Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jacek Rutkowski: Lech gra o majstra!

IP: 195.20.110.* 27.07.07, 11:22
    no i ja tak myślę !!
    nie możemy nie grać skoro k..rna bełchatów ma mistrzowskie składy
    w 3 dyscyplinach a wiocha taka że konie kijami wodę piją
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mateo Re: Jacek Rutkowski: Lech gra o majstra! IP: *.icpnet.pl 27.07.07, 11:50
        Ej, Zatroskany, kultury troszke.. A pozatym poieram!! LECH LECH, KOLEJORZ!!
      • Gość: wz Jacek Rutkowski: Lech gra o majstra! IP: 150.254.166.* 27.07.07, 12:09
        Słowa, słowa, słowa. Z takim składem trzecie miejsce będzie sukcesem
        • Gość: Kuba Re: Jacek Rutkowski: Lech gra o majstra! IP: *.asta-net.com.pl 27.07.07, 12:13
          Obojętnie z jakim składem, liczy się podejście, jeśli prezes będzie robił to co
          mówi, to może nie w tym roku, ale za dwa lata będziemy już grali conajmniej w
          Pucharze UEFA. Tylko żeby nie było w drużynie darmozjadów, a na prawdę tacy
          którzy tą trawę będą gryźli :-)
          • Gość: Znafca Majster? z tym składem?! IP: 80.48.166.* 27.07.07, 12:35
            Ludzie, mamy bramkarza, defensywnego pomocnika i dwóch bocznych oraz jednego
            napastnika na poziomie mistrzowskim (Dolha,Scherfchen,Zając, Wilk, Reiss) i
            nimi mamy zdobyć wyższe miejsce niż 5-6? Nie żartujmy...
            • Gość: Kuba Re: Majster? z tym składem?! IP: *.asta-net.com.pl 27.07.07, 15:10
              Jeśli twierdzisz że Scherfen jest czegokolwiek warty, to faktycznie jesteś
              wielkim znawcą...
              No chyba że widziałeś go w tych meczach kontrolnych bo na podstawie poprzedniego
              sezonu to ja bym go jak najszybciej sprzedał...
              Powiedz mi kogo ma Zagłębie czy BOT że nie mamy szans z nimi powalczyć z tym
              składem... bo ja tam nic specjalnego nie widzę.
          • Gość: Znafca nieprawda IP: 80.48.166.* 27.07.07, 12:36
            Zagłębie, Bełchatów,Korona, Wisła i Legia walczą o mistrza, a za nimi są
            Groclin, Lech, Górnik i Cracovia.
            • Gość: wz Re: nieprawda IP: 150.254.166.* 27.07.07, 13:14
              Legia może być w tym roku słabsza, nie jestem pewien Korony z Zielińskim może
              nie wypalić.
              • legiaw-wa Re: nieprawda 27.07.07, 15:38
                Co sie tak podniecacie poznańskie pyry???

LEGIA TO JEST POTĘGA
                LEGIA NAJLEPSZA JEST...
                • Gość: ddss Re: nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 02:48
                  Ty to lepiej ze swoim klubikiem się schowaj pod Most Poniatowskiego, albo gdzieś
                  gdzie nie będzie was widać, bo wstyd tylko przynosicie.
      • Gość: ras Chyba lekka megalomania albo haj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:44
      • Gość: roman Jacek Rutkowski: Lech gra o majstra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 15:37
        Jestem kibolem Lcha od bardzo,bardzo dawna i bardz bym chciał,zeby Kolejorz
        miał majstra,ale Pna Rutkowski,chciałby to zrobić zbyt tanim kosztem.Przy
        takich zakupach jak dotychczas to niestety nie będzie możliwe,chyba,że jeszcze
        do końca okienka transferowego jeszcze kupią kogoś konkretnego.Zastanawiam się
        tylko kogo,bo na krajowym rynku już raczej nikogo nie ma.Jak na razie oprócz
        Dolhy wydaje mi się ,że najlepszym zakupem był Dawid Florian,który niestety w
        tej chwili wchodzie jako rezerwowy chociaż jest o klasę lepszy jak Micański.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka