Dodaj do ulubionych

SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 11:06
Ja wiem że forum jest publiczne i ze każdy niby ma prawo mówić.... ale ... eh
szkoda że nie ma takiego paragrafu żeby tu małolaty i jacyś popaprani faceci
nie pisali. No bo co takie dziecko to do książek i paciorek na dobranoc, a
nie zajmować się nie wiadomo czym... nie ma to zabrzmieć dewotycznie, ale
chodzi o to że na wsystko w życiu przychodzi właściwy czas na seks,
spuszczania, orale, pigułki też, tylko trzeba do tego dorosnąć, a tu
nastoletnich pełno, z pytaniami z którymi powinni iść do lekarza albo książki
wertowć no i ta ortografia jeszcze:/ a co do popaprańców-to wpadnie taki na
jakikolwiek post, porzuca mięsem, zwyzywa kobiety i tyle i święto.
Heh wiem że to tylko marzenia żeby tak nie było...ALE CZY NIE MAM RACJI???
Obserwuj wątek
    • Gość: ASIA Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:58
      jestem za ...dobrze piszesz
      • Gość: Rocco To co wy tutaj robicie?........................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:05
        wy tez mozecie byc popaprane , tylko nie da sie tego samemu stwierdzic.
        • Gość: klaudia Re: To co wy tutaj robicie?...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:15
          sori, ale ja nie wypisuje na forum rzeczy takich jak np:
          "Gość: marcin 05.07.2004 10:54
          kurwa z ciebie nikt wiecej,dawaj dupy lepiej i rob lody szmato."

i mam wystarczająco dużo lat żeby już nie zajmować się ortografią w szkole i
          nie pisać dobijających postów w stylu "punkt g znajduje się w macicy"
          • Gość: ASIA Re: To co wy tutaj robicie?...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:18
            kreci sie duzo gownazeri i co na to poradzic ,a rocco pisze takie glupoty bo
            polowy z tych problemow nie rozumie.wole miec takie problemy jakie tu sie
            porusza niz kompleks na punkcia malutkiego peniska
    • mysza5 Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM 06.07.04, 13:56
      Zgadzam sie w 100%, nie raz ludzie naprawde maja problem, moga sie anonimowo
      czegos dowiedziec, ale wlos sie jezy jak sie czyta te wszystkie posty.Powinno
      byc takie forum dla normalnych i takie dla tych "inteligentnych inaczej", gdzie
      mogliby obrzucac sie miesem i takie tam. No nie? Pozdrawiam
    • Gość: tex Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:57
      Masz rację "klaudio"!! Tych debili też jest trochę. Ale o Rocco nie piszcie tak
      otwarcie bo On musi mieć silne "plecy". Ja, jak w jednym poście zamieściłem
      słowo: "jebnij" / w zastpstwie słowa: "zażyj"/ to mi go zaraz wycięli, a
      takiemu to wolno sypać wulgaryzmami i nic! Czasem wkurwiają mnie ci różni
      administratorzy, kierownicy-czy jak sie tam zwią! A co do małolatów, to
      pamiętasz "klaudio" Ty teś kiedyś byłaś młodsza - moiże w ich wieku - i też
      już wówczas nurtowały Twą ciekawość różne problemy, ale wówczas nie miałaś
      okazji by je zgłębić. A może to braki wychowania seksualnego w szkołach?
      • Gość: klaudia Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:15
        raczej owczy pęd do wiedzy. Jak ja w ich wieku potrzebowałam odpowiedzi an
        nurtujące mnie-jak mówisz-pytania to brałam do ręki kompetentną książkę albo
        surfowałam po kompetentnych portalach medycznych.

ja nie mam nic przeciwko a niech sobie pytają, sama z chęcia odpowiem
        zdesperowanej czternastolatce, byle to było MĄDRE i SENSOWNE pytanie i jakoś
        poważnie zadane.
    • Gość: Ania Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM IP: 195.150.115.* 06.07.04, 17:49
      Cały problem w tym, że Cosmopolitan czytają tylko popaprane małolaty.
      • Gość: Rocco Wlasnie, Ania ma racje............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:40
        A ty Klaudia to chyba jakas super wspaniala jestes , bo tak jakos
        niesympatycznie do ciebie zalatuje...........
        • Gość: klaudia Re: Wlasnie, Ania ma racje....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:48
          czemu sie czepiasz? nie usłyszałes ode mnie żadnego złego słowa...ale jak
          chcesz zaraz mozesz usłyszeć:D niesymaptycznie to zalatuje do ciebie na
          wszystkich mozliwyc wątkach, ale czego można sie spodziewać od złamasa, który
          przesiaduje na damskim forum, tak, wiem, wiem penisa nie da sie odciąć cóż
          minąłeś się z prawdziwą naturą. Widocznie powinnam zaliczyć cię do gówniarstwa
          albo pogrzanych facetów na forun a może do jednego i drugiego na raz. Synku jak
          Ci sie nie podoba to wypierdalajz mojego wątku!!! Teraz ode mnie sympatycznie
          zalatuje? :>
          • Gość: Rocco czyli mialem racje,szmato..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:51
            :))))))))))))))))))))
            • Gość: klaudia PROWOKACJA PSYCHOLOGICZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:09
              za pomocą niezwykle prostej i dziecinnej prowokacji psychologicznej-
              przedstawiam państwu jakich osobników nie nalezy wpuszczać na forum a musiałam
              poczekać tylko jakieś 12h:))))))
              Zainteresowanych bjnym życiem pana Rocco odsyłam do wyszukiwarki forum->
              klikamy na autora wpisujemy Rocco i az 109 komentarzy ahhh jest na co popatrzeć
              buziaki Rocco przydałeś mi się do mojej pracy magisterskiej o publicznych
              zachowaniach aspołecznych, serio wielkie dzięki:*
              • Gość: Rocco bedzie kolejny magister od gowna hehe.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:17
                nie pozdrawiam s.....................
              • Gość: Rocco i co ty wiesz o psychologi........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:21
                Wdajesz sie w zwykla i nie ladna wymiane , i to nazywasz prowokacja
                psychologiczna , nie rozsmieszaj mnie , pani magister od niczego , do lania
                wody , po leserskim kierunku.
                • Gość: klaudia Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:43
                  a kim ty jestes zeby mnie pouczac? gdyby nie moja praca-nie spedziłabym an tym
                  forum ani chwili...a prowokacja jest taka ze nie potrafiłeś sie opanowac w
                  sytuacji stresowej zeby nie ublizyc kobiecie0z punktu widzenia psychologii
                  jestes chorym człowiekiem, z punktu widzenia kobiety jesteś zwykłym śmieciem o
                  przepraszam złamasem (tym razem to juz nie prowokacja tylko personalna
                  opinia:D) jak masz zamiar teraz nazawc mnie jeszcze raz szmatą-to już sie
                  powtórzysz, a co do leserskiego kierunku to inni duzo by dali żeby skończyć
                  takie studia:]
                  • Gość: ala Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.07.04, 10:21
                    Musze przyznac droga Klaudio ze z poczatku Twoj post mnie zainteresowal i nawet
                    podpisalam sie pod Twoja opinia, ale po Twojej dziecinnej i wyzywajacej
                    wymianie zdan z mr Rocco stwierdzam ze moze i nie jestes 14-latka, ale Twoje
                    wypowiedzi sa na podobnym poziomie. Pewnie to wynik pana Rocco, ktory
                    faktycznie potrafi wyprowadzic z rownowagi, nie mniej w swietle kilku Twoich
                    ostatnich postow Twoj poczatkowy watek traci sens, bo sa to tylko puste slowa.
                    • Gość: klaudia Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:37
                      nie mnie pan Rocco nie jest w stanie wyprowadzić z równowagi. I to nawet
                      wymiana zdań nie była:)potzrebuje materiałów do mojej pracy-więc trzeba był
                      kogoś sprowokować- i to raczej nie ja dałam sie sprowokować tylko Rocco. Jak
                      powiedziałam od dawna obserwuje forum i zachowania społeczne panujące na nim.
                      Jeśli kogokolwiek uraziłam moim nieco wulgarnym postem do Rocco to proszę o
                      wybaczenie. Bardziej doświadczeni ludzie wiedzą, że jest to jedna z metod
                      psychologii odzwierciedlenia i biedny Rocco dał się ponieść. Czy naprawde
                      sądzisz że jako dorosła kobieta już niedługo magister wdawałabym sie w puste
                      gierki słowne???
                      • Gość: ala Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.07.04, 12:31
                        No jakby nie bylo, wlasnie tak zrobilas. Wiesz...strasznie epatujesz ta swoja
                        praca magisterska, wiekiem i znajomoscia metod psychologicznych :) Fakt pisania
                        pracy magisterskiej oraz wiek nie mowia az tak wiele o inteligencji a tym
                        bardziej o temperamencie, poza Toba tysiace osob, czesto wrecz glupich, pisze
                        prace, i naprawde, nie ma sie czym tak szczycic. A co do Rocca, to wyzywanie go
                        od zlamasow i wchodzenie z nim w dialog (mozesz sobie nazywac to prowokacja :)
                        nie swiadczy o zachowaniu rownowagi. Tym bardziej ze to wlasnie Ty wygladasz na
                        sprowokowana nie on, bo Rocco, o ile pamietam, jeden z Twoich wulgarnych postow
                        skomentowal jedynie usmiechem. Ale coz..nie chce Cie osadzac, moze po prostu
                        bardzo przejmujesz sie ta swoja praca :D Anyway...zycze powodzenia.
                        • Gość: klaudia Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 12:39
                          jakbyś czytała uważniej Rocco w tym poście, który rzekomo skomentował
                          uśmiechem, raczył nazwać mnie szmatą:)Cóż nie celebruje swojej pracy-chciałam
                          wytłumaczyć ci tylko mojej pobudki, ale tu sie chyba nie opłaca nikomu niczego
                          tłumaczyć. Wiesz Alu czasami trzeba być wulgarnym, zdawac sie tracic równowage
                          żeby dotrzec do ludzi i wyciagnąć to co głęboko w nich siedzi, anyway to ja
                          dziekuje stanowicie świetny materiał naukowy, naprawde:)

A co do złamasów, to nad psychologa jestem też kobietą-i facret który
                          przesiaduje na damskim forum i patrzy tylko kogo tu zwyzywać (poczytaj jego
                          inne wątki) jest dla mnie niczym innym jak tylko DAMSKIM BOKSEREM
                          • Gość: ala Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.07.04, 14:12
                            Co do tej pracy to chodzilo mi o to ze raczylas pochwalic sie tym z 5 razy,
                            normalnym ludziom raz wystarczy, ale boze, jakim ludziom, przeciez jestesmy
                            Twoim materialem, hehe, 100 zl sie nalezy
                            • Gość: ala Re: i co ty wiesz o psychologi................... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.07.04, 14:16
                              Aha, jeszcze co do Rocca, gdybys rzeczywiscie byla madrzejsza od niego (bo co
                              do wychowania to nie mam zastrzezen, raczej go w tym przewyzszasz - chocby
                              kultura wypowiedzi) to bys nie znizala sie do jego poziomu, a tak robisz
                              atakujac go jego wlasna bronia, mianowicie rzucaniem miesem, i nie wdawalabys
                              sie w takie glupie dialogi.
                          • Gość: Rocco Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:16
                            Odrazu wiedzialem , ze masz sie za lepsza od innych , ty wielka pani magister
                            od niczego . Tym czyms wlasnie od ciebie powialo, od twojej 1 wypowiedzi , i to
                            cie tak sprowokowalo by mnie zaraz tu wyzywac od zlamasow , i nie pisz mi o
                            jakiejs tam pracy naukowej , bo jestes tylko zadufana w sobie kobieta , i tutaj
                            jedna tez na to ci zwraca uwage. To tyle , juz wiecej nie mam ci nic do
                            przekazania , skonczylem z toba...............reszte dopisz sobie
                            sama............
                            • Gość: bokser wagi ciężki Re: Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:49
                              BUHAHA ŻAŁOSNY DAMSKI BOKSER. DOBRZE KOBIETKI POKAŻCEI MU BUHAHAHA
                            • Gość: klaudia Re: Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:54
                              żal mi cie biedny mały człowieczku, jeśli juz sie czepiasz mojego wykształcenia
                              to mogę ci polecić parę dobrych adresów:) ci ludzie na pewno ci pomoga na twoją
                              samotności w sieci, problemy z płciowości, i twoją megalomanią: biedactwo
                              skończyło ze mną no jestem zaszczycona, w tym też ci moge pomóc-wystarczy słowo-
                              jest mnóstwo takich poradni, nie wstydz sie na pewno ci pomogą:>
                              • Gość: Ania Re: Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 18:03
                                Klaudio... jak widać po poziomie który sobą reprezentujesz nawet tytuł magistra
                                nie świadczy o tym, że osoba która go posiada ma chociaż troszkę oleju w
                                głowie.
                                • Gość: Aniu Re: Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 18:22
                                  Jak widać po poziomie który sobą reprezentujesz musiałabyś mieć dopiero
                                  doktorat żeby mnie pouczać:]
                                  • Gość: ala Re: Odrazu wiedzialem,ze masz sie za lepsza ..... IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 07.07.04, 18:50
                                    Aniu, tylko nie odpisuj juz bo wowczas zasluzysz na miano "sprowokowanej za
                                    pomoca dziecinnie prostej metody psychologicznej".. :D
                                    • Gość: Ania Alu...pozdrawiam i życzę miłego wieczoru n/t IP: 195.150.115.* 07.07.04, 22:03
                                      • x_kuba Re: Alu...pozdrawiam i życzę miłego wieczoru n/t 07.07.04, 23:01
                                        Ania..wygrałaś tę rundę i cała walkę...Klaudia albo poniosły Cię nerwy albo
                                        jeszcze zbyt mało dojrzała emocjonalnie jesteś..Post mnie zainteresował
                                        tematem, ale przepychanki już mniej..A swoją drogą widziałem już w postach
                                        kwiatki typu "z kąt jestes" albo "musk" (trzeba przemyśleć co autor miał na
                                        myśli heh)..Klaudia napisz wartościową pracę, przestań się obnosić z tym, że
                                        jesteś mgr in spe i...i pozdrawiam i tyle ( i bomba, kto nie słuchał he...)
    • Gość: adam Re: SUROWY ZAKAZ WSTĘPU MAŁOLATOM I POPAPRAŃCOM IP: *.suchocin.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 08:33
      Ale nie musisz sie tak unosic!!!kazdy ma prawo tutaj wejsc i napisac co
      mus "slina" na język przyniesie!!owsze, moze to nie jest miejsce, ale gdzies te
      pytania o owe "spuszczanie" musza paść. Ciekawe czy ty zawsze pytałas o to
      lekarzy i mamusię???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka