Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rosyjski dynamit kontra czeska obrona

IP: *.generacja.pl 09.05.07, 09:47
    kiedy polski hokej będzie stał na takim poziomie? A jest to możliwe, tylko
    trzeba się wziąć do pracy - budować lodowiska, szkoły hokejowe, wesprzeć ligę.
    Obserwuj wątek
      • cluniak Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 10:37
        poziom polskiej.
        • Gość: e niech tylko Czesi spróbują IP: *.blue-net.com.pl 09.05.07, 10:41
          Niech tylko Czesi spróbują wygrać, toż to brak szacunku dla wielkiego narodu
          rosyjskiego. Zaraz Putin dołaczy ich do Estonii i Polski a Aleksiej Brodaty
          obsobaczy.
          • obraza.uczuc.religijnych A niech tylko Niemiec spróbuje wygrać z polaczkiem 09.05.07, 11:29
            to zaczyna się ujadanie polskiego zakompleksionego łajdactwa...
            • Gość: Wielki Wodz ojejku, ale ten jak napisze to napisze IP: *.0.251.72.1dial.com 09.05.07, 14:20
              kurde/ ale z ciebie frustrat
        • Gość: azamat bagatov Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:41
          porównanie nieudane. Czy nasi siatkarze byli piec razy mistrzami swiata?
        • Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:18
          jezu, siatkowka... ile razy byliscie mistrzami swiata? ile razy wygraliscie IO?
          ile macie zawodnikow w NHL?
          • cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 12:32
            Nie mamy zawodników w NHL, bo nie istnieje NVL. Światowa federacja hokeja
            zrzesza 65 członków. Światowa federacja piłki siatkowej 218 członków. IO
            mężczyn wygraliśmy raz. W mistrzostwach świata byliśmy raz mistrzami raz
            wicemistrzami. Mówię tu rzecz jasna o siatkówce męskiej. Nie miałem zamiaru
            uderzać w Czechów. Chciałem tylko powiedzieć, że nikt nie ma pretensji o to że
            skoczkowie narciarscy USA nie wygrywają mistrzostw świata.
            • Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:49
              ty mowisz zupelnie o czyms innym...
              • cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 13:11
                Jedynie o tym, że hokej nigdy nie będzie u nas tak popularny jak w Czechach.
                USA są sportową potęgą a mimo to nie wygrywają mistrzostw świata w piłce
                nożenej czy skokach narciarskich, bo mało kto te dyscypliny tam uprawia. Skoki
                narciarskie to do tego stopnia, że na jedną z olimpiad w USA biznesmen, który
                wygrał przetarg nie zbudował skoczni narciarskiej, bo stwierdził że mu się to
                nie opłaca.
                • Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:16
                  masz racje, hokej chyba nigdy nie bedzie w polsce tak popularny jak u nas... i
                  jest to szkoda, bo to swietny sport :-)
                  • cluniak Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie 09.05.07, 13:28
                    Cieszę się, że możemy spokojnie porozmawiać bez uskuteczniania niesnasek
                    narodowościowych. Swoją drogą, ja bardzo lubię grać w hokeja.
                    • Gość: Czech Re: Pewnie wtedy kiedy czeska siatkówka osiągnie IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:36
                      to trzymaj dzis kciuki za czechy :-) za pol godziny gramy juz z rosja. ale
                      bedzie niespodzainka jak wygramy...no, mam nadzieje ze bedzie!!!! wygrac z
                      rosja i jeszcze w moskwie ;-)

www.youtube.com/watch?v=PnsBQnVB0Ns
      • wraczek Ruskie jak Szwaby u siebie muszą wygrać. 09.05.07, 10:39
        No chyba, że Czesi będą na tyle dobrzy by postąpic tak jak ostatnio Włosi żeby
        walnąć dwie bramy w samej końcówce kiedy już niczego nie da się wydrukować.
        • Gość: jacu Re: Ruskie jak Szwaby u siebie muszą wygrać. IP: 82.139.30.* 09.05.07, 12:17
          akurat na tych mistrzostwach sedziowie rosjan nie foruja ...ogladalem wszytskie mecze.. wiec bez ujadania na podstawie zwykłej antypatii i gleboko zakorzenionych kompleksów pozdr.
      • Gość: Czech Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.mcs.cz 09.05.07, 12:29
        trzymam kciuki za polski hokej, ale wydaje mi sie to niemozliwe zeby polski
        hokej byl na takim poziomie zeby zagrac mecz z czechami albo rosja... duzo
        czasu spedzam w polsce ale nie widze lodowisk, u nas kazde miasto co ma kolo 20
        000 mieszkancow ma lodowisko i klub hokejowy... dopiero wtedy jak beda polaci
        kochac hokej tak bedzie mozliwe cos zrobic... ale mam nadzieje ze sie kiedys
        doczekam meczu czechy - polska i nie skonczy sie 15:3 dla nas ;-) pozdrawiam do
        polski
        • mike-great Knedle, Knedle - To To Ho !!! 09.05.07, 12:59
          Knedle, Knedle - To To Ho !!!
          • Gość: Czech Re: Knedle, Knedle - To To Ho !!! IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:04
            chyba mialo byc - DO TOHO!!!
            • Gość: Polak To jest polski portal dla Polaków IP: *.chello.pl 09.05.07, 13:06
              a nie dla jakiś tłustych, nieumytych pepików, więc idź stąd bułkojadzie.
              • Gość: Czech Re: To jest polski portal dla Polaków IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:08
                oj, to przepraszam... zapomnialem ze jestem w Polsce. Polski portal dla
                Polakow... ale mnie rozbawiles :-))))))))) No to ja spadam....
              • obraza.uczuc.religijnych Faktycznie jesteś Polak 09.05.07, 13:22
                czyli bęcwał i kapuś.
                • cluniak A kim Ty jesteś? 09.05.07, 13:29
                  Kretyni zdarzają się wszędzie. Dlaczego nie miałoby być ich wśród Polaków?
                  • obraza.uczuc.religijnych Po wpisach w tym wątku różnych "Polaków" 09.05.07, 13:53
                    wiem już że wśród nich kretynów jest najwięcej.
                    • cluniak Wpadnij na forum Die Welt zobaczysz wpisy twoich 09.05.07, 14:14
                      mądrych ziomków. Mniemam, że przyznajesz się do niemieckich korzeni.
                      • obraza.uczuc.religijnych Spudłowałeś paskudnie... 09.05.07, 14:54

• Gość: patryk Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:27
        prosze, podeslijcie linka, gdzie te mecze mozna w necie zobaczyc
        • Gość: Czech Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona IP: *.mcs.cz 09.05.07, 13:38
          ct1streaming.visual.cz/mobil.htm
          sprobuj tutaj - CT2, ale nie wiem czy dziala
      • elpik Re: Rosyjski dynamit kontra czeska obrona 09.05.07, 14:22
        > kiedy polski hokej będzie stał na takim poziomie? A jest to możliwe, tylko
        > trzeba się wziąć do pracy - budować lodowiska, szkoły hokejowe, wesprzeć ligę.
        No to weź sie do roboty, buduj te lodowiska, szkoły, wspieraj ligę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka