Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chamy na Litwie

08.07.07, 19:31
    Wstyd i hańba dla całej Polski. Zamknąć WSZYSTKICH NA GRANICY I ZROBIC
    POKAZOWY PROCES W TRYBIE PRZYśPIESZONYM.Wszystkie twarze opublikować w
    mediach.Dożywotnio pozbawić wstępu na jakiekolwiek imprezy(nie tylko sportowe)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ivulspirit Re: Chamy na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:00
        > Wszystkie twarze opublikować w
        > mediach.

Chyba żeby mogli sie swoim kolegom debilom chwalić "patrz jestem w tv i
        gazetach". Tylko kulka w łeb jest tu rozwiązaniem. To wstyd, żeby Wilno, w
        którym mieszka tak wielu Polaków, musiało coś takiego przechodzić.
      • Gość: majrix Re: Chamy na Litwie IP: *.bsk.vectranet.pl 08.07.07, 20:27
        Ja jednego nie rozumiem, czemu policja zamiast strzelać kulkami gumowymi nie
        używa po prostu ampułek ze środkami usypiającymi jak to na zwierzaki????
        Kurde... łatwo wtedy o identyfikację takiej łajzy, łatwo ją później zgarnąć,
        oczywiście "grupa ratunkowa" też powinna dostac swoje działki.
        Ale obciach, nie wiem jak się jutro w robocie pokażę...
        • el.es Re: Chamy na Litwie 11.07.07, 09:52
          Gość portalu: majrix napisał(a):

> Ja jednego nie rozumiem, czemu policja zamiast strzelać kulkami gumowymi nie
          > używa po prostu ampułek ze środkami usypiającymi jak to na zwierzaki????
          > Kurde... łatwo wtedy o identyfikację takiej łajzy, łatwo ją później zgarnąć,
          > oczywiście "grupa ratunkowa" też powinna dostac swoje działki.
          > Ale obciach, nie wiem jak się jutro w robocie pokażę...

Srodki usypiajace to dobry pomysl. Ciekawe czy prawnie mozliwe. Jesli nie, to
          poparlbym w tej sprawie zmiane Konstytucji nawet.
      • Gość: sardo Re: Chamy na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:32
        Berserk jak wróci to nam tu namaluje znowu obraz uciśnionej, prowokowanej (L)
        jak po Wiedniu. Coś pięknego, jak tylko zaczną coś działać w dobrym kierunku to
        od razu strzał w stopę pewny. Gratulacje Warszawiaki. Ja obstawiam tak ze trzy
        sezony bez pucharów he he. ITI coś się nie kwapi żeby o tym gadać no nic
        poczekam.
        • Gość: kazik Re: Chamy na Litwie IP: *.bois.qwest.net 08.07.07, 20:38
          najlepsza kara-studium Biblii z S.J.to wyjdzie wszystkim na zdrowie.
      • Gość: Razorfan Re: Chamy na Litwie IP: *.cable.ubr01.edin.blueyonder.co.uk 09.07.07, 22:48
        ehh po czyms takim to tylko sie przerzucic na kibicowanie reprezentacji
        laskarzy.
        w tym calym zgielku szkoda tylko ze pilkarzom sie upieklo bo dzieki wiekszemu
        wsytdowi wywolanemu przez kiboli nikt nie mowi o rewelacyjnej postawie kopaczy.
        a z karami to poczekajmy ja tam maks na ten sezon wykluczenie obstawiam a i to
        nie bylbym pewien. w koncu to tylko intertoto wiec nikt do tego specjalnej
        uwagi nie przywiazuje (chociaz z drugiej strony to wlasnie peryferie futbolu
        dostaja zwykle pokazowe kary a nie Romy czy Rotterdamy). tak czy owak i z
        powodu kiboli i pilkarzy nie ma po co grac w pucharach wystarczy wstydu jak do
        Lecznej, Sanoka itp pojedziemy lepiej tego za granica nie rozpowszechniac.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka