Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siatkarze walczą za Wielkim Murem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:01
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcepan 1 set to porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:40
        Slabe rozegranie, proste bledy i slaby serwis = porazka z zoltkami. Tak w ogole
        to nie wiem na co Polacy moga liczyc w meczach z bulgaria z taka piorunujaco
        potezna zagrywka... heh Juz chinczycy maja lepsza zagrywke. Zagumnemu nie idzie
        mecz - niech Lozano da pograc Zygadle. Bo na zmianie Zigi uporzadkowal gre
        Polakow.
        • Gość: zmknij_ryja Re: 1 set to porazka IP: *.bulldogdsl.com 09.06.07, 15:56
          kolejny ignorant... moze sam wyjdziesz na boisko i pokazesz jaka masz zagrywke??
          • tetlian Re: 1 set to porazka 09.06.07, 17:39
            Brawo Polen.
          • Gość: Marcepan Re: 1 set to porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:09
            A co do zagrywki to porownujac Chinczykow czy nawet inne druzyny vel serbia czy
            kuba to nie jest nasza najsilniejsza strona - w 1 meczu z chinami tylko winiar,
            kadziewicz i wlazly potrafali cos przy.. z zagrywki. Widac wy macie pojecie
            o siatkowce ze nie krytykujecie, od wicemistrzow swiata trzeba wymagac
            oczekiwanego poziomu co nie czy was zadowalal taki niski poziom w 1 secie.
            Pozdro dla zapatrzonych kibicow ktorzy siatkowke znaja tylko z telewizora albo
            trybun.
            Idzcie na plaze i troche pograjcie to wtedy zapraszam was do komentowania
        • Gość: Realista Re: 1 set to porazka IP: *.man.olsztyn.pl 09.06.07, 16:34
          Jaki Ty jesteś głupi! Aż mi Ciebie żal. Mecz przypominał zabawę w kotka i
          myszkę. Różnica dwóch albo trzech klas. A opinie o meczu wyrażaj na koniec, a
          nie po secie, który o niczym nie świadczy. Brazylijczycy też przegrywają sety z
          Koreańczykami. Mam dla Ciebie propozycję. Przejdź na komentowanie palanta,
          dyscyplina idealna dla Ciebie :-)
          pozdr
        • Gość: mac Re: 1 set to porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 17:39
          ty palancie jeszcze mecz sie nie skonczyl a ty juz krytykujesz. ach ta polska mentalnos az mi sie zal ciebie robi. widziales nastepne sety?? i co nadal tak uwazasz. burak
          • Gość: Marcepan Re: 1 set to porazka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:03
            Wy sie nadajecie. heh zapatrzeni patrioci. jestescie zalosni. adwokaci od
            siedmu bolesci, 1 set byl do dupy wiec chyba moglem skomentowac ze cos mi sie
            nie podoba. ale wiadomo wielcy fani reprezentacji musza mnie zjechac jak psa...
            heh kabaret. to wolny kraj i moge pisac to co chce. a jesli chcesz zebym
            komentowal palanta to ja tobie proponuje szachy - cwicza inteligencje :) heh
            trzymajcie poziom fajfusy. Moze wy powinniscie pisac artykuly sportowe takie
            macie wielkie pojecie o siatkowce itd.
            Pozdro swiete krowy
        • Gość: Kas Re: 1 set to porazka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.07, 20:08
          hehheehe - następny, który zna się na wszystkim - jutro w podobnym tonie pewnie
          naiszesz o Kubicy i walkach pięściarzy
      • Gość: Piotras Siatkarze walczą za Wielkim Murem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 14:43
        Pieprzone Aster City się popsuło i ku***a nie moge zobaczyć tego meczu, a relacje w necie to nie to samo :(
      • Gość: Forest Chiny - Polska 1:2 IP: *.pk.edu.pl 09.06.07, 15:49
        pięknie:)
      • Gość: :) :) IP: *.chello.pl 09.06.07, 16:19
        pie..ć to:)
      • Gość: kara Polacy pokonali Chińczyków 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 16:25
        Niom niezłe emocje...tylko Mariuszowi nie szły na początku serwisy...
      • Gość: gosc w 1 secie bylo 6 blednych decyzji na korzysc chin IP: *.aster.pl 09.06.07, 16:39
        liczylem jak tylko zobaczylem ze glownym jest Japonczyk
        • Gość: maggie Re: w 1 secie bylo 6 blednych decyzji na korzysc IP: *.chello.pl 09.06.07, 18:14
          moze nie 6 ale na bank 3!!! dlatego ogłaszam zrzute na psa przewodnika dla
          pana sędziego.. a może biała laska i okulary???
          • Gość: Andree Re: w 1 secie bylo 6 blednych decyzji na korzysc IP: *.centertel.pl 09.06.07, 18:42
            Może lepiej tą laskę i okulary, bo psa, to te Chinole zaraz zjedzą... ;-)
      • Gość: Darek Zobaczym co będzie z Bułgarią IP: *.chello.pl 09.06.07, 16:55
        Cieszą wygrane z chinami i argentyną ale to młode drużyny.
        Dopiero Bułgaria nas przetestuje, coś czuję że łatwo nie będzie.
        Oglądałem tydziń temu Cubę z Rosją coś mi sie wydaj że dostalibyśmy manto no
        ale to sie okaże w katowicach. Będzie sie działó, oj będzie!
        • Gość: lol Re: Zobaczym co będzie z Bułgarią IP: *.uml.lodz.pl 09.06.07, 17:33
          Ja z niecierpliwością czekam na rewanż w finale Polska - Brazylia :) (o ile
          Polska tam dojdzie, ale zapowiada się, że chyba tak).
          • lorisa Re: Zobaczym co będzie z Bułgarią 09.06.07, 19:03

Polska już jest w finale.jako gospodarz ma miejsce zapewnione.piękny mecz.
            dzięki chłopaki.super,że Misiek Bąkiewicz do formy wraca;)oby tak dalej.będzie
            nam Go w PZU AZS brakować:(buziak.POOOOLSKAAAAA!!!!!
            • Gość: K. Re: Zobaczym co będzie z Bułgarią IP: *.streamcn.pl 09.06.07, 19:27
              Mamy zapewnione miejsce w FINALACH, a nie w scislym finale, hehehe
              • lorisa Re: Zobaczym co będzie z Bułgarią 10.06.07, 10:33
                a o czym ja mówię??właśnie.przecież nie napisałam,że wygraliśmy już.czytajmy
                uważnie.he he.
      • Gość: Ksks Polska górą!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 19:07
        Gdyby nie Wlazły byłoby gorąco! Ten gość ma zarąbiste ścinki i na dodatku super
        motywuje drużynę. Chiny nie miały z nami szans, a pierwszy set potraktujmy jako
        rozgrzewkę. Szkoda tylko zepsutych zagrywek Kadzewicza i jego po prostu
        gorszego dnia. Pozdro dla wszystkich fanów siatkówki!!!
        • Gość: Andree Re: Polska górą!!! IP: *.centertel.pl 09.06.07, 22:12
          Taa... Wlazły to jest gość!! Ale słabszy dzień miał też Zagumny (pakował czasami
          chłopaków na blok) i Prygiel (coś mu te ataki dzisiaj nie siedziały). Bąkiewicz
          za to jak wbiegł na boisko, to prawie tam nie odleciał z tej radości... ;-)
          • marekmarek44 Re: Polska górą!!! 09.06.07, 22:48
            Nie widziałem ostatnio ruskich i kubańczyków,za to widziałem bułgarów,francuzów
            i usa,i myslę,że zadna z tych drużyn nam teraz nie podskoczy.
      • Gość: Finrod Ech, kibice... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 01:47
        Naprawdę wydaje się Wam, że chłopaki jednakowo mobilizują się na Chińczyków i na
        Bułgarów? Oni sobie świetnie zdają sprawę z tego, że z Kitajcami mogą pograć na
        luzie i pozwolić im nawet zdobyć 3-4 punkty z rzędu, ale z Bułgarią będzie na
        noże i do ostatniego punktu. Tak samo w finałach i w meczu sezonu - z Rosją na
        ME w Petersburgu :)
        • Gość: Darek Re: Ech, kibice... IP: *.chello.pl 10.06.07, 18:43
          ale jak patrzę na brazylię to mało komu sie uda im urwać seta :)
          a było nie było tylko oni są lepsi od nas?
          Nie potrzebują specjalnych motywacji!
          Wierzę że mimo wszystko jesteśmy młodą druzyną i mam dobrego trenera!!!
      • Gość: Świderski to gość IP: 91.150.165.* 10.06.07, 22:39
        dlatego POLSKA WYGRAŁA bo unas w składzie byli najlepsi szkoda że niebyło
        Mariusz Wlazłego Chiny niemiały szans KAROLINA LIGĘZA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka