Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agata Wróbel jak Pudzianowski?

22.05.07, 08:33
    Sport to zdrowie.

Frant
    Obserwuj wątek
      • Gość: yamabushi Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.marketing-house.pl 22.05.07, 08:56
        • Gość: marcy Wow, Mariusz, dzięki za fachową wypowiedź. IP: 62.233.204.* 22.05.07, 09:04
          "Nie wystarczy tylko dźwigać, ale trzeba umieć też biegać z ciężarami o różnych
          kształtach i wykonywać różne rzeczy."

Nieee, różne rzeczy też? Kurczę, to nieźle...
          • Gość: gg Re: Wow, Mariusz, dzięki za fachową wypowiedź. IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 12:32
            i co praca w angli za ciężka ?
            • login.gazeta1 Pozdrowienia, Agata. To super pomysł, uważam! 22.05.07, 18:10
              .
      • yamabushi walcz-walcz-walcz 22.05.07, 09:04
        ...smrod szatni...bida z nedza i przetarty dresik...codziennie to samo zelastwo...tu boli, tu boli a tu juz
        niezle napie.....jedz to nie jedz tego...

nie wiem czy to jest sport - ale jak ktos walczyl i zwyciezal to sie tak latwo ze sportem nie rozstanie

wszystko jedno czy to bedzie boks czy strong czy zapasy... WALCZ!!!
      • Gość: Jaknigdy Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:15
        Hej. z moich znajomych którzy coś robili każdy ma jakieś problemy. ale kto ich
        nie ma, ja jestem za tym aby Agata dalej zajmowała się sportem. Może już nie
        wyczynowym. Nie chce mi się wierzyć, że w Polsce nie ma nikt siłowni, w której
        taka Pani instruktor prowadziłaby zajęcia i dawałaby radę utrzymać się na
        jakimś ludzkim poziomie. Mieć w swoim salonie odnowy olimpijską medalistkę to
        chyba dobra reklama . Może się mylę.
      • Gość: emigrant Jeszcze w sprawie poprzedniego artykułu... IP: *.colc.cable.ntl.com 22.05.07, 09:22
        infantylny i niedorzeczny. Tak mogę go skomentować, jest jak ostatnie książki o
        Harrym Potterze, gdzie na kazdej stronie "serce skakało Harremu do gardła" tak
        w tym "produkcie" Agatka (sic! Dwudziestopiecioletnia kobieta!) co chwila
        podciera "nosek", do znudzenia. Dobrze ze autor nie podcieral... pupci! Zgroza!
        Z tego artykulu absolutnie nie wynikalo ze pracuje w RADIU czy klubie fitness
        (o tym to akurat ta Pani marzyła) tak jak nie bylo informacji najwazniejszej:
        czy to ze pracuje w "polskim" Peterborough wynika z tego że po prostu... nie
        zna angielskiego? Tak samo te bzdury o stawkach na godzine... W Londynie jest
        lepiej z placami, fakt ale też i "lepiej" sie płaci za locum.
        Pomijam juz marzenia zawodowe sportsmenki: praca w ochronie... no cóż do tego
        trzeba znać angla absolutely perfect (włącznie ze slangiem) po to aby wiedzieć
        czy klient juz Ciebie obraża czy jeszcze nie i umiec mu to słownie przekazac w
        zrozumiałym dla niego narzeczu! To nie Polska, panno Wrobel, ze możesz
        przywalic komus a wszyscy będą Ci klaskac: "Brawo, brawo, Agatka przywalila
        jednemu gosciowi!" Pobudka, moja Panno!!
        Albo ten instruktor od sztangi? Jakiez to masz wykształcenie w kierunku aby
        kogos trenowac (trenerka jakaś? Na jakimś głupim AWF-e, co?) i NIE ZROBIC MU
        KRZYWDY? Nie mówiąc już znowu o tym głupim angielskim (no, czepiam się jak rzep
        psiego ogona). Laury olimpijskie sa wynikiem TWOJEGO treningu pod opieką
        FACHOWCÓW, tak wiec to ONI maja do tego kwalifikacje a Ty, droga, "Kruszynko",
        niestety NIE! Doucz sie, skończ szkołę i przestan jęczeć! Weź się w garść,
        głupia Babo i może te zawody Strongwoman byłyby jakimś wyjściem? Tylko jak Ty
        palisz, to jak chcesz biegać i mieć kondycję? Ach, jesteś kobieto jak ten cały
        polski sport! Żanada.
        • Gość: gro Re: Jeszcze w sprawie poprzedniego artykułu... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.05.07, 10:13
          juz ci ulzylo?
        • Gość: :O) emigrant... IP: 81.144.219.* 22.05.07, 10:35
          Absolutnie sie zgadzam. Najpelpiej jest obwiniac caly swiat na okolo.
          A ja zadaje pytanie, w zwiazku z twoja kariera sportowa: rzucilas palenie,
          dziewczyno?
          ... a jezeli chcesz cos zdzialac za granica to sie najpierw naucz jezyka,
          inaczej skonczysz jak sprzataczka. I kogo to obwiniac?
        • Gość: pac Re: Jeszcze w sprawie poprzedniego artykułu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:56
          jestes zagubiony w GB,lepiej wracaj do dziecinstwa. Pani od ciezarow jest
          KIMS, a angielskiego moze nauczyc sie tez niewolnik.
      • suhar3 StrongWróbel 22.05.07, 09:27
        Szkoda, że nie wróci do ciężarów. Tam miałaby większe szanse na sukcesy.
      • Gość: brunet1910 tak trzymaj!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 22.05.07, 09:57
        bedzie niezla para pudzian i wrobel :D
        • Gość: Firek Re: tak trzymaj!!! IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.07, 10:43
          A jak zaczną się rozmnażać,to będziemy mieli sportoeców na najwyższym światowym
          poziomie.
      • Gość: ToM Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.crowley.pl 22.05.07, 10:21
        sport to mord.
        wiem, bo sam uprawialem.
        • Gość: pac Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:02
          zgadzam sie z Toba.
      • hiki6 ale musi pierdziec jak dzwiga! 22.05.07, 11:23
        bylem kiedys na takich zawodach w podnoszeniu ciezarow.
        masakra kolesie pierdzili podczas dzwigania jak po grochowce!
      • Gość: xyz Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: 62.244.134.* 22.05.07, 11:40
        Brawo Pani Agato!!
        Czekałem na Pani powrót. Mam nadzieję już nieługo zobaczyc Panią na zawodach.
        A tym co drwili i potępiali naszą sztangistkę wielka figa z makiem i amonikamiem
        na popitkę!!
        • Gość: :O) xyz IP: 81.144.219.* 22.05.07, 12:33
          Brzmisz czlowieku jak jakis totalny zbok. Na pewno masz szafe pelna zdjec
          kobiet z obrosnietymi plecami i klatkami piersiowymi :O)
      • Gość: s3kman Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: 83.136.224.* 22.05.07, 11:52
        Nie polityka, bzdurna ankieta ;/
      • Gość: TIGRETIGRE Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.bp-pragapd.waw.pl 22.05.07, 12:02
        BRAWO PANI AGATO
      • monster1972 Pudzian wie, co mowi... cieżary to nie strongman 22.05.07, 14:45
        nie wyobrazam sobie tych najsilniejszych cieżarowców w takim tempie jak Pudzian
        wnoszących na schody kolejne klocki, albo ganiających w spacerze buszmena...

albo 5-6 kulek... całkiem inna technika, inne miesnie pracują...

;)

no ale przeciez wielu czolowych strongmanów wywodzi się z podnoszenia... to
        tylko kwestia trenigu i opanowania odpowiednich technika

powodzenia Agata!
        • Gość: Schuja Re:Wyobrazcie sobie Agate W. w przysiadzie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 16:41
          do wyciskania, odechciewa mi sie dziewuchy na nastepne miesiace. To jest
          ludzki potworek , i to z wlasnej , nieprzymuszonej woli.Jak mozna taka
          pokracznosz wiazac ze slowem SPORT? Wstretne. Fuj.
          • Gość: gosc z caraibean Re:Wyobrazcie sobie Agate W. w przysiadzie, IP: *.socal.res.rr.com 22.05.07, 17:36
            ciezary i boks swietnie rozwijaja zwoje mozgowe i to po obu stronach
            • Gość: Schuja Re:Wyobrazcie sobie Agate W. w przysiadzie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:41
              To cwicz dalej chlopie, moze ci sie cos zwinie , no przynajmniej jeden zwoj na
              kazdej stronie.
              • Gość: jozwa predyspozycje IP: *.swipnet.se 22.05.07, 19:46
                Gość portalu: Schuja napisał(a):
                > To cwicz dalej chlopie, moze ci sie cos zwinie , no przynajmniej jeden zwoj na
                > kazdej stronie.

To jest tak, ze kazdy ma jakies predyspozycje. Jeden jest nadaje sie do sportow silowych, inny jest ponadprzecietnie szybki. Np. ty nie masz predyspozycji do uzywania mozgu, ale pewnie sa rzeczy, ktore ida ci lepiej niz myslenie.
          • Gość: :) ona nie bedzie nigdy baletnicą IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 22.05.07, 17:42
            wiec moze tylko i wylacznie wykorzystac swe warunki

Małgorzata Dydek ma 212 cm i gra w kosza

Agata jest silna, wiec podnosi cieżary

Małyszem to ona nie bedzie:) Małysz podobno waży 56 kg i narzeka, ze ma
            nadwagę:)

używaj czasem mózgu, koles, ja wiem, ciebie to boli, ale sprobuj

a kto wie, moze sie uda:)

• Gość: Schuja Re: ona nie bedzie nigdy baletnicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:48
              Tobie tez przepisuje terapie powyzsza kolegi z caraibaen, ciezary i boks ,
              tylko , zeby wyrobic sobie po jednym zwoju w kazdej poldupce ( NO BO JAK
              INACZEJ NAZWAC TWOJE POLKULE , KTORE NOSISZ NA SWYM KARKU ) , musisz bardziej
              zintesyfikowac twoj trening.
      • Gość: SKIN Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:53
        moja kochana Agatka wraca! o jak się cieszę! Moja IDOLKA...
      • Gość: gia atomic power Re: Agata Wróbel jak Pudzianowski? IP: *.zr.univ.gda.pl 14.05.08, 13:20
        koksu a na zawodach w podnoszeniu ciezarow zlapany byl by za
        doping jest leszczem reklamuje si i tyle nie podnosi tyle co agata
        a ten koles pierdzi bo pierdziaa jego matka jak go rodzila

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka