Gość: 777jacek IP: *.elb.vectranet.pl 14.06.07, 13:20 Brawo. wkońcu to profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agusia Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.07, 13:21 I tak trzymac Robert!!! To sie nazywa silny charakter! Trzymam kciuki za Ciebie w USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke123 Robert Kubica = Iron Man z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:29 tak trzymac Robert. inni polozyliby sie do lozka na tydzien, a ty chcesz sie scigac. jestem z ciebie dumny jako polak duzo duzo starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuFFLiX.com Re: Robert Kubica = Iron Man z Polski IP: 70.90.174.* 14.06.07, 21:34 Brawo!!! stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasart Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 13:24 Twardziel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stuFFLiX.cm Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: 70.90.174.* 14.06.07, 21:34 Ale Kubica to ma szczescie! Brawo takze za odwage! stuFFLiX.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyber Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.dolsat.pl 14.06.07, 13:26 zgadza sie :) www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XZIBIT Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:51 Brawo Robert !!! Prawdziwy sportowiec z ciebie i profesjonalista. Dużo sukcesów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1_fan Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:27 A dlaczego puścił kierownicę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumacher michał Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:30 bo by nie miał kciuków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: 87.204.16.* 14.06.07, 13:47 Miałem ponad rok temu wypadek. Czołówkę. Na szczęście jechałem Lublinem i dość powoli, więc uderzenie nastąpiło przy względnych 50 km/h. Facet wbił mi się pod przód i rozwalił zawieszenie. Kierownicą tak mi szarpnęło, że miałem wybite dwa palce i nadwyrężony bark. Dlatego wcale się nie dziwię, że Kubica puścił kierownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
r2d2_c3p0 Robert powinien sprawdzić swoją kondycję na torze 14.06.07, 13:30 Niezmiernie się cieszę z pomyślnego zakończenia fatalnego incydentu na torze w Kanadzie. Jestem pełen podziwu dla przytomności umysłu, ambicji i woli walki tego chłopaka. Chciałbym jednak by Roberta wypuszczono dziś samodzielnie na tor i by wraz z kierownictwem sam ocenił czy jest w stanie jechać na 100% podczas niedzielnego Grand Prix USA. Wolałbym by po pomyślnym przejściu dzisiejszych testów Robert sam "odpuścił" niedzielny wyścig koncentrując się na poprawie formy po wypadku i leczeniu kostki po to by dać z siebie wszystko podczas GP Francji. Niemniej jednak jakakolwiek podjęta i w pełni akceptowalna przez niego decyzja będzie przez kibiców przyjęta ze zrozumieniem. Robert, wszyscy trzymamy mocno kciuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Robert powinien sprawdzić swoją kondycję na t IP: 213.192.66.* 14.06.07, 13:43 Zresztą Indianapolis to nie przelewki. Autentycznie podziwiam tego człowieka, ale w chwili obecnej on sam może być da siebie zagrożeniem. Dlatego nie zdziwił bym się, gdyby dzisiejsza decyzja lekarzy była odmowna. Bardzo chciałem zobaczyć Kubice w wyścigu GP US. Jednak dzisiaj już nie jestem pewien czy chcę go oglądać w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:37 Ciesze się, że Robert chce tak szybko wrócić na tor. Mam nadzieje, że lekarze pozwolą i zobaczymy Polaka w GP USA. Myślę, że Robert pojedzie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
radmen3082 Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 13:52 Szacunek Robert!! Jesteś Wielki _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ pozycjonowanie w google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stpierre Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 14:00 Nie powinien mieć zbyt dużo czasu na rozmyślania o tym, co się stało. Z tej jego wypowiedzi wynika, że dotarło do niego, że otarł się o śmierć. Więc jeśli fizycznie wszystko jest z nim w porządku, to powinien jak najszybciej wrócić na tor, bo później będzie coraz trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
r2d2_c3p0 Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 14:20 Pozwolę sobie nie zgodzić się z tym stwierdzeniem. Jeżeli ma silną psychikę to nie ma to ŻADNEGO znaczenia w jego przypadku. A czas do następnego GP na jego miejscu spędziłbym na leczeniu urazu kostki i poprawie reakcji psychomotorycznych. Nawet w tym celu by uzyskać przewagę nad przeciwnikami. Ale Robert jest profesjonalistą i decyzję zapewne podejmie bardzo rozważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Nie jest moim idolem ale jaja to on ma... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.07, 14:39 Po czymś takim tak się wypowiadać, szacun Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F - 1 Co cie nie zabije to zawsze cię wzmocni! IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.07, 14:48 "- Jechałem blisko. Zakręt był w lewo, a ja chciałem wyprzedzić Jarno Trulliego z prawej strony. Myślałem, że on utrzyma swój tor jazdy, ale nagle jeszcze bardziej zbliżyliśmy się do siebie. Dla mnie nie było już miejsca i wypadłem z toru. Straciłem kontrolę nad bolidem. Zdążyłem tylko puścić kierownicę i ułożyć ręce na klatce piersiowej." To jest wpełni świadomy i racjonalny kierowca! " Najważniejsze, że nie doznałem żadnych urazów głowy i nie mam kłopotów z koncentracją. Dokucza tylko lekki ból kostki, ale to nic poważnego. Przejdę testy pod okiem lekarzy FIA i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku - dodał." Tak trzymac Robert! Nie poddawaj sie! Indy czeka! O ile zgadzam sie z toba ze w tym momencie nie ma co ogladac wypadku, to jednak warto go zobaczyć po dwóch lub trzech wyścigach! To był spektakularny wypadek! Najwyzsze podium czeka tylko na ciebie! PS. Nigdy nie wyprzedzaj po zewnetrznej na zakrecie! Po prostu jest za mało miejsca, a fury moga zawsze dryftować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgx Robert trzymamy kciuki! Powodzenia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:19 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Co cie nie zabije to zawsze cię wzmocni! IP: 62.233.177.* 14.06.07, 15:23 jechał szybciej, miał przez chwilę miejsce, mógł zaatakować i to zrobił. Z wypowiedzi kierowcy, od którego sie odbił wynikało, że chciał zrobić miejsce Robertowi po lewej, nie po prawej, stąd taka kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.76.classcom.pl 14.06.07, 15:23 Niech wraca już w niedzielę! Myślę, że ten wypadek naprawdę go wzmocni. Dotychczas jeździł wybornie, ale zawsze jakieś malutkie błędy mu się przytrafiały i nie wykorzystywał całego swojego potencjału. To doświadczenie pozwoli mu koncentrować się na każdym najmniejszym szczególe swej jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.aster.pl 14.06.07, 15:50 ok, a powiedznie jest amerykańskie, od niedawna znane w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: jestem ciekawy jak brzmi powiedzenie 14.06.07, 16:12 amerykanskie o ktorym mowil Kubica, moze ktos wie, adze ze wolne tlumaczenie nie mialoby zadnego sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
r2d2_c3p0 Re: jestem ciekawy jak brzmi powiedzenie 14.06.07, 16:20 "what doesn't kill you makes you stronger" przekład na polski jest wiernym odzwierciedleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
r2d2_c3p0 Pełna kultura ;) 14.06.07, 17:08 nie ma to jak superhiperkulturalny interlokutor ;) pozdro (wez sobie cos na nerwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Nietsche ciecie, a nie amerykanskie :))) IP: *.aster.pl 14.06.07, 17:11 mówimy tutaj bardziej o tym w jakiej kulturze powiedzonko kursuje bo widocznie im pasuje(w amerykanskiej) niż kto je kiedyś wymyślił:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 16:26 Tak, amerykańskie jak diabli - Min. Giertych już zbiera żniwo - to cytat z F. Nietzschego "Ze szkoły wojennej życia. Co mnie nie zabija, to czyni mnie silniejszym." - niemieckiego filozofa o polskich korzeniach. (inny cytat "Dziękuję niebu, że we wszystkich swoich instynktach pozostałem Polakiem.") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:32 dzieki, rzeczywiście pasuje do Nietzschego - do mnie dotarło nie przez Polske lecz US, o dziwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Robercie, do przodu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:08 Brawo Robert! Tak trzymać! chociaż raz na jakiś czas mogłbyś iść do fryzjera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakotan Bild ma wywiad.. a jakaś polska gazeta albo tv?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 18:03 Przeciez ten wypadek w Kanadzie, gdzie wyszedl prawie bez szwanku, nasz kierowca nie byl niczym innym jak cudem, gdzie rece trzymal sam nasz zmarly papiez,Chrystus i wszystkie nasze swiete patrony.Zaden inny by tego nie przezyl. Tylko inowiercy i teletubisie, moga opowiadac, ze to byl bardzo ciezki, ale z wielkim szczesciem dla kierowcy, bardzo ciezki wypadek.Dla prawdziwego katolika i polaka, byl to cud Bozy z naszym papiezem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:58 Gość jest moim idolem !!! Mam nadzieję, że w weekend znów będziemy mogli emocjonować się jego występami. (wiem, wiem jestem egoistą). Nie wypada mieszać w to wszystko sił najwyższych, ale fakt faktem, że zwykłe szczęcie to chyba nie było :) (na WP jest zdjęcie, na którym mu widać stopy) - fakt, że mimo to wyszedł bez szwanku jest niebywały. Brawo Robert !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goram Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.chello.pl 14.06.07, 18:58 Jesli nie widziales powtorki to Ci podpowiem! Zrobiles dokladnie tak, jak Mazoch w Zakopanem, tylko przy duzo wiekszej predkosci najazdowej. PS. Jestem dumny z takiego rodaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.media4.pl 14.06.07, 19:14 Oczywiście, że powinien startować w niedzielę. Pod jednym warunkiem: trzeba wolniej jeździć, bo wolniej znaczy bezpieczniej. Mój znajomy jeździ od 30 lat i nie miał nawet stłuczki. A wszystko dlatego, że nie przekracza setki. Na Idianopolis też dojechałby bezpiecznie. Takiemu Hamiltonowi zycie niemiłe, to niech pędzi, a Pan, Panie Robercie ma całe życie przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundak Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.debica140.tnp.pl 14.06.07, 19:23 Ciekawi mnie tylko czy trochę mu nie jest głupio bo rozwalił bardzo drogi bolid który nie należy do niego. To tak troszkę jak z eddim griffinem. W każdym razie mi by było głupio. Olałbym gdyby to np. coś odpało lub się zepsuło o tak, jak to w formule bywa, ale na filmiku nie było widać żeby to była wina kogoś innego niż jego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu 14.06.07, 19:43 tak, ja uwazam, ze np. Laudzie i Sennie tez powinno byc cholernie glupio, ze rozbili bolidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.ipt.aol.com 14.06.07, 20:12 potracaja mu z tygodniowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.hcsc.net 14.06.07, 21:27 Bede tam w niedziele!!!Robert POLONIA jest z TOBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Kubica: GP USA najlepszym sposobem powrotu IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 22:05 no i wszytko jasne, na tvn 24: KUBICA NIE WYSTARTUJE W INDIANAPOLIS-ZASTAPI GO VETTEL! wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś