dwakilo Kubica troglodyta 29.06.07, 11:07 Panie Kubica, fakt, że mam pan skończone cztery klasy szkoły podstawowej nie upoważna Pana do odzywek w stylu: "moze jest ten napis, moze nie...". Czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nie ty prymitywie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:09 Nie mierz innych swoja miarka. Mozesz miec nawet doktorat (jak Lepper) a i tak bedzie ci sloma z butow wystawala. A troglodyta to cie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kubica troglodyta IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 11:11 matole, podstawówka w Kraku, to 300% lepiej niż w twojej pipidówie...tqakiemu wsiokowi jak ty Robert nie musi nic udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kubica troglodyta IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 11:12 chociaż może nie powinienem urażać mieszkańców wsi. ty jesteś pozaklasowy matoł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njh Re: Kubica troglodyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:19 niektórzy mówia o pewności. a ja sądzę że niech się skupi Kubica na tym żeby być szybszym od heidfelda bo na każdym treningowym kółku dostaje od niego kilka setnych i tak ajest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:25 Jestes pewny ze na kazdym ? Porownaj wypowiedzi Heidfelda i Kubicy. Pierwszy prawie caly czas podkresla jak super przygotowany ma bolid, drugi zawsze narzeka ze cos jest nie tak. Robert zawsze stara sie cos poprawic w ustawieniach bolidu, Heidfeld jest wiecznie z niego zadowolony. Smiem twierdzic ze obecna dobra pozycja BMW to w duzej mierze zasluga Roberta ktory zawsze stara sie znajdowac jakies niedociagniecia w bolidzie dzieki czemu inzynierowie moga go ulepszac. A Nick, no coz dostaje bolid i jedzie i jest szczesliwy - dobrze dla niego. Nie przeceniam roli Roberta ale uwazam ze jego narzekactwo przynosi BMW bardzo dobre efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: njh Re: Kubica troglodyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:00 no to wg ciebie Kubica wkłada wysiłek w rozwój bolidu a w zamian dostaje gorszy egzemplarz???? Zapominasz ze Kubica nie jest już kierowcą testowym a wyścigowym i jako taki ma osiągać najlepsze wyniki a nie testować sprzęt dla heidfelda. Heidfeld nie narzeka bo inaczej jeździ. Lubię Kubicę i zyczę mu jak najlepiej ale takie wypowiedzi jak ten wywiad tylko szkodzą jego wizerunkowi. Wychodzi na kolesia co ma muchy w nosie a w d... wszystko dookoła. Tylko po co coś takiego? Wysmarował sobie napis JPII na kasku to niech nie mówi teraz że to prywatna sprawa bo widzą to miliony ludzi. A o tym że jest wolniejszym od Heidfelda zdania nie zmienię, ale mogę tylko wziąść poprawke na fakt że zwykle jeździ mocniej dotankowany. A dziś znów... ledwo wsiadł do bolidu - znów coś nie pasuje i znów gorszy od Heidfelda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica troglodyta IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:06 Ja nie wiem czemu tak sie dzieje ale wierze Robertowi i jesli mowi ze cos jest nie tak to nie mam powodu aby w to watpic. Do tego dochodza te wszystkie bledy zespolu (choc ostatnio trafilo nawet na Heidfelda co wywolalo spory szok) no ale moze nie zauwazyli jakiego kolory kask ma kierowca w bolidzie (oczywiscie zart). Niemniej jednak jakos wyjatkowo czesciej trafialo na Roberta. Nie lubie teorii spiskowych wiec klade to na bark braku doswiadczenia zespolu i zwyklego ludzkiego pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.chello.pl 29.06.07, 11:40 i slusznie... znalazl sie ktos, kto nie umizguje sie mediom i nie kreuje na gwiazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 11:54 No sorry , ale Kubica to prostak! Zero klasy , zero wyciągania wniosków, brak samooceny !!! Ale czego wymagać od chłopaczka po zawodówce ... i jeszcze mu się główka trochę potłukła .... No i to przysłowie o złej baletnicy i jej rąbku spódnicy idealnie do niego pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 11:57 Kolejny z MALYM...kompleksem ? A moze z czyms innym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 12:02 Analizujac Twoje wypowiedzi w tym wątku, goścu chyba sam masz powazne kompleksy na tle czegoś MAŁEGO .... czego sam se tu wpisz .... A ja raczej nie kolejna z dwoma w normie :), bez kompleksów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:07 Ja mam MALA cierpliwosc do takich matolkow jak ty ktorzy krytykuja kazdego Polaka ktoremu sie w zyciu udalo. No przyznaj sie czy przez ostatnie 3 sezony nie jechales podobnie po Malyszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 29.06.07, 12:13 Nie jechałam po Małyszu, bo Małysz to gościo z klasą. Potrafi przyznać się do swoich błedów, potrafi dokonać samooceny no i nie odcina się od swoich korzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:20 Ciekawe. Ile to sie komentarzy naczytalem zey konczyl kariere jak mowil ze nie wiem czemu mu nie idzie gdyz wszystko robi prawidlow a odleglosci nie ma. Ile glupich tekstow ze sie go wstydz jak mowil ze upadek Mazocha to niestety jego blad (mimo ze to samo mowil fachowiec Kojonkowski). No przyznaj sie nie byles jednym z inch ? A jesli nie to czemu teraz nie zachowasz sie podobnie w stosunku do Roberta ? Przyjrzyj sie uwaznie czy az tak mocno sie roznia ? Malysz tez musial nabrac gruboskornosci bo inaczej by go zjedli zywcem i bylaby kupa a nie 4 mistrzostwa swiata. A przeciez wygrywal konkursy juz w wieku 17 lat a potem byl tak zdruzgotany ze chcial konczyc kariere. Ale o tym pewnie nawet nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.182.117.* 29.06.07, 12:57 Oj , jakiś strasznie zacięty jesteś .. , że nawet nie zauwazyłeś ze ja to ONA a nie ON :) Wyluzuj trochę... ;) Każdy jest jaki jest i ma to na co załużył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:02 Pardon madam ;-). Jakos mnie tak dzisiaj wzielo bo normalnie nie komentuje tych glupot wypisywanych na forum ale chyba wystapil u mnie efekt przekroczonej masy krytycznej idiotyzmow. A tak na przyszlosc: wiecej szacunku i zrozumienia dla polskich sportowcow. To naprawde musi byc wkurzajace gdy polscy dziennikarze po raz kolejny daja wyraz braku kompetencji zadajac pytania nie zwiazane ze sportem a szukaja taniej sensacji z powodu malutkiego napisiku umieszczonego z tylu kasku o ktorym sam Kubica nigdy nie wspomnial nawet slowem. P.S. Kobiety jednak lagodza obyczaje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agapa Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.182.117.* 29.06.07, 13:20 Nie ma sprawy ;) Ja się bardzo cieszę z osiągnięć naszych sportowców, wiem ze to cieżka fizyczna praca i swojej umysłowej bym na nią nie zamieniła. Ale generalnie wqurza mnie taka "woda sodowa" zarówno w wypowiedziach jak i w zachowaniu ludzi .... taki brak pokory w obec losu ( nie ważne czy wierzy w Boga czy w przeznaczenie czy w cokolwiek ) no i lekceważenie swoich wrogów czy rywali ... A że bardziej reagujemy na rodaków ... nic w tym dziwnego- bo to "nasi", że oceniamy ich sukcesy i porażki - no bo je widać... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 13:30 Ale dlaczego elita kierowcow ma byc pokorna ? Ja moge byc pokorny bo jestem nikim w tym swiecie ale oni ? Polecam wywiad z DC, temu to dopiero brak pokory ;-). A sodowka ? U Roberta ? Widzialas jak sie zachowywal po zdobyciu podium w swoim 3 starcie ? Tka jaby to bylo co najmniej jego 10 w karierze. spokojny opanowany. To jest material na mistrza. Nie niszczmy swoich wlasnych talentow bo niestety mamy do tego ciagoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:08 radek weź się uspokój. Ja nie rozumiem, ale to raczej nie Ci co krytykują mają kompleksy tylko WY wszyscy fani. Robicie z niego Bóstwo jakby nie wiadomo kim był. Na razie poza tym, że miejsca w pierwszej 10 zalicza nic nie pokazał wielkiego. To, że się dostał zawdzięcza nie tylko talentowi. Teraz niech udowodni, że jest najszybszy bo na razie to pieprzy jak potłuczony. Jakoś Heidfield jest SZYBSZY (może to kwestia doświadczenia). No i pieprzenie o tym, że Hamilton jeździ tak dobrze tylko dlatego, że ma dobry samochód to bzdura (on ma łeb na karku, umie się obronić co nie raz pokazał). Do tego BMW spokojnie może walkę nawiązać z Ferrari i McLarenami co udowodnił Heidfield właśnie, zajmując parę razy 4te miejsce. Więcej pokory w ocenianiu możliwości Kubicy sezonowcy. Bronicie go, ale niech to on udowodni, że mądrze gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:15 W zadnym watku nie skrytykowalem nikogo za to ze powiedzial o Kubicy prawde. Niestety ale wiekszosc z tych zakompleksiencow uzywa slow: buc, prostak, bufon. Jak to sie ma do jego mozliwosci na torze ? Czy Heidfeld jest szybszy ? No coz wyraznie bylo to widac w GP Monako. Ja nie twierdze ze jest bostwem ale zeby zdobyc MS musi byc gruboskornym cyborgiem nastawionym tylko na wygrywanie i taki jest. Nie zadowala sie dobrymi ustawieniami bolidu, chce aby byly jeszcze lepsze, nie zadowala sie swoimi dotychczaoswymi wynikami, chce miec jeszcze lepsze. Z drugiej strony bardzo realnie okresla swoje szanse. Mowil ze moze byc dobrze na Monzy i bylo, mowil ze nie ma szans na razie wygrac z McLarenami i tak jest. Ma chlopak leb na karku, przyjda i wyniki, jestem o tym przekonany i dlatego mu kibicuje a nie krytykuje za kazde drone potkniecie. Taki jestem a malkontentow bede tepil bo mam ich juz serdecznie dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:26 Niestety to fakt. :) Należy takie osoby olać. Nawet jak człowiek ma tylko podstawówkę skończoną, to należy go szanować. A co do tych "pseudo" fanów sezonowców, ignoruj ich :]. Im się nie podoba, że ktoś za jeżdżenie samochodem może zarabiać więcej od nich, którzy ciężko na zmywaku zapitalają ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:31 I tak do tej pory robilem, olewalem, ale dzisiaj cos we mnie peklo. Naprawde nie moge juz zdzierzyc tych debilizmow wypisywanych na forum (o marnych "prowokacjach" juz nawet nie wspomne). Nie wlaczalem sie do tych durnowatych dyskusji ale dzisiaj juz nie wytrzymalem. Moze niepotrzebnie bo jest takie powiedzenie:"Nie kloc sie z idiota bo najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu a potem zalatwi doswiadczeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 12:33 chlopak ma olej w glowie. wreszcie jakis normalny, nieprzeklamany, nieprzeslodzony wywiad i szczery czlowiek. moze mial mowic ze jest powolny? a dziennikarzyna niech sie lepiej skupi na F1, nie na cudach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Rober, brawo! IP: *.physchem.kth.se 29.06.07, 12:42 Super teksty :) Media w Polsce to bagno wchodzące przez każdą dziurę do naszych domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:44 popieram.to samo pomyślałem! wścibscy dziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 12:52 Polecam waszej uwadze dzisiejszy wywiad z DC. Ten to dopiero wedlug was powienien byc bucem. No ale on mieszka w Szkocji a nie w Polsce wiec nie ma takich glupich komentarzy jak tutaj. Choc w jego przypadku bardziej bylyby na miejscu gdyz o mial juz swoje 5 minut na zdobycie MS i nic z tego nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 13:44 nawiasem mowiac, to pytanie o JPII bylo na poziomie Faktu. czyli szukanie sensacji. i oczywiscie wszyscy ci, ktorzy blzugaja tutaj na Kubice, poniewaz nie odpowiedzial na to pytanie (no jak on smial?) musza byc stalymi czytelnikami takich tanich sensacyjnych brukowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cr1 Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 212.33.72.* 29.06.07, 13:55 Nie ma szybszego? Heidfield ma dwa razy więcej punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 14:01 ale np. osiagniecie najlepszego czasu okrazenia nie zawsze przeklada sie na podium i punkty. zreszta punkty moga byc m.in wynikiem tego, ze ktos wypada z wyscigu, najprostszy przyklad - Vettel i jego punkt. oczywiscie nie mowie tego w kontekscie Nicka, ktory jest bardzo dobrym kierowca i ktorego umiejetnosci nie neguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: 82.177.55.* 29.06.07, 14:06 Heidfled jest dobrym kierowca jednak ma juz duze doswiadczenie w F1. Zreszta dopoki Robert nie zaczal deptac mu po pietach jezdzil w BMW raczej przecietnie. A Robert parokrotnie byl juz lepszy w wyscigach od Nicka takze raczej sa na rownym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max niestety aby osiagnac cos za granica.. IP: *.infinity.net.pl 29.06.07, 15:46 ..lepiej sie nie przyznawac do polskiego pochodzenia. Wszyscy to znamy i bysmy zachowywali sie podobnie jak Robert poniewaz Polska przecietnemu Niemcowi czy Francuzowi z niczym dobrym sie nie kojarzy. Wystarczy poczytac ostatnio niemiecka prase, buractwo naszego smiesznego rzadu przechodzi na przecietnego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.era.pl 29.06.07, 15:59 Hipokryzja: Jesli nosi napis na kasku to nie dla siebie, tylko zeby bylo widac. Prywatnych spraw, o ktorych nie chce rozmawiac, powinien nie wystawiac na widok publiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 16:09 jezeli 2 gejow trzyma sie za rece w parku, to niekoniecznie chcieliby rozmawiac o tym z przypadkowymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugluk Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:07 eeeee moim zdaniem błędny tytuł wisi na sport.pl "jestem najszybszy w bmw" "nie ma szybszego w bmw sauber". przeciez z wypowiedzi Roberta nie wynika to, że uważa sie za najszybszego, tylko, że póki co jest szybszy od małolatów, rezerwowych. A ten tytuł brzmi jakby Robrert się wywyższał i uzanawał za lepszego od Nicka. Błąd redakcji wg. mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Kubica na P_R_E_Z_Y_D_E_N_T_A !!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 21:29 > To wiadomość z Watykanu. Chodzi o to, że w chwili wypadku miał Pan na głowie kask z napisem Jan Paweł II, tak? > - Nie wiem. Może jest ten napis, może nie. Nie Pański interes. Sprawa nie jest > związana z wyścigami samochodowymi, tymczasem bębni się o tym od trzech tygodni. > To osobiste. Brawo Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2aigel kubica to wredny i zarozumiały typ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:44 prostak i kawałachama do tego. ten wywiad tylko temu dowodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżolo2 Skoro osobiste to mógł zrobić napis wewnątrz kasku IP: *.zax.pl 30.06.07, 01:48 A nie na zewnątrz na pokaz i publiczne oglądanie (w tym komentowanie). Wtedy jego odpowiedź byłaby logiczna a pytanie dziennikarza ingerujące w prywatność. Odpowiedz Link Zgłoś
armagedon241 Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber 30.06.07, 08:28 Niech te nieszczesliwe dziecko nie dotyka sie do kierownicy. W zyciu nikogo w F1 nie wyprzedził a jak chciał to zrobić to popsuł sprzęt wart dużo dolarów. Niech wraca do podstawówki i na rower ten pseudokierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-knight Re: Kubica: nie ma szybszego w BMW Sauber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:10 zrob mi te przyjemnosci przestan pisac glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afore do jełopa kapitan_stopczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:08 Żal mi takich idiotów jak ty. Tylko potrafisz życzyć Kubicy najgorzej, no nie?? Każdy twój temat to obrażanie Kubicy. Marny prowokatorze. Lecz swoje kompleksy gdzie indziej, albo weź rower i idź pojeździć na dworze, na świeżym powietrzu, bo od siedzenia na kompie i wyzywania innych, to już ci pada na dekiel. Tacy jak ty muszą mieć jakiś swój dziwny, chory świat, bez tego nie mogą egzystowac, no nie?? Kubica wyraźnie powiedział, że wiara, itp. to jego osobista sprawa, i innych gó.. to powinno obchodzić, ale oczywiście taki podjudzacz jak ty we wszystkim znajdzie pomówienia, spiski, itp. Jesteś jak taka stara baba, która myśli, że wszystko wie lepiej od każdego i za cholere nie da się jej przegadać. Szkoda czasu na takich jak ty. Powtarzam, lecz swoje kompleksy i swoje marne życie, gdzie indziej. Typowy zakompleksiony "polaczek", omamiony katolami i polityką, tylko potrafisz wyzywać i zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Nie można było przewidzieć zachowania Jarno Trulli 30.06.07, 23:16 Trulli dokladnie wiedzial co robi. Odpowiedz Link Zgłoś