Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu

IP: *.elb.vectranet.pl 14.06.07, 13:20
    Brawo. wkońcu to profesjonalista
    Obserwuj wątek
      • Gość: Agusia Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.07, 13:21
        I tak trzymac Robert!!! To sie nazywa silny charakter! Trzymam kciuki za
        Ciebie w USA!
        • Gość: Luke123 Robert Kubica = Iron Man z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:29
          tak trzymac Robert. inni polozyliby sie do lozka na tydzien, a ty chcesz sie
          scigac. jestem z ciebie dumny jako polak duzo duzo starszy.
          • Gość: stuFFLiX.com Re: Robert Kubica = Iron Man z Polski IP: 70.90.174.* 14.06.07, 21:34
            Brawo!!!

stuFFLiX.com
      • Gość: pasart Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 13:24
        Twardziel.
        • Gość: stuFFLiX.cm Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: 70.90.174.* 14.06.07, 21:34
          Ale Kubica to ma szczescie! Brawo takze za odwage!

stuFFLiX.com
      • Gość: cyber Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.dolsat.pl 14.06.07, 13:26
        zgadza sie :)

www.cyberdunk.com/?ref=4991
        • Gość: XZIBIT Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:51
          Brawo Robert !!! Prawdziwy sportowiec z ciebie i profesjonalista. Dużo
          sukcesów !!!
      • Gość: f1_fan Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:27
        A dlaczego puścił kierownicę???
        • Gość: szumacher michał Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:30
          bo by nie miał kciuków
        • Gość: Enzo Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: 87.204.16.* 14.06.07, 13:47
          Miałem ponad rok temu wypadek. Czołówkę. Na szczęście jechałem Lublinem i dość powoli, więc uderzenie nastąpiło przy względnych 50 km/h. Facet wbił mi się pod przód i rozwalił zawieszenie. Kierownicą tak mi szarpnęło, że miałem wybite dwa palce i nadwyrężony bark. Dlatego wcale się nie dziwię, że Kubica puścił kierownicę.
      • r2d2_c3p0 Robert powinien sprawdzić swoją kondycję na torze 14.06.07, 13:30
        Niezmiernie się cieszę z pomyślnego zakończenia fatalnego incydentu na torze w
        Kanadzie. Jestem pełen podziwu dla przytomności umysłu, ambicji i woli walki
        tego chłopaka.

Chciałbym jednak by Roberta wypuszczono dziś samodzielnie na tor i by wraz z
        kierownictwem sam ocenił czy jest w stanie jechać na 100% podczas niedzielnego
        Grand Prix USA.

Wolałbym by po pomyślnym przejściu dzisiejszych testów Robert sam "odpuścił"
        niedzielny wyścig koncentrując się na poprawie formy po wypadku i leczeniu
        kostki po to by dać z siebie wszystko podczas GP Francji.

Niemniej jednak jakakolwiek podjęta i w pełni akceptowalna przez niego decyzja
        będzie przez kibiców przyjęta ze zrozumieniem.

Robert, wszyscy trzymamy mocno kciuki :)
        • Gość: kkk Re: Robert powinien sprawdzić swoją kondycję na t IP: 213.192.66.* 14.06.07, 13:43
          Zresztą Indianapolis to nie przelewki. Autentycznie podziwiam tego człowieka,
          ale w chwili obecnej on sam może być da siebie zagrożeniem. Dlatego nie zdziwił
          bym się, gdyby dzisiejsza decyzja lekarzy była odmowna. Bardzo chciałem
          zobaczyć Kubice w wyścigu GP US. Jednak dzisiaj już nie jestem pewien czy chcę
          go oglądać w niedzielę.
      • Gość: pawel Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:37
        Ciesze się, że Robert chce tak szybko wrócić na tor. Mam nadzieje, że lekarze
        pozwolą i zobaczymy Polaka w GP USA. Myślę, że Robert pojedzie znakomicie.
        • radmen3082 Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 13:52
          Szacunek Robert!!

Jesteś Wielki

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
          pozycjonowanie w google
      • Gość: stpierre Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 14:00
        Nie powinien mieć zbyt dużo czasu na rozmyślania o tym, co się stało. Z tej jego
        wypowiedzi wynika, że dotarło do niego, że otarł się o śmierć. Więc jeśli
        fizycznie wszystko jest z nim w porządku, to powinien jak najszybciej wrócić na
        tor, bo później będzie coraz trudniej.
        • r2d2_c3p0 Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 14:20
          Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem.

Jeżeli ma silną psychikę to nie ma to ŻADNEGO znaczenia w jego przypadku. A czas
          do następnego GP na jego miejscu spędziłbym na leczeniu urazu kostki i poprawie
          reakcji psychomotorycznych. Nawet w tym celu by uzyskać przewagę nad przeciwnikami.

Ale Robert jest profesjonalistą i decyzję zapewne podejmie bardzo rozważnie.
          • Gość: luk Nie jest moim idolem ale jaja to on ma... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.07, 14:39
            Po czymś takim tak się wypowiadać, szacun Robert.
      • Gość: F - 1 Co cie nie zabije to zawsze cię wzmocni! IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 14:48
        "- Jechałem blisko. Zakręt był w lewo, a ja chciałem wyprzedzić Jarno Trulliego
        z prawej strony. Myślałem, że on utrzyma swój tor jazdy, ale nagle jeszcze
        bardziej zbliżyliśmy się do siebie. Dla mnie nie było już miejsca i wypadłem z
        toru. Straciłem kontrolę nad bolidem. Zdążyłem tylko puścić kierownicę i ułożyć
        ręce na klatce piersiowej."

To jest wpełni świadomy i racjonalny kierowca!

" Najważniejsze, że nie doznałem żadnych urazów głowy i nie mam kłopotów z
        koncentracją. Dokucza tylko lekki ból kostki, ale to nic poważnego. Przejdę
        testy pod okiem lekarzy FIA i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku - dodał."

Tak trzymac Robert!

Nie poddawaj sie!

Indy czeka!
        O ile zgadzam sie z toba ze w tym momencie nie ma co ogladac wypadku, to
        jednak warto go zobaczyć po dwóch lub trzech wyścigach!

To był spektakularny wypadek!

Najwyzsze podium czeka tylko na ciebie!

PS.
        Nigdy nie wyprzedzaj po zewnetrznej na zakrecie!
        Po prostu jest za mało miejsca, a fury moga zawsze dryftować!
        • Gość: jgx Robert trzymamy kciuki! Powodzenia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:19
          j.w
        • Gość: gut Re: Co cie nie zabije to zawsze cię wzmocni! IP: 62.233.177.* 14.06.07, 15:23
          jechał szybciej, miał przez chwilę miejsce, mógł zaatakować i to zrobił. Z
          wypowiedzi kierowcy, od którego sie odbił wynikało, że chciał zrobić miejsce
          Robertowi po lewej, nie po prawej, stąd taka kicha.
      • Gość: mat Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.76.classcom.pl 14.06.07, 15:23
        Niech wraca już w niedzielę! Myślę, że ten wypadek naprawdę go wzmocni.
        Dotychczas jeździł wybornie, ale zawsze jakieś malutkie błędy mu się
        przytrafiały i nie wykorzystywał całego swojego potencjału. To doświadczenie
        pozwoli mu koncentrować się na każdym najmniejszym szczególe swej jazdy.
      • Gość: rt Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.aster.pl 14.06.07, 15:50
        ok, a powiedznie jest amerykańskie, od niedawna znane w Polsce
        • mniklas5 Re: jestem ciekawy jak brzmi powiedzenie 14.06.07, 16:12
          amerykanskie o ktorym mowil Kubica, moze ktos wie, adze ze wolne tlumaczenie
          nie mialoby zadnego sensu .
          • r2d2_c3p0 Re: jestem ciekawy jak brzmi powiedzenie 14.06.07, 16:20
            "what doesn't kill you makes you stronger"

przekład na polski jest wiernym odzwierciedleniem.
            • pateko7 Nietsche ciecie, a nie amerykanskie :))) 14.06.07, 17:05
              pozdro
              • r2d2_c3p0 Pełna kultura ;) 14.06.07, 17:08
                nie ma to jak superhiperkulturalny interlokutor ;)

pozdro (wez sobie cos na nerwy)
              • Gość: rt Re: Nietsche ciecie, a nie amerykanskie :))) IP: *.aster.pl 14.06.07, 17:11
                mówimy tutaj bardziej o tym w jakiej kulturze powiedzonko kursuje bo widocznie
                im pasuje(w amerykanskiej) niż kto je kiedyś wymyślił:)
        • Gość: Pawel Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 16:26
          Tak, amerykańskie jak diabli - Min. Giertych już zbiera żniwo - to cytat z F. Nietzschego "Ze szkoły wojennej życia. Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym." - niemieckiego filozofa o polskich korzeniach. (inny cytat "Dziękuję niebu, że we wszystkich swoich instynktach pozostałem Polakiem.")
          • Gość: rt Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:32
            dzieki, rzeczywiście pasuje do Nietzschego - do mnie dotarło nie przez Polske
            lecz US, o dziwo
      • marijuan3 Robercie, do przodu! 14.06.07, 16:59
        Trzymamy kciuki!!!
        • Gość: Lukas Re: Robercie, do przodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:08
          Brawo Robert! Tak trzymać! chociaż raz na jakiś czas mogłbyś iść do fryzjera ;)
      • Gość: alamakotan Bild ma wywiad.. a jakaś polska gazeta albo tv?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:17
      • bobbie2 Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 18:03
        Przeciez ten wypadek w Kanadzie, gdzie wyszedl prawie bez szwanku, nasz kierowca
        nie byl niczym innym jak cudem, gdzie rece trzymal sam nasz zmarly
        papiez,Chrystus i wszystkie nasze swiete patrony.Zaden inny by tego nie przezyl.
        Tylko inowiercy i teletubisie, moga opowiadac, ze to byl bardzo ciezki, ale z
        wielkim szczesciem dla kierowcy, bardzo ciezki wypadek.Dla prawdziwego katolika
        i polaka, byl to cud Bozy z naszym papiezem w tle.
        • Gość: kibic Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:58
          Gość jest moim idolem !!!
          Mam nadzieję, że w weekend znów będziemy mogli emocjonować się jego występami.
          (wiem, wiem jestem egoistą).
          Nie wypada mieszać w to wszystko sił najwyższych, ale fakt faktem, że zwykłe
          szczęcie to chyba nie było :)
          (na WP jest zdjęcie, na którym mu widać stopy) - fakt, że mimo to wyszedł bez
          szwanku jest niebywały.
          Brawo Robert !!!
      • Gość: goram Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 18:58
        Jesli nie widziales powtorki to Ci podpowiem! Zrobiles dokladnie tak, jak Mazoch w Zakopanem, tylko przy duzo wiekszej predkosci najazdowej.
        PS. Jestem dumny z takiego rodaka!
      • Gość: kat Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.media4.pl 14.06.07, 19:14
        Oczywiście, że powinien startować w niedzielę. Pod jednym warunkiem: trzeba
        wolniej jeździć, bo wolniej znaczy bezpieczniej. Mój znajomy jeździ od 30 lat i
        nie miał nawet stłuczki. A wszystko dlatego, że nie przekracza setki. Na
        Idianopolis też dojechałby bezpiecznie. Takiemu Hamiltonowi zycie niemiłe, to
        niech pędzi, a Pan, Panie Robercie ma całe życie przed sobą.
      • Gość: Fundak Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.debica140.tnp.pl 14.06.07, 19:23
        Ciekawi mnie tylko czy trochę mu nie jest głupio bo rozwalił bardzo drogi bolid
        który nie należy do niego. To tak troszkę jak z eddim griffinem. W każdym razie
        mi by było głupio. Olałbym gdyby to np. coś odpało lub się zepsuło o tak, jak
        to w formule bywa, ale na filmiku nie było widać żeby to była wina kogoś innego
        niż jego samego.
        • kate-gun Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 19:43
          tak, ja uwazam, ze np. Laudzie i Sennie tez powinno byc cholernie glupio, ze
          rozbili bolidy.
          • Gość: ratko Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.ipt.aol.com 14.06.07, 20:12
            potracaja mu z tygodniowki
      • Gość: Monica Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.hcsc.net 14.06.07, 21:27
        Bede tam w niedziele!!!Robert POLONIA jest z TOBA!!!
      • Gość: luka Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:05
        no i wszytko jasne, na tvn 24: KUBICA NIE WYSTARTUJE W INDIANAPOLIS-ZASTAPI GO
        VETTEL! wielka szkoda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka