Gość: RADIOWIEC IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 17:58 he, he; pan 'mocne-ramie' był bardzo czysty; 6 x rzedem czysty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koksiarz Koksownicy an start IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:02 Koksownicy na start, szczpyrowac sie beda dalej ile wejdzie. Brk tylko czystego super AmstrongKoksa ktory tak dziwlnie bez prochow wygrywal z koksownikami ;-) szacunek ;-ppp Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Koksownicy an start 08.07.07, 19:01 Jak zwał tak zwał, a wyścigi są takie jak były zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmstrongKoks AmstrongKoks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:03 AmstrongKoks jedno jajowiec czysty jak zlaa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adalbert Jakos wszyscy zapominaja o duzej grupie .... IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.07, 18:14 .. kolarzy-astmatykow, ktorzy oficjalnie biora sterydy. Wsrod profesjonalistow jest ich statystycznie wiecej niz w przecietnym spoleczenstwie. Ten sport wymaga konskiego zdrowia, a tu astmatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcę emocje a nie. Re: Tour de France czy Farce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:28 Zalegalizować w końcu doping i koniec. Dla mnie nie ma znaczenia czy witaminka B jest uznawana za legalną, a witaminka C za nielegalną. 100% poparcia dla kolarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobryczłek Tour de France czy Farce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:29 zniesmaczony ? przecież przeciw Wino nie przedstawiono żadnych zarzutów, żadnych dowodów. Etyka dziennikarska zeszła na psy. Zadośćuczynienie się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szimano Wole kręcić kółka na swojej kolarce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 18:32 zawodowy sport jest niezdrowy, kazde dziecko to wie. Czy się stosuje doping czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Skoro wszyscy sie dopinguja IP: *.ipt.aol.com 08.07.07, 20:22 to proporcje miedzy zawodnikami sa takie, jakby sie nikt nie dopingowal, tyle ze wszyscy sa bardziej wytrzymali, szybsi, etc. To w czym problem? Niech sie dopinguja. Czy wsrod organizatorow kraza jakies upiory idealistycznej czystosci? A moze by tak ich czyms zlustrowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek81 Re: Tour de France czy Farce? IP: *.tvgawex.pl 08.07.07, 20:28 Armstrong z racji tego, że chorował na raka legalnie brał wiele środków (m.in. EPO, do czego sam się przyznał). Podobna sytuacja może być z Alberto Contadorem, on też wygrał z rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonda Tour de France czy Farce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:40 Jak on jest Kazach, to ja jestem Eskimos! Odpowiedz Link Zgłoś