meczu.Ale graja fajnie dla
          oka.Brawo dla nich tez.
          Utah zas-podobnie jak Bulls-graja na wyjazdach nierowno,gubia gdzies wiele
          swoich atutow.TMac za latwo ich zalatwil w 2 polowie.
          • Gość: Belial Re: Must see! IP: *.dial.webcorp.pl 22.04.07, 11:35
            No i dobrze, obstawiłem Byki w finale to niech grają... natomiast moze być jeden
            problem. Hinrich chyba jeszcze nie dorósł, dla mnie taki Jason Williams z czasów
            Sacramento... gubi sie ten chłopak trochę a czasem będzie trzeba dodatkowych
            punktów. Co do Toronto to faktycznie, oglądałem ostatnią kwartę a pierwsze 3
            kątem oka... ostatnie minuty i drużyna nie bardzo wie co ma robić... piła do
            Bosha i nic więcej... strasznie sie spinają i później może być problem ale
            Calderon to miodzio... szkoda że to jego nie wynalazła Indy zamiast Sarunasa...
      • Gość: cinek NBA: inauguracja play off dla Nets IP: *.csk.pl 22.04.07, 12:26
        Raptors przegrali (hihihi) :)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka