Gość: mecenas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 19:11 Szanowny trenerze porównuje pan swój zespół do Realu, z drobną tylko różnicą, wy jeszcze nic nie osiągneliście ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeremi Re: Kijewski: Real też odpadł...i kijek tez powinien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.03, 19:37 kijek to najgorszy trener w tej lidze!!! ma noz na gardle i gada ze jego zawodnicy nie musza sie wznosic na szczyt umiejetnosci!! moze niech prokom oleje sobie ten mecz... kijek jest juz tak usatysfakcjonowany tym ze byl w finale mistrzow ze jakies tam mistrzostwo polski to dla niego nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: Kijewski: Real też odpadł... IP: *.student.pw.edu.pl 22.05.03, 21:00 Kijewski jest tragiczny. Potrafi tylko szukac wymowek i zwalac wine na sadziow, "analizowac video". Przy takim potencjale zawodnikow nie powinien sie tlumaczyc ze grali duzo meczow. Maja szeroki skład i odpowiednie rotacje trenera powinny owocowac tym ze pod koniec sezonu nie mam sytuacji ze kilku zawodnikow jest "zajechanych" , a kilku ledwie wystepuje po kilka minut. Ten trener to największy problem Prokomu. Jak było w Anwilu? W koncu zrozumieli ze z tym goście nie mozna daleko zajść. To minimalista zadowalający sie połowicznymi sukcesami. Boi się walczyć o najwyższe cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: Kijewski: Real też odpadł...szkoda że bez Gienka IP: *.attu.pl / 192.168.9.* 22.05.03, 21:59 Mimo że jestem kibicem Trefla zgadzam się z waszymi oipniami, Kijek jest trenerem drugiej klasy, Urlep z takim składem rządził by w lidze a ten patałach nie potrafi pokonać Polonii. Coś mi się wydaje że nawet jak PROKOM zdobędzie mistrza a przeciaż nadal ma na to szanse Kijek leci na pysk i basta. Śmierć frajerom!!!!! Ps. Ile on musi mieć w domu magnetowidów i kiedy on to wszystko ogląda (chyba w czasie meczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadkens Re: Kijewski: Real też odpadł...szkoda że bez Gie IP: *.interecho.com 23.05.03, 00:02 eh no niestety kijewski jest srednio szczesliwy ale wydaje mi sie ze polonie maja jeszcze szanse pokasac... a fajnie by bylo z kijewskim w sopocie, nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkm Re: Kijewski: Real też odpadł...szkoda że bez Gie IP: *.business.auc.dk 23.05.03, 16:00 Witam Towarzystwo i przechodze do rzeczy: Skad u Was tyle negatywizmu???? Przeciez styl i wyniki jakie Trefl osiagal w tym sezonie sa imponujace (vide Europejskie puchary). A to ze sie potknal dwa razy w polfinale, i kilka razy wczesniej? To jest wlasnie sport, i to nie oznacza ze Kijewski jest zadnym trenerem, minimalista, etc.. Ludzie, spojrzcie na wyniki Trefla z perspektywy calego sezonu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksbasket WWW.SLASK.WROCLAW.PRV.PL IP: *.kom / 10.101.6.* 23.05.03, 15:54 WKS SLASK ZAPRASZA NA STRONĘ! Odpowiedz Link Zgłoś