bartman7 24.04.07, 09:16 To jest hokej !!! usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Ufff co za emocje! 24.04.07, 11:02 I szczęśliwy finał dla Canucks. Brawa dla Lindena , Luongo i Sedin Twins. Z kolei czy ktoś wie kto to jest Markus Naslund?? Odpowiedz Link Zgłoś
jackk3 Re: Ufff co za emocje! 24.04.07, 20:32 Niezgadzam sie! Ten mecz w 2-giej polowie to totalne jaja! Przypominalo mi to mecz pilkarski gdzie kazde dotkniecie rywala konczy sie upadkiem tegoz! Widziales ten 'dive' Lindena, stracilem caly szacunek do niego. Tego bym sie spodziewal po 'mlodym' a nie po zawodniku tej klasy. Poza tym kary za 'high sticking' bez kontaktu, jeden z 'twins' puszczajacy kij po uderzeniu (kij nie zlamany), powiedzial bym ze polowa tych kar dla Dallas byla absolutnie nie zasluzona. Zwroc uwage ze zaczeli cos grac od 5:3 dopiero, a udalo im sie strzelic gole po dobrych kilkunastu min. Nikt nie wytrzyma gry w oslabieniu na dluzsza mete. Wg mnie druga runda to wszystko co Vancouver osiagnal. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanek go! NHL: Vancouver w 2. rundzie IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 25.04.07, 18:47 Telewizja austriacka ORF transmituje na zywo mecze Buffalo Sabres - New York Rangers. Pierwsza transmisja jutro w piatek o pierwszej w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYR Re: No i strzeliłeś Vanku dwa gole... IP: 150.254.105.* 26.04.07, 16:07 eh, Vanek Vstanek, mam nadzieje (wiem ze jest w duzej czesci bezpodstawna), ze juz wiecej nie strzeli... no coz, nie ludzilem sie co do tej serii, chociaz ciagle wierze w niespodzianke. a co do canucks, to niech i kaczory :) rozniosa, jesli juz rangers maja odpasc, to chce pucharu dla teemu selanne, naprawde dlugo na niego pracowal i jest wielkim zawodnikiem. poza tym awans canucks troche naciagany, nie maja wielkich szans w starciu z ducks. bongo luongo tez nie wypadl super wczoraj.. za to na bramkarza numer 1 po wyrasta giguere.. majac przed soba prongera i niedermayera moze byc spokojny o swoj gaa :) no nic, let's go rangers, mam nadzieje ze po tej serii bnedzie mi zal numminnena po tym jak odpadl i znow nie zdobyl pucharu :D. no i trzymam tez kciuki za ottawe w tej rundzie, ciekawe czy i jak mocno rekiny dokopiom red wings. pozdrawiam. kurcze, zeszly tydzien byl super, euro i wygrana 4:0 z thrashers, tera jest zle, milan w plecy a rangers pojechani przez szabelki :( Odpowiedz Link Zgłoś