tetlian 23.05.07, 07:33 A Jazz za to pokonuje Bluesa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blazers Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:15 Wszyscy tylko nie Jazz , a Portland wybierają z jedynką w Drafcie......będzie dobrze wracają w przyszłym roku do play-offu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca Tim Duncan IP: *.chello.pl 23.05.07, 08:16 Mistrzem NBA ............................... Monitoring GPS Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Jazz bez formy 23.05.07, 08:35 Utah chyba nie ma już sił. Awans do finału Zachodu był szczytem ich możliwości. Boozer daje radę, Williams w pierwszym meczu też nieźle zagrał, ale Okur z Kirilenką kompletnie bez formy. Obawiam się, że może się to zakończyć sweepem dla Spurs... Ciekawe, co Cavs pokażą w Cleveland, bo to, że uwalą drugi mecz w Detroit, jest raczej pewne. U siebie mogą zagrać lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider Lekcja koszykowki... IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 23.05.07, 09:45 Znowu swietny mecz w wykonaniu SAntonio.Robili co chcieli na offense. Wow! Ale pila chodzi.Masakra!! Kolejna lekcja bajecznej gry druzynowej.Plus egzekucja. Parker i Ginobili szaleja. Geniusz robi swoje... Lawka jak zwykle mocna(nie tylko atak...). Pop to mistrz taktyki.Ustawil ich znowu znakomicie. Jak kameleony-chcesz grac szybko?Prosze bardzo...Wolniej?-jeszcze lepiej... I tak nas nie zlapiesz... Jak juz Duncan tanczy na lawce w 1.pol.tzn.ze wszystko pod kontrola... Cool. Okur i Andij-marniutko.Fisher nie istnieje. Ale u siebie Jazz piekielnie mocne. Ich lawka powinna byc lepsza. Trzeba uwazac.Jak Spurs ukradna jeden mecz w Utah(po to tam jada...)-to po zawodach. Szkoda,ze tego nie zobacze(dlugi weekend w USA)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulls_fan Do Insider'a IP: 195.187.32.* 23.05.07, 12:08 Co znaczy "Robili co chcieli na offense", to miało być po polsku? My tu naprawdę wszyscy znamy angielski i znamy angielski język koszykówki. Pokazywanie, że sie zna różne amerykańskie określenia dotyczące gry nie robi tu na nikim wrażenia. Bo my to znamy. Insider, radzę Ci wyluzuj z tego typu tekstami, bo ten Twój łamany polsko- angielski brzmi trochę śmiesznie. PS. Żeby było jasne, sam przez długi czas mieszkałem w Stanach, ale takiej maniery nuworysza nigdy nie złapałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessiejaxon Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:36 Co to znaczy "Biorę sobie zwycięstwo w ciemno?" Czy to dobre tłumaczenie słów Duncna? Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Tim Duncan - Utah Jazz 2-0 23.05.07, 11:17 Zapewne finał Spurs-Pistons. Ale przy takiej formie Tima sądzę, że to jednak ostrygi zwyciężą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerski guru Spurs - Jazz 2 - 0, a nie Duncan - Jazz 2 - 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:09 Spurs łatwo znowu i 2-0 jest. Niestety nie ma o czym tu mówić. Ale samym Duncanem się nie wygrywa, bo to nie Jordan jest. Spurs to od lat bardzo mocny zespół, Duncan najważniejszym graczem, ale sam meczów nie wygrywa. I dlatego tytuł Duncan - Jazz 2-0 należy uznać za całkowity idiotyzm, kolejny zresztą, nie pierwszy i nie ostatni zapewne w Gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Spurs - Jazz 2 - 0, a nie Duncan - Jazz 2 - 0 23.05.07, 17:20 Bo Jordan dużo się nawygrywał bez Pippena, Granta/Rodmana i całej reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 160 cm Zwierzęca nienawiść gazety do SAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:32 Mam nadzieję ,że już niedługo redakcja gazety odszczeka oszczerstwa jakie ukazały się przez ostatnie lata na temat Spurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianin SAS było i będzie nudne! IP: 195.187.32.* 24.05.07, 09:29 Co ma odszczekiwać??? Felieton polega na tym, że sie wypowiada własna opinię na dany temat. Z tego wynika, że siłą rzeczy jest subiektywny. Co prawda nie za bardzo przepadam za "Fruwając pod koszem", bo jest pisany pod publiczkę i nie jest zbyt merotoryczny, ale autorzy mają do tego prawo. A SAS było, jest i będzie nudne, do czego oni sami nawet się przyznają. To czy wygryją z JAZZ 4:0 czy nie, nie zmieni faktu, że grają nudna koszykówkę, którą się ciężko ogląda. Może są amatorzy tego stylu gry, ale ja preferuje czerpanie radości z gry i emocje spodowane skuteczną i efektowną grą, a nie młócką z rzutami o tablice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystawa drzewek Re: SAS było i będzie nudne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:44 Nie oglądaj i masz problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fulhamish czasem warto byc wiernym kibicem IP: 89.240.58.* 24.05.07, 20:53 zgadzam sie w 100procentach.ale wydaje mi sie ze kazdy ma prawo jednych lubic drugich nie.ja jestem kibicem spurs dawna i bardzo sie ciesze pomimo niezadowolenia krytkow ze znowu wygrywaja.oczywiscie wazne jest zeby grac i efektownie i efektywnie.najwazniejsze jest dopingowac swoj zespol na dobre i na zle. Odpowiedz Link Zgłoś