Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kibicom Atlasu współczujemy żużla

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 08:52
    Nie chodzi o wyniki zespołu ani o to że nie mają żadnych wychowanków.
    Oglądałem wczorajszy mecz z Lesznem, i wiecie co? W meczu policzyłem mijanki
    na torze. Było ich 0 (słownie:ZERO). Jedynie w 14 biegu Baliński trochę
    walczył i skończyło się to lądowaniem na bandzie. Jeśli czytasz to forum
    panie Czekański, to wsadź sobie gdzieś ten wrocławski "profesjonalny" żużel.
    Jedziesz na wszystkie kluby, a twój Atlasik ma mecze gdzie jedna gwiazdka
    (atrakcyjność) to o jedna za dużo. W Rzeszowie w jednym meczu jest więcej
    emocji niż chyba w całym sezonie w Wrocławiu. Dziwie się że ktoś wogóle
    jeszcze ma ochotę oglądać taką żenadę. Proponuje by zaoszczędzić sprzętu i
    męczarni widowni i skrócić tam biegi do jednego okrążenia bo i tak NIC się nie
    dzieje. Pozdrawiam (zwłaszcza kibiców bydgoskich i wrocławskich)
    Obserwuj wątek
      • baltazarus Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 28.05.07, 09:43
        Zgadzam się w 100%
      • zgrabna_pupcia Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 28.05.07, 10:17
        A zwróciłeś uwagę na pustki na trybunach? Najwidoczniej zdecydowana wiekszość
        Wrocławian podziela Twoją opinię.
      • Gość: Staloman Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:34
        Nie, nie zwróciłem uwagi na pustki na trybunach gdyż od dawna wiem że tam tak
        jest prawie zawsze. Natomiast moja żona która ogólnie żużlem się nie interesuje,
        przypadkiem oglądała chwilę transmisji i zapytyła mnie "czemu tam jest tak mało
        ludzi? Czy to na pewno extraliga?". Ot co.
        • Gość: Biim Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.wroclaw.mm.pl 28.05.07, 11:52
          A ja jak oglądam transmisję z Rzeszowa to zawsze mnie dziwi fakt, że tam nie ma
          wogóle trybun i mój syn, który interesuje się żużlem był zdziwiony bardzo, że w
          ekstralidze jest taki stadion na którym nie ma wogóle trybun.
          No i co ja mam mu odpowiedzieć mądralo, bo tak to wygląda w tv, że w Rzeszowie
          nie ma kibiców na meczach.
          A tak na poważnie to Ci powiem, że kibiców było tyle co zawsze, tylko że
          stłoczyli się po drugiej stronie w cieniu bo był straszny upał i w telewizji
          mogło to tak wyglądać, gdyż kamery były tylko po tej stronie gdzie było dużo
          więcej kibiców.
      • Gość: Staloman Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:45
        Tak, masz trochę racji że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - w tym
        przypadku od ustawienia kamer :-) Ale faktem jest że bardzo mało ludzi chodziło
        na play offy rok temu, a w tym roku też chyba szału nie ma. Już nie mówiąc o
        atrakcyjności meczów we Wrocku. Dziwię się tylko Polsatowi że takie mecze chcą
        transmitować, bo kto poza fanami obu drużyn będzie się tym emocjonować?
        • cancro Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 28.05.07, 16:33
          Dziwię Ci się! Skoro taka "kicha" to po co oglądałeś? Trzeba było przełączyć na
          "Modę na sukces". Pewnie nawet Twoja żona by się ucieszyła!
          Co do mijanek, to również mam niedosyt, ale pokaż mi stadiony gdzie są ich
          tysiące!Jak Polshit transmitował mecz z Rzeszowa jedynie 14 bieg mógł się
          podobać. Tymczasem "eksperci" od Solorza okrzyknęli go meczem kolejki.
          Powiedz mi jeszcze po jaką cholerę zamieszczasz takie wątki? To znaczy co, mamy
          we Wrocku przestać chodzić na żużel, bo nie podobają się kibicom z innych miast?
          Mnie tam się nasz żużel podoba. No może z wyjątkiem wczorajszego meczu, bo nasi
          wzięli (zasłużenie) w skórę, choć mecz był do wygrania.
          Korzystając z okazji chcę wyrazić zazdrość z powodu emocji w Rzeszowie, a to za
          sprawą Pedersena i Lesia.Ten drugi dla odmiany u nas przydzwonił w kolegę z
          drużyny. To dopiero rzeszowskie emocje!
          • kyos Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 29.05.07, 15:44
            oj Cancro, to że Ci się nie podoba prowokacja Stalomana nie znaczy że możesz
            wypuszczać takie banialuki

> Korzystając z okazji chcę wyrazić zazdrość z powodu emocji w Rzeszowie, a to
            > za sprawą Pedersena i Lesia.Ten drugi dla odmiany u nas przydzwonił w kolegę z
            > drużyny.

to Leś został staranowany przez Szostka --nie na odwrót
            • cancro Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 30.05.07, 08:41
              Słusznie! Niestety emocje robią swoje :-(
              • kyos Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 30.05.07, 11:42
                :)
                i Cancro ma swój gniew :)
      • Gość: Staloman Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 28.05.07, 19:07
        Widzę że nie bardzo umiesz czytać między wierszami. Po pierwsze forum jest po
        to by dzielić się wrażeniami, opiniami itd. Jak Ci się nie podoba że
        ktoś "ośmiela" się napisać coś nie-super o Wrocławiu to Twój problem.
        Zachowujesz się jak p.Czekański który wszędzie widzi zło tylko nie u siebie. A
        oglądam mecze bo właśnie oczekuję emocji, czy przed meczem jest napisane: mecz
        będzie bardzo nudny, przełącz na inny kanał. Na innych stadionach jest mniej
        lub więcej walki, ale ta walka jest. A Wrocław? Ilość kibiców o niczym nie
        świadczy? Mnie to wisi, że problem jest tu czy tam, ważne że jest bo źle wpływa
        to na całość dyscypliny i to piętnuję. Wynik ponad wszystko, ot taka zasada u
        niektórych rządzi. Coś pachnie mi u Ciebie frustracją że taki Rzeszówek ma
        kilka punktów więcej w tabeli a wielki mistrz dostaje u siebie z Lesznem a
        zawodnicy ani razu nie potrafią wyprzedzić rywala, co gdzie indziej jest
        normalne. Pozdrawiam i życzę dużo sportowych emocji
        • Gość: Biim Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.as.kn.pl 29.05.07, 09:19
          Staloman cos sie tak czepił tej ilości kibiców? Powiem Ci tak, jesli w
          Rzeszowie byłby stadion na 35 tys ludzi to, tez wygladałoby ze jest mało ludzi
          na trybunach. Macie z jednej strony ławki, wiec masz troche widocznie inny
          punkt odniesienia. A co do jakosci dyscypliny to przypomnij sobie ubiegłoroczny
          mecz Rzeszów - Tarnów...nasuwa sie stwierdzenie zapomniał wół, jak cielęciem
          był.
          W zeszłym roku wszystkich zlaliśmy, to wymyslili nowy regulamin zeby było niby
          bardziej sprawiedliwie. Ciekawe co sie bedzie działo jak teraz z szóstego
          miejsca zdobedziemy mistrza HIHIHI!!! Przeciez te wszystkie mecze sa teraz tak
          naprawde o pietruszke, wystarczy wejsc do szóstki i dopiero w play off zacznie
          sie prawdziwe ściganie. Tak wiec pragne Cie uspokoić, że we Wrocławiu nikt nie
          rozpacza po przegranej bitwie, bo liczy sie wygrana wojna i zapewniam Cie gdyby
          było inaczej to w tym meczu byłoby zastepstwo zawodnika za Crumpa i mecz byśmy
          wygrali. Przegraliśmy i przynajmniej mamy czas na wyciągnięcie wniosków...znowu
          regulamin sprzyja nam )))))))))
        • cancro Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 29.05.07, 12:54
          Gość portalu: Staloman napisał(a):

> Widzę że nie bardzo umiesz czytać między wierszami. Po pierwsze forum jest po
          > to by dzielić się wrażeniami, opiniami itd. Jak Ci się nie podoba że
          > ktoś "ośmiela" się napisać coś nie-super o Wrocławiu to Twój problem.

Ano problem! Bo wygląda mi to a zasadę "huzia na Józia". Nawet panom Fedkowi i
          Wójcikowi nie udało się ukryć antypatii do wrocławskiej drużyny. I komentuj
          człowieku co chcesz, byle miało to jakiś sens. Bo co w tkim razie za cel ma
          taki wątek? Postulujesz np. wykluczenie Atlasu z e-ligi, bo jego mecze są
          nieefektowne? Wrażenia artystyczne ocenia się na jeździe figurowej na lodzie!
          To jest żużel, jeśliś nie zauważył! Komentuj więc wyniki, umiejętności
          zawodników, które sa właśnie takie, że nie było mijanek. Czyżbyś oczekiwał, że
          Klindt pokona na dystansie Adamsa, albo Hampela? A moze Hwampel miał pokonać
          Andersena? To tak jakbyś oczekiwał, że Gołota znokautuje Tysona! Mówiąc o
          niedzielnym meczu myślę, że obie drużyny mają silnie zróżnicowane pierwszą i
          drugą linię, stąd taki a nie inny przebieg meczu.
          No i wreszcie wałkowany na tym forum problem frekwencji. Rzeczywiście z poziomu
          Rzeszowa, który ma stadion z trybnami na jednej prostej może to tak wyglądać.
          Byłem jednak na meczu i wiem, ze tylko jeden z sektorów - przy wejsćiu w drugi
          łuk, gdzie widoczność jest najsłabsza, był słabo zapełniony. Kto oglądał
          transmisję ten wie, że to właśnie on był pokazywany najczęsciej. Może chodzi o
          urobienie opinii, że we Wrocku nie ma co organizować dużych imprez, bo ludzie
          nie chodzą :-(? Wejdź na stronę WTS i poczytaj o stadionie, a potem powiedz,
          czy na meczu było ludzi dużo czy mało. Dodam jeszcze, że dziwi mnie pogląd
          według którego stadion mus być zapełniony do odtatniego miejsca.

> Zachowujesz się jak p.Czekański który wszędzie widzi zło tylko nie u siebie.
          Nie masz racji! Pan czekański est skłocony z całym zarądem WTS i jegopoglądy
          dalekie są od tych, o których piszesz.

A
          > oglądam mecze bo właśnie oczekuję emocji, czy przed meczem jest napisane:
          mecz
          > będzie bardzo nudny, przełącz na inny kanał.
          Dla mnie nudny nie był. Przecież w meczu "gra" idzie o wynik, a ten był ciągle
          na styku, praktycznie do ostatniego wyścigu. Natomiast jeśli chodzi ci o inne
          emocje oglądaj Pedersena i Lesia. Mecze drużyny rzeszowskiej dostarczają takich
          emocji w nadmiarze!

Na innych stadionach jest mniej
          > lub więcej walki, ale ta walka jest. A Wrocław?
          Ilość kibiców o niczym nie
          > świadczy?

Powtarzasz wyświechtane opinie, zbudowane na nienawiści do poprzedniego
          prezesa, p. Rusko. Jeśli jednak jest tak jak piszesz, to tysiące wrocławan i
          przyjezdni muszą być idiotami zapełniając stadion, nawet w takiej (niewielkiej)
          ilości jak ci się wydaje. Poza tym nie ma obowiązku uczęszczania na mecze
          żużlowe.

>Mnie to wisi, że problem jest tu czy tam, ważne że jest bo źle wpływa
          • Gość: Szrek Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:01
            No dzieje się tu dzieje.
            Mój ulubiony "adwersaż" Cancro sporo się natrudził próbując sprowadzić na
            drogę "prawa i sprawiedliwości" obywatela Stalomana, ciekawe jakie będą efekty?
            Ale ma człowiek rację, że ten Polsat jakiś niewdzięwczny chyba jest i mściwy że
            pokazuje tylko tą pustą część trybun stadionu zamiest tych tłumów w pozostałych
            sektorach. Tylko o co oni się tak mszczą na Wrcoku, skoro nie kto inny jak
            prezio tamtejszego klubu (to znaczy ten poprzedni co to już go nie ma na
            świeczniku ale nadal wszystkie knoty odpala)"wmieszał" tą stację w wyłączne
            pokazywanie rodakom spidłeja. A może chodzi o to, że się usrało bo się osrało?
            Znaczy się miało się osr.. ale poźniej?
            Ubawiłem się czytając o konflikcie pana Czekańskiego z całym wrocławskim
            klubem. A to skłocenie nastąpiło przed czy po tegorocznej GP we Wrcoku? W ogóle
            tamtejsze "konflikty" to znak firmowy. Słyszałem, że jak poprosić w tamtejszym
            klubie o pomoc jednego z panów, to w 99 na 100 przypadków usłyszysz: "sory nie
            mogę, bo właśnie pokłóciłem się z bratem". Szkoda, że mam tylko 2 siostry...
            • cancro Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla 30.05.07, 16:41
              Witaj Szreku! To właśnie Twego głosu w dyskusji mi brakowało! Ale "błogosławieni
              cierpliwi..." Przykro mi tylko, że zyskuje Twoją aprobatę jedynie wówczas, gdy
              krytykuję wrocławski klub. I powiedz mi jeszcze,jak wy "chłopaki z Pomorza" to
              robicie, ze wiecie lepiej od nas, co dzieje się na Śląsku?
              Z braterskimi pozdrowieniami...
              • Gość: fotograf Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 17:19
                Z perspektywy obraz jest widoczny szerzej. Z bliska widać jedynie fragment.
                Chyba to jasne :)
                • Gość: Szrek Re: Kibicom Atlasu współczujemy żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 20:20
                  Witaj Cancro! W zasadzie fotograf wszystko już za mnie wyjaśnił. Są wśród
                  nas "krótkowidze" i "dalekowidze". Najlepiej jak w klubach ekipa składa się z
                  mieszanki tych cech. U nas na ten przykład z mieszanki nic nie wyszło, ba co
                  gorsza "krótkowidza" też żadnego chyba nie ma stąd kicha jakiej nigdy wcześniej
                  nie było. Pozdrawiam
              • czawez Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 31.05.07, 19:25
                Wszystkie imprezy w Wrocławiu są nudne jak flaki z olejem. Nie bedę się
                powtarzał. Pan Polewaczkowy Cieślak powinien coś z tym zrobić. Powinno być
                wiele ścieżek!
                A pan Cancaro, Biim i inne mądrale z Wrocka nie przyjmują najprostszych faktów.
                W myśl zasady:"nikt na nam nie powie, że czarne to czarne"
                • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 31.05.07, 21:54
                  A to ci Czawez...Co dla jednego może byc nudne, dla drugiego wcale byc nie musi.
                  Powiedz czy oczekujesz od Nas wrocławian, aby sie biczowali z powodu, że Ktos
                  taki jak Ty i paru Ci podobnych krytykuje wszystko co wrocławskie. Nikt wam
                  nie odbiera prawa do krytyki, rób co chcesz, ale wybacz i nie żądaj ode mnie
                  abym Ci przytakiwał, bo Ty tak uważasz. Dla mnie ostatni mecz z Lesznem był
                  dobrym widowiskiem i mimo braku mijanek był cały czas na styku a walki było
                  sporo. Czy mogę tak uważać??? Dla Ciebie i Stalomana był nudny, więc dobrze wam
                  Cancaro powiedział, że mogliscie przełączyć na inny kanał
                  Mądrale z Wrocławia - widac twoje nastawienie jest bardzo "pozytywne" do ludzi
                  z Wrocka ale to mi akurat nie przeszkadza. Do wszystkiego można przywyknąć.
                  P.S. A jak tam temacik ponoć dziurawego wrocławskiego toru? Przyjezdza
                  pierwszy raz małolat z Australii i robi na nim 10 pkt. A na pytanie pana
                  dziennikarza o ponoć zbronowany po kolana tor tylko sie uśmiechnął. I to jest
                  cały komentarz do całej tej sprawy
                  • Gość: Szrek Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:00
                    Musi mioł niezłego dżipiesa ten kangurek, ni?
                    • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 31.05.07, 23:04
                      Wszystko można obrócic w żarcik...ale później jak naszym orłom przychodzi sie
                      zmierzyc na przyczepnych angielskich torach, to wychodzi wielkia klapa
                      • Gość: Szrek Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 06:40
                        Tak, bo potem w Anglii nikt nie potrafi im skutecznie wytłumaczyć, że tor jest
                        TYLKO przyczepny i nie ma dziur
                        • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 01.06.07, 08:14
                          Śreku a co Ty znowu z tymi dziurami??? Małe swiństewka Ci od rana w głowie,
                          dziury, szparki...
                  • czawez Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 02.06.07, 16:54
                    Czyli białe to czarne i nikt Ci tego z głowy nie wybije. Rzeczywiście dla
                    Ciebie takie zawody to mega przeżycie, dla mnie lipa. Ja nie krytykuję
                    wszystkiego co wrocławskie, jesteś w błędzie.
                    Znam jednak znacznie bardziej widowiskowe tory! Wasz też może taki być.
                    Wystarczy, że działacze inaczej przygotują tor? Skoro jesteście tacy silni to
                    możecie trochę pokombinować. Inaczej nigdy żużel nie będzie popularny we
                    Wrocławiu!
                    • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 03.06.07, 08:18
                      Ja zawsze myślałem, że to zawody mogą byc widowiskowe, ale że tory są
                      widowiskowe to jeszcze nie słyszałem, no no...O żużel we Wrocławiu się kolego
                      nie martw, bo pomyslę, że chcesz zostac jego zbawcą. Damy sobie radę z
                      popu;arnością jego włącznie.Co do zawodów, to dla mnie każde są mniej lub
                      bardziej. ale zawsze ciekawe i nigdy sie na nich nie nudzę. Jeśli dla Ciebie
                      takie mecze to lipa to współczuję, że musisz się tak męczyć oglądając speedway.
                      • czawez Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 03.06.07, 13:04
                        NIe czepijaj się słówek omnibusie z przedszkola. Skoro we Wrocku cieszą się, że
                        mają takie "widowiska", to mam prośbę: nie wyjeżdżaj nigdy na inne stadiony.
                        Twoje serce może tego nie wytrzymać!
                        Nie, nie martwię się o Wrocław, zawsze znajdzie się jakiś jeleń gotowy wyłożyć
                        swoją kasę na tak spektakularne imprezy. He,He!
                        • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 03.06.07, 22:35
                          Widzę, że ciśnienie Ci skacze i sięgasz po inwektywy, a to juz tylko swiadczy
                          o twojej słabości i prostactwie. Brak Ci jakichkolwiek argumentów w temacie,
                          który tak naprawdę nikogo nie interesuje, bo kogo moga interesować twoje marne
                          wypociny o tym czy we Wrocławiu jest ciekawie, czy nie. Zanim kiedykolwiek coś
                          jeszcze napiszesz, to zastanów sie czemu to ma służyć. Można sie spierac ale o
                          rzeczy wymierne, a wątek który drążysz jest rzeczą gustu, a one jak może
                          słyszałeś, nie podlegają dyskusji.Cos mi sie podoba, tobie nie i na tym
                          powinniśmy zakończyć dyskusję o niczym.
                          • czawez Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 04.06.07, 17:45
                            Hłe, hłe....
                            Skacze mi ciśnienie? Schlebiasz sobie....
                            Wymierne rzeczy? Proszę bardzo: Ile było wyprzedzeń na dystansie podczs
                            ostatniego meczu we Wrocławiu.
                            Argumentów przedstawiłem wiele, tylko ty masz chyba problem z czytaniem.
                            Zero wyprzedzania=zero emocji= resztki fanów na trybunach= NUDA!
                            • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 04.06.07, 23:04
                              Czawez po co ty to piszesz?, przeciez widzisz, że oprócz mnie nikogo to nie
                              obchodzi. Znaczy mnie tez to wisi, tylko odpisuje Ci tak abyś mógł sie bardziej
                              dowartościować. Dla mnie jesteś psychiczny i do tego masz jakies kompleksy
                              małomiasteczkowe. Czyli wracamy do korzeni.Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z
                              chłopa nigdy. Obraziłem Cię? Nie... Tylko Ci oddałem.
                              • czawez Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 05.06.07, 21:17
                                Argumenty, konkrety lub fakty PROSZĘ.
                                Całe twoje wypociny to demagogia wątpliwej jakości.
                                Pisz na temat.
                                • Gość: Biim Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.as.kn.pl 06.06.07, 00:26
                                  Twój temat to demagogia, a Ty nie jestes partnerem do dyskusji więc żegnam
                                  ostatni raz
                                  • Gość: lol Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:08
                                    we wrocku juz dawno zabili żużel. jest tylko obawa ze rozpleni sie to na całą
                                    polske. pewnie juz nie pamietasz albo jestes zbyt mlody co to znaczy zuzel i
                                    dlatego także tobie wspolczujemy
                                    • Gość: metanol Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.wroclaw.mm.pl 06.06.07, 13:51
                                      O czym wy tu synkowie pi...olicie ATLAS ma mistrza i tak narazie będzie co po
                                      niektórzy na tym forum potracili głowy ale zostały im karki zgadnijcie do
                                      czego.
                                      • Gość: Szrek Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:08
                                        Bardzo was proszę skończcie już z tymi wypocinami i oblewaniem Wrocka
                                        popłuczynami. OK, sam też mam wiele zastrzeżeń do tego, co dzieje się podczas
                                        meczów na Olimpijskim, ale od tych lamentów już człowieka mdli. Krytyka u
                                        niektórych z was powoli przeradza się w obsesję, a ten stan wymaga leczenia.
                                  • czawez Re: Już pisałem o tym po meczu Polonii we Wrocku 06.06.07, 18:31
                                    Hłe hłe
                                    Biim - zero faktów!
      • cancro Ostrzeżenie 06.06.07, 16:43
        Polsat Sport w niedzielę 10.06 zamierza transmitować mecz Wrocław Częstochowa.
        (Gospodarz zawodów na pierwszym miejscu). W większości miast w kraju już w
        piątek można kupic tygodniowy program TV. O ile pamiętam w tym samym czasie
        można obejrzeć "Kolsa", albo "Kryminalnych". Co się chłopaki będziecie katować.
        A ja oczywiście biegnę na Olimpika. Będę się dalej umartwiał.... :-P
        • Gość: Szrek Re: Ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 22:52
          Niektórzy ci tego nie darują, hehe
          • Gość: Biim Re: Ostrzeżenie IP: *.as.kn.pl 06.06.07, 23:11
            Czawez o jakie Ci fakty chodzi??? napisałem Ci już, ze jestes chorobliwie
            psychiczny. Zabrnąłeś ze swoim tematem w ślepą uliczkę i próbujesz się miotac
            jak ryba w sieci. Szrek powiedział mądre słowa, ze już wymiotowac sie chce od
            tego biadolenia i tu sie z nim zgadzam, bo własnie mnie zbiera....bleeeee
            • czawez fakty, Biim? Proszę 07.06.07, 09:12
              Teza:
              Kibicom Atlasu współczujemy żużla - Czytaj: zawody żużlowe we Wrocławiu są
              nudne i nie prezentują emocji jakie towarzyszą spotkaniom rozgrywanym na innych
              torach ekstraligowych.
              Argumenty (moje): jazda gęsiego po starcie(!!!)- główny zarzut. "śpiące"
              trybuny (poza sektorem z flagami), mała liczba kibiców, żenujące widowisko,
              nawet dwa ostatnie GP wypadły słabiutko- a to przecież najlepsi zawodnicy na
              świecie.
              Argumenty (Twoje): "a mi się i tak podoba"; kierowne do mnie:"jesteś
              psychiczny, zabrnąłeś w ślepą uliczkę, kogo to interesuje?"

Podumowanie:
              Nie potrafisz zaprzeczyć faktom, uciekasz się tylko i wyłącznie do swoich:
              a) ODCZUĆ - z resztą niepodzielanych przez wrocławian(mała liczba ludzi na
              trybunach)
              b) ataków na mnie
              • Gość: Biim Re: fakty, Biim? Proszę IP: *.as.kn.pl 07.06.07, 12:07
                Wydaje Ci sie że masz jakies argumenty, a tak naprawdę to piszesz puste słówka,
                nic nie znaczące i łatwe do obalenia. Gdybys czytał uważniej wszystkie
                wcześniejsze wpisy, to już bys wiedział o tym dlaczego w TV wygladało tak jakby
                było mało kibiców. "Ksiądz dwa razy kazania nie mówi"Co to znaczy śpiace
                trybuny??? Byłem na meczu i nikogo spiącego nie widziałem. Co to za główny
                zarzut i jaki argument. Wygląda na to że masz jakies urojenia, bo mam ten mecz
                nagrany na kasecie i mimo porażki ludzie sie dobrze bawili, co zarejestrowane
                jest na taśmie. Chyba że twoim standardem jest może robienie fikołków a być
                może kiwanie sie po nadmiernym spożyciu płynów wyskokowych. Ja nie widzę
                jakiejś różnicy w zachowaniu sie kibiców we Wrocławiu, Bydgoszczy czy
                Czestochowie. Jak sie wygrywa wtedy z pewnościa jest weselej, ale to też
                wszędzie jest podobnie.
                Co do jazdy gęsiego, to też jesteś w błędzuie,bo rzeczywiście mimo niewielu
                mijanek (chyba że tych z pierwszego łuku nie uważasz za mijanki) cały czas była
                jazda w kontakcie i to mogło sie podobać. Ja nie twierdzę że to byłś super
                mecz, ale używanie słownictwa typu "żenujące widowisko" jest tylko i wyłącznie
                twoją opinią a nie argumentem
                ARGUMENT-WYPOWIEDŹ POTWIERDZAJĄCA LUB OBALAJĄCA SĄD O CZYMŚ. DOWÓD, MOTYW,RACJA
                Ty cały czas mówisz o swojej opini na ten temat a to czy masz racje lub nie
                musisz dopiero udowodnić
                Grand prix wypadło słabiutko...czy jazda CH.HARISA tez była słabiutka??? Masz
                jakies strasznie zawyżone wymagania i sie po prostu czepiasz wszystkiego co
                zwiazane jest z Wrocławiem.
                PODSUMOWANIE.> Nie potrafisz zaprzeczyć faktom, uciekasz się tylko i wyłącznie
                do swoich:
                > a) ODCZUĆ - z resztą niepodzielanych przez wrocławian(mała liczba ludzi na
                > trybunach)
                > b) ataków na mnie

Znowu nazywasz swoje opinie faktami, więc nie wymagaj ode mnie zbyt wiele, bo
                nie lubię się w przeciwieństwie do Ciebie powtarzać i juz mam wrażenie, że tą
                bajkę przerabiałem, co zauważył słusznie SZREK

Co do ataku na Ciebie, to Ty pierwszy mnie zaatakowałeś i nazwłeś 'omnibusem z
                przedszkola" i 'jeleniem" bo chodząc na wszystkie mecze Sparty czuje sie tym
                który wykłada pieniadze na żuzel we Wrocławiu. Więc jak zaczynasz sam kogoś
                obrażać, to musisz sie liczyć z tym, że ten ktoś nie pozostanie Ci dłużny.
                Sam widzisz teraz, że to ja mam argumenty w dłoni, bo próbujesz odwrócic kota
                ogonem. Nie udało się...

• Gość: metanol czawez stracił głowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.07, 14:45
                  Biim przecież ten czawez to jakaś schiza paranoidalna pozostał mu kark....szkoda prądu. Skąd on sie zerwał.
                  • czawez Re: czawez stracił głowe 12.06.07, 00:13
                    1. Haris w GP to jedyny wyjątek potwierdzający regułę.
                    2. Moja opinia oparta jest na kilku meczach jakie w ciągu ostatnich dwóch lat
                    widziałem we Wrocławiu. Dwa mecze na żywo i ze cztery w TV.

Nie będę odpowiadał na twoje opisowe wypocinki. Uprawiasz retorykę jedynej
                    słusznej drogi. To już było i wszyscy wiemy jak się skończyło. brak zupełnie
                    odniesienia do rzeczywistości.

Fakty, kolego fakty:
                    Proszę odpowiedz na pytania:
                    1. Ile było mijanek w opisywanym meczu? Ile było mijanek w meczu Atlas- Polonia?
                    Ile było wyprzedzeń w GP? Teraz to dodaj a następnie podziel przez liczbę
                    biegów.
                    Jaka Ci wyszła średnia???

2. Ile razy kibice zrywali się z miejsca w porywach emocji?

Tylko proszę nie pisz, że i tak dużo lub, że dla Ciebie były zajebiste emocje,
                    bo to są tylko opinie.

Proszę rozmawiajmy o konkretach! Prościej już się nie da.
                    • Gość: Biim Re: czawez stracił głowe IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 00:40
                      TWINKY WINKY trzymaj sie ode mnie z daleka
                      • czawez Re: czawez stracił głowe 12.06.07, 00:44
                        Gość portalu: Biim napisał(a):

> TWINKY WINKY trzymaj sie ode mnie z daleka

W końcu się przedstawiłeś!
                        Gratuluję odwagi!
                        hłe hłe
                        • Gość: Biim Re: czawez stracił głowe IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 00:46
                          HEHE WYMYSL COS SWOJEGO PROSTAKU!
                          • czawez Re: czawez stracił głowe 12.06.07, 00:58

> HEHE WYMYSL COS SWOJEGO PROSTAKU!

rzeczywiście na takie argumenty nigdy nie potrafiłem odpowiadać. Tylko dlaczego
                            tak szybko się poddałeś. Naprawdę liczyłem, że coś jeszcze wymyślisz!

Dobra zapomnę o tym Twoim ostatnim wpisie. Prześpij się i spróbuj jutro! Nie
                            poddawaj się!!
                            • Gość: Biim Re: czawez stracił głowe IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 01:10
                              Już Ci mówiłem TWINKY WINKY że mam Cie dosyć, jakich ty oczekujesz jeszcze
                              argumentów??? jeśli do tej pory nie zrozumiałeś, to ja nic na twoją psychę juz
                              nie wymyslę. Spytaj może JAJACKA on tak mądrze ostatnio wypowiada sie w TV... A
                              I Szrek ostatnio znowu błyszczy swoją inteli...gięciom
                              • czawez Re: czawez stracił głowe 12.06.07, 01:21
                                ?
                                Ile treści i jaki geniusz. Tylko nie wiem komu dziękować, że taki światły
                                myśliciel nas odwiedza. DZięki "miszczu".
                              • czawez Re: czawez stracił głowe 12.06.07, 01:23

> Już Ci mówiłem TWINKY WINKY że mam Cie dosyć, jakich ty oczekujesz jeszcze
                                > argumentów??? jeśli do tej pory nie zrozumiałeś, to ja nic na twoją psychę
                                juz
                                > nie wymyslę. Spytaj może JAJACKA on tak mądrze ostatnio wypowiada sie w TV...
                                A
                                >
                                > I Szrek ostatnio znowu błyszczy swoją inteli...gięciom

Już mi mówiłeś? Przecież Ty się nie powtarzasz!
                                • czawez Biim, daję Ci fory 12.06.07, 01:26
                                  Nie będę się nabijał z Twoich ostatnich wpisów. Zapominamy i do tego nie
                                  wracam. Obiecuję.
                                  Daję Ci szansę, podejmi rzeczową dyskusję na temat wątku.
                                  • Gość: Szrek Re: Biim, daję Ci fory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:00
                                    Czawez na co ty liczysz? Biim i rzeczowa dyskusja? Chyba że czekasz na stek
                                    bluźnierstw i pomówień..
                          • siedemosiem Hello Biim 12.06.07, 11:10
                            wiesz Biim ja naprawde Ci wspolczuje
                            czy wiecie ze we Wroclawiu zadna stacja radiowa nie transmituje spotkan? widac
                            nie ma takiej potrzeby - bo niby dla kogo.
                            najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia - wiem wiem chodzi o to ze Klocowa jest
                            pazerna na kase i chciala pare tysiaczkow za jedna transmisje
                            Logicznie rzecz ujmujac liczba ludzi na stadionie powinna mocno wzrosnac -
                            tymczasem znowu marne kilka tysiecy...
                            dla podsumowania dodam dwa komentarze o odczuciach kibicow po meczu z CKM

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=63955272&a=63968676
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=63955272&a=64028263
                            i jeszcze ten zenujacy bilboard NA KAZIMIERZA
                            NAJWAZNIEJSZE TO OBRONIC MISTRZA - REKLAMA WARKI
                            na zdjeciu: Bjerre, Gapinski, Slabon (co on tam robi? :) i Swider (patrz Slabon)

heeeeelllooooo Biiiiim
                            • cancro Re: Hello Biim 12.06.07, 14:31
                              Przedmiot dyskusji jest żenujący. Zacietrzewienie wielu dyskutantów wynika
                              stąd, że niektorzy widzą żużel z perspektywy swego grajdołka, gdzie oprócz
                              żużla nie ma nic i "w dobrym tonie" jest pokazać się na stadionie. Nie chcę o
                              tym dyskutować.
                              Właściwie odezwałwem sie po to, aby powiedzieć, że na wspomnianym przez ciebie
                              bilbordzie są sami Polacy. Zgadnij kto?
                              • Gość: Szrek Re: Hello Biim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:30
                                Witaj Cancro, i ty tutaj? Nie spodziewałem się już, że spotkać tu będzie można
                                kogoś kto potrafi polemizować na dobrym poziomie. Pozdrawiam
                                • cancro Re: Hello Biim 12.06.07, 17:23
                                  I ja nie myślałem, że jeszcze zabiorę głos w tym wątku, ale obawiam się, że jak
                                  tak daklej pójdzie, to juz niedługo pojawią się głosy o konieczności degradacji
                                  wrocławskiej drużyny z powodu niskiej (conajmniej 7-8 tysięcy) frekwencji.
                                  Poza tym widzę, że wielu posłuchało mojego ostrzeżenia, bo jakoś nikt nie
                                  dyskutuje na temat meczu. Tylko Ferdek i Wójcik marudzili, że w meczu nie było
                                  mijanek, choć zawodnicy obu drużyn robili to wiele razy tuż pod ich nosami
                                  (Szczepaniak, Jędrzejak, Gapiński, Crup, Ułamek i inni). Ale szkodasłow...
                                  Pozdrawiam1
                              • siedemosiem Re: Hello Biim 12.06.07, 15:40
                                > Właściwie odezwałwem sie po to, aby powiedzieć, że na wspomnianym przez ciebie
                                > bilbordzie są sami Polacy. Zgadnij kto?

OK, pojechales ze mna jak z dzika swinka :D
                                nie znam ich z twarzy, ale zrobie fotke to mozemy obgadac sprawe ;-)
                                • cancro Re: Hello Biim 12.06.07, 17:15
                                  Żebyś się nie trudził:
                                  1. Jedrzejak;
                                  2. Gapiński;
                                  3. Słaboń;
                                  4. Świderski.
                                  • Gość: Biim Re: Hello Biim IP: *.as.kn.pl 12.06.07, 22:18
                                    BILBORD TEŻ SIĘ IM NIE PODOBA...to już chyba jakaś zaraza, albo może TYFUS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka