Gość: Redakcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIATKÓWKA TO QPA!! Siatkarze grają w Chinach IP: *.chello.pl 08.06.07, 21:21 nuda telewizyjna z trąbkami i wieśniakiem wodzirejem w tle!! nie umiecie sami dopingować?? naprawdę porzebujecie tego wieśniaka i jego żenujących przyśpiewek?? i jak barany wszyscy śpiewają jak ten wieśniak zagra:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.uznam.net.pl 08.06.07, 21:35 dzisiaj widziałem w tv jak wlazły mówił do reportera ,że nie ma żelu we włosach!!!!! to dopiero wieśniak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Siatkarze grają w Chinach 09.06.07, 12:46 Super. Wyśmienicie. Niesamowicie. Genialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Siatkarze grają w Chinach IP: 82.160.42.* 08.06.07, 22:13 mnie najbardziej rozwala to: "nikt się nie bawi, sia la la la..., wszyscy się nudzą, sia la la la..." Nie rozumiem, jaki to ma sens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:32 Siatkówka jest nudna dla takich qup jak ty, bo dla takich jak ty atrakcyjna jest bójka kiboli piłki nożnej. Parę dni temu odwiedziłam znajomego na oddziale neurologicznym i widziałam kibica piłki nożnej skatowanego 2 tygodnie wcześniej przez kiboli dopingujących się alkoholem i pewnie też narkotykami. Wolę tego jak to ty nazywasz "wieśniaka i jego żenujące przyśpiewki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attic Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:18 no skoro masz wybor tylko miedzy tymi dwoma opcjami.. no to dokonales slusznego wyboru. ale zainteresuj sie rowniez innymi sportami. jak wnikliwiej spojrzysz to zobaczysz, ze pilce noznej niekoniecznie musza towarzyszyc bojki kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szasio Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 13:18 Hej! kolego zamknij sie, wieśniak to chyba ty... a tak poza tym "DO BOJU POLSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" siatkówka, cudowny sport i bardzo wciągający więc trzymam kciuki że siatkarze nasi kochani dadzą nam dużo przeżyć na meczu z Chinami i oczywiście wygraja 3 do 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeman Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.centertel.pl 09.06.07, 13:37 Bardzo wciągający?! Hahaha to żeś przywalił!! Chodzenie po bagnach też wciąga, a jakoś nie widać tam tłumów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdgfgfgfg Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 22:27 a jakie są właściwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Siatkarze grają w Chinach IP: 91.150.165.* 08.06.07, 23:14 No Mariusz znowu nam się zmęczy, może pojechał bo słyszał o żeń-szeniu. Jedz na zdrowie;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeman Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.centertel.pl 09.06.07, 08:16 Siatkówka to sport dla półgłówków! Piłkarze to dno, ale Siatkarze prezentują poziom niewiele lepszy. Jesteście żenujący z tą swoją dyscypliną!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.ists.pl 09.06.07, 09:33 Zeman ty jestes zagadką ewolucyjną. Siatkowka beznadziejna, piłka beznadziejna. Przekonajmy świat ze bierki ekstremalne i curling to SĄ sporty a reszta jest dla dzieci i polmozgow. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeman Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.centertel.pl 09.06.07, 12:58 Nie mówię, że wszystko, bo jest np. koszykówka, gdzie każdy zespół zna przynajmniej z tuzin różnych akcji. To już można nazwać sport, gdzie można, a nawet wskazane jest myślenie. A siatkówka?! No wybacz, ale co za filozofia jest w tym, że atak nastąpi ze skrzydeł, środka, albo drugiej linii?!? I tak w kółko... Nuda i głupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wpieniony.... Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 13:38 jacy niektorzy sa zalosni to szkoda klawiatury na takich debili...wszystko im nie pasuje...wezcie sie utopcie a jak nie to wyprowadzcie na drugi koniec swiata bo takie barany, ktore uwazaja ze dwa skrzydla, krotka i druga linia to koniec taktycznych zagran w siatkowce, moga sobie strzelic w leb gumka od majtek...JAK NIE MACIE POJECIA O SIATKOWCE TO SIE NIE WYPOWIADAJCIE BO FORA O SIATKOWCE SA DLA KIBICOW NIE DLA TAKICH CIEMNYCH MAS!!!! do pilki noznej tez nic nie mam bo jest piekna i ja kocham....a jak komus przeszkadza kopanie pilki na ziemi nawet przez Polakow to niech idzie orac pole i tam cos kopac....pozdro Cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 08:21 Niektóre komentarze to kompletna żenada. Jesienią ci "kibice" z nabożnym skupieniem wymieniali nazwiska srebrnych medalistów, a dzisiaj znudzeni wybrzydzają, że to nie takie, a tamto siakie. Dajcie zarobić psychoanalitykowi. To objawy znudzenia żarłoczną konsumpcją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Konfrontacja z Bułgarią wykaże nasz stan IP: *.accel.atl.earthlink.net 09.06.07, 11:28 Konfontacja z robiącą oszałamiające postępy Bułgarią wykaże nasze miejsce w (zmienającym się) szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minoda Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 12:02 a ja jestem w pracy i nie moge obejrzeć meczu :(. może wie ktoś, czy w internecie da się znaleźć jakąś transmisję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szasio Re: Siatkarze grają w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 13:25 nie wiem czy na żywo w necie jest ale bedzie napewno nagrane i będziesz mogła sobie potem ściągnąć www.outspace.no-ip.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lorisa Re: Siatkarze grają w Chinach 09.06.07, 19:08 niektóre komenty tutaj to porażka jakaś.Polacy!!!ludzie wy się cieszyć nie umiecie z tego,że mamy świetną drużynę,genialnych,jednych z najlepszych na świecie siatkarzy...??!!!jesteśmy w czymś niesamowici,a wy gnoicie.wstyd.Polak=narzekanie+sarkazm.wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś