morfeusz_1 05.06.07, 21:50 ekstraklasa.wp.pl/kat,53798,wid,8833001,wiadomosc.html?ticaid=13df5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pamietnik Re: Takorzecze Senior Trzeciak IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.06.07, 00:10 Zielinski wylecial, bo nie potrafil osiagnac satysfakcjonujacych wynikow w najwazniejszych meczach(Wisla,Lech,Zaglebie).Na koniec pilkarze zagrali wszystkim na nosie i wydluzyli sobie urlopy,olewajac Puchar Ekstraklasy.To rowniez pod Zielem. Wiec co Cie dziwi w zwolnieniu Jacka ? Uwazasz,ze powinien zostac ? Po co ? Te cztery porazki pokazuja,ze nie zapanowal nad zespolem. Nie zmusi ich do wysilku. Beda grali tylko wtedy,kiedy beda chcieli. Ja nie wiem,czy Jan Urban bedzie lepszy bo tego nikt nie wie. Niemniej potrzeba zmiany trenera byla oczywista i nie ma sie co bulwersowac. Ja nie chce w przyszlym sezonie obserwowac takiej klapy,jak trzecie miejsce. Tyle ponizenia ile w tym sezonie,nie doswiadczylem nigdy. To byla poprostu totalna bryndza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zią Re: Takorzecze Senior Trzeciak IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.07, 14:50 a co ma powiedziec kibic Wisly :( Odpowiedz Link Zgłoś