Gość: M.Aszek IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 14:08 Faktycznie, jest coś takiego niewytłumaczalnego w przeciętnym Niemcu: nie potrafi uwierzyć, ze Polak może być lepszy od Niemca, a jak już to widzą to bardzo im to przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawda Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.07, 14:27 Masz racje jak najbardziej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:19 a zwlaszcza nie moze byc szybszy. reakcje Niemcow na autostradzie, kiedy sie ich wyprzedza na polskich numerach, bywaja zabawne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f'en schkopy Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 16:51 Niemcy osziedziczaja nienawiesc do Polakow wraz z pierwszym mlekiem matki. TO NORMALNE CO MOWI kUBICA TAKIE ZACHOWANIE MOZNA SPOTKAC NA KAZDYM KROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras A wszystko to wyobraźnia kompleksiarzy... IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Wystarczy posłuchać "Premiere" 29.06.07, 20:00 Jak się zachłystują każdym wyprzedzeniem przez p. Rosberga (najlepiej p. Kubicy), jak pieją z zachwytu nad wyższością p. Heidfelda. Jak unikają wypowiedzi, gdy coś dobrze zrobi p. Kubica. Ostatnio p. Vettel zawalił start, ale od paru tygodni trąbią o osiągnięciach p. Vettela... Tu na Forum nikt niczego nie dowiedzie, ale tyle wpadek "technicznych" przy p. Kubicy (i nieistotne przy p. Heidfeldzie; może za wyjątkiem niedokręconego koła, gdy zawodnik spieszył się żeby wjechać na tor przed p. Kubicą), to jednak powinno dawać do myślenia. Ale "internacjonaliści" wiedzą lepiej... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A wszystko to doświadczenie IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.07, 16:20 Pracuję dla Niemców. Są BARDZO zarozumiali, dając na każdym kroku do zrozumienia, że są lepsi i mądrzejsi od głupich Polaków. Branża informatyczna, więc teoretycznie wykształceni ludzie... Austriacy podobnie zresztą. Słowacy są spoko, czasami mam z nimi kontakt w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Światowiec ŚwiatoPogląd IP: *.dsl.mindspring.com 30.06.07, 19:39 ŚwiatoPogląd zależy od ŚwiatoPrzed-glądu na ŚwiatoWy-gląd oraz ŚwiatoO-glądu tudzież ŚwiatoPrze-glądu lub ŚwiatoPod-glądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: A wszystko to doświadczenie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.07, 21:36 ja tez pracuje dla Niemcow w branzy informatycznej... mam ciekawiej niz ty, bo nie dosc, ze z Polski to na dodatek kobieta... te ich wiecznie zdziwione miny jak rozwiazuje w 2 h problem nad ktorym oni siedza juz z kilka dni zawsze mnie rozbawiaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Co jest nawiekszym kompleksem Polakow ? 29.06.07, 17:35 Niemcy, Francuzi, Ruski czy Zydzi, bo trudno sie zorientowac. Wiekszosc naszego spoleczenstwa powinna sie leczyc u psychiatry, bo widze ze te kompleksy sie poglebiaja. Wy macie naprawde nasrane w glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras A Robert to dobry syn narodu i tradycji ;-) IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: A Robert to dobry syn narodu i tradycji ;-) 29.06.07, 19:44 Narodu tak, ale tradycji na szczęście nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubmeister Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 15:00 nie generalizujmy, wiele mozna powiedziec o przecietnym Polaku... zwlaszcza czytajac to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not-german niemcy kochaja siebie najbardziej IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 15:07 racja. jest garsta niemcow ktorzy by tak nie mysleli. ale jest duza ilosc ktorzy dokladnie tak mysla. Takie sa moje doswiadczenia. I to nie tylko o polakach, ale takze o wielu innych narodach. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus pieprzycie dokładnie jak głupi Niemcy 29.06.07, 16:56 Gość portalu: not-german napisał(a): > racja. jest garsta niemcow ktorzy by tak nie mysleli. ale jest duza ilosc ktorz > y dokladnie tak mysla. Takie sa moje doswiadczenia. I to nie tylko o polakach > , ale takze o wielu innych narodach. Tak samo duża jak Polaków. Idioŧów jest wszędzie podobny procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: niemcy kochaja siebie najbardziej IP: 164.61.216.* 29.06.07, 21:43 A polacy kochaja wszystkich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krz Kubica: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:12 Byłem wtedy w Turcji i faktycznie się przestraszyłem oglądając ten wypadek w tureckiej tv - nie ruszał się po wypadku a nie szło zrozumieć czy przeżył czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesary1 Re: Kubica: IP: 164.61.216.* 29.06.07, 21:44 nie szlp zrozumiec , kolego bo nie znasz tureckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Sa fakty i sa opinie: o faktach sie nie dyskutuje 29.06.07, 16:17 Kubica jezdzi w niemieckim zespole BMW. Opinie na forum GW pozostaja tylko i wylacznie opiniami, ktorym przecza fakty: nie nalezy sadzic, ze nie ma innych chetnych i niemniej zdolnych by jedzic w zespole BMW. Niektorzy kierowcy by moc jedzic w formule 1 inwestowali swoj wlasny kapital w "stajnie". Jest wyjatkowo niewielu takich jak Kubica, ktorzy dopracowali sie wlasnego miejsca w formule 1 dzieki swoim sukcesom ale rowniez (o czym nie nalezy zapominac) dzieki przychylnosci kierownictwa BMW niemieckiej firmy. Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajogo Re: Sa fakty i sa opinie: o faktach sie nie dysku IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 17:00 Co ty bredzisz czlowieku "przychylnosci kierownictwa BMW niemieckiej firmy" ? Ilu jest takich kierowcow tak mlodych jak Robert ? Hamilton, Massa, Vettel ? Tu nie ma przychylnosci jest tylko biznes oni zainwestowali w niego bo wiedza ze pieniadze sie zwroca. Jezeli by tego BMW nie zrobil to Red Bull i Toyota czekaja w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Sa fakty i sa opinie - racja IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:25 1europejczyk napisał: > Kubica jezdzi w niemieckim zespole BMW. To akurat też jest opinia. Kubica jeździ w szwajcarsko-niemieckim BMW-Sauber. Niemniej nie można wykluczyć, że w przyszłości ta stajnia przekształci się w niemiecki BMW, szczególnie gdy coś wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Sa fakty i sa opinie - racja IP: *.chello.pl 29.06.07, 20:07 Dokładnie w szwajcarsko-bawarskim, to trochę co innego. I przekształci się w bawarski - własność koncernu BMW, którego głownym rynkiem jest USA. Więc w tym kontekscie (jego teamu) niemiecka nieprzychylność nie jest aż tak znacząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:22 Kierowca odmówił rozmowy na temat swej wiary podkreślając, że jest to sprawa osobista. hm czyzby byl ateista? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jant Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:27 To przecież nic złego... Sam znam co najmniej 5 ateistów, w dodatku sam nim jestem :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: 62.148.78.* 29.06.07, 16:32 i dlatego ma na kasku Jan Pawel II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neb Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:50 Gość portalu: jj napisał(a): > i dlatego ma na kasku Jan Pawel II może to taki marketing, żeby Polacy go bardziej lubili :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.182-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.06.07, 16:27 Jego przyszłość widzę w zespole Ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Los Angeles Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.socal.res.rr.com 29.06.07, 16:44 kolejny antagonista , nie zawsze mowienie prawdy (zreszta w jego opini) jest pozyteczne i pozadane, mimo wszystko jezdzi w BMW i krytykuje Niemcow ze rzekomo zazdroszcza, co za brak taktu i wychowania,niech lepiej przejdzie do Ferrai czy gdzie indziej, oprozcz talentu i sukcesow trzeba byc dobrze wychowanym.Ludzie nie lubia pyszalkow i jak smarkacz zaczyna farmazonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasi-a Merkel Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 16:54 Bardzo dobrze ze ma swoje zdanie. On akurat jest w takiej pozycji ze nie musi jezdzic w BMW i dobrze o tym wie. Robert oby tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:05 Jaki lepszy zespól niż BMW go niby chce?Bez przesady-trochę umiaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:38 To niech idzie z BMW. Chciałem powiedzieć, że BMW jest w 3 najlepszych teamów jeżdżących w F1 w tym sezonie. Lepiej Kubica nie mógł trafić:>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:56 To raczej BMW mialo wiele szczescia, ze zainwestowalo w Roberta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.07, 16:59 Ta miernota bardzo mało umie, niszczy bolidy i zagraża życiu innych więc podgrzewa niesnaski polsko-niemieckie aby odwrócić uwagę od swojej nędznej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 17:16 masz dosyć ograniczony repertuar i chyba mało do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:27 Rozumiem, że czytałeś ten artykuł w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:57 Chyba mama mu czytała. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzosztywny Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli 29.06.07, 20:56 Gość portalu Znawca:Może i jesteś znawcą np.od spraw damsko-męskich ale od F1 to ni c..ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Niemcom to on powinien buciki glancować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:10 za to że mu umozliwili starty w ich zespole bo kto inny by go chciał ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x gdyby mial twoje poddanskie kompleksy to tak IP: *.crowley.pl 29.06.07, 17:49 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scientoloq Zostaw rodzine i zacznji wszystko od nowa IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 19:04 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.centertel.pl 29.06.07, 17:15 To coś nazywa się niemiecka buta.Czyli chamstwo,brutalizm i głupota.Niestety nie ma na to lekarstwa.Dlatego nikt ich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:22 A nas za to wszyscy lubią?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:16 MOżNA NIE LUBIĆ NIEMIEC I NIEMCóW,ALE BEZ PRZESADY.MAJĄ KILKU KIEROWCÓW W FORMULE1 I 7-KROTNEGO MISTRZA.NIBY CZEGO MAJA MU ZAZDROŚCIC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:32 Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem? Kubica opowiada o czasach, gdy wygrywał niższe klase wyścigowe we Włoszech i w Niemczech. Wspomina, że wtedy we Włoszech spotkał się z otwartością, a gdy jeździł w Niemczech jego rywale mu zazdrościli. Czyżbyś wiedział lepiej czego Robert Kubica doświadczył w swoim życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Real Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:49 Czytam ze zrozumieniem i nie mogę się nigdzie dopatrzyć słów o jego niemieckich rywalach?Jeśli jednak ty je widzisz to można tylko tobie pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:27 Rozumienie czytanego tekstu to coś więcej niż składanie słów w wyrazy i wyrazów w zdania. Wyjaśniłem o czym mówi Kubica, Twoja sprawa czy z tego skorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ras Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to suma IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 18:08 jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania. Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to 29.06.07, 19:49 Gość portalu: ras napisał(a): > jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania. > Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-). To że swój światopogląd - w odróżnieniu od naszych rządzących antywykształciuchów - uważa za swoją osobistą sprawę, to tylko dobrze o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:58 > jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania. > Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-). No to tak jak z toba - wystarczy, ze sie odezwiesz na forum. I nawet o wyksztalcenie nie musze pytac bo od razu widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Niemcy maja swira na swoim punkcie. ...Uber alles IP: *.crowley.pl 29.06.07, 17:47 Pamiatam jak po ostatnich ME w pilce klub niemiecki wlepil jakiemus grajacemu u nich Czechowi kare dyscyplinarna bo powiedzial ze: "...Niemcy sa najbardzie europejski krajem europy bo do swoje reprezentacji wzieli przedstawicieli prawie wszyskich narodow...":)) Klub niemiecki argumentowal ze "powinien pamiatac kto jest jego pracodawca", pomimo tego ze Czech wypowiedzial sie nie o klubie a repie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całka Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.accel.atl.earthlink.net 29.06.07, 18:07 Ale Gazeta czyni cud nad prosttakiem, który z powodzeniem może na kasku nosic przedstawicieli swojego rodu (potokków Chama), Adolfa i jp2. Tylko ciekawe, który z nich wyrządził więcej szkód: Adolf został powołany na urząd w celu ochrony swego narodu przed gehenną typu jude. Syn Szatana, a hipokryta, zdrajca jp2, naraził na pośmiewisko i upokorzena Katolików. Ponadto szkodliwie kanonizował potomków Chama oraz wsadzał swoich potworów na urżędy. To nie ma znaczenia czy to dotyczy obsad w Nowym Jorku, Koszalinia, KULu, watykanu, współpracy z żydowskimi bandytami (PRL, Solidarnoś, UB). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o wow Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: 195.205.132.* 29.06.07, 18:54 Oooo ja piórkuję, ale ktos ma w głowie nasiekane :) Pomijam treść, ale już sama forma sugeruję ciężką manię prześladowczą :) Miłość, wolność, paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:00 > Oooo ja piórkuję, ale ktos ma w głowie nasiekane :) Faktycznie koles wyglada na sprawnego umyslowo inaczej ... chyba, ze bierze jakies leki. W takim wypadku nie ma sie co smiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raus Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.accel.atl.earthlink.net 29.06.07, 18:13 A jak to? Uwirzyli (dzięki podstępom iwryckich potworów). Tymczsem w wyniku fałszowania wyników wyborów (jak renata i jej banda) i wprowadzili tak jak w Polsce żydowskie nasienie na urząd kanclerza). No to szambo i burbel kwitnie jak cymes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmelita bosy Ponoć miał przejść do Red Bulla ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:25 Ale coś ucichło i w sumie się nie dziwie bo z tym co prezentuje to nie nadaje się nawet na kierowce testowego Cisowianki. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Coraz bardziej podoba mi sie Robert jako człowiek 29.06.07, 19:38 i jego wyważone wypowiedzi. Oby odniósł w tym co robi życiowy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horn Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 21:09 Wlasnie zostalem powaznym szefem waznego dzialu sprzedazy w bawarskim koncernie. Moje zadanie dokonac reaorganizacji efektywnosci i przemodelowanie dystrybucji. Jeden ze sprzedawcow niemieckich natychmiast sie zwolnil, chyba z mojego powodu, chociaz jeszcze mnie zupelnie nie zna. Potwierdzam zatem niestety to obiegowa opinie o Niemcach. Tylko, ze moim skromnym zdaniem - zawisc chyba tak jak kapital, nie ma granic, prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Troche inaczej to widze... IP: *.netcologne.de 29.06.07, 21:57 .... komentatorzy na RTL-u (niemcy) raczej sie mocno podniecali Kubica. W zeszclym sezonie bardzo duzo i pochlebnie o nim mowili. Aktualnie nie zawiele, no ale Robert jeszcze nie zablysna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mol Re: Troche inaczej to widze... IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 22:33 RTL nawet nie wspomina o Kubicy. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Troche inaczej to widze... IP: *.netcologne.de 30.06.07, 09:47 ..bzdura..wiecej mowili niz o heidfeldzie...az wstyd ze heidfeld wyrazniej lepsze wyniki uzyskiwal a komentatorzy tylko: robert, robert, robert Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 na cudzym jedzie i jeszcze marudzi,wstyd! 29.06.07, 21:57 syrenką niech jedzie i niech nie bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mS Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 03:32 Tak jak jest coś niewytłumaczalnego w przeciętnym Polaku, nie potrafi uwierzyć, że Ukrainiec/Białorusin/Słowak/Czech/Rosjanin może być od niego lepszy... kmiocie Odpowiedz Link Zgłoś
leonmasta Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" 30.06.07, 15:02 po nosku widac jakiej wiary jest kubica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulima Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.chello.pl 30.06.07, 17:23 gosc ma klase...podziwiam go...tez kocham italie Odpowiedz Link Zgłoś