Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli"

IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 14:08
    Faktycznie, jest coś takiego niewytłumaczalnego w przeciętnym Niemcu: nie
    potrafi uwierzyć, ze Polak może być lepszy od Niemca, a jak już to widzą to
    bardzo im to przeszkadza!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Prawda Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.07, 14:27
        Masz racje jak najbardziej !
        • Gość: kuku Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:19
          a zwlaszcza nie moze byc szybszy. reakcje Niemcow na autostradzie, kiedy sie ich
          wyprzedza na polskich numerach, bywaja zabawne :)
          • Gość: f'en schkopy Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 16:51
            Niemcy osziedziczaja nienawiesc do Polakow wraz z pierwszym mlekiem matki. TO
            NORMALNE CO MOWI kUBICA TAKIE ZACHOWANIE MOZNA SPOTKAC NA KAZDYM KROKU.
            • Gość: ras A wszystko to wyobraźnia kompleksiarzy... IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 17:54
              • robertw18 Wystarczy posłuchać "Premiere" 29.06.07, 20:00
                Jak się zachłystują każdym wyprzedzeniem przez p. Rosberga (najlepiej p. Kubicy), jak pieją z zachwytu nad wyższością p. Heidfelda. Jak unikają wypowiedzi, gdy coś dobrze zrobi p. Kubica.
                Ostatnio p. Vettel zawalił start, ale od paru tygodni trąbią o osiągnięciach p. Vettela...
                Tu na Forum nikt niczego nie dowiedzie, ale tyle wpadek "technicznych" przy p. Kubicy (i nieistotne przy p. Heidfeldzie; może za wyjątkiem niedokręconego koła, gdy zawodnik spieszył się żeby wjechać na tor przed p. Kubicą), to jednak powinno dawać do myślenia.
                Ale "internacjonaliści" wiedzą lepiej...
                Pozdr.
              • Gość: ja A wszystko to doświadczenie IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.07, 16:20
                Pracuję dla Niemców. Są BARDZO zarozumiali, dając na każdym kroku do
                zrozumienia, że są lepsi i mądrzejsi od głupich Polaków. Branża informatyczna,
                więc teoretycznie wykształceni ludzie... Austriacy podobnie zresztą. Słowacy są
                spoko, czasami mam z nimi kontakt w pracy.
                • Gość: Światowiec ŚwiatoPogląd IP: *.dsl.mindspring.com 30.06.07, 19:39
                  ŚwiatoPogląd zależy od ŚwiatoPrzed-glądu na ŚwiatoWy-gląd
                  oraz ŚwiatoO-glądu tudzież ŚwiatoPrze-glądu lub ŚwiatoPod-glądu.
                • Gość: miska Re: A wszystko to doświadczenie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.07, 21:36
                  ja tez pracuje dla Niemcow w branzy informatycznej... mam ciekawiej niz ty, bo nie dosc, ze z Polski to na dodatek kobieta... te ich wiecznie zdziwione miny jak rozwiazuje w 2 h problem nad ktorym oni siedza juz z kilka dni zawsze mnie rozbawiaja:)
        • arius5 Co jest nawiekszym kompleksem Polakow ? 29.06.07, 17:35
          Niemcy, Francuzi, Ruski czy Zydzi, bo trudno sie zorientowac.
          Wiekszosc naszego spoleczenstwa powinna sie leczyc u psychiatry, bo widze ze te
          kompleksy sie poglebiaja.
          Wy macie naprawde nasrane w glowach.
          • Gość: ras A Robert to dobry syn narodu i tradycji ;-) IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 18:09
            • guru133 Re: A Robert to dobry syn narodu i tradycji ;-) 29.06.07, 19:44
              Narodu tak, ale tradycji na szczęście nie.
      • Gość: Kubmeister Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.07, 15:00
        nie generalizujmy, wiele mozna powiedziec o przecietnym Polaku... zwlaszcza
        czytajac to forum.
        • Gość: not-german niemcy kochaja siebie najbardziej IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 15:07
          racja. jest garsta niemcow ktorzy by tak nie mysleli. ale jest duza ilosc ktorzy dokladnie tak mysla. Takie sa moje doswiadczenia. I to nie tylko o polakach, ale takze o wielu innych narodach.
          • bogdantadus pieprzycie dokładnie jak głupi Niemcy 29.06.07, 16:56
            Gość portalu: not-german napisał(a):

> racja. jest garsta niemcow ktorzy by tak nie mysleli. ale jest duza ilosc ktorz
            > y dokladnie tak mysla. Takie sa moje doswiadczenia. I to nie tylko o polakach
            > , ale takze o wielu innych narodach.

Tak samo duża jak Polaków. Idioŧów jest wszędzie podobny procent.
            • Gość: x NIE! IP: *.crowley.pl 29.06.07, 17:48
              .
          • Gość: cesary1 Re: niemcy kochaja siebie najbardziej IP: 164.61.216.* 29.06.07, 21:43
            A polacy kochaja wszystkich ??
      • Gość: krz Kubica: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:12
        Byłem wtedy w Turcji i faktycznie się przestraszyłem oglądając ten wypadek w
        tureckiej tv - nie ruszał się po wypadku a nie szło zrozumieć czy przeżył czy nie.
        • Gość: cesary1 Re: Kubica: IP: 164.61.216.* 29.06.07, 21:44
          nie szlp zrozumiec , kolego bo nie znasz tureckiego.
      • 1europejczyk Sa fakty i sa opinie: o faktach sie nie dyskutuje 29.06.07, 16:17
        Kubica jezdzi w niemieckim zespole BMW.
        Opinie na forum GW pozostaja tylko i wylacznie opiniami, ktorym przecza fakty:
        nie nalezy sadzic, ze nie ma innych chetnych i niemniej zdolnych by jedzic w
        zespole BMW. Niektorzy kierowcy by moc jedzic w formule 1 inwestowali swoj
        wlasny kapital w "stajnie".
        Jest wyjatkowo niewielu takich jak Kubica, ktorzy dopracowali sie wlasnego
        miejsca w formule 1 dzieki swoim sukcesom ale rowniez (o czym nie nalezy
        zapominac) dzieki przychylnosci kierownictwa BMW niemieckiej firmy.
        Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli
        • Gość: bajogo Re: Sa fakty i sa opinie: o faktach sie nie dysku IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 17:00
          Co ty bredzisz czlowieku "przychylnosci kierownictwa BMW niemieckiej firmy" ?
          Ilu jest takich kierowcow tak mlodych jak Robert ? Hamilton, Massa, Vettel ?
          Tu nie ma przychylnosci jest tylko biznes oni zainwestowali w niego bo wiedza
          ze pieniadze sie zwroca. Jezeli by tego BMW nie zrobil to Red Bull i Toyota
          czekaja w kolejce.
        • Gość: fvk Re: Sa fakty i sa opinie - racja IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:25
          1europejczyk napisał:
          > Kubica jezdzi w niemieckim zespole BMW.

To akurat też jest opinia. Kubica jeździ w szwajcarsko-niemieckim BMW-Sauber.
          Niemniej nie można wykluczyć, że w przyszłości ta stajnia przekształci się w niemiecki BMW, szczególnie gdy coś wygra.
          • Gość: Pawel Re: Sa fakty i sa opinie - racja IP: *.chello.pl 29.06.07, 20:07
            Dokładnie w szwajcarsko-bawarskim, to trochę co innego. I przekształci się w bawarski - własność koncernu BMW, którego głownym rynkiem jest USA. Więc w tym kontekscie (jego teamu) niemiecka nieprzychylność nie jest aż tak znacząca.
      • Gość: adam81w Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:22
        Kierowca odmówił rozmowy na temat swej wiary podkreślając, że jest to sprawa
        osobista.

hm czyzby byl ateista? :)
        • Gość: Jant Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:27
          To przecież nic złego...

Sam znam co najmniej 5 ateistów, w dodatku sam nim jestem :p
        • Gość: jj Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: 62.148.78.* 29.06.07, 16:32
          i dlatego ma na kasku Jan Pawel II
          • Gość: neb Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 16:50
            Gość portalu: jj napisał(a):

> i dlatego ma na kasku Jan Pawel II

może to taki marketing, żeby Polacy go bardziej lubili :P
      • Gość: kinio Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.182-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.06.07, 16:27
        Jego przyszłość widzę w zespole Ferrari.
        • Gość: gosc Los Angeles Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.socal.res.rr.com 29.06.07, 16:44
          kolejny antagonista , nie zawsze mowienie prawdy (zreszta w jego opini) jest
          pozyteczne i pozadane, mimo wszystko jezdzi w BMW i krytykuje Niemcow ze
          rzekomo zazdroszcza, co za brak taktu i wychowania,niech lepiej przejdzie do
          Ferrai czy gdzie indziej, oprozcz talentu i sukcesow trzeba byc dobrze
          wychowanym.Ludzie nie lubia pyszalkow i jak smarkacz zaczyna farmazonic
          • Gość: Stasi-a Merkel Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 16:54
            Bardzo dobrze ze ma swoje zdanie. On akurat jest w takiej pozycji ze nie musi
            jezdzic w BMW i dobrze o tym wie. Robert oby tak dalej !
            • Gość: kibic Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:05
              Jaki lepszy zespól niż BMW go niby chce?Bez przesady-trochę umiaru!
            • Gość: lol Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:38
              To niech idzie z BMW. Chciałem powiedzieć, że BMW jest w 3 najlepszych teamów
              jeżdżących w F1 w tym sezonie. Lepiej Kubica nie mógł trafić:>.
              • Gość: Sceptyk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:56
                To raczej BMW mialo wiele szczescia, ze zainwestowalo w Roberta.
      • Gość: Znawca Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.07, 16:59
        Ta miernota bardzo mało umie, niszczy bolidy i zagraża życiu innych więc
        podgrzewa niesnaski polsko-niemieckie aby odwrócić uwagę od swojej nędznej
        osoby.
        • Gość: WG Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.ghnet.pl 29.06.07, 17:16
          masz dosyć ograniczony repertuar i chyba mało do roboty...
        • Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:27
          Rozumiem, że czytałeś ten artykuł w oryginale.
          • Gość: Pik Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:57
            Chyba mama mu czytała.
        • bardzosztywny Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli 29.06.07, 20:56
          Gość portalu Znawca:Może i jesteś znawcą np.od spraw damsko-męskich ale od F1 to
          ni c..ja
      • Gość: sołtys Niemcom to on powinien buciki glancować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:10
        za to że mu umozliwili starty w ich zespole bo kto inny by go chciał ?!
        • Gość: x gdyby mial twoje poddanskie kompleksy to tak IP: *.crowley.pl 29.06.07, 17:49
          .
        • Gość: Scientoloq Zostaw rodzine i zacznji wszystko od nowa IP: *.nycmny83.covad.net 29.06.07, 19:04
          .
      • Gość: Maciek Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.centertel.pl 29.06.07, 17:15
        To coś nazywa się niemiecka buta.Czyli chamstwo,brutalizm i głupota.Niestety
        nie ma na to lekarstwa.Dlatego nikt ich nie lubi.
        • Gość: kibic Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:22
          A nas za to wszyscy lubią?!
      • Gość: Real Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:16
        MOżNA NIE LUBIĆ NIEMIEC I NIEMCóW,ALE BEZ PRZESADY.MAJĄ KILKU KIEROWCÓW W
        FORMULE1 I 7-KROTNEGO MISTRZA.NIBY CZEGO MAJA MU ZAZDROŚCIC?
        • Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:32
          Czy tak trudno czytać ze zrozumieniem?
          Kubica opowiada o czasach, gdy wygrywał niższe klase wyścigowe we Włoszech i w Niemczech. Wspomina, że wtedy we Włoszech spotkał się z otwartością, a gdy jeździł w Niemczech jego rywale mu zazdrościli.
          Czyżbyś wiedział lepiej czego Robert Kubica doświadczył w swoim życiu?
          • Gość: Real Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:49
            Czytam ze zrozumieniem i nie mogę się nigdzie dopatrzyć słów o jego niemieckich
            rywalach?Jeśli jednak ty je widzisz to można tylko tobie pozazdrościć.
            • Gość: fvk Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.chello.pl 29.06.07, 19:27
              Rozumienie czytanego tekstu to coś więcej niż składanie słów w wyrazy i wyrazów w zdania. Wyjaśniłem o czym mówi Kubica, Twoja sprawa czy z tego skorzystasz.
          • Gość: ras Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to suma IP: *.bcc.com.pl 29.06.07, 18:08
            jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania.
            Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-).
            • guru133 Re: Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to 29.06.07, 19:49
              Gość portalu: ras napisał(a):

> jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania.
              > Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-).
              To że swój światopogląd - w odróżnieniu od naszych rządzących
              antywykształciuchów - uważa za swoją osobistą sprawę, to tylko dobrze o nim
              świadczy.
            • Gość: Krakus Re: Nie ma co się dziwić. Światopogląd Kubicy to IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 19:58
              > jego wykształcenia (podstawówka i nie wiem czy coś jeszcze?) i wychowania.
              > Wystarczy jak się odezwie do mikrofonu i pokaże kask ;-).

No to tak jak z toba - wystarczy, ze sie odezwiesz na forum. I nawet o
              wyksztalcenie nie musze pytac bo od razu widac.
      • Gość: x Niemcy maja swira na swoim punkcie. ...Uber alles IP: *.crowley.pl 29.06.07, 17:47
        Pamiatam jak po ostatnich ME w pilce klub niemiecki wlepil jakiemus grajacemu u
        nich Czechowi kare dyscyplinarna bo powiedzial ze:
        "...Niemcy sa najbardzie europejski krajem europy bo do swoje reprezentacji
        wzieli przedstawicieli prawie wszyskich narodow...":))

Klub niemiecki argumentowal ze "powinien pamiatac kto jest jego pracodawca",
        pomimo tego ze Czech wypowiedzial sie nie o klubie a repie:)
      • Gość: całka Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.accel.atl.earthlink.net 29.06.07, 18:07
        Ale Gazeta czyni cud nad prosttakiem, który z powodzeniem może na kasku nosic
        przedstawicieli swojego rodu (potokków Chama), Adolfa i jp2. Tylko ciekawe,
        który z nich wyrządził więcej szkód: Adolf został powołany na urząd w celu
        ochrony swego narodu przed gehenną typu jude. Syn Szatana, a hipokryta, zdrajca
        jp2, naraził na pośmiewisko i upokorzena Katolików. Ponadto szkodliwie
        kanonizował potomków Chama oraz wsadzał swoich potworów na urżędy. To nie ma
        znaczenia czy to dotyczy obsad w Nowym Jorku, Koszalinia, KULu, watykanu,
        współpracy z żydowskimi bandytami (PRL, Solidarnoś, UB).
        • Gość: o wow Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: 195.205.132.* 29.06.07, 18:54
          Oooo ja piórkuję, ale ktos ma w głowie nasiekane :)
          Pomijam treść, ale już sama forma sugeruję ciężką manię prześladowczą :)

Miłość, wolność, paranoja!
          • Gość: Lekarz Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.aster.pl 29.06.07, 20:00
            > Oooo ja piórkuję, ale ktos ma w głowie nasiekane :)

Faktycznie koles wyglada na sprawnego umyslowo inaczej ... chyba, ze bierze
            jakies leki. W takim wypadku nie ma sie co smiac.
      • Gość: raus Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.accel.atl.earthlink.net 29.06.07, 18:13
        A jak to? Uwirzyli (dzięki podstępom iwryckich potworów). Tymczsem w wyniku
        fałszowania wyników wyborów (jak renata i jej banda) i wprowadzili tak jak w
        Polsce żydowskie nasienie na urząd kanclerza). No to szambo i burbel kwitnie
        jak cymes.
      • Gość: karmelita bosy Ponoć miał przejść do Red Bulla ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:25
        Ale coś ucichło i w sumie się nie dziwie bo z tym co prezentuje to nie nadaje się nawet na kierowce testowego Cisowianki.
      • guru133 Coraz bardziej podoba mi sie Robert jako człowiek 29.06.07, 19:38
        i jego wyważone wypowiedzi. Oby odniósł w tym co robi życiowy sukces.
      • Gość: Horn Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.dip.t-dialin.net 29.06.07, 21:09
        Wlasnie zostalem powaznym szefem waznego dzialu sprzedazy w bawarskim
        koncernie. Moje zadanie dokonac reaorganizacji efektywnosci i przemodelowanie
        dystrybucji. Jeden ze sprzedawcow niemieckich natychmiast sie zwolnil, chyba z
        mojego powodu, chociaz jeszcze mnie zupelnie nie zna.
        Potwierdzam zatem niestety to obiegowa opinie o Niemcach.

Tylko, ze moim skromnym zdaniem - zawisc chyba tak jak kapital, nie ma granic,
        prawda ??
        • Gość: Maruda Troche inaczej to widze... IP: *.netcologne.de 29.06.07, 21:57
          .... komentatorzy na RTL-u (niemcy) raczej sie mocno podniecali Kubica. W
          zeszclym sezonie bardzo duzo i pochlebnie o nim mowili. Aktualnie nie zawiele,
          no ale Robert jeszcze nie zablysna.
          • Gość: mol Re: Troche inaczej to widze... IP: *.acn.waw.pl 29.06.07, 22:33
            RTL nawet nie wspomina o Kubicy. To fakt.
            • Gość: Maruda Re: Troche inaczej to widze... IP: *.netcologne.de 30.06.07, 09:47
              ..bzdura..wiecej mowili niz o heidfeldzie...az wstyd ze heidfeld wyrazniej
              lepsze wyniki uzyskiwal a komentatorzy tylko: robert, robert, robert
      • bergman1 na cudzym jedzie i jeszcze marudzi,wstyd! 29.06.07, 21:57
        syrenką niech jedzie i niech nie bredzi.
      • Gość: mS Re: Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 03:32
        Tak jak jest coś niewytłumaczalnego w przeciętnym Polaku, nie potrafi uwierzyć, że Ukrainiec/Białorusin/Słowak/Czech/Rosjanin może być od niego lepszy... kmiocie
      • leonmasta Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" 30.06.07, 15:02
        po nosku widac jakiej wiary jest kubica
      • Gość: ulima Kubica: "Kocham Włochy, Niemcy mi zazdrościli" IP: *.chello.pl 30.06.07, 17:23
        gosc ma klase...podziwiam go...tez kocham italie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka