Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber

• dwakilo Kubica troglodyta 29.06.07, 11:07
        Panie Kubica, fakt, że mam pan skończone cztery klasy szkoły podstawowej nie
        upoważna Pana do odzywek w stylu: "moze jest ten napis, moze nie...". Czlowiek
        ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nie ty prymitywie...
        • Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:09
          Nie mierz innych swoja miarka. Mozesz miec nawet doktorat (jak Lepper) a i tak
          bedzie ci sloma z butow wystawala. A troglodyta to cie zrobil.
        • Gość: WG Re: Kubica troglodyta IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 11:11
          matole, podstawówka w Kraku, to 300% lepiej niż w twojej pipidówie...tqakiemu
          wsiokowi jak ty Robert nie musi nic udowadniać.
          • Gość: WG Re: Kubica troglodyta IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 11:12
            chociaż może nie powinienem urażać mieszkańców wsi. ty jesteś pozaklasowy matoł...
            • Gość: njh Re: Kubica troglodyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:19
              niektórzy mówia o pewności. a ja sądzę że niech się skupi Kubica na tym żeby być
              szybszym od heidfelda bo na każdym treningowym kółku dostaje od niego kilka
              setnych i tak ajest prawda.
              • Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:25
                Jestes pewny ze na kazdym ? Porownaj wypowiedzi Heidfelda i Kubicy. Pierwszy
                prawie caly czas podkresla jak super przygotowany ma bolid, drugi zawsze narzeka
                ze cos jest nie tak. Robert zawsze stara sie cos poprawic w ustawieniach bolidu,
                Heidfeld jest wiecznie z niego zadowolony. Smiem twierdzic ze obecna dobra
                pozycja BMW to w duzej mierze zasluga Roberta ktory zawsze stara sie znajdowac
                jakies niedociagniecia w bolidzie dzieki czemu inzynierowie moga go ulepszac. A
                Nick, no coz dostaje bolid i jedzie i jest szczesliwy - dobrze dla niego. Nie
                przeceniam roli Roberta ale uwazam ze jego narzekactwo przynosi BMW bardzo dobre
                efekty.
                • Gość: njh Re: Kubica troglodyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:00
                  no to wg ciebie Kubica wkłada wysiłek w rozwój bolidu a w zamian dostaje gorszy
                  egzemplarz???? Zapominasz ze Kubica nie jest już kierowcą testowym a wyścigowym
                  i jako taki ma osiągać najlepsze wyniki a nie testować sprzęt dla heidfelda.
                  Heidfeld nie narzeka bo inaczej jeździ.
                  Lubię Kubicę i zyczę mu jak najlepiej ale takie wypowiedzi jak ten wywiad tylko
                  szkodzą jego wizerunkowi. Wychodzi na kolesia co ma muchy w nosie a w d...
                  wszystko dookoła. Tylko po co coś takiego? Wysmarował sobie napis JPII na kasku
                  to niech nie mówi teraz że to prywatna sprawa bo widzą to miliony ludzi.
                  A o tym że jest wolniejszym od Heidfelda zdania nie zmienię, ale mogę tylko
                  wziąść poprawke na fakt że zwykle jeździ mocniej dotankowany. A dziś znów...
                  ledwo wsiadł do bolidu - znów coś nie pasuje i znów gorszy od Heidfelda.
                  • Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:06
                    Ja nie wiem czemu tak sie dzieje ale wierze Robertowi i jesli mowi ze cos jest
                    nie tak to nie mam powodu aby w to watpic. Do tego dochodza te wszystkie bledy
                    zespolu (choc ostatnio trafilo nawet na Heidfelda co wywolalo spory szok) no ale
                    moze nie zauwazyli jakiego kolory kask ma kierowca w bolidzie (oczywiscie zart).
                    Niemniej jednak jakos wyjatkowo czesciej trafialo na Roberta. Nie lubie teorii
                    spiskowych wiec klade to na bark braku doswiadczenia zespolu i zwyklego
                    ludzkiego pecha.
      • Gość: xyz Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:40
        i slusznie... znalazl sie ktos, kto nie umizguje sie mediom i nie kreuje na
        gwiazde
      • Gość: agapa Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 11:54
        No sorry , ale Kubica to prostak! Zero klasy , zero wyciągania wniosków, brak
        samooceny !!! Ale czego wymagać od chłopaczka po zawodówce ... i jeszcze mu się
        główka trochę potłukła ....
        No i to przysłowie o złej baletnicy i jej rąbku spódnicy idealnie do niego
        pasuje :)
        • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:57
          Kolejny z MALYM...kompleksem ? A moze z czyms innym ?
          • Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 12:02
            Analizujac Twoje wypowiedzi w tym wątku, goścu chyba sam masz powazne kompleksy
            na tle czegoś MAŁEGO .... czego sam se tu wpisz ....
            A ja raczej nie kolejna z dwoma w normie :), bez kompleksów
            Pozdrawiam
            • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:07
              Ja mam MALA cierpliwosc do takich matolkow jak ty ktorzy krytykuja kazdego
              Polaka ktoremu sie w zyciu udalo. No przyznaj sie czy przez ostatnie 3 sezony
              nie jechales podobnie po Malyszu ?
              • Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 12:13
                Nie jechałam po Małyszu, bo Małysz to gościo z klasą. Potrafi przyznać się do
                swoich błedów, potrafi dokonać samooceny no i nie odcina się od swoich korzeni.
                • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:20
                  Ciekawe. Ile to sie komentarzy naczytalem zey konczyl kariere jak mowil ze nie
                  wiem czemu mu nie idzie gdyz wszystko robi prawidlow a odleglosci nie ma. Ile
                  glupich tekstow ze sie go wstydz jak mowil ze upadek Mazocha to niestety jego
                  blad (mimo ze to samo mowil fachowiec Kojonkowski). No przyznaj sie nie byles
                  jednym z inch ? A jesli nie to czemu teraz nie zachowasz sie podobnie w stosunku
                  do Roberta ? Przyjrzyj sie uwaznie czy az tak mocno sie roznia ? Malysz tez
                  musial nabrac gruboskornosci bo inaczej by go zjedli zywcem i bylaby kupa a nie
                  4 mistrzostwa swiata. A przeciez wygrywal konkursy juz w wieku 17 lat a potem
                  byl tak zdruzgotany ze chcial konczyc kariere. Ale o tym pewnie nawet nie wiesz.
                  • Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.182.117.* 29.06.07, 12:57
                    Oj , jakiś strasznie zacięty jesteś .. , że nawet nie zauwazyłeś ze ja to ONA a
                    nie ON :)
                    Wyluzuj trochę... ;)
                    Każdy jest jaki jest i ma to na co załużył.
                    • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:02
                      Pardon madam ;-). Jakos mnie tak dzisiaj wzielo bo normalnie nie komentuje tych
                      glupot wypisywanych na forum ale chyba wystapil u mnie efekt przekroczonej masy
                      krytycznej idiotyzmow. A tak na przyszlosc: wiecej szacunku i zrozumienia dla
                      polskich sportowcow. To naprawde musi byc wkurzajace gdy polscy dziennikarze po
                      raz kolejny daja wyraz braku kompetencji zadajac pytania nie zwiazane ze sportem
                      a szukaja taniej sensacji z powodu malutkiego napisiku umieszczonego z tylu
                      kasku o ktorym sam Kubica nigdy nie wspomnial nawet slowem.

P.S. Kobiety jednak lagodza obyczaje. Pozdrawiam.
                      • Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.182.117.* 29.06.07, 13:20
                        Nie ma sprawy ;)
                        Ja się bardzo cieszę z osiągnięć naszych sportowców, wiem ze to cieżka fizyczna
                        praca i swojej umysłowej bym na nią nie zamieniła. Ale generalnie wqurza mnie
                        taka "woda sodowa" zarówno w wypowiedziach jak i w zachowaniu ludzi .... taki
                        brak pokory w obec losu ( nie ważne czy wierzy w Boga czy w przeznaczenie czy w
                        cokolwiek ) no i lekceważenie swoich wrogów czy rywali ...
                        A że bardziej reagujemy na rodaków ... nic w tym dziwnego- bo to "nasi", że
                        oceniamy ich sukcesy i porażki - no bo je widać...
                        Pozdrawiam

• Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:30
                          Ale dlaczego elita kierowcow ma byc pokorna ? Ja moge byc pokorny bo jestem
                          nikim w tym swiecie ale oni ? Polecam wywiad z DC, temu to dopiero brak pokory
                          ;-). A sodowka ? U Roberta ? Widzialas jak sie zachowywal po zdobyciu podium w
                          swoim 3 starcie ? Tka jaby to bylo co najmniej jego 10 w karierze. spokojny
                          opanowany. To jest material na mistrza. Nie niszczmy swoich wlasnych talentow bo
                          niestety mamy do tego ciagoty.
            • Gość: lol Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:08
              radek weź się uspokój. Ja nie rozumiem, ale to raczej nie Ci co krytykują mają
              kompleksy tylko WY wszyscy fani. Robicie z niego Bóstwo jakby nie wiadomo kim
              był. Na razie poza tym, że miejsca w pierwszej 10 zalicza nic nie pokazał
              wielkiego. To, że się dostał zawdzięcza nie tylko talentowi.

Teraz niech udowodni, że jest najszybszy bo na razie to pieprzy jak potłuczony.
              Jakoś Heidfield jest SZYBSZY (może to kwestia doświadczenia). No i pieprzenie o
              tym, że Hamilton jeździ tak dobrze tylko dlatego, że ma dobry samochód to bzdura
              (on ma łeb na karku, umie się obronić co nie raz pokazał). Do tego BMW spokojnie
              może walkę nawiązać z Ferrari i McLarenami co udowodnił Heidfield właśnie,
              zajmując parę razy 4te miejsce.

Więcej pokory w ocenianiu możliwości Kubicy sezonowcy. Bronicie go, ale niech to
              on udowodni, że mądrze gada.
              • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:15
                W zadnym watku nie skrytykowalem nikogo za to ze powiedzial o Kubicy prawde.
                Niestety ale wiekszosc z tych zakompleksiencow uzywa slow: buc, prostak, bufon.
                Jak to sie ma do jego mozliwosci na torze ? Czy Heidfeld jest szybszy ? No coz
                wyraznie bylo to widac w GP Monako. Ja nie twierdze ze jest bostwem ale zeby
                zdobyc MS musi byc gruboskornym cyborgiem nastawionym tylko na wygrywanie i taki
                jest. Nie zadowala sie dobrymi ustawieniami bolidu, chce aby byly jeszcze
                lepsze, nie zadowala sie swoimi dotychczaoswymi wynikami, chce miec jeszcze
                lepsze. Z drugiej strony bardzo realnie okresla swoje szanse. Mowil ze moze byc
                dobrze na Monzy i bylo, mowil ze nie ma szans na razie wygrac z McLarenami i tak
                jest. Ma chlopak leb na karku, przyjda i wyniki, jestem o tym przekonany i
                dlatego mu kibicuje a nie krytykuje za kazde drone potkniecie. Taki jestem a
                malkontentow bede tepil bo mam ich juz serdecznie dosc.
                • Gość: lol Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:26
                  Niestety to fakt. :)

Należy takie osoby olać. Nawet jak człowiek ma tylko podstawówkę skończoną, to
                  należy go szanować.

A co do tych "pseudo" fanów sezonowców, ignoruj ich :]. Im się nie podoba, że
                  ktoś za jeżdżenie samochodem może zarabiać więcej od nich, którzy ciężko na
                  zmywaku zapitalają ^^.
                  • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:31
                    I tak do tej pory robilem, olewalem, ale dzisiaj cos we mnie peklo. Naprawde nie
                    moge juz zdzierzyc tych debilizmow wypisywanych na forum (o marnych
                    "prowokacjach" juz nawet nie wspomne). Nie wlaczalem sie do tych durnowatych
                    dyskusji ale dzisiaj juz nie wytrzymalem. Moze niepotrzebnie bo jest takie
                    powiedzenie:"Nie kloc sie z idiota bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu
                    a potem zalatwi doswiadczeniem".
      • Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 12:33
        chlopak ma olej w glowie. wreszcie jakis normalny, nieprzeklamany,
        nieprzeslodzony wywiad i szczery czlowiek. moze mial mowic ze jest powolny? a
        dziennikarzyna niech sie lepiej skupi na F1, nie na cudach.
      • Gość: brawo Rober, brawo! IP: *.physchem.kth.se 29.06.07, 12:42
        Super teksty :) Media w Polsce to bagno wchodzące przez każdą dziurę do naszych
        domów.
      • Gość: maciek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:44
        popieram.to samo pomyślałem! wścibscy dziennikarze
      • Gość: radek Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:52
        Polecam waszej uwadze dzisiejszy wywiad z DC. Ten to dopiero wedlug was
        powienien byc bucem. No ale on mieszka w Szkocji a nie w Polsce wiec nie ma
        takich glupich komentarzy jak tutaj. Choc w jego przypadku bardziej bylyby na
        miejscu gdyz o mial juz swoje 5 minut na zdobycie MS i nic z tego nie wyszlo.
      • Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 13:44
        nawiasem mowiac, to pytanie o JPII bylo na poziomie Faktu. czyli szukanie
        sensacji. i oczywiscie wszyscy ci, ktorzy blzugaja tutaj na Kubice, poniewaz
        nie odpowiedzial na to pytanie (no jak on smial?) musza byc stalymi
        czytelnikami takich tanich sensacyjnych brukowcow.
      • Gość: cr1 Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.33.72.* 29.06.07, 13:55
        Nie ma szybszego? Heidfield ma dwa razy więcej punktów.
        • Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 14:01
          ale np. osiagniecie najlepszego czasu okrazenia nie zawsze przeklada sie na
          podium i punkty. zreszta punkty moga byc m.in wynikiem tego, ze ktos wypada z
          wyscigu, najprostszy przyklad - Vettel i jego punkt.
          oczywiscie nie mowie tego w kontekscie Nicka, ktory jest bardzo dobrym kierowca
          i ktorego umiejetnosci nie neguje.
        • Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 14:06
          Heidfled jest dobrym kierowca jednak ma juz duze doswiadczenie w F1. Zreszta
          dopoki Robert nie zaczal deptac mu po pietach jezdzil w BMW raczej przecietnie.
          A Robert parokrotnie byl juz lepszy w wyscigach od Nicka takze raczej sa na
          rownym poziomie.
      • Gość: max niestety aby osiagnac cos za granica.. IP: *.infinity.net.pl 29.06.07, 15:46
        ..lepiej sie nie przyznawac do polskiego pochodzenia. Wszyscy to znamy i bysmy
        zachowywali sie podobnie jak Robert poniewaz Polska przecietnemu Niemcowi czy
        Francuzowi z niczym dobrym sie nie kojarzy. Wystarczy poczytac ostatnio
        niemiecka prase, buractwo naszego smiesznego rzadu przechodzi na przecietnego
        Polaka.
      • Gość: bartek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.era.pl 29.06.07, 15:59
        Hipokryzja:

Jesli nosi napis na kasku to nie dla siebie, tylko zeby bylo widac. Prywatnych
        spraw, o ktorych nie chce rozmawiac, powinien nie wystawiac na widok publiczny.
        • Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 16:09
          jezeli 2 gejow trzyma sie za rece w parku, to niekoniecznie chcieliby rozmawiac
          o tym z przypadkowymi ludzmi.
      • Gość: Ugluk Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:07
        eeeee moim zdaniem błędny tytuł wisi na sport.pl "jestem najszybszy w bmw" "nie ma szybszego w bmw sauber". przeciez z wypowiedzi Roberta nie wynika to, że uważa sie za najszybszego, tylko, że póki co jest szybszy od małolatów, rezerwowych. A ten tytuł brzmi jakby Robrert się wywyższał i uzanawał za lepszego od Nicka. Błąd redakcji wg. mnie.
      • Gość: gość portalu Kubica na P_R_E_Z_Y_D_E_N_T_A !!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 21:29
        > To wiadomość z Watykanu. Chodzi o to, że w chwili wypadku miał Pan na głowie
        kask z napisem Jan Paweł II, tak?

> - Nie wiem. Może jest ten napis, może nie. Nie Pański interes. Sprawa nie jest
        > związana z wyścigami samochodowymi, tymczasem bębni się o tym od trzech
        tygodni. > To osobiste.

Brawo Robert!
      • Gość: 2aigel kubica to wredny i zarozumiały typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:44
        prostak i kawałachama do tego. ten wywiad tylko temu dowodzi
      • Gość: dżolo2 Skoro osobiste to mógł zrobić napis wewnątrz kasku IP: *.zax.pl 30.06.07, 01:48
        A nie na zewnątrz na pokaz i publiczne oglądanie (w tym komentowanie).
        Wtedy jego odpowiedź byłaby logiczna a pytanie dziennikarza ingerujące w
        prywatność.
      • armagedon241 Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber 30.06.07, 08:28
        Niech te nieszczesliwe dziecko nie dotyka sie do kierownicy. W zyciu nikogo w F1
        nie wyprzedził a jak chciał to zrobić to popsuł sprzęt wart dużo dolarów. Niech
        wraca do podstawówki i na rower ten pseudokierowca
        • Gość: e-knight Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:10
          zrob mi te przyjemnosci przestan pisac glupoty
      • Gość: afore do jełopa kapitan_stopczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:08
        Żal mi takich idiotów jak ty. Tylko potrafisz życzyć Kubicy najgorzej, no nie??
        Każdy twój temat to obrażanie Kubicy. Marny prowokatorze. Lecz swoje kompleksy
        gdzie indziej, albo weź rower i idź pojeździć na dworze, na świeżym powietrzu,
        bo od siedzenia na kompie i wyzywania innych, to już ci pada na dekiel.

Tacy jak ty muszą mieć jakiś swój dziwny, chory świat, bez tego nie mogą
        egzystowac, no nie?? Kubica wyraźnie powiedział, że wiara, itp. to jego
        osobista sprawa, i innych gó.. to powinno obchodzić, ale oczywiście taki
        podjudzacz jak ty we wszystkim znajdzie pomówienia, spiski, itp. Jesteś jak
        taka stara baba, która myśli, że wszystko wie lepiej od każdego i za cholere
        nie da się jej przegadać.

Szkoda czasu na takich jak ty. Powtarzam, lecz swoje kompleksy i swoje marne
        życie, gdzie indziej. Typowy zakompleksiony "polaczek", omamiony katolami i
        polityką, tylko potrafisz wyzywać i zazdrościć.
      • stachu44 Nie można było przewidzieć zachowania Jarno Trulli 30.06.07, 23:16
        Trulli dokladnie wiedzial co robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka