Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kim jest duch.olabogi?

25.05.03, 00:56
    Dlaczego kibic Wisły zamiast występować - jak wszyscy
    normalni forumowicze - pod własnym nickiem woli się
    podszywać pod innego kibica Wisły, pisząc z grubsza w
    tym samym stylu? Przecież to się kupy nie trzyma. A
    ponieważ mi łatwo różne głupoty wmówić, zaczynam
    wierzyć w wersję o błąkającym się tu Zarzecznym,
    który w ten sposób próbuje podgrzewać atmosferę i
    prowokować.

Obserwuj wątek
      • Gość: www Re: Kim jest duch.olabogi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 11:44
        Ja też zaczynam w to wierzyć (tzn. Zarzecznego). Dwie kwestie które sprawdziłem:

1/Nigdy nie pisze gdy jest na live w Canal+ natomiast czesto pisze po tych programach.
        2/ Sprawa Piekarskiego (nowy kontrakt w Legii). Tego nie wiedziałby kibic Wisły. Jako kibic Legii sledzący dosc
        uwaznie co się w Legii dzieje - nie wiedziałem o tym przed podpisaniem kontraktu. Tymczasem ten człowiek podał tę
        wiadomosć zanim ukazała się w serwisach internetowych (podał pozniej tez link ale godzina informacji wyswietlona
        na stronie legialive.pl była póxniejsza niż wczesniejsze posty o Piekarskim ducha z kropką). W serwsie SMS Legia
        news tę wiadomosc podano parę godzin później. Albo jest tak swietnie poinformowany (i jak większosc kibicow
        Wisły bardziej go interesuja sprawy Legii niż wlasnego klubu) albo rzeczywiscie ktos taki jak Paweł Z. (notabene
        bardzo go lubie na antenie) podszywa się pod innych forumowiczów. Tylko po co? Tego to juz nie rozumiem
        • duch-olabogi Re: Kim jest duch.olabogi? 25.05.03, 12:01
          jestem kim jestem

pozdrawiam
          duch olabogi
          • Gość: www Re: Kim jest duch.olabogi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 12:46
            Ale was k.(pit). sie namnozyło. Klonują się, rozmnażaja. To z kropką, to z kreską. Z jajami i bez. Ja tam najbardziej lubię
            oryginał!
            • bzyk7 Re: Kim jest duch.olabogi? 25.05.03, 19:12
              Gość portalu: www napisał(a):

> Ale was k.(pit). sie namnozyło. Klonują się, rozmnażaja. To z kropką, to z
              kres
              > ką. Z jajami i bez. Ja tam najbardziej lubię
              > oryginał!

Oryginał jest bez jaj.
              Mnie sie podoba ten z kropką.
              • Gość: kataryna Re: Kim jest duch.olabogi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 19:23
                bzyk7 napisał:

> Gość portalu: www napisał(a):
                >
                > > Ale was k.(pit). sie namnozyło. Klonują się, rozmnażaja. To z kropką, to z
                >
                > kres
                > > ką. Z jajami i bez. Ja tam najbardziej lubię
                > > oryginał!
                >
                >
                > Oryginał jest bez jaj.
                > Mnie sie podoba ten z kropką.

A mnie ten z kreską.
              • duch-olabogi Re: Kim jest duch.olabogi? 25.05.03, 20:38
                lubisz jajeczka???
    Inne wątki na temat: