Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tim Duncan - Utah Jazz 2-0

23.05.07, 07:33
    A Jazz za to pokonuje Bluesa :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: blazers Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:15
        Wszyscy tylko nie Jazz , a Portland wybierają z jedynką w Drafcie......będzie
        dobrze wracają w przyszłym roku do play-offu.
      • Gość: Pogromca Tim Duncan IP: *.chello.pl 23.05.07, 08:16
        Mistrzem NBA

...............................
        Monitoring GPS
      • juriusz_huszkedres Jazz bez formy 23.05.07, 08:35
        Utah chyba nie ma już sił. Awans do finału Zachodu był szczytem ich możliwości.
        Boozer daje radę, Williams w pierwszym meczu też nieźle zagrał, ale Okur z
        Kirilenką kompletnie bez formy. Obawiam się, że może się to zakończyć sweepem
        dla Spurs...

Ciekawe, co Cavs pokażą w Cleveland, bo to, że uwalą drugi mecz w Detroit, jest
        raczej pewne. U siebie mogą zagrać lepiej.
      • miela Strzałów? 23.05.07, 08:37
        Tim Duncan zablokował 5 strzałów? Strzałów?
        • Gość: Insider Lekcja koszykowki... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 23.05.07, 09:45
          Znowu swietny mecz w wykonaniu SAntonio.Robili co chcieli na offense.
          Wow! Ale pila chodzi.Masakra!!
          Kolejna lekcja bajecznej gry druzynowej.Plus egzekucja.
          Parker i Ginobili szaleja.
          Geniusz robi swoje...
          Lawka jak zwykle mocna(nie tylko atak...).
          Pop to mistrz taktyki.Ustawil ich znowu znakomicie.
          Jak kameleony-chcesz grac szybko?Prosze bardzo...Wolniej?-jeszcze lepiej...
          I tak nas nie zlapiesz...
          Jak juz Duncan tanczy na lawce w 1.pol.tzn.ze wszystko pod kontrola...
          Cool.
          Okur i Andij-marniutko.Fisher nie istnieje.
          Ale u siebie Jazz piekielnie mocne.
          Ich lawka powinna byc lepsza.
          Trzeba uwazac.Jak Spurs ukradna jeden mecz w Utah(po to tam jada...)-to po
          zawodach.
          Szkoda,ze tego nie zobacze(dlugi weekend w USA)...
          • Gość: bulls_fan Do Insider'a IP: 195.187.32.* 23.05.07, 12:08
            Co znaczy "Robili co chcieli na offense", to miało być po polsku? My tu
            naprawdę wszyscy znamy angielski i znamy angielski język koszykówki.
            Pokazywanie, że sie zna różne amerykańskie określenia dotyczące gry nie robi tu
            na nikim wrażenia. Bo my to znamy.

Insider, radzę Ci wyluzuj z tego typu tekstami, bo ten Twój łamany polsko-
            angielski brzmi trochę śmiesznie.

PS.

Żeby było jasne, sam przez długi czas mieszkałem w Stanach, ale takiej maniery
            nuworysza nigdy nie złapałem.
      • Gość: jessiejaxon Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:36
        Co to znaczy "Biorę sobie zwycięstwo w ciemno?" Czy to dobre tłumaczenie słów Duncna?
      • suhar3 Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 23.05.07, 11:17
        Zapewne finał Spurs-Pistons. Ale przy takiej formie Tima sądzę, że to jednak
        ostrygi zwyciężą:)
      • Gość: trenerski guru Spurs - Jazz 2 - 0, a nie Duncan - Jazz 2 - 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:09
        Spurs łatwo znowu i 2-0 jest. Niestety nie ma o czym tu mówić. Ale samym
        Duncanem się nie wygrywa, bo to nie Jordan jest. Spurs to od lat bardzo mocny
        zespół, Duncan najważniejszym graczem, ale sam meczów nie wygrywa. I dlatego
        tytuł Duncan - Jazz 2-0 należy uznać za całkowity idiotyzm, kolejny zresztą,
        nie pierwszy i nie ostatni zapewne w Gazeta.pl.
        • airborell Re: Spurs - Jazz 2 - 0, a nie Duncan - Jazz 2 - 0 23.05.07, 17:20
          Bo Jordan dużo się nawygrywał bez Pippena, Granta/Rodmana i całej reszty.
      • Gość: 160 cm Zwierzęca nienawiść gazety do SAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:32
        Mam nadzieję ,że już niedługo redakcja gazety odszczeka oszczerstwa jakie
        ukazały się przez ostatnie lata na temat Spurs.
        • Gość: Torunianin SAS było i będzie nudne! IP: 195.187.32.* 24.05.07, 09:29
          Co ma odszczekiwać??? Felieton polega na tym, że sie wypowiada własna opinię na
          dany temat. Z tego wynika, że siłą rzeczy jest subiektywny. Co prawda nie za
          bardzo przepadam za "Fruwając pod koszem", bo jest pisany pod publiczkę i nie
          jest zbyt merotoryczny, ale autorzy mają do tego prawo.

A SAS było, jest i będzie nudne, do czego oni sami nawet się przyznają. To czy
          wygryją z JAZZ 4:0 czy nie, nie zmieni faktu, że grają nudna koszykówkę, którą
          się ciężko ogląda. Może są amatorzy tego stylu gry, ale ja preferuje czerpanie
          radości z gry i emocje spodowane skuteczną i efektowną grą, a nie młócką z
          rzutami o tablice.
          • Gość: wystawa drzewek Re: SAS było i będzie nudne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:44
            Nie oglądaj i masz problem z głowy.
        • Gość: fulhamish czasem warto byc wiernym kibicem IP: 89.240.58.* 24.05.07, 20:53
          zgadzam sie w 100procentach.ale wydaje mi sie ze kazdy ma prawo jednych lubic
          drugich nie.ja jestem kibicem spurs dawna i bardzo sie ciesze pomimo
          niezadowolenia krytkow ze znowu wygrywaja.oczywiscie wazne jest zeby grac i
          efektownie i efektywnie.najwazniejsze jest dopingowac swoj zespol na dobre i na
          zle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka