Gość: pawel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:21 Bardzo lubię tego chłopaka za bezpośredniość i szczerość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAS NIE MA TEMATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:22 MAM WRAZENIE ZE NASZ KOCHANY KUBICA JEST STRASZNIE ZAROZUMIAłY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gientki_roman Re: NIE MA TEMATU IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.07.07, 00:30 ej, On po prostu olewa te wywiady z dziennikarzami GW. przynajmniej takie odnosze wrazenie, bo imo inaczej odpowiada w Rzeczpospolitej i Przegladzie Sportowym, a inaczej w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: respekciarz Re: NIE MA TEMATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:08 ja mysle ze on po prostu ma jeden cel w zyuciu tym celem jest prymat w f1 a wszytko inne ma dla niego drugorzedne znaczenie, gosc jest w 100% profesjonalista, nie zalezy mu na pozytywnym odbiorze dziennikrzy ani czytelnikow, nawet w wywaidach tv ma ten sam sposob wypowiadania sie, po prostu chlopak mowi co mysli i tyle :) i wlasnie za to go cenie nie ma "lizanie tylkow" publice i dziennikarzom, chlopak cale swoje zycie poswiecil zeby byc tam gdzie jest w tej chwili, i jakos przed 2006 rokiem malo ktory dziennikarz chcial z nim wywiady robic wiec, nie ma sie co dziwic ze chlopak sie nie "lansuje" jak inne "gwiazdy" sportu, ja mam szczera nadzieje i zycze mu zeby zostal mistrzem swiata! zasluzyl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GROZNYYY 100% profesjonalista.nie gdyba nie bajdurzy tward IP: *.k777.webspeed.dk 20.07.07, 19:56 o stąpa po ziemi.realista.szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: NIE MA TEMATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:58 > imo inaczej odpowiada w Rzeczpospolitej > i Przegladzie Sportowym, a inaczej w GW. po proatu inaczej odpowiada na pytania kogos kto ma jakies pojęcie a inaczej kiedy ktos zajmuje mu czas pytajac o to który bylby albers gdtby jexdził McLarenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepik Jednak ma jakiś uraz do polskich kibiców IP: 217.153.144.* 20.07.07, 08:50 Oglądałem jakiś miesiąc temu na niemieckiej telewizji godzinny wywiad z Robertem, i powiem szczerze ze myslałem ze go podmienili. Chłopak uśmiechnięty zartuje, opowiada o swoim prywatnym zyciu i dziecinstwie, na krótkie pytanie odpowiada po kilka minut przytaczajac jakieś historie i wspomnienia ... Nie wiem dlaczego tak zdawkowo i zbywczo odpowada na pytania polskich dziennikarzy ... Rozumiem ze to profesjonalista ale powinien zdawać sobie sprawe ze ma wielu kibiców w Polsce ktorym sie "nalezy" troche informacji o tym co sie dzieje w F1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E320 Re: Jednak ma jakiś uraz do polskich kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:01 to nie był Kubica ,to był Senna :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Jednak ma jakiś uraz do polskich kibiców 20.07.07, 09:20 On nie ma urazu do polskich kibiców, tylko do polskich dziennikarzy. Zanim się dostał do F1, to pies z kulawą nogą nie chciał z nim gadać, a teraz nie dość że w kraju roi się do znawców F1, to jeszcze latają za nim jak kot z pęcherzem. Nie dziwię mu się, że ma na nich zlew, szczególnie jak mu zadają pytania na zasadzie "Czy cieszył się Pan, jak Massie zgasł silnik", "Który by Pan był, jakby Pan jeździł w McL", "Czy ma Pan numer telefonu do Hamiltona". Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Raczej dystans do niektórych dziennikarzy IP: *.chello.pl 20.07.07, 09:59 Moim zdaniem wszystko bije pytanie dziennikarza "Wyborczej" z początków kariery Roberta w F1, o to, czy jazdy testowe nie są dla niego nudne (!). Niemniej trzeba przyznać, że GW się wyrabia i wygląda, że tym razem nie musieli zwyczajowo kombinować jak zapis konferencji prasowej zmienić w wywiad na wyłączność. Urazu do polskich kibiców nie stwierdzono, zainteresowani sportem wiedzą, gdzie można znaleźć długie i ciekawe wywiady z Robertem Kubicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaA Re: Jednak ma jakiś uraz do polskich kibiców IP: *.chello.pl 20.07.07, 12:30 Taa, nikt nie pisał o Kubicy zanim nie dostał się do F1, to ciekawe skąd wiedziałem o jego sukcesach w formule Renault? Bo z tego co pamiętam to chyba z gazety wyborczej. I jak to się stało, że nie byłem zaskoczony kiedy dostał kontrakt w teamie f1, i skąd wiedziałem o testach w Renault? No bo przecież nikt się Kubicą nie interesował zanim się dostał do F1. Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Jednak ma jakiś uraz do polskich kibiców 20.07.07, 09:28 Ja widziałam wywiad z Robertem w telewizji RAI1. Kubica mówił swobodnie po włosku, żartował, był cały czas uśmiechnięty. Oceniał poprzedni wyścig i jazdę poszczególnych zawodników. To nie ten człowiek, który ucieka przed polskimi mediami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. G. Re: NIE MA TEMATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:36 Ja też myślę, że na odpowiedzi wpływają głównie treści zadawanych pytań. Gdybanie i wyciąganie wniosków z różnych doniesień nie należy do kierowcy tylko do zarządu zespołu. On tam tylko pracuje i ma jeździć jak potrafi. A jeżeli znajdzie się ktoś lepszy na jego miejsce to znów będzie kierowcą testowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: NIE MA TEMATU IP: *.t012808.sdsl.telecomplete.net 20.07.07, 11:50 TEZ ODNIOSLAM TAKIE WRAZENIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdziki Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:28 Kubicy trzeba przyznać, że potrafi nieźle odpowiadać na głupie pytania dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.foxnet.com.pl 20.07.07, 00:28 Wylewny to chyba Robert nie za bardzo jest, ale może to i dobrze, lepiej mówić mniej i mądrze, a swoja wyższość pokazywać na torze Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Kubica: Być przed wszystkimi 20.07.07, 12:53 ależ właśnie w tym wywiadzie Kubica pokazuje swoją mądrość... szczerze, bez fałszywej skromności, celnie punktował głupie (żeby nie użyć dosadniejszego stwierdzenia) pyt. dziennikarzyny; i to tylko dlatego przeczytałem ten wywiad do końca:) bo zwykle takowe należy unikać jak ognia - o czym zresztą celnie napisał P. Tym w jednym ze swoich felietonów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natal Dobre podejście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:28 Podoba mi się takie podejście: zero plotek, zero bezsensownych spekulacji, czysty sport. Prowadzący wywiad bardzo się starał, ale musiał polec... Brawo Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vakama Re: Dobre podejście IP: *.epcon.pl 20.07.07, 00:47 Przecież typowy wywiad udzielany dla wielu dziennikarzy naraz. Potem każdy z pismaków zmienia to co usłyszał na to co mu się wydaje aby było atrakcyjne, Zresztą porównajcie specjalny wywiad dla "Dziennika" ;) www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=53550 Wszytko to samo tylko z tą przyjaźnią do Hamiltona się różnią. Może Robert mówił w jakimś obcym narzeczu i były kłopoty ze zrozumieniem ;) Potem się dziwić , że ma taki a nie inny stosunek do dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Dobre podejście IP: *.versanet.de 20.07.07, 01:20 ciekawe ktora gazeta przekrecila wypowiedz Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Bzdury wypisujesz! IP: *.forweb.pl 20.07.07, 09:29 To był wywiad dla GW, a na innych portalach jest zamieszczony z odnośnikiem "więcej w Gazecie Wyborczej". Naucz się czytać i nie pisz bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl. Re: Bzdury wypisujesz! IP: *.chello.pl 20.07.07, 10:04 Ten dopisek świadczy tylko o tym, że praktykant redakcji portalu najpierw znalazł ten wywiad w Wyborczej, o niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bzdury wypisujesz! IP: *.forweb.pl 20.07.07, 10:20 dziwnym trafem wszystkie portale znalazły go w GW? przestań... f1.wp.pl/wiadomosc.html?wid=9038446&element=wiadomosciSGGlowna&url=http://f1.wp.pl/wiadomosc.html?wid=9038446&kat=1775&rfbawp=1184919438.386&ticaid=14222 sport.onet.pl/0,1248769,1575173,wiadomosc.html www.tvn24.pl/12694,1515037,0,1,wiadomosc.html - nagłówek(GW 20.07.2007) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fl. Re: Bzdury wypisujesz! IP: *.chello.pl 20.07.07, 13:13 Jak Ci się będzie kiedyś chciało to po prostu sprawdź o której wydanie w internecie umieszcza Wyborcza, a o której Dziennik. To powinno Ci wiele wyjaśnić. Wywiady w obu gazetach są niemal identyczne, jestem ciekaw co przeczytam w jutrzejszej Rzepie. Jeśli to samo, sprawa oczywista - to po prostu zapis konferencji prasowej, choć być może na wyłączność dla polskich mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wig Re: Dobre podejście IP: *.aster.pl 20.07.07, 12:01 Zgadzam się. Nasi pseudodyplomaci moga się od Niego Uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: 91.104.144.* 20.07.07, 00:53 A dla mnie to on jest zarozumiały i zblazowany. Wszystkie odpowiedzi w tym samym stylu: może tak, może nie, a w sumie to mi to wisi. Chyba gość jest niespecjalnie rozgarnięty, a przy tym ma wysokie mniemanie o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.net.upc.cz 20.07.07, 01:03 to jest sport .Albo jesteś najlepszy albo nikt.Kocha się zwyciężców.Ot wsio.Zimny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.189.72.19.e-plan.pl 20.07.07, 01:04 zobacz..dziennikarz pyta kubice o plotki, insynuacje, widocznie chce zeby robert zajal jakies stanowisko - ten wprost daje do zrozumienia ze nici z tego.. ale dziennikarzyna dalej swoje.. wiec robert mu na to mowi ze go to NIE OBCHODZI.. czy to jest znak zarozumialstwa i zblazowania?? raczej przenikliwosci , zrozumienia wlasnego miejsca w ukladance , i (dobrze rozumianej) pewnosci siebie ..Chce mi sie rzygac jak 90% 'gwiazd' daje soba manipulowac dziennikarzynom w byle wywiadzie.. Na szczescie R.K dobrze wie ze nie jest od snucia intryg rodem z Superwizjera.. brawo Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Polska sfora dziennikarska ma specyficzna maniere 20.07.07, 01:27 zadawania pytan szukajac "dziury w calym" liczac na efekt jaki publikacja wywiadu wywola w srodowisku. Nie dotyczy to tylko sfory sportowej. Jest bardzo znaczace rowniez wsrod sfory politycznej (Lis, Kubik i bezczelna farbowana blondyna, ktorej nazwiska nie pamietam to tylko kilka najbardziej znanych przykladow). Tak jakby mieli potrzebe poslugujac sie wywiadem wejsc do srodowiska, sklocic je ze soba a przez to osiagnac rozglos. Taka maniera jest niczym innym jak malpowaniem najgorszych zachodnich wzorcow rozpowszechnionych w najbardziej szmatlawych mass-mediach. Czym jest pytanie o telefon Hamiltona ? Czym sa natarczywe liczne pytania o rywalizacje pomiedzy kierowcami stajni BMW przed wysciegiem w Niemczech wrednie sugerujace zla i niesportowa atmosfere w BMW ? Normalnie po pierwszych kilku pytaniach Kubica robil wielka grzecznosc odpowiadajac na nastepne. Nastepne zgoda Kubica na udzielanie wywiadow Ceglinskiemu bedzie ze strony Kubicy wyrazem duzo wiecej niz kuruazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 01:06 Moze to jakas odmiana od wywiadow w stylu: Szkoda, ze stracilismy bamke bo zremisowalismy, gdybysmy jej nie stracili to bysmy wygrali, bo bardzo chcielismy wygrac kolejny mecz, niestety stracona bramka sprawila, ze mamy tylko remis... A czasem te pytania sa naprawde dziwne albo zmuszaja do tego typu jak powyzej "inteligentnych" dywagacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mD Kubica: Jestem arogantem! IP: *.nat.student.pw.edu.pl 20.07.07, 01:20 Dobry jest, ale arogancja straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotzi nie jest arogantem olewa te scierwa dziennikarskie IP: *.adsl.alicedsl.de 20.07.07, 01:25 robert trzymaj sie bedziemy ci kibicowac na N-ring a te dziennikarskie scierwa zadaja za duzo glupich pytan trzeba bc skoncentrowanym a nie odpowiadac na jakies plotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oO Re: nie jest arogantem olewa te scierwa dziennika IP: *.static.akk.net.pl 20.07.07, 04:20 hahahahah zal.pl A tak pozatym to Robertowi zaczyna uderzac slawa do glowy .Po tym wypadku cos sie z nim stalo niestety niedobrego pamietaj Robert raz sie moglo udac drugi raz moze byc znacznie gorzej . Niestrety zrobil sie troszke zarozumialy i zbyt pewny siebie ( moze to dobre cechy w F1 ale jako czlowiek nie idzie to na + dla niego :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski No ....Kubica nie jest szczery po amerykansku, IP: *.VIC.netspace.net.au 20.07.07, 05:14 nie rozsiewa perlistych usmiechow i nie mowi o niczym,WIEC GNIDY, CZYLI DZIENNIKARZE SAMI MUSZA SMRODZIC ,A TO SCIERWOM DZIENNIKARSKIM NIE BARDZO SIE PODOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: nie jest arogantem olewa te scierwa dziennika 20.07.07, 07:44 Kubica zawsze wypowiadał się w taki sposób: pewny siebie, suchy i zwięzły. No i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fai Re: nie jest arogantem olewa te scierwa dziennika IP: *.e-wro.net.pl 20.07.07, 09:45 oO,przestań pierd*olić,bo mi się słabo robi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mirza83 Kubica: Być przed wszystkimi 20.07.07, 01:30 Konkretny facet :) mam nadzieje ze bedzie na podium :) --- Mój Projekt Poderwij kobietę którejpożądasz Moje Mieszkanie Jak Pisze MGR Co to jest Cashflow? Zjedz w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.range86-149.btcentralplus.com 20.07.07, 01:33 jestescie tacy duzi a wierzycie ze to wywiad specjalnie dla gw. wycinek zjakiejs konferencji prasowej a ten niby co to rozmawial z Robertem tak przetlumaczyl i tak wyszlo :)) a kazdy kto mowi ze jest aroganckim dupkiem a zna troszke niemiecki niech przeczyta to www.adrivo.com/nachrichten/formel1/47741/2007/07/12/man_muss_verrueckt_se in__das_zu_tun.html pozdro :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve kubica tylko dla profesjonalistow a nie pismakow IP: *.nycmny.east.verizon.net 20.07.07, 02:32 Imponuje wielki profesjonalizm i dojrzalosc w tak mlodym wieku.Wie do czego zmierza i to osiagnie.Co do redaktora to nie przygotowal sie do wywiadu z wiedzy o F1 i do wywiadu,z ktorego ma przeciez cos wynikac a tutaj nic.Najlepsza byla odpowiedz co do faworytow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arthur Re: kubica tylko dla profesjonalistow a nie pisma IP: *.rev.stofanet.dk 20.07.07, 07:31 zycze mu dobrze ale przestancie z tym Kubica, zygac sie chce jak sie to czyta Kubica to, Kubica tamto a on jeszcze absolutnie nic nie osiagnal, raz stal na podium i to przez przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: kubica tylko dla profesjonalistow a nie pisma 20.07.07, 07:46 > Kubica tamto a on jeszcze absolutnie nic nie osiagnal Jeździ w najwyższej klasie wyścigowej, w bardzo dobrym zespole, w którym zajmuje niezłe miejsca... Chciałbym takie "absolutnie nic" osiągnąć w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL A co ty osiagnales, w swoim marnym zyciu? IP: 89.124.152.* 20.07.07, 08:15 Nie no, jak czytam komentarze w stylu "absolutnie nic nie osiagnal", to zastanawiam sie kto to pisze? Kim ty jestes panie "arthur" (hehe!)? No pochwal sie! Miernoto skonczona, nawet jesli przydarzy ci sie w zyciu jakis awans (w co watpie), to i tak nikt o tym nie uslyszy. Rozumiesz miernoto co mam na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Twoj stary ma na drugie przypadek IP: 82.177.55.* 20.07.07, 09:33 Twoj stary ma na drugie przypadek zakompleksiony polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h z GW nikt normalny nie chce gadać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:26 co najwyżej jakieś oszołomy chcące na siłę zaistnieć w mediach, chorobliwie nienawidzące PiSu, plujące kaczym jadem na lewo i prawo. ja się Robertowi wcale nie dziwię bo z takimi manipulatorami też bym rozmawiał w tak oschły sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vavia Re: z GW nikt normalny nie chce gadać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:27 tak kubice na pewno obchodza kaczory i dlatego jest taki oschly dla gw, gratuluje poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Brawo Robert IP: *.p.lodz.pl 20.07.07, 08:27 Warsztat tego dzienikarza ograniczony jest do poziomu czy teściowa się wyspała czy nie. Jak są głupie pytania to co Robert ma powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Brawo Robert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:41 Dokladnie tak. Dlaczego dziennikarze sa tak slabo merytorycznie przygotowani do wywiadow. W mojej robocie dawno bym wylecial za taki profesjonalizm. Nie dotyczy to tylko Roberta. Jak czytalem ten wywiad to po prostu kopara mi opadla. Tylko k...a ploty. Robert to zlewa i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:19 nie no, najlepsze jest pytanie o nr telefonu do Hamiltona. buahahahahaa moze jeszcze powinien sobie wziac od niego autograf? bo przeciez jest tylko polakiem jezdzacym w F1, niech pstryka fotki, jak nasi pilkarze na mistrzostwach, wraca do domu i opowiada wnukom, a i obwozenie po domach kultury i gminnych osrodkach sportu sie zorganizuje. i nie piszcie co chwila -brawo Robert!, on i tak tego nie czyta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Wywiady z Kubicą są fantastyczne... 20.07.07, 09:41 "Nie wiem, nie interesuje mnie to, nie obchodzi mnie to..." itp. Fantastyczny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelcio23 Arogancja 20.07.07, 09:42 Straszna arogancja Kubicy bije z tego wywiadu... Nie spodziewałem się tego po nim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Arogancja IP: 82.177.55.* 20.07.07, 11:08 Twoja matka ma na drugie arognacja a ja nie spodziewalem sie ze taki zakompleksiony polaczek napisze cos madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhf i znowu to samo IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 20.07.07, 09:46 przedruk tegu wywiadu ukazal sie w kilku dziennikach,a zwazywszy na ostatnia wpadke red. Ceglinskiego pozostaje pytanie o dziennikarska uczciwosc: czy tym razem to rzeczywiscie on przeprowadzal ten wywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz facet brzmi jakby jakimś robocopem był.. 20.07.07, 09:56 Zero emocji - tylko czysta analiza i do przodu.... Ciężko go polubić.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F..k Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.07.07, 09:59 Q.va, czy w Polsce nie ma choc jednej gazety z jakims inteligentnym dziennikarzem? Przeciez jak sie czyta te przyglupiaste pytania niedorozwoja z Gazety, to az dziw bierze, ze Robert jeszcze tak spokojnie odpowiada. Nie mowie zeby zaras strzelil durnia w pysk, ale odwrocic sie na piecie i odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinjk1978 Kubica: Być przed wszystkimi IP: 86.154.220.* 20.07.07, 10:06 Za co jest moim najwiekszym idolem posrod polskich sportowcow? Za to, ze ma WAS DZIENNIKARZY I "DZIALACZY" gleboko w dupie!!! I to czesc jego wielkiego sukcesu!!! Tak trzymaj Robert! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:09 Nie podoba mi się jeżeli ludzie mówią że nie widzą w miejscu swojej pracy rzeczywistości w której możnaby znaleść przyjaźń. W tym miejscu pan Robert wypowiada się, że w Formule 1 nie ma przyjaźni, i wielu ludzi mówi że w miejscu ich pracy przyjaźni nie ma. Wszędzie tylko przeciwnicy i wrogowie, pewnie że można się tak nastawić i nawet zamknąć oczy i nie szukać sojuszników. Życie jest brutalne, fakt, ludzie także ale faktycznie jeżeli człowiek otworzy się (tak aby nie być z kolei wykorzystany) to nawet najgorszy egoista, krytykant człowiek nieuczciwy i podstępny potrafi się pod jego wpływem zmienić. Brakuje w to wiary w dzisiejszym świecie, dzisiejszym ludziom. Jest to trudne bo trzeba dostrzegać granice pozytywnego moralizowania, dawania dobrego przykładu, a z drugiej strony sianiem zgorszenia czy bycie frajerem i naiwniakiem, którego się wykorzystuje czy niszczy za plecami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: 82.177.55.* 20.07.07, 11:12 Czy ty przyjaznisz sie tak strasznie z konkurentami twojej firmy ? A poza tym Robert powiedzial o Hamiltonie ze to jego kumpel bo widocznie dla niego (zreszta dla mnie tez) przyjazn to cos wiecej niz pogawedka od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.116.199.237.mielec199.tnp.pl 20.07.07, 10:26 Nooo, Goość jest koonkretny. Mistrz, A pytania ;ssą pałe' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Histor Kto kogo splagiatował??? IP: 193.0.116.* 20.07.07, 10:27 Przeczytajcie ten wywiad i drugi, w "Dzienniku". Są praktycznie identyczne!!! Pytam się: kto kogo splagiatował? Zażądajmy odpowiedzi od obu redakcji i dowiedzmy się, kto popdpisuje się pod cudzymi wywiadami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kto kogo splagiatował??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:00 www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=100&ShowArticleId=53550 zgadza się. i później sie dziwią, że Kubica ich olewa...polskie dziennikarstwo sportowe szoruje brzuchem po dnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che Re: ALE JAJA IP: *.se.com.pl 20.07.07, 18:44 zabawni jesteście, ale się uśmiałem z tym plagiatem. przeciez takie wywiady wyglądają tak, że jaśniepan Kubica łaskawie wychodzi do polskich dziennikarzy, którzy podkładają mu dyktafony pod mordkę i zadają pytania: raz jeden, raz drugi, raz jeszcze inny. a potem cały ten zbiorowy wywiad spisują i wysyłają. tak samo jest przecież np. z Małyszem, który po zawodach nie gada z wszystkimi osobno, tylko podchodzi do stada dziennikarzy i z nimi rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
zigolo22 Re: Kubica: Być przed wszystkimi 20.07.07, 11:06 bardzo dobrze ze jest taki szczery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Debilni dziennikarze IP: 82.177.55.* 20.07.07, 11:16 Nasze dziennikarzyny to po prostu masakra. Tak idiotycznych pytan do kierowcy F1 to chyba jeszcze nie widzialem. Polecam poczytac artykuly na www.f1.com i porownac z tymi idiotycznymi pytaniami. O tlumaczeniach wywiadow przez polskich pismakow nawet nie wspomne bo to jest jedna wielka zenua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Debilni dziennikarze IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 12:11 Znawca f1 sie znalazl;/ ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Debilni dziennikarze IP: 82.177.55.* 20.07.07, 12:19 Wiecej niz ci sie widocznie wydaje. Nie jestem zadnym znawca tylko goracym kibicem a ty pewnie nic w zyciu nie osiagnales i dlatego tak strasznie zolc ci sie wylewa na forum. Zwykle zazdrosc i megakompleksy to jest to co cechuje malkontentow takich jak ty na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Debilni dziennikarze IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 12:43 Wyluzuj :) Zle oceniasz ludzi. Mimo wszystko polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Debilni dziennikarze IP: 82.177.55.* 20.07.07, 13:13 Oceniam ludzi na forum po tym co i jak pisza. Innej opcji w tym wypadku nie ma. Jesli ktos pisze rzeczowo moge co najwyzej z nim polemizowac a jak widze ze ktos wali inwektywy bez zadnych uzasadnien to dla mnie oznacza to ze ma kompleksy lub inne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Debilni dziennikarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:17 raduś, weź już też wyluzuj. pax między chrześcijany;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Debilni dziennikarze IP: 82.177.55.* 20.07.07, 13:20 Jestem bardzo wyluzowany, prowadze merytoryczna dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
chavez6 Re: Debilni dziennikarze 21.07.07, 02:12 Radek ma racje... pytają Kubicę o to co go nie interesuje, lub nic o tym nie wie. Dziennikarze jednak pojmują F1 jako najdroższy sport, pełen intryg, transferów zawodników, gdybań itp. Zrozumcie, że profesjonalizm Roberta nie wynika z tego, że on interesuje wszystkim co piszą na temat F1, ale z tego, że skupia się na prowadzeniu auta i nie traci czasu na inne bzdury. Zamiast pytań o taktykę jaką mają zamiar przyjąć (i tak by pewnie nie odpowiedział), albo jakichś szczegółów na temat najbliższego wyścigu ustawienie bolidu, jakieś poprawki, modyfikacje , to rozdrapujecie stare rany (przypominanie o wypadku to suuuuuper zakończenie wywiadu). Nawet nie ma nic, że mu dobrze życzycie np. "razem ze wszystkimi Twoimi kibicami na torze i przed telewizorami trzymamy ca Ciebie kciuki", "kibice są z Kubicą", obojętnie, byle wiedział, że jesteśmy z nim, a nie przeciwko. Pamiętajcie, że Kubica to nie żadna Doda, Lepper czy inna gwiazdo-primadonna, ale kierowca, którego nie obchodzą szumy medialne, zawirowania w F1 itp. on ma od tego menadżerów, prawników i kogo tylko zechce. Pytajcie o jego robotę, a nie wszystko wokół niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 11:20 Wkurza mnie ten zarozumialy gowniarz... zle traktuje poskich kibicow i dziennikarzy... Pamietacie w poprzednim sezonie na konferencji prasowej po wyscigu w Monzie??? Red. Andrzej Borowczyk zaapelowal do studia polsatu aby pozostali z transmisja na konferencje z nadzieja ze cos powie nam, jego kibicom z Polski. I co?? Go*no!! Nic nam nie powiedzial! Mial nas w du**e i zaczal zachowywac sie jak jakis rutyniarz na podium ;/ Borowczyka zatkalo... "Nooo, slyszeli Panstwo sami..." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: 82.177.55.* 20.07.07, 11:34 Gowniarz to cie zrobil lamago. Kto mial wiekszy wklad w jego sukces polscy kibice czy mechanicy zespolu ? Takis spragiony jego podziekowaniom dla kibicow a gdzie byles jak osiagal sukcesy w formule 3 i WSbR ? Gdzie byles fagasie ? Wielokrotnie dziekowal polskim kibicom (chociazby po Silverstone) i nie musi robic pokazowki na konferencjach prasowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Kubica: Być przed wszystkimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 11:53 przykro mi, że nie leczy Twoich kompleksów. a ja za to Go właśnie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś