horstik 08.07.07, 19:31 Wstyd i hańba dla całej Polski. Zamknąć WSZYSTKICH NA GRANICY I ZROBIC POKAZOWY PROCES W TRYBIE PRZYśPIESZONYM.Wszystkie twarze opublikować w mediach.Dożywotnio pozbawić wstępu na jakiekolwiek imprezy(nie tylko sportowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivulspirit Re: Chamy na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:00 > Wszystkie twarze opublikować w > mediach. Chyba żeby mogli sie swoim kolegom debilom chwalić "patrz jestem w tv i gazetach". Tylko kulka w łeb jest tu rozwiązaniem. To wstyd, żeby Wilno, w którym mieszka tak wielu Polaków, musiało coś takiego przechodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: Chamy na Litwie IP: *.bsk.vectranet.pl 08.07.07, 20:27 Ja jednego nie rozumiem, czemu policja zamiast strzelać kulkami gumowymi nie używa po prostu ampułek ze środkami usypiającymi jak to na zwierzaki???? Kurde... łatwo wtedy o identyfikację takiej łajzy, łatwo ją później zgarnąć, oczywiście "grupa ratunkowa" też powinna dostac swoje działki. Ale obciach, nie wiem jak się jutro w robocie pokażę... Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: Chamy na Litwie 11.07.07, 09:52 Gość portalu: majrix napisał(a): > Ja jednego nie rozumiem, czemu policja zamiast strzelać kulkami gumowymi nie > używa po prostu ampułek ze środkami usypiającymi jak to na zwierzaki???? > Kurde... łatwo wtedy o identyfikację takiej łajzy, łatwo ją później zgarnąć, > oczywiście "grupa ratunkowa" też powinna dostac swoje działki. > Ale obciach, nie wiem jak się jutro w robocie pokażę... Srodki usypiajace to dobry pomysl. Ciekawe czy prawnie mozliwe. Jesli nie, to poparlbym w tej sprawie zmiane Konstytucji nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: Chamy na Litwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 20:32 Berserk jak wróci to nam tu namaluje znowu obraz uciśnionej, prowokowanej (L) jak po Wiedniu. Coś pięknego, jak tylko zaczną coś działać w dobrym kierunku to od razu strzał w stopę pewny. Gratulacje Warszawiaki. Ja obstawiam tak ze trzy sezony bez pucharów he he. ITI coś się nie kwapi żeby o tym gadać no nic poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Chamy na Litwie IP: *.bois.qwest.net 08.07.07, 20:38 najlepsza kara-studium Biblii z S.J.to wyjdzie wszystkim na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razorfan Re: Chamy na Litwie IP: *.cable.ubr01.edin.blueyonder.co.uk 09.07.07, 22:48 ehh po czyms takim to tylko sie przerzucic na kibicowanie reprezentacji laskarzy. w tym calym zgielku szkoda tylko ze pilkarzom sie upieklo bo dzieki wiekszemu wsytdowi wywolanemu przez kiboli nikt nie mowi o rewelacyjnej postawie kopaczy. a z karami to poczekajmy ja tam maks na ten sezon wykluczenie obstawiam a i to nie bylbym pewien. w koncu to tylko intertoto wiec nikt do tego specjalnej uwagi nie przywiazuje (chociaz z drugiej strony to wlasnie peryferie futbolu dostaja zwykle pokazowe kary a nie Romy czy Rotterdamy). tak czy owak i z powodu kiboli i pilkarzy nie ma po co grac w pucharach wystarczy wstydu jak do Lecznej, Sanoka itp pojedziemy lepiej tego za granica nie rozpowszechniac. Odpowiedz Link Zgłoś