Gość: ok IP: *.generacja.pl 09.05.07, 09:47 kiedy polski hokej będzie stał na takim poziomie? A jest to możliwe, tylko trzeba się wziąć do pracy - budować lodowiska, szkoły hokejowe, wesprzeć ligę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cluniak Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 10:37 poziom polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e niech tylko Czesi spróbują IP: *.blue-net.com.pl 09.05.07, 10:41 Niech tylko Czesi spróbują wygrać, toż to brak szacunku dla wielkiego narodu rosyjskiego. Zaraz Putin dołaczy ich do Estonii i Polski a Aleksiej Brodaty obsobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A niech tylko Niemiec spróbuje wygrać z polaczkiem 09.05.07, 11:29 to zaczyna się ujadanie polskiego zakompleksionego łajdactwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Wodz ojejku, ale ten jak napisze to napisze IP: *.0.251.72.1dial.com 09.05.07, 14:20 kurde/ ale z ciebie frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azamat bagatov Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:41 porównanie nieudane. Czy nasi siatkarze byli piec razy mistrzami swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:18 jezu, siatkowka... ile razy byliscie mistrzami swiata? ile razy wygraliscie IO? ile macie zawodnikow w NHL? Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 12:32 Nie mamy zawodników w NHL, bo nie istnieje NVL. Światowa federacja hokeja zrzesza 65 członków. Światowa federacja piłki siatkowej 218 członków. IO mężczyn wygraliśmy raz. W mistrzostwach świata byliśmy raz mistrzami raz wicemistrzami. Mówię tu rzecz jasna o siatkówce męskiej. Nie miałem zamiaru uderzać w Czechów. Chciałem tylko powiedzieć, że nikt nie ma pretensji o to że skoczkowie narciarscy USA nie wygrywają mistrzostw świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:49 ty mowisz zupelnie o czyms innym... Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 13:11 Jedynie o tym, że hokej nigdy nie będzie u nas tak popularny jak w Czechach. USA są sportową potęgą a mimo to nie wygrywają mistrzostw świata w piłce nożenej czy skokach narciarskich, bo mało kto te dyscypliny tam uprawia. Skoki narciarskie to do tego stopnia, że na jedną z olimpiad w USA biznesmen, który wygrał przetarg nie zbudował skoczni narciarskiej, bo stwierdził że mu się to nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:16 masz racje, hokej chyba nigdy nie bedzie w polsce tak popularny jak u nas... i jest to szkoda, bo to swietny sport :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 13:28 Cieszę się, że możemy spokojnie porozmawiać bez uskuteczniania niesnasek narodowościowych. Swoją drogą, ja bardzo lubię grać w hokeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:36 to trzymaj dzis kciuki za czechy :-) za pol godziny gramy juz z rosja. ale bedzie niespodzainka jak wygramy...no, mam nadzieje ze bedzie!!!! wygrac z rosja i jeszcze w moskwie ;-) www.youtube.com/watch?v=PnsBQnVB0Ns Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Ruskie jak Szwaby u siebie muszą wygrać. 09.05.07, 10:39 No chyba, że Czesi będą na tyle dobrzy by postąpic tak jak ostatnio Włosi żeby walnąć dwie bramy w samej końcówce kiedy już niczego nie da się wydrukować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacu Re: Ruskie jak Szwaby u siebie muszą wygrać. IP: 82.139.30.* 09.05.07, 12:17 akurat na tych mistrzostwach sedziowie rosjan nie foruja ...ogladalem wszytskie mecze.. wiec bez ujadania na podstawie zwykłej antypatii i gleboko zakorzenionych kompleksów pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:29 trzymam kciuki za polski hokej, ale wydaje mi sie to niemozliwe zeby polski hokej byl na takim poziomie zeby zagrac mecz z czechami albo rosja... duzo czasu spedzam w polsce ale nie widze lodowisk, u nas kazde miasto co ma kolo 20 000 mieszkancow ma lodowisko i klub hokejowy... dopiero wtedy jak beda polaci kochac hokej tak bedzie mozliwe cos zrobic... ale mam nadzieje ze sie kiedys doczekam meczu czechy - polska i nie skonczy sie 15:3 dla nas ;-) pozdrawiam do polski Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Knedle, Knedle - To To Ho !!! 09.05.07, 12:59 Knedle, Knedle - To To Ho !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Knedle, Knedle - To To Ho !!! IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:04 chyba mialo byc - DO TOHO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak To jest polski portal dla Polaków IP: *.chello.pl 09.05.07, 13:06 a nie dla jakiś tłustych, nieumytych pepików, więc idź stąd bułkojadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: To jest polski portal dla Polaków IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:08 oj, to przepraszam... zapomnialem ze jestem w Polsce. Polski portal dla Polakow... ale mnie rozbawiles :-))))))))) No to ja spadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Faktycznie jesteś Polak 09.05.07, 13:22 czyli bęcwał i kapuś. Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak A kim Ty jesteś? 09.05.07, 13:29 Kretyni zdarzają się wszędzie. Dlaczego nie miałoby być ich wśród Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Po wpisach w tym wątku różnych "Polaków" 09.05.07, 13:53 wiem już że wśród nich kretynów jest najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Wpadnij na forum Die Welt zobaczysz wpisy twoich 09.05.07, 14:14 mądrych ziomków. Mniemam, że przyznajesz się do niemieckich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:27 prosze, podeslijcie linka, gdzie te mecze mozna w necie zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czech Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:38 ct1streaming.visual.cz/mobil.htm sprobuj tutaj - CT2, ale nie wiem czy dziala Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona 09.05.07, 14:22 > kiedy polski hokej będzie stał na takim poziomie? A jest to możliwe, tylko > trzeba się wziąć do pracy - budować lodowiska, szkoły hokejowe, wesprzeć ligę. No to weź sie do roboty, buduj te lodowiska, szkoły, wspieraj ligę. Odpowiedz Link Zgłoś